15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

7 vinkkiä uupumuksen ja uupumuksen hallintaan

Kaikki ovat välillä väsyneitä ja uupuneita. Kuitenkin, kun nämä tunteet kehittyvät pysyväksi tilaksi, on aika ryhtyä aktiivisiin vastatoimiin. Uupumusta ja väsymystä vastaan ​​voidaan käyttää erilaisia ​​vinkkejä. Joten se on mahdollista, Vähennä stressiä elämässä, muuta ruokavaliota ja liikuntaa. Yhtä tärkeää on optimoida yöunet ja varmistaa parempi ajanhallinta. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä hyvinvointitarjoukset ja pidempi tauko auttavat sinua lataamaan akut ja aloittamaan jokapäiväisen elämän.

Aseta oikeat prioriteetit elämässä

Toimenpiteisiin on ryhdyttävä ajoissa, jotta estetään jatkuva uupumus ja uupumus

Stressi on yksi tärkeimmistä syistä väsymykseen ja väsymykseen. Tämä voi liittyä työhön, mutta yhä useammat ihmiset valittavat myös vapaa-ajan stressistä. Urheiluseurassa työskentelyn lisäksi monet osallistuvat sosiaaliseen toimintaan, kasvattavat lapsia ja tapaavat ystäviään säännöllisesti. Täällä voi olla nopeaa tulla määräaikaiseen stressiin, joka vaikuttaa hyvinvointiin ja energiatasapainoon.

Tässä on tärkeää asettaa oikeat prioriteetit. Mitkä vapaa -ajan aktiviteetit ovat sinulle erityisen arvokkaita ja mitkä voisit ilman niitä tehdä? Usein myös jokapäiväisessä perhe -elämässä Delegoi ja jaa tehtäviä, jotta tämän ei tarvitse tehdä yhden henkilön. Tämä voi myös merkittävästi vähentää stressiä.

Muuta ruokavaliota

Keho on saatava vitamiineja väsymystä ja väsymystä vastaan

Ruokavalio vaikuttaa ratkaisevasti fyysiseen hyvinvointiin ja käytettävissä olevaan voimaan. Esimerkiksi valkoisen, puhdistetun teollisen sokerin tiedetään edistävän väsymystä ja varastavan energiaa. Toisaalta tuoreet elintarvikkeet, kuten hedelmät ja vihannekset, voivat täydentää energiaa ja ravintoaineita, jotka vahvistavat kehoa ja antavat sille uutta voimaa.

Yhä useammat ihmiset luottavat ravintolisiin sellaisilta palveluntarjoajilta kuin Fitline. Niiden avulla on mahdollista toimittaa keholle haluttu määrä ravintoainetta. Tämä näkyy esimerkiksi C -vitamiinissa. Vaikka elimistö hajottaa sen nopeasti, kun se kulutetaan hedelmien kautta, se hajoaa ravintolisien mukaan. jaetaan jatkuvasti koko päivän vapautuu kehoon. Siten tällaiset korjaustoimenpiteet ovat hyvä lisä tasapainoiseen ruokavalioon ja auttavat estämään uupumusta ja väsymystä.

Harrastaa enemmän urheilua

Liike saa kehon liikkeelle ja voittaa tietyt uupumuksen muodot

Kuulostaa paradoksaaliselta, mutta urheilua auttaa väsymystä ja väsymystä vastaan. Jos aluksi ajatellaan, että fyysinen rasitus väsyttää ja heikentää kehoa, käytännössä havaitaan päinvastainen. Ne, jotka ovat aina kotona ja viettävät suurimman osan päivästä istuen, tuntevat itsensä usein uupuneemmaksi kuin joku, joka harjoittelee säännöllisesti. Urheilu saa kehon liikkeelle, sen on annettava energiaa ja suoritettava parhaimmillaan. Tämä koskee sekä kevyttä harjoittelua että kestävyysurheilua. Siksi ihmiset ovat yleensä täynnä energiaa ja innostuneet harjoituksen jälkeen ja heillä on tunne, että he voivat kaataa puita. Pienten urheiluyksiköiden integroiminen jokapäiväiseen elämään tekee siksi usein ihmeitä.

Yöunen optimointi

Väsymys ja uupumus tietokoneista tai älypuhelimista ennen nukkumaanmenoa

Väsymys ja uupumus johtuvat usein huonosta yöunesta. Jokainen, joka herää säännöllisesti yöllä mennäkseen kylpyhuoneeseen tai koska hän herää painajaisesta, ei toipu seuraavana aamuna. Tässä on tärkeää ryhtyä vastatoimiin. Esimerkiksi mitään muuta ei voi juoda juuri ennen nukkumaanmenoa, ja se on otettava vähintään tunti ennen nukkumaanmenoa Digitaalinen detox tapahtua. Tämä tarkoittaa sitä, että tietokoneet, televisiot tai älypuhelimet eivät ota enää ärsykkeitä, joilla on negatiivinen vaikutus alitajuntaan ja unen laatuun. Jos mikään näistä ei auta, seuraava on saatavilla Vierailu unilaboratoriossa klo. Täällä voidaan määrittää tarkasti huonon yöunen syyt ja ryhtyä tarvittaviin vastatoimiin.

Parempi ajanhallinta

Optimoi oma ajanhallintasi välttääksesi liiallisen vaatimuksen aiheuttamat sairaudet

Uudelleen ja uudelleen uupumus ja uupumus ovat kotitekoisia. Jokainen, joka lykkää työtä, kunnes se on ehdottomasti lopetettava säännöllisesti, joutuu stressiin. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että sinun on työskenneltävä läpi yön, saada tietty projekti valmiiksi. Unen puute johtaa uupumukseen ja uupumukseen, joita on vaikea korvata jopa pitkittyneellä unella projektin päätyttyä. Siksi on tärkeää optimoida oma ajanhallinta ja jakaa tärkeät tehtävät pidemmille ajanjaksoille. Se voi myös auttaa delegoinnin harjoittelussa. Jos haluat tehdä kaiken itse, ammattimaisesti ja yksityisesti ja saada sen hallintaan, olet ymmärrettävästi nopeasti uupunut. Ryhmätyö ja keskittyminen perustehtäviin ovat siksi tärkeitä, jotta vältetään liiallisista vaatimuksista johtuvat sairaudet.

Käytä hyvinvointitarjouksia

kokeile erilaisia ​​rentoutumistekniikoita uupumusta ja uupumusta vastaan

Wellness -tarjoukset ovat loistava tapa antaa kehollesi uutta voimaa. Esimerkiksi hieronnat ovat erittäin suosittuja lievittämään jännitystä ja tekemään jotain hyvää lihaksille. Vaihtoehtoisesti rentoutumiskylpyjä ja joogaa voidaan käyttää rauhoittumiseen ja rauhoittumiseen sisäisen tasapainon löytämiseksi. Erilaisia ​​rentoutumistekniikoita, kuten uintia rentoutumisaltaassa, täydentävät usein muut ärsykkeet, kuten rentoutusmusiikki.

Omasta kodista on myös mahdollista tehdä hyvinvoinnin keidas: vaahtokylpy, jalkakylvyt, hierontatyynyt ja monet muut apuvälineet helpottavat rentoutumista ja rentoutumista. Ne, jotka säännöllisesti viettävät aikaa ja käyttävät tällaisia ​​hyvinvointitarjouksia, kärsivät vähemmän todennäköisesti uupumuksesta ja uupumuksesta.

Pidä pidempi tauko

Uupumus, väsymys, uupumus ja pidempi tauko työstä

Jos uupumus ja uupumus eivät näy vain satunnaisesti, vaan ovat jo muuttuneet krooniseksi, vaiheet eivät useinkaan enää auta. Tällaisessa tapauksessa se on välttämätöntä itsellesi pidempi tauko töistä ottaa ja käyttää niitä rentoutumiseen. Tämä voidaan tehdä pidemmällä lomalla tai lepäämällä kotona. On tärkeää ottaa todella aikaa itsellesi ja rentoutua tämän tauon aikana äläkä täytä sitä vaihtoehtoisilla stressaavilla tehtävillä. Jos esimerkiksi pidät tällaisen tauon maailmanmatkalla, opit uuden vieraan kielen tai kokeilet uutta urheilulajia, sinulla on todennäköisesti hauskaa, mutta olet myös uupunut ja uupunut uusien tehtävien takia. Rohkeutta olla tekemättä ja rentoutua tarvitaan siksi.

Previous Post
Viehättävä valaisinsuunnittelija -lattiavalaisin Biconica, Martinelli Luce
Next Post
Istuta sveitsiläinen mangoldi herkullisia salaatteja varten kolme vuodenaikaa