15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lasinäyttely – teollisen vallankumouksen innoittama

Elements -taidenäyttely Genevessä

Collapscapes on teollisen vallankumouksen innoittaman innovatiivisen projektin nimi. the Lasinäyttely tutkii prosesseja, jotka liittyvät läheisesti teollistumiseen.

Lasinäyttely tutkii teollistumisen tuloksia

Alkuperäinen idea kemian laitoksen suunnittelusta

Kun teollinen vallankumous alkoi, teolliset prosessit olivat rajallisia. Yrityksillä oli kuitenkin usein paljon vapaata tilaa koneiden sijoittamiseen. Ajan myötä tilanne on muuttunut. Nykyään suuntaus on selvä – tuotantohalli pienenee ja pienenee, valmistusprosessit – koneistetaan. Collapscapes sai inspiraationsa tästä tosiasiasta. the Lasinäyttely ja aiheeseen liittyviä elokuvia esiteltiin Brysselissä ja Genevessä. Futuristiset lasikoostumukset heijastavat kemiantehdasta, suppilokaivostoimintaa, kaasusäiliötä. Nämä sävellykset paljastavat modernin teollisuusarkkitehtuurin tyypillisiä piirteitä. Näyttelyiden kävijöille esitetään myös 3D -karttoja, piirustuksia ja elokuvia.

Lasinäyttely yhdistää elokuvan ja modernin taiteen

Teollisen vallankumouksen inspiroima näyttely

Hanketta täydensi myös lyhytelokuva. Collapscape ei ole Hollywoodin tuote, vaan pikemminkin moderni taide, joka seuraa ja heijastaa myös Hollywoodin teollistumista. the Lasinäyttely keskittyy arkkitehtuuriin, ei teollisen vallankumouksen historiaan. Näyttelyn lisäksi esitellään myös Sokrates -ohjelmisto. Ohjelma kirjoittaa vuoropuheluja. Collapscapes, El ultimo grito -studion projekti, tutkii suunnittelun roolia ja esittelee elokuvan tuotannon ja viestinnän tekniikan kehitystä.

Suunnittelustudio Lopullinen Grido perusti suunnittelijat Rosario Hurtado ja Roberto Feo. Lontoossa sijaitseva toimisto tutkii arkkitehtuurin, kulttuurin ja teknologisen kehityksen välisiä suhteita. Työsi tunnustetaan nyt kaikkialla Euroopassa. Kaksikko perusti kaksi vuotta sitten verkoston, jossa julkaistaan ​​tutkimusartikkeleita. Joka tapauksessa olemme innostuneita heidän luovuudestaan ​​- etenkin useiden ilmaisutapojen älykkäistä yhdistelmistä – 3D -lyhytelokuvat, taideteokset ja ohjelmistot kiehtoivat meitä.

Teollisen vallankumouksen innoittama lasikoostumus

alkuperäinen nykytaiteen espanjalainen yritys

Yksittäiset näyttelyt heijastavat teollista arkkitehtuuria

luovat hankkeet modernit innovatiiviset

Teollisen vallankumouksen innoittama lasinäyttely

Previous Post
Viehättävä valaisinsuunnittelija -lattiavalaisin Biconica, Martinelli Luce
Next Post
Istuta sveitsiläinen mangoldi herkullisia salaatteja varten kolme vuodenaikaa