15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Maailmankuulu arkkitehtuuri- ja muotoilustudio JDS

moderni rakennus-istutettu katto

 Nuori tiimi arkkitehtuurista ja Suunnittelustudio  JDS, perusti belgialainen Julien De Smedt. Tällä jännittävällä yrityksellä on vaativa asialista – suunnittelijat yhdistävät taitavasti eri alojen tietonsa ja työskentelevät yksityisten, julkisten ja yritysprojektien parissa. JDS tuottaa poikkeuksellisia malleja, joihin moderni arkkitehtuuri on vaikuttanut ympäri maailmaa. Ne voivat vaihdella tyyliltään ja ne voidaan silti mukauttaa tiettyyn paikkaan, ilmastoon tai toimintoon.

Arkkitehtuuri- ja suunnittelustudio JDS kestävillä projekteilla

erinomainen-moderni-projekti-arkkitehtuuri

Arkkitehtuuriprojektien runsas valikoima heijastaa utelias tiimi, joka reagoi elämäntapojen ja tekniikan muutoksiin. Yhteinen perusta, että kaikki hankkeet arkkitehtuurin ja Suunnittelustudio jakaminen on katse tulevaisuuteen. Ympäristöystävälliset ja kestävät tekniikat on sisällytetty jokaiseen suunnitteluun. Jopa hankkeen laajuus ei voi muuttaa tätä sosiaalista vastuuta. JDS -suunnittelijat voivat soveltaa lukuisia taitojaan varmistaakseen, että lopputulos on vakuuttava. He näkevät jokaisen uuden työn haasteena, jossa yhdistyvät sosiaaliset ja ammatilliset näkökohdat. Tämän seurauksena on syntynyt monia jännittäviä malleja, joille kaikille on ominaista läheinen suhde luontoon.

Joukkuehenki innovaatioille arkkitehtuuri- ja suunnittelustudiosta JDS

Hangzhou-Project-JDS-Arkkitehdit-Modern-Design

Yhdistelmä aikaisempaa tietoa ja kokemusta on arkkitehtuuri ja Suunnittelustudio JDS Joukkue toi menestystä. He yrittävät ratkaista kaikki ongelmat teoreettisen tiedon ja työkokemuksen avulla. Nykyaikaisilla ja tulevaisuuteen suuntautuneilla menetelmillään, tinkimättömällä ammattitaitoisella projektin toteutuksella ja rakkaudella innovaatioihin JDS on onnistunut luomaan inspiroivan ja vaikuttavan arkkitehtuurin. Useat paikat ympäri maailmaa ovat täydellinen todiste suunnittelutiimin virkistävästä luovuudesta ja herkästä lähestymistavasta. Tämä takaa korkeat standardit. Vaikuttava JDS -portfolio osoittaa yrityksen, jolla on projektiensa kautta myönteinen vaikutus modernin arkkitehtuurin maailmaan ja yhteiskuntaan.

Jazilta

Innovatiivisia ympäristöystävällisiä hankkeita

innovatiivinen-kestävä arkkitehtuuri-JDS-projekti

Kestävä arkkitehtuuri yhdistää modernin tekniikan ja minimalistiset periaatteet

innovatiivinen-moderni-tekniikka-valaistus-rakennukset

Moderni laskettelurinteet

Laskettelurinteiden innovatiivinen muotoilu

Moderni innovatiivinen arkkitehtuuri

moderni-innovatiivinen arkkitehtuuri

Moderni opiskelija -asuntola

M6B1 opiskelija -asuntola

Kaupunkitalo, jossa on istutettu katto

tyylikäs-yksityinen-asuin-istutettu-katto

Kattoterassi puulattialla

moderni katto-terassi-tyylikäs design-puulattia

Previous Post
Viehättävä valaisinsuunnittelija -lattiavalaisin Biconica, Martinelli Luce
Next Post
Istuta sveitsiläinen mangoldi herkullisia salaatteja varten kolme vuodenaikaa