15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Itse tehdyt adventtikalenterit viidessä muunnelmassa jäljittelemään

kotitekoiset adventti-kalenteri-jäljitelmälaatikot-pahvi-pienet-lapset-lahjat

Lomakausi on virallisesti alkanut! Koskaan ei ole liian aikaista miettiä oikeita koristeita talvikaudelle. Joulukalenteri on ehdoton pakko jouluna. Kaunis perinne, jota arvostavat sekä lapset että aikuiset. Tarjoamme sinulle 5 ideaa kotitekoiset adventtikalenterit, joita on helppo jäljitellä.

Ideoita itse tehdyille adventtikalentereille

joulukalenteri laatikot pahvi muoviset eläinten lelut

kotitekoinen joulukalenteri muovinen eläinten lelu maali valkoinen

adventtikalenteri näpertely pahvilaatikot eläinten lelut punainen nenä

Laurel alkaen Pirteä elämä on suunnitellut ”villin” adventtikalenterin, jossa on käytettyjen eläinten muovisia eläinten leluja. Valkoisella ruiskumaalilla ja suloisella pörröisellä nenällä ne muuttuvat täydelliseksi joulukoristeeksi. Voit täyttää pienet pahvilaatikot makeisilla ja jos järjestät juhlat, anna ne vieraillesi.

Marie-Lauren itse tekemä adventtikalenteri

tinker advent -kalenteri -idea liina leikattu liima

Marie-Laure alkaen La Maison de Loulou  on suunnitellut joulukalenterin, jossa yhdistyvät hienot yksityiskohdat ja yksinkertainen muotoilu. Pahvi korulaatikot saavat uuden elämän tällä älykkäällä idealla. Jotta laatikko saisi juhlallisen tunnelman, jokainen laatikko on koristeltu lautasella. Jos sinulla ei ole laatikoita, voit tehdä omasi etsimällä ilmaisia ​​malleja verkossa.

pyöreät metallipurkit, joissa on magneetti takana

kotitekoinen joulukalenteri, joka jäljittelee pyöreitä metallirasioita

kotitekoinen joulukalenteri metallipurkit pyöreä magneetti

Tämä Twig -adventtikalenteri & Thistle on loistava projekti pyöreillä metallipurkkeilla. Magneettisen takaosan ansiosta voit järjestää kalenterisi uudelleen joulun jälkeen. Ja ne sopivat täydellisesti pieniin makeisiin ja karkkeihin. Kun joulu on ohi, voit säilyttää nämä tölkit ensi joulukuuhun asti tai käyttää niitä paperitavarat, kuten paperiliittimet ja nastat.

värikkäitä noutorasioita

tinker adventti kalenteri kirkkaat väriset ottaa ulos laatikot taittaa

kotitekoinen joulukalenteri ottaa laatikot värikkäiksi

Jos olet kirkkaiden värien fani, tämä itse tehty adventtikalenteri on peräisin Kelly täydellinen sinulle. Tämä noutopöydän joulukalenteri ei sisällä perinteisiä punaisia ​​ja vihreitä värejä. Tasainen pahvipinta tarjoaa mahdollisuuden kiinnittää numerot helposti siihen. Pelaa ympäri eri fontteja ja kokoja hauska, eklektinen ilme. Jos haluat muokata laatikoita, voit käyttää myös perheenjäsenten nimiä tiettyinä päivinä.

Punaiset ja valkoiset mini -saviruukut

kotitekoinen joulukalenteri, pienet saviruukut, punainen ja valkoinen säkkikangas

adventti kalenteri pienet saviruukut punainen valkoinen puu koristeet pallo

Vaikka nämä saviruukut, joita Alix käyttää Hämmentynyt elämä, ovat pieniä, teet suuren vaikutuksen. Käytä kynää, sivellintä tai jopa kynsilakkaa maalataksesi numerot. Jotta uteliaat lapset eivät voisi nähdä, mitä saviruukuissa on, he piilottavat makeiset säkkiin.

Previous Post
Viehättävä valaisinsuunnittelija -lattiavalaisin Biconica, Martinelli Luce
Next Post
Istuta sveitsiläinen mangoldi herkullisia salaatteja varten kolme vuodenaikaa