15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mini lounge -setti puutarhaan – kesäinen DIY -projekti

kesä-lounge-ulkona-design-deco-ideoita-tunnelmaan

Muistatko viestimme, jossa tarjoamme sinulle viileitä kesäideoita kodikkaan olohuoneen luomiseksi kotona ja puutarhassa? Tänään haluaisimme mennä askeleen pidemmälle ja esitellä teille joitain Outdoor Loungen keskeisiä elementtejä, mukaan lukien mukavat istuimet, tyylikkäät tyynyt ja tietysti vihreät kasvit, jotka luovat siellä suuren vaikutuksen. Jos noudatat suunnitteluvinkkejämme, muutaman helpon vaiheen jälkeen voit nauttia lumoavasta ulkoalueesta tämän kotitekoisen mini -lounge -sarjan kanssa. Ja mikä parasta: ulkoilutilan suunnitteluprojekti voidaan tehdä melko rajoitetulla budjetilla!

Lounge -setti ulkoalueellesi DIY -maulla

edullinen-kansituoli-taitettava-puutarha-lounge-kalustus-itse-mauste

Budjetilla sinun pitäisi olla säästäväinen, kun etsit patio -istuimia. Kyllä, nämä ovat periaatteessa kalliita, niitä ei myydä alle sadalla eurolla! Lisäksi joskus voi kestää viikkoja löytää jotain etsimääsi. Pienellä mielikuvituksella kuitenkin myös oleskelutila toimii! Voit yksinkertaisesti saada pari käytettyä kansituolia erittäin edulliseen vähittäishintaan ja käyttää niitä luodaksesi oman yksilöllisen lounge -sarjan.

Täydellinen rentoutumisalue

pieni-lounge-puutarha-kansituoli-sivupöytä-tyyny-moderni-raidat

Tiedät tarkalleen, mitä haluat ulkoalueeltasi – nimittäin kansituolin, jolla on moderni ilme. Rantatuolin ei pitäisi vain näyttää hyvältä, vaan myös olla erittäin mukava! Lisäksi siellä on ehdottomasti sivupöytä – loppujen lopuksi tarvitset paikan kylmän virvoitusjuoman, kirjan tai tabletin laittamiseen oleskellessasi, eikö? Voit tietysti elvyttää vanhan suosikkipöydän, joka kerää pölyä jonnekin kellariin, ja jatkaa sen käyttöä ulkona. Uusi maalikerros ja voila! – lounge -huonekalut ovat valmiit.

Kotitekoinen oleskelutila aurinkoterassille

raidalliset tyynyt-peitot-kesä-puutarha-suunnittelun inspiraatiot

Ulkoalueen paletti vaihtelee raidallisista kankaista betonilohkoihin vihreisiin kasveihin. Betonilohot ovat täydellisiä kasvisäiliönä ja yksityisyyden suojana, ja ne voidaan maalata makusi mukaan.

trendikkäät-raita-tyynyliinat-tee-itse-akromaattinen

Saat upeita tyynyjä erittäin halvalla. Nämä viimeistelevät ulkoilutilasi ulkoasun täydellisesti. Mutta haluatko todella saada omat tyynysi ulkopuolelle, jotka on suunniteltu erityisesti kansituolille? Sitten on suositeltavaa ommella tyynyliinat säänkestävistä kankaista. Tyyny tekee ihmeitä selkänojana. Lisäksi se on raikas, kesäinen katseenvangitsija täällä, luuletko niin?

Kasvin ruukku ja pöytä luovat yksivärisen ilmeen

kesä-lounge-ulkona-vihreät-ideat-koristekuvio-tyynykasvit

DIY -kasvisäiliö betonilohkoista

Betoninen ämpäri-kylvökone-DIY-projektit-puutarha-ulkoalueille

Tarvitseeko oleskelutilasi pienen koristeen? Miksei tuhkalohkon kasvisäiliön kanssa? Kuten jo mainittiin, alat lisätä tunnelmaan hieman maalaamalla muutamia lohkoja. Sitten voit pinota strategisesti kaikki lohkot järjestämällä ylälohkot niin, että ne ovat auki ja niitä voidaan käyttää kasvisäiliöinä.

värillinen-betoni-istutus-puutarhan koristelu-tee se itse

DIY-kasvi-kontti-betonilohkoista-puutarha-lounge-kansituoli

betonilohkoja istutuskoneina käytetään ympäristöystävällisesti ja edullisesti

Täytä-kasvi-astiat-ruukku-maaperä-ideoita-ulkona

Sen jälkeen on aika istuttaa! Kerää ruukkumaasi ja valitsemasi vihreä. Huomaa sijainti, jossa valittu kasvi menestyy. Koristeellinen kivi asetetaan yläreunaan tunnelmasta riippuen.

Kesä lounge

Betoni-lohko-kylvökone-tee-se-itse-laitteet-ulkona

Kuten näette, on täysin mahdollista luoda viihtyisä ja mukava ulkotila itse. Varsinkin kun ajattelet ensinnäkin mukavia istuimia, ryhdyt DIY -projektiin ja yhdistät käytettyjä esineitä koko järjestelyn ajaksi, ulkona olevat laitteet ovat valmiita. Älä pelkää yhdistää taitavasti! Mutta sinun on myös tiedettävä, ettet voi tehdä kaikkea itse. Jos löydät suuren tarjouksen (kuten edullisia yksittäisiä huonekaluja), hemmottele itseäsi heti! Toivomme, että nautit rentouttavasta kesästä!

Lounge asetettu nauttimaan

kokoontaitettava tuoli rentoutumiseen auringon alla puutarha-ideoita-loungeksi

Mausta puutarha-pöytä-värisuihkuvärillä-keltaisilla aksentteilla -alueella

puutarha-lounge-huonekalut-mausta se-itse-raidallinen tyynynpäällinen

Previous Post
Moderni baari huoneesi jakajana asunnossasi
Next Post
SmokeStack by Frederik Roijé – tyylikäs teollinen puutarhatakka