15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee omia haamuja Halloween -koristeina ulkona langasta – tee itse -ohjeet ja ideat

Halloween lähestyy ja etsit ehdottomasti alkuperäistä koristetta, jolla voit tehdä vaikutuksen naapureihisi ja lapsiin. Entä sellaiset lankahaamut, jotka todella näyttävät melkein oikeilta aaveilta ja näyttävät kelluvan puutarhassa? Sen lisäksi, että ne ovat erittäin helppoja valmistaa eivätkä vaadi monimutkaisia ​​materiaaleja, Halloween -puutarhan koristelu on taatusti hitti lähialueellasi tänä vuonna. Haluatko tehdä Halloween -koristeen puutarhaan itse, noudata vain ohjeita ja ole luova tekemään erilaisia ​​hahmoja.

Halloween -koristelu ulkona – materiaalit ja ohjeet

Halloween -koristeet ulkona - DIY -hahmot, jotka on valmistettu kangaslangasta

  • Kanalanka
  • Kartiomainen tuki puutarhaan
  • musta kiipeilyverkko
  • musta ruiskumaali
  • Lankaleikkuri
  • Kangassakset
  • ohut lanka
  • valinnainen: styrox -pää (pään muotoiluun); Ruiskumaali, joka hehkuu pimeässä; Juustokankaat (haamuvaatteina); musta kiipeilyverkko (hameelle); kirkas teippi ja iso olki (käsille)

Suunnittele pää Halloween -puutarhan koristeluun

Halloween -puutarhan sisustusidea - aseta puutarhaan kotitekoisia aaveita

Langasta valmistetuille Halloween -puutarhakoristeille on parasta aloittaa pää. Voit käyttää styrofoam -päätä saadaksesi paremman pään muodon. Tai ehkä joku perheestäsi tulee saataville. Ja tarvittaessa voit kokeilla sitä myös vapaalla kädellä. Sen ei tarvitse olla täydellinen näyttääkseen todelliselta. Leikkaa tarpeeksi suuri pala kanalankaa ja muotoile pää ja kaula. Aukko on takana. Sulje nämä pienillä lankakappaleilla.

Vartalo ja käsivarret

Tee Halloween -puutarhakoristeet itse ohjeilla aaveille kanalangasta

Siirry seuraavaksi ylävartaloon. 1 metrin leveän kananpalan pitäisi riittää alkuun. Käytä sitä rungon muodostamiseen. Jos haluat kuvata naista, voit myös muotoilla hienovaraisesti rinnan. Kuten pään kohdalla, on parasta yhdistää rungon molemmat päät takana pienillä lankakappaleilla. Mieti mihin haluat käsivartesi menevän. Leikkaa lankaleikkureilla reiät, joihin aiot sitoa kädet.

Liitä nyt pää vartaloon. Käytä tähän joko lankakappaleita tai yksinkertaisesti taita kanalanka siirtymien kohdalta. Jos niskasta on tullut liian pitkä, voit yksinkertaisesti katkaista ylimääräisen langan. Voit nyt muotoilla ensimmäisen varren pitkällä ja kapealla kanalangalla. Kuinka tarkalleen on sinun tehtäväsi. Se voi olla kulmautunut tai laskeva. Kaikki riippuu luodusta kohtauksesta ja ideoistasi.

Tee itse aseita

Muista, että käsivarren on oltava leveämpi olkapäällä ja kapeampi rannetta kohti. Nyt voit tehdä toisen haaran Halloween -puutarhan koristeluun. Mutta jopa yhdellä kädellä koristelu on erittäin tehokasta. Kiinnitä kädet vartaloon niille varattuihin paikkoihin aivan kuten kiinnitit pään.

Tee itse hame tai jalat

Maalaa säleikkö nyt mustalla maalilla (ulkona raikkaassa ilmassa!). Heti kun maali on kuivunut, aseta vartalo, pää ja käsivarret sen päälle. Tämä ei ainoastaan ​​helpota työn jatkamista. Saat myös telineen Halloween -puutarhan koristeluun. Se, miten muotoilet mielesi, on jälleen sinun valintasi. Helpoin tapa on yksinkertaisesti tehdä hame kanan langasta. Voit tietysti tehdä myös kaksi jalkaa.

Voit sitten leikata hameen useita kertoja alhaalta ja taivuttaa sitä eri suuntiin niin, että se näyttää repaleiselta. Voit myös säästää tämän vaiheen, jos olet ostanut juustokankaita ja haluat käyttää niitä suunnittelussa. Voit myös tehdä hameen mustasta kiipeilyverkosta langan sijasta ja peittää sen sitten kankaalla. Koska mustaa verkkoa on vaikea nähdä myöhemmin, näyttää siltä, ​​että Halloween -koristeesi ulkona kelluu todella puutarhassa.

Tinker kädet

Tee käsi teipistä Halloween -puutarhan koristeluun

Kuten toinen varsi, käsiä ei tarvita Halloween -puutarhan koristeluun. Jos kuitenkin arvostat sitä, voit tehdä ne omalla (tai jonkun muun) kädellä auttamaan. Kääri käsi läpinäkyvällä, leveällä teipillä (paperinauha ohjeissa, koska se on tarkoitettu zombikädelle ja askeleet on helpompi nähdä). Käsi, joka osoittaa jotain, on erityisen tehokas. Mutta myös muut asennot sopivat.

Sotilaiden jäljitteleminen Halloween -puutarhakoristeina langasta ja hautakivistä

Kääri olki kuvan osoittamalla tavalla (jätä se vähintään 1 tuumaa peittämättömäksi alareunaan). Tätä käytetään pitämään tietty etäisyys, jotta voit helposti leikata teipin käden auki myöhemmin ja poistaa sen kädestäsi. Aloita myös tahmea puoli ylöspäin. Sitten voit kääntää teipin ympäri ja kiinnittää liimapuolen liimapuolelle. Jos kiinnität teipin suoraan ihoon, sen poistaminen on vaikeampaa ja myös tuskallista. Älä myöskään kiedo liian tiukasti.

Yksinkertainen aave -käsityöidea Halloween -koristeluun ulkona

Käsi -alueella nauhan tulisi kulkea useita kertoja peukalon ja etusormen välissä ja kämmenen yli. Siirry sitten etusormelle ja kiedo se sen ympärille, sitten keskisormi ja niin edelleen. Tee tämä hitaasti, koska tahmea puoli ylöspäin, sormesi voivat helposti juuttua yhteen (tässä tapauksessa leikkaa yksinkertaisesti kaikki sakset yhteen tarttuneesta teipistä). Kierrä lopuksi peukalosi ympäri ja tarkista, ettet ole unohtanut avoimia työpaikkoja. Katkaise nauha.

Toista nyt kaikki vaiheet vielä kerran, vain tällä kertaa käärit nauhan tahmea puoli sisäänpäin. Jos se on helpompaa, voit leikata nauhan pienemmiksi paloiksi ja peittää ne kädelläsi. Kokeile vain, mikä toimii parhaiten sinulle. Loppujen lopuksi tahmeita kohtia ei varmasti pitäisi olla enää.

Aseta aaveet ryhmiin puutarhassa - Halloween -koristeet ulkona

Nyt voit leikata kätesi aaveista valmistetulle Halloween -puutarhan sisustukselle käsin tekemääsi olkea pitkin. Jos olet käyttänyt jonkun toisen kättä viitteenä, hänen on parasta tehdä tämä itse loukkaantumisten välttämiseksi. Heti kun käsi on ulkona, voit peittää käyttöliittymän uudelleen teipillä ja koskettaa muita epämiellyttäviä alueita.

Pue haamu Halloween -puutarhan koristeluun

Kelluva DIY Halloween -haamu, jossa on viitta puun vieressä

Varsinkin jos olet tehnyt käsiä, sinun pitäisi käyttää kaapua piilottaaksesi siirtymisen nauhasta lankaan. Juustokankaat ovat hienoja, koska ne tulevat hyvin lähelle aaveita. Aseta se pään, hartioiden ja käsivarsien päälle ja käytä muita liinoja muulle vartalolle (esimerkiksi housut tai hame). Sinulla on valinta! Halutessasi voit myös suihkuttaa valmiita Halloween -puutarhakoristeita pimeässä hehkuvalla ruiskumaalilla. Silloin aave on vielä havaittavampi pimeässä.

Halloween -koristelu ulkona – kanalangan haamuja eri muunnelmissa

Luova halloween -koristelu ulkopuolisille piilotteluille

Olemme jo maininneet useita kertoja, että voit suunnitella ja muokata aaveita makusi mukaan. Käsi tai ei ollenkaan, hame tai housut ja jopa ilman päätä, mikään ei ole ongelma. Jos et myöskään käytä kylpytakkia, voit jopa suunnitella lankakehyksen mihin tahansa väriin ja saada värikkään Halloween -koristeen ulkopuolelle. Anna haamulle hattu, joka on valmistettu langasta tai muista puutarhatyökaluista ja tarvikkeista, kuten viikatteesta, haarukasta, kirveestä tai muusta mitä tulee mieleen. Kokeile ja kokeile erilaisia ​​vaihtoehtoja, kun asetat Halloween -puutarhan koristeet.

Värikkäitä aaveita Halloween -puutarhan koristeina naisten muodossa, joilla on hattu

Tai miten olisi kokeilla eläimiä tai myyttisiä olentoja ihmisten aaveiden sijaan. Pienellä harjoituksella ja mielikuvituksella voit tehdä ja käyttää tällaisia ​​koristeita puutarhaan Halloweenille itse. Erinomainen esimerkki on Poseidon kolmikärjineen ja hevosineen, jotka näyttävät näyttävän suoraan maasta. Maasta puhuttaessa: myös puolijohteet, jotka on valmistettu kanalangasta, ovat sopivia. Jos laitat nämä maahan, näyttää siltä, ​​että haamut ryömivät maasta.

Juustokankaita voidaan käyttää lankahaamujen pukeutumiseen

Halloween -ohjeissa mielenkiintoinen vaikutus saavutettiin käyttämällä fluoresoivaa maalia. Mutta tämä on vain yksi mahdollisuus. Voit yhtä helposti kääriä valosarjan pienillä LED -lampuilla langan ympärille niin, että aaveesi tulevat omiksi kuin Halloween -puutarhan koristeet.

Aseta lankahaamut oikein puutarhaan Halloweenia varten

Haamukoriste tarvitsee tumman taustan näkymään

Alkuperäinen Halloween -koriste, joka on valmistettu kanalangasta haamujen muodossa ulkona, voidaan myös näyttää eri tavoin. Yksi vaihtoehto on tietysti yksinkertaisesti sijoittaa se lattialle. Tähän tarkoitukseen käytetään muun muassa ohjeissa käytettyä kartiomaista kiipeilyapua. Jos haamullesi annetaan lankapuku ja muotoilet sen oikein, kiipeilyapu voi olla tarpeetonta.

Hääpuku Halloween -juhlan koristeena ilman ruumiinosia

Toinen vaihtoehto siitä, miten voit integroida Halloween -koristeen puutarhassa, on ripustaa se. Jos sinulla on suurempi puu, katos tai autokatos, joka näkyy helposti jalankulkutieltä tai talosta, voit myös liittää haamut sinne. Koska kanalanka on pääosin erittäin kevyttä, tämän ei pitäisi olla ongelma. Kiinnitä se vaakasuoraan tai hieman pystyasentoon niin, että se näyttää aaveiden lentävän, tai ripusta kaulaan ja lankahahmo näyttää ripustetulta. Onko sinulla aitoa tai navetta? Aseta hahmo sen eteen ovi auki ja se näyttää tulevan irti.

Langan näkymisen helpottamiseksi Halloween -koristeet voidaan ruiskuttaa valkoisella maalilla

Riippumatta siitä, minkä vaihtoehdon valitset, muista, että lanka on vaalea ja tarvitsee siksi tummaa taustaa, jotta se näkyy yöllä. Vältä siis haamujen asettamista vaalean seinän tai seinän eteen. Puutarhan kasvit ovat esimerkiksi sopiva tausta, mutta myös tumma tiiliseinä. Lanka voidaan myös maalata valkoiseksi (ruiskumaalilla) kevyemmäksi. Tarkista illalla puutarhan sisustuksen jälkeen, onko haluttu vaikutus saavutettu katsomalla Halloween -puutarhan sisustustasi joka puolelta ja kaukaa.

Tee vaikutus naapureihin!

Langattomilla vaatteilla, joissa ei ole raajoja, on aavemainen vaikutus - Halloween -koristeet ulkona

Ole luova ja luo ainutlaatuinen Halloween -koriste ulkotiloihin, joka tekee vaikutuksen paitsi naapureihin myös lapsiin, jotka etsivät makeisia. Halloween -koristelu ei ole vain halpaa, vaan se voidaan tehdä uudelleen joka vuosi tekemällä erilaisia ​​hahmoja joka kerta. Ja jos haluat, voit jopa antaa muutaman pois, jotta muut voivat nauttia työstään ja juhlia suurta Halloweenia.

Previous Post
Taitettavat lautasliinat – 15 yksinkertaista ja tehokasta ohjetta
Next Post
Käsityöt paperilevyillä – 20 ideaa joululahjaksi lasten kanssa