15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Yksinkertaisia ​​kierrätysideoita kotiisi – yli 60 vuotta ja inspiraatiota!

Kierrätysideoita DIY -ohjeet Viinipullo on puinen pöytäkimppu

Jokaisella on kotona paljon asioita, jotka näyttävät olevan käyttökelvottomia. Mutta älä heitä kaikkea roskiin heti, ehkä voit tehdä siitä jotain. Uuden ja kauniin luominen vanhoista asioista paitsi säästää rahaa, myös edistää luovuuttasi. Puhumme kierrätyksestä, joka on tällä hetkellä trendikästä. Riippumatta siitä, onko se valmistettu korkkeista, autonrenkaista tai vanhoista muovi- tai lasipulloista – nämä päivittäiset jäämät voidaan edelleen käyttää. Vaikka tekninen kykysi ei olekaan niin kehittynyt tai sinulla ei yksinkertaisesti ole aikaa, on vielä monia sopivia projekteja, joita voit kokeilla. Tässä artikkelissa olemme koonneet yhteen parhaita ja helpoimpia kierrätysideoita sinulle. Anna katseesi vaeltaa asuntosi läpi ja anna itsellesi inspiraatiota!

Yksinkertaisia ​​kierrätysideoita kotiisi

Kierrätysideat ripustavat yksinkertaisesti puiset tikkaat

Jopa näennäisesti kaikkein hyödyttömimmästä jätteestä monet luovat kauniita ja käytännöllisiä asioita, jotka voidaan integroida täydellisesti jokapäiväiseen elämään. Vanhoista kuormalavoista valmistetut pöydät, renkaista valmistetut kukkaruukut ja jopa vanhoista housuista valmistetut vaatteet – mahdollisuudet ovat rajattomat ja mielikuvituksellasi ei ole rajoja. Kierrätys tarkoittaa vastuun ottamista siitä, mitä on jo tuotettu. Kyse on elämäntavasta.

Puinen lankkuinen sohvatarjotin

Kierrätysideoita yksinkertaisesti näppärä sohvatarjotin käsinojajärjestelmä itse Ohjeet

Kirjoita vain 3 puulevyä yhteen ja tämä käytännöllinen käsinojahylly sohvallesi on valmis. Lisää lasillinen hyvää viiniä ja ilta pelastuu.

Kierrätysideoita helppo DIY -ohjeet puuhaarahyllyn kodin tarvikkeet

Jos sinulla on suuri puutarha, jossa on paljon puita ja sinulla on aikaa tehdä käsitöitä, tämä ripustettu haaravaippa on sinua varten! Se on yksi helpoimmista ja nopeimmista kierrätysideoista koskaan ja se on todellinen katseenvangitsija jokaisessa makuuhuoneessa. Voit tietysti myös asentaa koko keittiön, laittaa siihen pieniä koukkuja ja ripustaa kattilat, pannut tai muut keittiövälineet sen päälle.

Kierrätysideoita lisää tallennustilaa

Kierrätysideoiden helppo DIY -ohje rakentaa puiset tikkaat hyllylle itse

Onko autotallissasi muutamia vanhoja tikkaita, jotka vain keräävät pölyä? Miksi et muuttaisi tätä lisämuistitilaksi? Mieti, kuinka monta hyllyä vielä tarvitset ja leikkaa tikkaiden portaat vastaavasti.

Seinähyllyt vanhoista matkalaukkuista 

Kierrätysideoita vanha matkalaukku seinähylly näpertele itse Ohjeet puinen kaappi maalaismainen

Voit muuttaa kauniista, vanhoista vintage -matkalaukkuista uskomattoman paljon asioita – istuimia, pöytiä ja jopa käytännöllisiä hyllyjä. Niistä tulee huoneesi kohokohta ja ne sopivat täydellisesti maalaistyylisesti sisustettuun asuntoon. Katkaise etuosat varovasti ja siististi ja kiinnitä ne seinään.

Helppoja kierrätysideoita lavoilta

Kierrätysideoita kuormalavavuode DIY -ohjeet helppo keiju valot makuuhuoneen sisustus

Paljon kauniita asioita voidaan rakentaa lavoilta – sohvalta sohvapöydälle yrttitarhaan. Yksinkertainen tapa käyttää vanhoja kuormalavoja on käyttää niitä sängyn päätyyn. Tämä kierrätysidea sopii myös hieman kokemattomalle käsityöläiselle. Sinun tarvitsee vain hioa karkeat reunat hyvin ja laittaa se sängyn taakse. Muutama herkkä keijuvalo muuttaa huoneen todelliseksi hyvinvoinnin keitaksi.

Ideoita kierrätykseen kenkälaatikoilla

Uocycling -ideoita helppo DIY -ohjeet kenkälaatikon seinäkoriste

Kenellä ei ole niitä – monet kenkälaatikot makaavat kellarissa tai autotallissa? Jos sinulla on tyhjä seinä, jonka haluat virkistää ja koristella jollain tavalla, ne ovat täydellisiä siihen! Järjestä askartelutunti perheen kanssa ja maalaa ne haluamallasi tavalla! Toinen ja silti yksinkertainen vaihtoehto olisi kääritä kengänlaatikot kirkkaanväriseen käärepaperiin. Se näyttää uskomattoman tyylikkäältä ja antaa jokaiselle huoneelle persoonallisuuden.

Helppoja kierrätysideoita tinapurkkeilla

Kierrätysideoita helppo säilykekoteloiden kynätelineen DIY -ohjeet

Mietitkö usein kotisi muovijätteen vuoria ja kysyt jatkuvasti itseltäsi, voitko tehdä jotain sen kanssa? Esimerkiksi tyhjiä tölkkejä ei tarvitse hävittää välittömästi. Niistä voidaan valmistaa uskomattoman paljon kotitaloustarvikkeita – lyhtyistä ruokailuvälineiden pidikkeisiin ja pieniin puutarhan kukkaruukkuihin.

Lyhdyt vanhoista tinapurkkeista – tee itse -ohjeet

Kierrätysideoita säilykepurkit kynttilänvalossa puinen pöytä puinen tuoli maalaismainen

Askarteluun tarvitset:

 • Ruokapurkit
 • Huopakynä
 • Naula ja vasara
 • Suihkuta maali tai lakka
 • Tee valot
 • Koristemateriaali

Uocycling -ideoiden helppoja DIY -ohjeita tinapurkkien lyhtyjen tekemiseksi itse

 • Poista etiketti ja mahdolliset liimajäämät vuoasta. Helpoin tapa tehdä se on lämpimän veden alla.
 • Valmistele tölkki jäädyttämistä varten – se estää sen muodonmuutoksen, kun alat lyödä. Täytä purkki 3/4 hiekalla (estää pullistumista jäätyessään). Lisää vesi ja jätä tölkki pakastimeen 3-4 tunniksi.

Uocycling -ideat yksinkertaisesti DIY -ohjeet, joita voit tehdä itse

 • Ajattele motiivi tai kuvio, jonka reikien pitäisi näyttää. Merkitse vastaavat kohdat tölkille kynällä tai piirrä viivoja, joille jaat myöhemmin reiät.
 • Kaada vuoan reiät varovasti vasaralla. On parempi edetä hieman hitaasti ja varovasti, jotta et liukastu ja vahingoita itseäsi.

Uocycling -ideoita helpot DIY -ohjeet tina -lyhtyille

 • Suihkuta tölkki värillisellä lakalla tai akryylimaalilla. Jos käytät spraymaalia, suosittelemme sen levittämistä avoimeen ikkunaan. Tai jos sinulla on puutarha tai parveke – mene suoraan ulos. Odota, kunnes maali kuivuu kokonaan ennen koristamista.
 • Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, voit antaa uusille lyhtyillesi entistä yksilöllisemmän ilmeen koristamalla ne erilaisilla koriste -elementeillä. Olipa pieniä kukkia, sydämiä tai leveää kangasnauhaa – anna luovuutesi vapautua!

Mielenkiintoisia ja helppoja kierrätysideoita korkkien kanssa

Kierrätysideoita tee vain korkkiavainrenkaat itse Ohjeet

Korkeilla voi tehdä paljon, joten kannattaa kerätä ne eikä heittää pois. Varsinkin erilaisten festivaalien ja suurempien juhlien jälkeen voi olla, että paljon on kertynyt ja juuri silloin voit aloittaa tinkimisen! Koska korkki voidaan helposti leikata, voit tehdä siitä todella kauniita ja ainutlaatuisia avaimenperiä. Ne ovat kevyitä, mutta riittävän suuria kalastamaan sinut nopeasti taskuun.

Kierrätysideoita yksinkertaisia ​​korkkipidikkeen pöytäkoristeita hääideoita

Korkkien maalaismainen ilme on tehty pöytäkoristeiksi. Jos esimerkiksi tarvitset edelleen paikkakorttikoteloita puutarhan juhliin, ruskea luonnonmateriaali on ihanteellinen ja voidaan helposti sovittaa muuhun sisustukseen.

Kestäviä ideoita kierrätykseen – ostoskasseja T -paidoista käsityö

Kierrätysideoita yksinkertaisesti tehdä ostoskassit T-paidat itse Ohjeet kestävään elämään

Onko kaapissasi edelleen makaavia suosikki T-paitoja, jotka ovat täysin haalistuneet tai jopa repeytyneet, etkä silti halua heittää niitä pois? Sitten meillä on sinulle hyviä uutisia – ne sopivat täydellisesti kauniiksi ja käytännölliseksi ostoskassiksi. Tällä tavalla säästät vain rahaa, mutta olet myös hyväksi luonnolle, jos et pärjää ilman muovipusseja supermarketissa. Tarvitset vain vanhan t-paidan, sakset ja 10 minuuttia ajastasi!

Upeita kierrätysideoita vanhoilla pulloilla

Kierrätysideoita yksinkertaiset viinipullot lamput puu kattokruunu maalaistyylinen elämäntyyli

Jokaisessa kotitaloudessa on paljon lasijätettä joka päivä. Hävittää tämä vain yhden käytön jälkeen olisi sääli. Sen lisäksi, että niitä käytetään erilaisten elintarvikkeiden, kuten myslin, kahvin jne., Säilyttämiseen, voit tehdä kauniita kukkamaljakoita, -kulhoja tai jopa lampunvarjostimia viinipulloista ja kierrettävistä purkeista.

Kauniit maljakot vanhoista muovipulloista – tee itse -ohjeet

Kierrätysideoita helppo DIY-ohjeet kukka maljakko muovipullo muoviton asuminen

Materiaalit: 

 • muovi pullo
 • pohjamaali
 • Värisuihke halutulla värillä
 • sakset
 • ilmastointiteippi

Kierrätysideoita helppo DIY -ohjeet kukka maljakko muovipullo helppoa

 • Varmista, että pullot ovat puhtaita ja kuivia. Leikkaa sitten yläosa pois.
 • Aseta teippi reunan ympärille, jotta et vahingoita itseäsi.
 • Levitä pohjamaali.
 • Suihkuta pullo värisuihkulla ja anna sen kuivua kokonaan.

Teekannun muuttaminen terraarioksi – kierrätysideoita

Kierrätysideoita helppo DIY -ohjeet teekannu akvaario

Vanha tee- tai kahvipannu, jota et enää käytä, voidaan muuttaa eläväksi taideteokseksi nopeasti. Sinun tarvitsee vain täyttää se hiekalla, pienillä jokikivillä ja ilmakasveilla.

Huonekalut, jotka on valmistettu viinistä tai hedelmälaatikoista maalaismaisen ilmeen saavuttamiseksi

Kierrätysideoita viinilaatikko puinen sohvapöytä rakenna itsellesi Ohjeet maalaistalon elävä tyyli

Ne näyttävät tyylikkäiltä ja tyylikkäiltä ja antavat huoneelle erityisen maalaismaisen viehätyksen. Ei turhaan, koska yksinkertaisten puulaatikoiden avulla voit löytää lukuisia kierrätysideoita Internetistä. Voit esimerkiksi rakentaa sivupöytiä, kukkalaatikoita tai kirjahyllyjä. Mutta suurempia projekteja, kuten penkkejä tai TV -pöytiä, voidaan myös valmistaa niistä nopeasti ja helposti.

Polkupyörän pesuallas antaa jokaiselle kylpyhuoneelle mukavan retro -ilmeen

Kierrätysideoita Helppo pyöräpöytä Kylpyhuonelaattaideoita Vintage -sisustusideoita

Vanha polkupyörä, joka toimii pyyhkeenpidikkeenä, turhamaisuutena ja jopa maljakkona, on ihanteellinen kylpyhuone maalaismaiseen maalaistyyliin.

Helppoja kierrätysideoita puutarhaasi

Kierrätysideoita yksinkertainen jätesäiliö kukkaruukku kasvit puutarhan suunnitteluideoita

Puutarha sisustaa pohjimmiltaan itseään ja aiheuttaa jopa paljon jännitystä säännöllisesti. Mutta vanhoilla esineillä voit antaa puutarhallesi hyvin yksilöllisen luonteen.

Istutetut autonrenkaat ovat todellinen katseenvangitsija

Kierrätysideoita autonrenkaiden kasvaville kasveille itse ohjeet puutarhan koristeluun

Aina ja uudelleen vanhoja autonrenkaita kaadetaan lepoalueille tai jopa keskelle maaseutua, mikä on paitsi laitonta myös haitallista ympäristölle. Niistä voidaan tehdä ihania ja kauniita istutuslajeja melko nopeasti ja helposti.

 • Ensinnäkin sinun on puhdistettava renkaat perusteellisesti, jotta myös maali pysyy hyvin.
 • Käytä sitten väriä – mitä värikkäämpi, sitä parempi! Muista, että vaaleita värejä, kuten keltaista tai oranssia, tulee levittää useita kertoja, jotta tumma tausta ei näy läpi.
 • Heti kun kaikki on kuivaa, voit istuttaa renkaat. Kerro vain kalvo, sora ja maaperä päällekkäin ja koristele ne valitsemillasi kukilla lopussa.

Riippuvat siivilän kukkakorit

Kierrätysideoita yksinkertaisesti siivilä, tee oma ruukku, koristele puutarhaasi

Voit muuttaa vanhan hyvän seulan kauniiksi kukkaruukuksi, joka sopii sekä ulko- että sisätiloihin.

Herätä rikki kukkaruukut elämään

Kierrätysideoiden puutarha yksinkertaisesti käyttää uudelleen kukkaruukkuideoita puutarhan koristeluun

Onko autotallissasi vanhoja kukkaruukkuja tai oletko rikkonut yhden viime päivinä? Mutta älä heitä sitä pois – kierrätysideoita on loputtomasti, kuinka voit tehdä siitä kauniin minipuutarhan!

Kierrätysideoita yksinkertainen paperipidike korut vintage rannekoru boho näyttää

Säilytä rannekkeet vanhan paperipyyhepidikkeen avulla.

Luovia kierrätysideoita lahjojen käärimiseen

Ideoiden kierrättäminen helppoa DIY -ohjetta Lahjapaperi sanomalehtiä

Sen sijaan, että käärisit lahjasi monimutkaisella ja kalliilla tavalla, voit tehdä alkuperäisiä ja ainutlaatuisia lahjapusseja vanhoista sanomalehdistä tai luetteloista!

Helppo kierrättää ideoita itse yksinkertaisesti ja nopeasti uudelleen käyttää vanhoja lasikoteloita

Kierrätetty muovilautanen geraniumien kanssa: Vanha muovikannu

Kierrätysideoita yksinkertainen sohvapöytä viinilaatikko puu maalaismainen sisustus

Kierrätysideoita wc -paperirullat matkapuhelimen pidike DIY -ohjeet

Kierrätysideoita helppoa DIY -ohjetta Leivontamuotti kynttilänjalka tekee oman kodin sisustuksen

Kierrätysideat tekevät wc -paperirullien seinäkoristeista kodin tarvikkeita itse

Kierrätysideoita muovipulloja kasvisruukkuja hauskoja DIY -kodin lisävarusteita

Upcycling ideoita tikkaat kattokruunu maalaismainen puinen pöytä puinen kaappi

Kierrätysideoita Cork DIY -ohjeet Helppo pikaruoanlaittovälineet Puinen pöytä

Kierrätysideoita ideoita vanha kirjatuoli vintage talvipuutarhan sisustustarvikkeet

Kierrätysideoita, lahjakasseja, vanhoja sanomalehtiä, DIY -ohjeet, kukkakimppu

Kierrätysideoita puutarha helppo säilykkeet säilykkeet kasvaa itse

Kierrätysideoita pullojen sisustusideoita Joulu hopeiset kodin tarvikkeet DIY

Kierrätysideoita puutarhapurkkeja kasvien haltija kaktus meheviä kasvien järjestelyohjeita

Kierrätysideoita helppo viskipullo saippua -annostelija tekee ohjeet

Kierrätysideoita Helppo viiniteline säilykkeiden tölkit DIY -ohjeet

Kierrätysideoita yksinkertaisesti tehdä itse viinipulloista kynttilänjalat Ohjeet

Kierrätysideoita yksinkertaisesti rakentaa itsellesi viinitynnyripöytä maalaismaiseen maalaistyyliin

Kierrätysideoita yksinkertainen viini tynnyri kattokruunu puinen pöytä maalaismainen maalaistyylinen

Kierrätysideoita Helppo mehevä kasvismuna Pahvi Kukkaruukku Rosegold Color Trend

Kierrätysideoita auton renkaat nojatuoli tee itsellesi ohjeet puutarhan koristeluun

Kierrätysideoita helppo DIY -ohjeet vanha kirja meheviä kodin tarvikkeita

Kierrätysideat yksinkertaisesti ostavat ostoskasseja T-paidan ohjeista nopeasti ja kestävästi

Kierrätysideoita käytetään yksinkertaisesti uudelleen munasäiliössä Lampem

Kierrätysideoita helppoon DIY -kasvien haltijan korkkimehukkaisiin

Kierrätysideoissa yksinkertaisesti käytetään pulloja uudelleen

Kierrätysideoita Helppo puutarhan kukkaruukku DIY -ohjeet Kuparin väritrendi

Kierrätysideoita helppo tikkaat kasvien haltija puulaatikot puutarhan koristelu

Kierrätysideoita helppo säilyke säilykekasveja kasvaa itse Ohjeet

Kierrätysideoita yksinkertaisesti perustaa hedelmälaatikot huoneen jakelijat pieni asunto

Ideoiden kierrätys DIY -ohjeet Schnapsbar rakentaa itsellesi maalaismaisia ​​ideoita

Kierrätysideoita yksinkertaisesti rakentaa omat viinilaatikoiden sohvapöytä Ohjeet

Kierrätysideat yksinkertaisesti ikääntyvät nopeasti matkalaukun retrokorukoteloon

Previous Post
45 ideaa ruokasalin suunnitteluun korkeimpien suunnittelustandardien mukaisesti
Next Post
Tee parta Halloween- ja Mardi Gras -asuille – 5 ideaa eri materiaaleista