15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kirjoita liitutaululle kuin taiteilija – vinkkejä ja ideoita kaikkeen liitutaulutaiteeseen

Suunnittele oma sisustus keittiöön iskulauseen liitutaululla

Liitutaulun trendi (Chalk Art tai Chalk Lettering) on ​​erittäin suosittu tänään ja on saavuttanut voittoisan edistysaskeleen ympäri maailmaa. Liitutaululla kirjoittamisesta ja maalaamisesta liitutaululla on tullut todellinen taide. Tehokas liidukirjoitus on myös todellinen katseenvangitsija oman neljän seinän koristeena. Oletko koskaan miettinyt, kuinka liidukirjaimet näyttävät niin täydellisiltä ja ammattimaisilta? Luultavasti taiteilija piirsi sen käsin? Hyvä uutinen: vaikka et olisi lahjakas täydellisellä käsialalla, voit kirjoittaa liitutaululle ja tehdä siitä kauniin. Tänään näytämme sinulle joitain luovia tekniikoita, joilla voit luoda tehokasta liidutaidetta yksinkertaisin keinoin. Yksittäisistä kirjeistä yksityiskohtaisiin taideteoksiin – kaikki on mahdollista näiden yksinkertaisten vinkkien avulla!

Kirjoitus liitutaululle: Kuinka tehdä kauniita käsin piirrettyjä kirjaimia?

Liitutaulu, jossa sanotaan olohuoneessa Liitu kirjoittaa kauniita kirjaimia

Rakastat pöytätaidetta, mutta valitettavasti käsinkirjoituksesi näyttää täsmälleen samalta kuin viidennen luokan ensimmäisenä päivänä? Älä huoli! Ensimmäinen tapa kirjoittaa liitutaululle on kaavaimella. Tämä on ehdottomasti paras tapa saada ammattimaisen liidutaidetta ilman luovaa tai taiteellista taitoa.

Liitutaulu ilman kehystä Valmistele pinta Valitse liitutaulu

Liitutaulun valmistelu

Ennen kuin voit kirjoittaa liitutaululle, sinun on valmisteltava pinta. Hiero vain liitu koko taululle ja pyyhi se pois kuivalla paperipyyhkeellä. Tämä tehdään vain ennen ensimmäistä kirjainta ja estää varjon vanhasta kuvasta jäämästä taululle myöhemmin.

Liitutaulu seinäkoriste keittiöön Julia Child

Suunnittelu ja malli

Suunnittele tietokoneellasi kirjaimia, grafiikkaa jne. Suosikkisi tekstinkäsittelyohjelmassasi, säädä niiden kokoa ja tulosta ne tavalliseen tapaan. Vaihtoehtoisesti voit ladata mallin Internetistä. Jos haluamasi malli on erittäin suuri, voit liimata useita paperiarkkeja yhteen.

Teroita liitutaulu liidulla kynän teroittimella

Jos haluat kirjoittaa liitutaululle, voit käyttää erilaisia ​​keinoja:

Tavallinen liitutaulu – Jos pidät klassisesta liitutaulusta, valitse perinteinen koululiitto. Se on ihanteellinen myös suuremmille alueille. Riippuen siitä, kuinka paljon painetta siihen kohdistetaan tai miten pidät sitä ja käännät sitä, voit luoda kauniita tehosteita, kuten varjoja ja ääriviivoja. Tee liidusta kynän teroitin niin filigraaniseksi kuin haluat.

Liitukynä Liidumerkki, joka ottaa mustetta harjalla

Liitu lyijykynät – Markkinoilla on nyt laaja valikoima liidukynää. Liitumerkkejä voidaan käyttää kaikilla ei -huokoisilla pinnoilla – lasilla, metallilla, laatat jne. Niitä on saatavana myös erikokoisina ja monenlaisina väreinä. Muista säilyttää liidukynät vaakasuorassa, jotta ne eivät kuivu.

Temppu: Ota liitu muste siveltimellä! Liitumerkillä sinun on painettava kärki alaspäin niin, että muste tulee ulos. Tämä voi joskus olla vaikeaa, kun kirjoitetaan liiduseinälle, koska painovoima on kohtisuorassa liikkeeseen nähden. Paina muste maalarin paletille tai paperille ja poimi sitten maali ohuella harjalla.

Liitutaulu etiketti ennen kahvia

Liitu lyijykynät – Nämä sopivat hyvin luonnosteluun. Esimerkiksi, jos haluat hahmotella suunnittelusi todella helposti. Lyijykynien suurin haittapuoli on, että niitä on vaikea poistaa myöhemmin – etenkin paikoissa, joissa olet painanut niitä voimakkaasti. Vaikka linjat on mahdollista poistaa, hankaaminen vaatii jonkin verran voimaa!

Luo kauniita tehosteita liidutaiteessa liitupölyllä

Liitu pöly – Vaikka kirjoittaisit liidukynällä tai liidukynällä, sinulla tulisi aina olla koululiitu käsilläsi suunnilleen luonnoksen tekemiseksi. Käytä liitupölyä antaaksesi liidukirjoitukselle aitoa liitutaulun ulkoasua tai varjostaa kevyesti joitakin muotoja.

Muita hyödyllisiä työkaluja taululle kirjoittamiseen

Varmista, että kuvasi on suora, luonnosta ruudukot viivaimella tai luo ainakin ohjausviiva levyn taiteen ylä- ja alareunaan. Heikko viiva riittää.

Lisäksi on järkevää, että sinulla on muutama muu perustyökalu käsillä, mukaan lukien kynän teroitin, puuvillapyyhkeet korjauksiin ja vanupuikko. Se auttaa myös, jos lähellä on pieni lasillinen vettä vanupuikon tai rievun liottamiseen.

Kirjoittaminen liitutaululle kaavaimella – näin se toimii:

1. Käännä malli ympäri ja käytä liitua kääntöpuolella. Riittää, jos peität etupuolelle tulostetut alueet.

2. Aseta sitten malli liitutaulullesi ja kiinnitä se maalarinteipillä. Käytä ohjeita oppaana saadaksesi kaikki asiat selville.

Merkitse liitutaululle kaavaimella Ohjeet ja vinkit

3. Jäljitä nyt malli kynällä. Näin paperin toiselle puolelle asettamasi liitu siirtyy liitutaululle hyvin heikoilla viivoilla.

4. Kun olet jäljittänyt koko kuvan, voit poistaa paperin. Nyt on aika värittää. Kirjoita kirjaimet ja maalaa paksut alueet liidukynällä.

5. Käytä kosteita puuvillapyyhkeitä poistaaksesi pienet virheet ja saadaksesi terävän reunan.

Suunnittele omat XXL -aiheesi liitutaulun seinälle

Luo liitutaulun koristelu värillisillä liidukynillä

Haluatko muuttaa liitutaidesi suureksi seinämaalaukseksi? On olemassa useita tapoja siirtää haluamasi malli seinälle. XXL -aiheet ovat todellinen haaste, mutta ne näyttävät poikkeuksellisilta. Tämä vaatii enemmän kärsivällisyyttä ja vakaata kättä, koska kohteen piirtäminen pystysuoralle pinnalle on vaikeampaa.

Liitutaulu koristelu keittiössä kaunis kirjoittaminen ammattimaisesti ilman käsikirjoitustaitoja

Ennen kuin päätät, mitä siirtotekniikkaa käytät, se auttaa mittaamaan tilaa. Sinun on saatava selkeä käsitys siitä, kuinka suuri suunnittelusi tulee olemaan ja mihin se sijoitetaan liiduseinälle. Se auttaa tekemään pieniä jälkiä kulmiin ja keskiviivan, jotta voit orientoitua.

Tekniikka # 1: hiilipaperi (hyvä aloittelijoille)

Käytä hiilipaperia liidutaiteessa kuvien siirtämiseen seinälle

Tämä hiilipaperimenetelmä sopii erinomaisesti aloittelijoille, jotka haluavat luoda suuren liidutaulun. Niin sanottua itsejäljentävää paperia on saatavana myös eri väreinä. Valitse väri, joka on ristiriidassa seinän värin kanssa.

Ensinnäkin sinun on säädettävä piirustus sopivaan kokoon. Jos sinulla ei ole pääsyä suurikokoiseen tulostimeen tai haluat säästää rahaa, voit tulostaa kuvan useille sivuille ja liimata ne yhteen seinälle kuin palapeli.

Sinivihreä liitutauluseinä makuuhuoneessa ja sanonta Namastay sängyssä Koko päivän

Ripusta kaavaimet seinään teipillä. Nosta arkin pohjaa ja aseta hiilipaperiarkki kaavaimen ja seinän väliin jauhemainen puoli seinää vasten. Se voi olla suhteellisen pieni pala (enintään käden ulottuvilla).

Käytä nyt kuulakärkikynää mallin etupuolella olevien viivojen jäljittämiseen. Kun teet tämän, siirrä hiilipaperia sen alle varmistaaksesi, että kaikki kuvio siirtyy seinälle.

etuja: Erittäin tarkka menetelmä, ei vaikea

haitta: ei sovellu karkeille pinnoille

Sopiva: Siirrä minkä tahansa kokoisia malleja ilman paljon pieniä yksityiskohtia

Tekniikka nro 2: maalaa liitutaulu projektorilla seinälle

Projektorin käyttö on erittäin nopea tapa saada kuva seinälle. Menetelmällä on kuitenkin joitain haittoja, eikä sitä käytetä niin usein. Jos esimerkiksi työskentelet kapeassa käytävässä, on lähes mahdotonta saada tarpeeksi tilaa.

Avaa kuva tietokoneella ja heijasta se seinälle. Sijoita ja tarkenna projektori, kunnes malli on paikallaan. Jäljitä sitten ääriviivat grafiitilla tai liidukynällä. Se siitä!

Liitutaulut kirjoittavat kauniita sanontoja ja aiheita ruokasalille

etuja: Minimaalinen vaiva, tarkka.

haitta: Kaikki projektorit eivät sovellu seinien maalaamiseen. Sen on oltava voimakas valo, muuten mitään ei näy. Projektorissa on oltava riittävästi tilaa ollakseen riittävän kaukana seinästä. Ei sovellu ulkoseinämaalauksiin eikä kaikkialle, jossa ei ole pistorasiaa.

Hyvä: Pienemmät seinäpinnat, sileät tai epätasaiset pinnat.

Nyt tiedät kuinka tehdä upeita piirustuksia liitutaululle! Selaa kuvagalleriamme ja inspiroi omaa liitutauluasi!

DIY liitutaulu seinään itse kirjoitus sanomalla

moderni olohuone, jossa yksi keittiö valkoisella ja mustalla harmaalla sohvalla

Liitutaulu makuuhuoneen peilissä, mukava runko

Liitutauluseinä keittiössä kauniisti muotoiltu Chalkart

Suunnittele oma liitutauluseinäsi keittiössä vihreällä ja valkoisella

Seinä ja ovi maalattu liitutaulumaalilla kaunis sisustusidea Koti makea koti

Seinärakenne käytävällä värikkäillä liidukynillä

Suunnittele keittiön takaseinä liidukuvilla

Liitu Art Ideas DIY sanontoja ja kuvia seinällä

Liitutaulun koristelu toimiston kaupunkikuvaan

Liitutaulu, jossa on vinkkejä ja ideoita käsinkirjoitukseen

Liitutaulu olohuoneessa sanomalla Tervetuloa kotiin

Liitulevyseinä nuorten huoneiden kemian liitoksissa

Liitutaulun koristelu ruokasalin teollisen tyylin ruokailukalusteille

Suunnittele sohvan takana oleva seinä chalkartilla

Seinärakenne liitutaulumaalilla Kemialliset yhdisteet sängyn takana

Previous Post
Tee halpoja puutarhakoristeita itse – 15 DIY -ideaa
Next Post
Harjoittele lomalla – joten voit rentoutua ja pysyä kunnossa samanaikaisesti