15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Suunnittele kuvaseinä: Näin voit näyttää tehokkaasti piirroksia, julisteita ja valokuvia!

Kuvaseinäsuunnittelu mustavalkoisia valokuvia hyllyt ripustaa lattia nojatuolit skandinaavinen

Tyhjät seinät saavat huoneen näyttämään tylsältä ja viileältä. Öljyvärimaalaukset, julisteet, perhekuvat ja jopa postikortit antavat sisätiloille luonteen ja tekevät seinistä todellisia katseenvangitsijoita. Kuvien järjestäminen tyylikkäästi osoittautuu vaikeaksi tehtäväksi ja on itsessään taidetta. Yhdysvalloista tuleva uusi suuntaus auttaa sisustamisen harrastajia näyttämään tehokkaasti suosikkikuviaan ja -kuvituksiaan. Olipa Pinterestissä, lukuisissa sisustuslehdissä tai sisustusblogissa: kuvaseinät ovat valloittaneet sisustussuunnittelijoiden ja sisustusfanien sydämet. Selitämme kuinka voit suunnitella kuvaseinän ja näytämme sinulle erilaisia ​​DIY -ideoita inspiraation saamiseksi.

Kuvaseinän suunnittelu: Valitse yhteen sopivat kuvat!

Luo kuvaseinä mustavalkoisia valokuvia perustaa makuuhuone

Mustavalkoisia kuvia korostuksena

Kaikki riippuu esityksestä: Olohuoneen seinällä on paitsi värejä myös tyylikkäästi koordinoituja kuvia. Aloittelijat voivat valita useita mustavalkoisia kuvia ja järjestää niiden väliin useita korostettuja värijulisteita. Asiantuntijat suosittelevat, että kuvaseinässä yhdistetään enintään kolme pääväriä, muuten se näyttää kaoottiselta.

Suunnittele kuvaseinäsohva kompakti bensiinin sininen kamelijakkara

Yhdistä taitavasti modernit ja vanhat kuvat

Sisustuksen harrastajat voivat valita vaikutelmia öljyvärimaalauksista, jotka väriltään sopivat yhteen kalusteiden kanssa. Nykytaiteen ja vanhojen kuvien yhdistelmä luo erityisen jännittäviä kontrasteja. Tässä tapauksessa kuvakehykset on pidettävä yksinkertaisina ja neutraalina.

Designkuva seinä -ruokailutila moderni vaaleanpunainen väri korostaa flamingoa

Valitse kuvia, joissa on samankaltaisia ​​aiheita

Kuvien ei pitäisi vastata vain väreiltään, vaan niillä olisi myös ideaalisesti oltava yhteinen teema – esimerkiksi luonto, arkkitehtuuri, rakkaus, muotokuvat jne. Tällä tavalla erityisesti piirustukset voivat kehittää täyden vaikutuksensa.

Kuvaseinän suunnittelu: Näin voit järjestää kuvat!

Kuvaseinäsuunnittelu antaa vinkkejä erilaisiin huonejärjestelyihin

Riippuen siitä, kuinka paljon vapaata seinätilaa sinulla on ja tietysti mihin huoneeseen haluat suunnitella kuvaseinän, kuvat voidaan järjestää eri tavalla.

Olohuoneessa sohvan tai lukukulman takana oleva seinä on ihanteellinen. Siellä voidaan järjestää useita suurempia kuvia, jotka ottavat huomioon huonekalujen värit. Muut kodin tarvikkeet voivat löysentää järjestelyä. Seinäkiinnikkeet, seinäkoristeet ja design -seinävalaisimet tuovat vaihtelua.

Suunnittele kuvaseinä Järjestä kuvat kompaktisti

Jos olohuone on pieni ja vapaata tilaa ei ole tarpeeksi suurikokoiselle kuvaseinälle, on mahdollista asettaa kuvat tai julisteet, piirustukset ja kuvat kuvapalkkiin. Näin kuvaseinä pysyy pienenä ja herättää silti huomiota.

Kuva seinä suunnittelu ripustimet ideoita moderni

Portaikkoalueella ja käytävällä kuvat on järjestetty lähelle toisiaan viivaan. Suurin kuva toimii suunnittelun lähtökohtana ja ripustetaan ensin, pienemmät järjestetään sitten sen ympärille.

Luo kuvaseinäideoita kollaasiperheen valokuvista

Lastenhuoneessa ripustetaan yleensä erikokoisia perhekuvia, lasten kuvia, julisteita ja kuvia sarjakuvasankareista tai esitetään hyllyillä ja lipastoissa. Kuvaseinä voidaan haluttaessa suunnitella uudelleen.

Ruokailutilassa yksi iso ja neljä pientä kuvaa voidaan ripustaa hieman toisistaan ​​ja koristella ruokailutilan takana olevaa seinää. Se näyttää erityisen tyylikkäältä, kun kaksi muuta kuvaa nojataan lipastoon tai lattiasta seinää vasten.

Suunnittele kuvaseinä, ruokailutila, liitutaulun väri, suunnitteluideoita

Kulmat ja kapeat alueet yhdistyvät kahdesta osasta koostuvilla kokonaisuuksilla. Puolet kuvista ripustaa toiselle seinälle ja toinen puoli toiselle seinälle. Samat kuvakehykset ja yhteinen teema estävät kuvan katoamisen ja luovat visuaalisen yhteyden kahden seinän väliin.

Suunnittele kuvaseinäleikepöydän makuuhuoneen pukeutumispöytä

Kotitoimistossa voit päästää luovuutesi vapaaksi ja käyttää leikepöytiä esimerkiksi kuvakehyksinä. Lukuisat DIY -ideat auttavat täällä. Luovat bloggaajat käyttävät vaatetappeja, monikäyttöisiä leikkeitä ja LED-valoketjuja ja ripustavat kuvat niihin. Tällä järjestelyllä on toinen ratkaiseva etu: se mahdollistaa tietyn suunnittelun vapauden ja on varsin joustava. Muuten kotitoimistossa ei ole vain tilaa kauniille kuville, vaan myös kotitekoisia julisteita, joissa on inspiroivia lainauksia. Ennen kaikkea järjestetään joko useita samankokoisia kuvia tai yksi iso ja useita pieniä kuvia.

Suunnittele kuva seinä makuuhuoneen perhevalokuvien sisustusidea

Makuuhuoneessa sängynpäätyseinän takana oleva seinä tarjoaa täydellisen näyttötilan perhekuville. Joten et häiritse kuvia nukkuessasi ja näet ensimmäisenä, kun tulet huoneeseen. Siksi on erityisen tärkeää, että kuvaseinä on suunniteltu mahdollisimman houkuttelevasti ja tyylikkäästi. Geometrinen muoto (neliö) on tässä mahdollista.

Kuvaseinän suunnittelu: DIY -ideoita

Luo kuvaseinä. Ripusta keiju valot tyttöjen huoneeseen

Onko sinulla sänky ilman päätypäätä? Sitten ensimmäinen DIY -idea on juuri sinua varten. Ripusta useita keijuvalaisimia sängyn yläpuolelle ja käytä läpinäkyviä pyykkipinoja erilaisten postikorttien, kuvien ja valokuvien kiinnittämiseen pienessä muodossa. Idea voi piristää sekä skandinaavista makuuhuonetta että sisustusta vintage -tyyliin. Se sopii myös sisustukseksi tytön huoneessa, koska kuvaseinä voidaan aina järjestää uudelleen.

Suunnittele kuvaseinä ja ripusta valoketju sängyn päälle

Mitä voidaan ottaa huomioon keiju valot -seinässä? Polaroid -kuvat viimeiseltä lomaltasi, kauniit onnittelukortit ystäviltä, ​​mutta myös inspiroivat lainaukset voivat koristella seinää. Erikoinen kuvaseinä voidaan parhaiten laittaa tavalliseen valkoiseen seinään.

Suunnittele kuvaseinä Sydän perustaa kotitoimiston

Seuraava kuvaseinä on myös toimiva ja samalla erittäin kaunis. Useita metallinauhoja hitsataan yhteen sydämen muotoon, sitten niiden päälle venytetään naru ja pienet kuvat voidaan kiinnittää pyykkipidikkeillä.

Suunnittele kuvaseinä Monikäyttöinen pidike Järjestä valokuvahyllyt olohuoneeseen säästääksesi tilaa

Monikäyttöiset kiinnikkeet ovat monipuolisia. Voit ripustaa siihen kuvia tai käyttää sitä outona valokuvanäytönä jalustan kanssa. Tällä tavalla kuvia voidaan vaihtaa uudestaan ​​ja uudestaan ​​haluttaessa. Se on täydellinen järjestely pieniin huoneisiin, joissa muuten ei ole paljon tilaa jäljellä, tai huoneisiin, joissa seinät on maalattu useilla väreillä.

Suunnittele kuvaseinä, koristele lastenhuoneet värikkäillä ideoilla

Tästä lähtien valokuvat, mukaan lukien valokuva -albumin hihat, voivat olla seinällä. Hihat suojaavat sinua lialta ja mahdollistavat nopean vaihdon, jos jotkut valokuvat haalistuvat ajan myötä. Se on luova idea, joka sopii erityisesti lasten ja nuorten huoneisiin. Yksittäiset valokuvat voidaan sitten järjestää siten, että niiden värit sopivat hyvin yhteen.

Kiinnitä julisteet seinään washi -teipillä

Suunnittele kuvaseinä moderniksi Valokuvatulosteet tekevät kollaasin itse

Valitettavasti poraus on harvoin sallittu vuokra -asunnossa. Tässä tapauksessa paperiteippi on nopea ja edullinen ratkaisu. Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse piilottaa Washi -teippiä korostusvärillä, koska se tuo suosikkijulisteesi esiin entistä paremmin.

Kuvaseinän suunnittelu: Pienet kuvat, suuret kuvakehykset

Suunnittele kuva seinäkamelin värinen sohvan kuvakehys erittäin suuri

Olohuoneessasi on vapaa seinä, mutta haluat pitää seinäkoristeen yksinkertaisena? Yhdistä kolme pientä kuvaa ja aseta ne suuriin kuvakehyksiin korostavilla väreillä. Yllä olevan kuvan seinäkoriste sopii yhteen kamelinvärisen nahkasohvan kanssa. Valokuvat kasveista vastaavat täydellisesti sohvan vieressä olevaa huonekasvia. Seinäkoriste on valittu täysin olohuoneen maalaistyylin mukaisesti. Muut koriste -esineet, kuten puiset maljakot, viihtyisät villasta valmistetut päiväpeitteet ja pellavasta, puuvillasta ja neuloksesta valmistetut heitotyynyt lisäävät myös sisustuksen luonnollisuutta.

Suunnittele kuvaseinä: Laita taitavasti mustavalkoisia valokuvia valokeilaan

Suunnittele kuvaseinä Korostusseinä mustavalkoisia valokuvia lukukulma olohuone

Jos käytettävissä oleva tila on rajallinen, tarvitaan luovuutta. Useat löysästi riippuvat kuvat sopivat täydellisesti olohuoneen lukunurkkaukseen. Jotta kuvaseinä ei näytä kaoottiselta, kaikilla perhekuvilla on yksi yhteinen piirre: ne ovat mustavalkoisia. Myös kuvakehykset pidetään tarkoituksella yksinkertaisina.

Suunnittele kuvaseinä öljyvärimaalauksilla

Tee kuva seinäkuvia lattia koristele seinä olohuone

Öljyvärimaalauksella varustetun kuvaseinän suunnittelu ei ole helppo tehtävä. Seuraavassa on muutamia sääntöjä, jotka osoittautuvat erityisen hyödyllisiksi:

1. Muotokuviin tarvitset kehyksen, joka on DIN -kokoa suurempi kuin itse öljymaalaus. Sinun ei tarvitse ostaa suurempia kuvakehyksiä muille kuville.

2. Passepartout on ehdoton pakko. Suosittelemme välikappaleita, joiden paksuus on vähintään 2 mm. Monet erikoisliikkeet leikkaavat passe-partoutin kokoon, joten sinun ei tarvitse huolehtia tästä.

3. Öljyvärimaalaus on kehystetty näin: Ota ensin lasi pois, aseta matto varovasti takaseinälle ja aseta maalaus sitten matolle. Lopuksi sinun on asetettava lasi takaisin alas ja kiinnitettävä kehys sitten tapilla.

4. Öljyvärimaalausten ei välttämättä tarvitse ripustaa seinälle, vaan ne voidaan näyttää niin kutsutun horisonttiperiaatteen mukaisesti. Kuvat on yksinkertaisesti kallistettu lattiasta seinään.

Ripusta moniosaiset kuvat seinälle

Suunnittelukuvan seinän vaaleanpunaiset tulostusosat sulkeutuvat

Moderni abstrakti taide on eri muodoissa. Viimeisin trendi on moniosaiset kuvat. Kuvio on joko jaettu kaikkiin kuviin tai kaikissa kuvissa on sama kuvio. Jotta näyttö näyttää harmoniselta, kaikkien kuvakehysten ja kaikkien kuvien tulee olla samankokoisia. On myös tärkeää kiinnittää erityistä huomiota yksittäisten elementtien väliseen etäisyyteen kuvia sijoitettaessa. Sen tulisi olla 5–15 cm.

Kuvaseinän suunnittelu ei ole helppo tehtävä. Mutta vinkkien avulla voit hallita ne helposti ja teet varmasti luovan ja tyylikkään seinäkoristeen. Alla olevasta kuvagalleriasta löydät lisää esimerkkejä kuvaseinästä.

Kuvaseinäsuunnittelu korkealaatuinen kullattu kuvakehys käytävällä

Luo vain kuvaseinä Polaroid -kuvilla

Suunnittele kuvaseinä musta lauta maali piirrä kuvakehys

Kuva seinä design runko liput keittiö järjestely käsityöideoita

Luo kuvaseinä ja luo kollaasi, joka ilmaisee modernia skandinaavista olohuonetta

Suunnittele kuvaseinä Monikäyttöinen puristin Seinän kiinnittäminen Ideoita

Kuvaseinäsuunnittelu nykytaide olohuoneen seinä kaksi jaettua sohvaa

Designkuva seinä ruokasali Skandinaavinen elävä tyyli valokuvat modernia taidetta

Previous Post
Kotitoimiston organisaatio: Kuinka saada järjestys kotitoimistoon!
Next Post
Opas täydelliseen Koi -lampiisi eri puutarhatyyleissä