15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Rakenna oma viinilaatikkohyllysi tyylikkääseen sisustukseen

Viinilaatikoiden hylly lastenhuoneeseen viisto katto-leikkihuone-lukusali-seinähylly

Yksinkertaisilla asioilla voit rakentaa upeita huonekaluja itse. Lavojen lisäksi erityisesti viinilaatikot ovat erittäin suosittuja tähän tarkoitukseen. Ne antavat sisustukselle maalaismaisen ilmeen, sopivat sekä moderniin sisustustyyliin että myös skandinaaviseen, jossa puu ja yksinkertainen sisustus ovat hallitsevia. Tänään näytämme sinulle ideoita, joiden avulla voit saada sellaisen Viinilaatikoiden hylly voi rakentaa itse.

Kaiken kokoiset viinihyllyhyllyt

viinilaatikoiden hylly valo-suuret-koristeet-kirjat-oleskelualue

Koska viinilaatikkohylly koostuu yksittäisistä laatikoista, voit valita minkä tahansa koon. Voit myös valita suunnan, johon viinilaatikot osoittavat. Järjestely on kuin Tetrisin tapauksessa. Tämä luo mielenkiintoisia, epäsäännöllisiä malleja, jotka piristävät kaikkia huoneita ja tarjoavat myös lisää säilytystilaa.

Ideoita viinilaatikoiden hyllyille

viinilaatikot hylly kylpyhuonekaappi alumiininauhat ruuvi porat

Tässä näet esimerkin, jossa kiinnität yksittäiset laatikot toisiinsa kulmaprofiileilla. Voit valita yksittäisten laatikoiden välisen etäisyyden itse sen mukaan, kuinka paljon tilaa tarvitset. Laatikoiden lukumäärä voidaan myös valita vapaasti. Tällainen viinilaatikkohylly voidaan valmistaa nopeasti ja sopii kaikkiin huoneisiin.

Puulaatikkohylly keittiöön

viinilaatikot hylly keittiö-huonekalut-koriste-astiat

Voit myös rakentaa hyllyn yhdestä laatikosta. Tätä varten tarvitset vain muutaman laudan laatikon jakamiseen. Voit käyttää tätä ideaa esimerkiksi viinilaatikkohyllyyn keittiöön, jossa seinillä ei usein ole paljon vapaata tilaa. Ei vain koristeet, vaan myös astiat tulevat omiksi.

Käytä viinilaatikoita hyllynä

Viinilaatikko-hylly-käytävä-idea-inspiraatio-koriste

Jos rakennat viinilaatikkohyllyn, kiinnitä laatikot offset -asentoon tai vaakasuoraan ja pystysuoraan. Tämä luo mielenkiintoisen rakenteen. Lisäksi tällainen hylly näyttää alkuperäiseltä, jos maalaat sen eri sävyillä. Anna mielikuvituksesi lentää!

Kuinka rakentaa hylly viinilaatikoista??

viinilaatikko-hylly-pyörät-harmaa-ruskea-lakka-kylpyhuone-säilytystilaa

Kuten jo mainittiin, voit rakentaa hyllyjä viinilaatikoista eri tavoilla. Hylly voi seistä vapaasti, kuten tässä esimerkissä, tai se voidaan kiinnittää suoraan seinään. Laatikot voidaan myös valmistaa huonekaluiksi tai ripustaa erikseen seinälle siten, että niiden välissä on rako. Se riippuu maustasi ja käytettävissä olevasta tilasta.

puun hiontaa

viini-laatikko-hylly-hionta-puunjalostus-tee se itse

Jos haluat muuttaa viinilaatikkohyllyn puun väriä, se on ensin valmistettava hiomalla se hiekkapaperilla. Toisaalta poistat epätasaisuudet tällä tavalla ja toisaalta luot täydellisen pinnan uudelle maalipinnalle. Esimerkkihylly oli maalattu ruskeaksi ja harmaaksi.

Maalaa viinilaatikko

viini-laatikko-hylly-lakkaus-ruskea-harmaa-ohjeet-yksinkertainen

Kun olet lopettanut hiomisen, voit maalata viinilaatikon hyllyn yksittäiset elementit eli laatikot. Käytä sivellintä ja on parasta levittää vähintään kaksi kerrosta (riippuen siitä, kuinka paljon haluat peittää puun), jolloin jokainen kerros kuivuu hyvin ennen seuraavaa. Anna valmiin laatikon kuivua hyvin noin päivän ajan.

Kokoa hylly

viini-laatikko-hylly-poraus-lokerot-suunnittelu-moderni-huonekalut-diy

Kun olet määrittänyt hyllyn koon ja muodon, on aika koota viinilaatikkohyllyt. Käytä porapuristinta ja riittävän pitkiä ruuveja pultataksesi kaksi laatikkoa kerrallaan. Ruuvi ei myöskään saa olla liian pitkä. Kiinnitä tällä tavalla kaikki laatikot ja aseta ne suurelle levylle valmiiden hyllyjen pituuden ja leveyden mukaan.

Lisää pyörät

viini-laatikko-hylly-pyörät-liikkuvat-käytännölliset huonekalut

Halutessasi voit kiinnittää pyörät tähän levyyn. Pyörien avulla saat siirrettävän viinilaatikkohyllyn, jota voit helposti liikuttaa. Tämä helpottaa myös hyllyn alla puhdistamista. Voit kuitenkin sijoittaa sen myös suoraan lattialle. Siinä tapauksessa ohita tämä vaihe. Olet valmis uuden DIY -hyllysi kanssa!

Perusta kellarit ja autotallit

viini-laatikko-hylly-maalaismainen-huonekalut-idea-tee-se-itse-kellari-sisustus

Viinilaatikot ovat myös loistava vaihtoehto, jos haluat käyttää paljon rahaa uuteen hyllyyn varustaaksesi varastotilat, kuten kellarit tai ullakkot tai autotallin. Ne antavat huoneelle maalaismaisen tunnelman ja näyttävät tästä syystä kaikesta muusta kuin ruma. Voit säilyttää työkaluja, vanhoja esineitä tai jopa muurauspurkkeja vasta hankitulle viinilaatikon hyllylle.

Kiinnitä viinilaatikon hylly

Viini-laatikko-hylly-riippuva johto-yksinkertaisesti rakentaa

Jos käytät laatikkoa vain hyllynä etkä aio täyttää sitä monilla ja raskailla esineillä, voit ripustaa sen helposti narulla, kuten kuva kynsiin tai koukkuun. Jos et halua näkyvää merkkijonoa, kiinnitä silmukka laatikon takaosaan ja ripusta se näin. Vaihtoehdot ovat erilaisia ​​ja niitä voi pyytää tarkemmin rautakaupasta.

Porrastetut viinilaatikot seinälle

Viini-laatikko-hylly-rakenna itse-yksinkertaisesti design-seinäkoriste

Täältä näet, miltä alkuperäinen viinilaatikkohylly näyttää, kun laatikoita ei ole kiinnitetty toisiinsa, vaan siirretty ja kiinnitetty seinään etäisyydellä toisistaan. Korjaa se joko käyttämällä juuri mainittuja vaihtoehtoja tai ruuvaamalla laatikot suoraan seinään. Huomaa, että reiät näkyvät myöhemmin, jos poistat hyllyt.

Torni viinilaatikoista

viinilaatikko-hylly-osio-idea-penkki-viinipullot-koristelu-viinihylly

Viinilaatikkohylly voidaan rakentaa tornin muotoon ja siinä on erilaisia, offset -aukkoja, jotka toimivat hyllynä. Tämä torni on ihanteellinen tilanjakaja ja voi erottaa optisesti eri alueet toisistaan. Täällä kahvilan istuinalueet muodostavat ja kehysttävät hyllyt.

Idea paletista ja viinilaatikoista

viini-laatikko-hylly-kylpyhuone-kalustus-DIY-pyyhe-kaappi

Olemme jo maininneet, että kuormalavat ovat yhtä suosittuja huonekalujen rakentamisessa. Entä jos yhdistät paletin viinilaatikoihin? Täältä näet viinilaatikon hyllyidean kylpyhuoneeseen. Lava seisoo lattialla ja toimii kylpytakkien takina. Sen päälle asetetaan yksinkertaisia ​​viinilaatikoita, joihin meikkivälineet ja pyyhkeet voidaan säilyttää.

Skandinaavista tunnelmaa

viinilaatikko-hylly-abstrakti-keittiö-lasit-seinä-sisustus-pöytä-kukat

Viinilaatikkohylly sopii hyvin myös skandinaaviseen sisustustyyliin. Voit säilyttää siinä mausteita, pastaa tai muita kuivatuotteita, säilyttää laseja tai näyttää koristeita. Varo vain, että hylly ei pilaa koristeita.

Knagglig IKEAsta

viinilaatikkohylly-osta-knagglig-ikea-malli-skandinaavinen-sisustustyyli

Jos sinulla on vaikeuksia löytää viinilaatikoita, voit pysähtyä IKEAan. Näitä käytännöllisiä lisävarusteita, joita kutsutaan Knaggligiksi, tarjotaan siellä. Niitä voidaan käyttää paitsi viinikotelohyllyyn myös mihin tahansa muuhun huonekaluun. Sisusta työhuoneesi viinihyllyhyllyllä ja luo tyylikäs huone.

Hieno hylly idea

viini-laatikko-hylly-toimistokaluste-ehdotus-koristeet

Jos sinulla ei ole samoja viinilaatikoita, sinun ei tarvitse olla ärsyyntynyt. Koska hylly voi näyttää hyvältä myös eri viinilaatikoista. Värillisen seinän taustalla viinilaatikkohylly näyttää todella pirteältä, jota voit jopa parantaa joillakin koristeilla. Voit myös asettaa joitain aksentteja valojen ja lamppujen avulla, ja uusi säilytystilasi muuttuu houkuttelevaksi seinäkoristeeksi.

Vintage -idea

Viinilaatikko-hylly-kirjahylly-nuhjuinen-tyylinen-maalaismainen

Vaikka suunnitteletkin viinilaatikkohyllysi, se on ehdottomasti todellinen katseenvangitsija. Nostalginen kosketus, jonka huone saa tällä huonekalulla, luo kodikkaan tunnelman, joka voidaan saavuttaa vain puulla ja maalaismaisilla aksentteilla. Aloita siis viinilaatikoiden etsiminen heti ja rakenna oma, yksilöllinen hyllysi viinilaatikoista.

Previous Post
Kotitoimiston organisaatio: Kuinka saada järjestys kotitoimistoon!
Next Post
Opas täydelliseen Koi -lampiisi eri puutarhatyyleissä