15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee sammalgraffitit itse ja koristele seinät näillä ideoilla

sammal graffiti kaupunki-nuhjuinen-julkisivu-suunnittelu-tee-se-itse

Kaikki, jotka pitävät klassisista graffiteista, pitävät luonnollisesti erittäin houkuttelevana luontoystävällistä vaihtoehtoa, jonka haluamme esitellä teille tänään. Se on ns Sammalgraffiti, joka varmasti tykkäisi graffitin vastustajista paljon paremmin. Sammalista valmistetut ekologiset graffitit ovat ympäristöystävällisiä ja mukava vaihtoehto pystysuoraan puutarhaan. Tässä artikkelissa haluamme näyttää sinulle, mitä graffiti edustaa ja miten voit luoda graffitikuvia.

Sammalgraffiti julkisivun suunnitteluun

sammal graffiti julkisivu-suunnittelu-tehokas-aihe

Mutta mikä on sammalgraffiti? Itse valmistetun nesteen kanssa, johon lisäät myös sammalta, seinälle voidaan piirtää kaikki aiheet tai kirjaimet. Ajan myötä sammal alkaa kasvaa seinällä ja luonnollinen seinämaalaus luodaan. Mutta on myös muita vaihtoehtoja tällaisten graffitien suunnitteluun. Voidaan käyttää myös keinotekoista sammalta.

Tee sammalgraffiti itse

sammalgraffiti sydämen muotoinen muotoilu-luonnonmateriaalit-ainesosat

Voit maalata sammalgraffitit itse noudattamalla alla olevia ohjeita. Internetissä on erilaisia ​​mielipiteitä ja kokemuksia. Jotkut sanovat, että tällainen graffiti on epäkäytännöllinen, kun taas toiset toimivat. Kokeile sitä. Se riippuu varmasti eri asioista, kuten säästä ja graffitin sijainnista. On myös parasta valita kevät graffitin suunnitteluun, kun se ei ole vielä niin kuuma.

Valitse sijainti

sammal-graffiti-seinä-design-alkuperäinen-ympäristöystävällinen-tiiliseinä

Sammal kasvaa pääasiassa metsässä ja me kaikki tiedämme, että siellä on kosteaa ja miellyttävän viileää. Tästä voidaan päätellä, että sinun on löydettävä mahdollisimman samanlainen paikka sammalgraffitille. Pohjaseinät tai muut seinät, jotka ovat suurelta osin varjossa, ovat erittäin sopivia. Tämä on erityisen tärkeää alkuvaiheen kasvukauden aikana. Lisäksi sammal on ruiskutettava säännöllisesti vedellä kosteuden takaamiseksi.

Mikä sammal graffitille

sammal graffiti deco-kirjaimet-kirjaimet-natural-look

On parasta käyttää sammalta, joka on myös tyypillistä alueellesi. Näin voit olla varma, että se tuntuu myös mukavalta ja kasvaa ympäristössäsi. Voit kerätä sammalta helposti. Tarvitset vain suhteellisen pienen määrän. Riippuu tietysti kuvasi koosta. Tässä graffitissa paitsi sammal on biologinen komponentti. Muut sammalgraffitien ainesosat ovat myös ympäristöystävällisiä ja ekologisia.

Kuinka nopeasti sammalgraffiti kasvaa ja kuinka kauan se kestää??

sammal graffiti orgaaninen-suunnittelu-tee-se-itse

Mietitkö kuinka kauan sammalgraffitien kasvu kestää? Kuten kaikkien kasvien kohdalla, kasvun kesto riippuu luonnollisesti lajikkeesta. Yleensä menestyksen pitäisi kuitenkin näkyä muutaman viikon kuluttua. Oikealla sammalgraffitien hoidolla sammal kestää pitkään. Kuitenkin on vaikea vaikuttaa äiti luonteen mielijohteisiin, joten on vaikea sanoa kuinka kauan sammal lopulta kestää.

Moss graffiti ohjeet

sammal-graffiti-peura-idea-tinker-idea-luonne

Sammalgraffitiin tarvitset materiaaleja, jotka saat nopeasti ja usein jopa talon ympärillä. Kuten jo mainittiin, voit kerätä sammalta itse tai ostaa sen.

– 3 kuppia sammalta

– 2 kuppia maitoa, kirnupiimää tai jogurttia

– 2 kupillista vettä tai olutta

– 1/2 tl sokeria

– sekoitin

Valmis neste

Sammal-graffiti-neste-resepti-idea-diy-koristelu

Ensinnäkin sinun on valmisteltava sammal huuhtelemalla se juoksevan veden alla ja poistamalla maaperä prosessin aikana. Laita se sitten tehosekoittimeen ja lisää vesi. Voit tehdä sammalgraffiti -reseptin oluella, joka korvaa veden. Lisää sitten loput ainekset ja sekoita kaikki hyvin.

Maalaa graffiti

Sammal-graffiti-ohjeet-ainesosat-maito-olut-maalaus

Luodaan seos, jota levität sitten harjalla valitulle pinnalle (esim. Seinälle). Mitä viileämpi ja kosteampi sää tällä hetkellä, sitä harvemmin sinun on kostutettava sammalgraffitit. Sinun on kuitenkin tarkistettava työsi säännöllisesti. Koska sammal voi nyt myös kasvaa, on tärkeää, ettei se kuivu.

Maalaus sammalilla ja luomugrafitien tekeminen itse

sammal-graffiti-tee-se-itse-yksinkertaisesti seinäkoriste

Tällä tavalla voit suunnitella monenlaisia ​​kirjaimia ja kuvia. Jos haluat varmistaa, että sammalgraffiti on täydellinen, voit myös käyttää kaavainta tai luonnostella sen. Voit ostaa nämä tai tehdä ne itse. Anna nesteen kuivua hieman ennen kaavion poistamista.

Sammalgraffiti puulle

sammal-graffiti-puutarha-sisustus-terassi-g-pysty-vihreä

Sammalgraffitipinta voi koostua eri materiaaleista. Karkeat pinnat, joihin sammal voi tarttua, ovat parhaita. Jos et kuitenkaan halua saada koristetta pysyvästi talon seinälle tai seinälle, voit luoda graffitit puulle. Tämä antaa sinulle houkuttelevan seinäkoristeen seinämaalauksen muodossa. Vaneri on täydellinen tähän tarkoitukseen.

Sammalikuvat eri tekniikalla

sammal-graffiti-puurunko-ulkona-deco-keinotekoinen sammal

On muitakin tapoja luoda houkutteleva sammalgraffiti. Käytät kokonaisia ​​sammalpalasia, jotka koot haluamallasi tavalla makaavalle pinnalle. Sammal voidaan leikata helposti kokoon saksilla tai mattoveitsellä. Kun olet suunnitellut kuvan, sammal on kostutettava säännöllisesti, kunnes se tarttuu tiukasti pintaan. Vasta sitten voit ripustaa kuvan.

Käytä keinotekoista sammalta

Sammal-graffiti-keinotekoinen-sammal-matto-kirje

Tietenkin on erityisen helppoa työskennellä keinotekoisen sammaleen kanssa. On malleja, jotka eivät ole millään tavalla huonompia kuin todellinen sammal. Liimaa leikkaukset pintaan kuumaliimapistoolilla tai superliimalla. Keinotekoinen sammal on myös suojattava auringolta, jos aiot käyttää sitä ulkona. Muuten se haalistuu. Tätä tarkoitusta varten voit suihkuttaa sen sään suojaavaan puun tahraan. Jos haluat ripustaa sammalgraffitit huoneeseen, tämä ei ole välttämätöntä.

Sammalgraffiti kankaalle

sammal-graffiti-leikkaus-maalaus-inspiraatio-ideat-sakset

Sammalgraffiti voidaan suunnitella myös kankaalle, koska se ei ole alttiina säämuutoksille, auringolle ja sateelle sisätiloissa. Kaunis kehys antaa myös kuvalle kodikkaan ilmeen ja tekee suunnittelusta ainutlaatuisen sisustuksen. Käytä täällä taas keinotekoista sammalta. Koska todellinen sammal on kostutettava, se pilaa kankaan ajan myötä.

Säilytä sammal

sammal-graffiti-hoito-kastelu-trim-varjoseinä

Säännöllisen kostutuksen lisäksi sammalgraffitista on huolehdittava myös muilla tavoilla. Jotta kuvasi säilyttää muotonsa, uusi leikkaus on tarpeen ajoittain. Sakset riittävät tähän. Leikkaa reunat ja leikkaa pitkittäin sammal, jotta muotoilu näyttää tuoreelta ja uudenveroiselta.

Poista graffiti

sammal-graffiti-pystysuora-puutarha-härkä-aihe-vaneri

Sammalgraffiti on paljon helpompi poistaa kuin klassinen graffiti tölkistä. Vaikka siellä tarvitaan erityisiä kemikaaleja, jotka maksavat myös paljon rahaa, sammal voidaan poistaa helposti vedellä. Käytä letkua ja ruiskuta seinä. Voit helposti raaputtaa pois kaikki jäämät. Tämä on toinen kohta, joka puhuu sammalista tehtyjen graffitien puolesta.

Kaupunkisuunnittelu

sammal-graffiti-minimalistinen-tyyli-kasvit-deco-kaupunki-vihreä

Ja vaikka sammalgraffiti on niin helppo poistaa, emme henkilökohtaisesti näe syytä tehdä sitä. Yhä useammassa kaupungissa tätä viehättävää taidetta käytetään harmaiden seinien, seinien ja julkisivujen suunnitteluun. Koska viheralueet ovat usein alijäämäisiä, etenkin suurissa kaupungeissa, tämä on todella hyvä tapa varmistaa enemmän luontoa ja vehreyttä.

Yksinkertainen DIY -idea

Sammal-graffiti-sisustus-ovi-puu-n-kirjain

Valitsetpa oikean tai keinotekoisen sammalta, suunnitteluvaihtoehdot ovat edelleen erilaisia. Ei ole rajoituksia. Olipa kirjaimet ja kirjeet viesteille tai muille aiheille, tämäntyyppinen seinärakenne on ja pysyy ainutlaatuisena ajatuksena, joka ei vain tule nopeasti katseenvangitsijaksi, vaan myös muuttaa jokaisen alueen hyvinvoinnin keidas. Kokeile!

Previous Post
Lasista valmistetut huonekalut viehättävät arkkitehtonisella ilmeellään
Next Post
Tee paperipusseja ja koristele väreillä – tee itse -ideoita ohjeiden avulla