15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Käsityöt korkeilla – 30 luovaa kierrätysideaa jokapäiväiseen käyttöön ja koristeluun

höpötellä korkki-ideoilla-ohjeet-koristelu-arjen-korut

Haluamme jälleen tarjota kaikille kierrätysfaneille hienoja käsityöideoita. Tämän päivän artikkelissa näytämme sinulle luovia ideoita, joita voit käyttää Askartelu korkkien kanssa voidakseen käyttää. Tunnetun ilmoitustaulun lisäksi voit tehdä monia muita alkuperäisiä asioita. Älä siis heitä korkkeja enää pois, kerää ne ja vietä jännittäviä käsityöiltoja sisustaaksesi kotisi upeasti myöhemmin!

Käsityöt korkeilla – viinikorkeista valmistettu pinboard

näpäytä korkkitaulu-tee-se-itse-joulu-korkkimateriaali

Nastataulu on varmasti klassikko korkkien kanssa tekemisen ideoiden joukossa. Ota tyyny. Tämä voi koostua pahvista, metallista tai puusta. Kiinnitä sitten korkit pystyyn tälle pohjalle. Toinen vaihtoehto on täyttää kuvakehys tai tarjotin korkeilla ja suunnitella tappilauta, kuten yllä olevassa esimerkissä. Korkit voidaan myös maalata upeasti.

Korkkien askartelu – viinikorkin kierrätys

Tinker korkkiseinäkoristeella-diy-ympyrä-kuvio-design-pinboard

Jos teet korkista pin -levyn, voit luoda haluamasi kuvion. Aseta korkit eri suuntiin, käytä kokonaisia ​​korkkeja tai kiekkoja, puolikorkkeja tai eri varianttien yhdistelmää. Tappilevyllä voi olla myös pyöreä tai epäsäännöllinen muoto, kuten nämä korkkityöideat tapitilaudoille.

Kuvakehyksen idea

näpertää korkkikuvakehys-idea-yksinkertainen-puukehys-valokuva

Meidän mielestämme tämä kuvakehys on suunniteltu erittäin omaperäiseksi. Käytä suurta ja pientä kehystä, jonka liimat pinnalle. Lisäksi tyynyn takaosa on leikattava pienen kehyksen alueelle, jotta voit vaihtaa valokuvia. Sitten voit alkaa tehdä korkkia. Täytä vain tila ja kokeile kuvioita.

Käsityöt korkilla – kaunis seppele

näpertää korkkiseppele-ovi-seppele-keinotekoinen-kukka-saniainen-nauha

Jos teet korkkia, voit tehdä tämän kaltaisen kauniin seppeleen itse. Lisäkoristeista riippuen voit sovittaa seppeleen tiettyyn tilaisuuteen. Kevätkukat sopivat esimerkiksi kevätseppeleen, lumihiutaleet talviseppeleeseen. Korkkien tekemiseen tarvitset myös helmiä. Vaihda helmet ja korkit ja pujota ne narulla.

Suunnittele lokero

kurkista korkkialustalla-pöytälevyllä-lasilla-viinirypäleillä

Tämä pyöreä tarjotin koristeltiin ensin korkilla ja sen jälkeen lasilevyllä. Ehkä löydät myös lokeron, joka on jo varustettu lasilla. Jos käsittelet tätä ajatusta korkkien kanssa, voit käyttää sitä luomaan houkuttelevan sivupöydän tai sohvapöydän lisäämällä vastaavat pöytäjalat.

Askartelu korkkialuslasilla

näpertele korkkien kanssa korkkialuslasit-puukehykset-kattilat-pannut

Käytännölliset lasinaluset, joissa on korkit, voidaan myös valmistaa samalla tavalla, vain ilman lasilevyä. Tämän jälkeen voit suojata ruokapöytäsi kuumilta kattiloilta tai pannuilta. Mutta tämä käsityöidea soveltuu myös pieneksi keulalevyksi keittiöön. Tee joku onnelliseksi käsityöprojekteista ja käytä niitä lahjaideana.

Tee korkkialuslasit

näppärä korkkialuslasit-lasit-pöytäkoriste-nahka-nauha

Nämä ovat toinen vaihtoehto lasinalustoille. Ne sopivat pienempiin astioihin, kuten laseihin, mutta voidaan tietysti myös suurentaa. Et tarvitse korkin koko pituutta. Käytä korkkityöhön puolikorkkeja tai ohuita viipaleita ja liimaa ne yhteen haluamassasi muodossa. Tämän jälkeen voit koristaa lasinalusien reunat synteettisellä nahalla tai muulla materiaalilla.

Askartelu korkkeilla – ohjeet maljakoille

näpytellä korkkimaljakoilla-ohjeet-lasi-liima-kierrätys

Nämä maljakot ovat myös erittäin kauniita, helpompia kuin luulisi. Koska yhteen kiinnitetyt korkit eivät ole erityisen vedenpitäviä, tarvitset lasista valmistettuja astioita. Ja sitten yksinkertaisesti kiinnitä kerätyt viinikorkit niiden päälle käsitöitä varten korkeilla. Voit käyttää koko pituutta uudelleen, leikata ne puoliksi pituussuunnassa tai poikki tai käyttää viipaleita.

Koristelu asennettavaksi

näppärä korkkikoriste-kirjaimet-nimikirjaimet-maalaus-vaaleanpunainen-violetti

Periaatteessa nämä kirjaimet on tehty samalla tavalla kuin nastataulu. Jos haluat tehdä käsitöitä korkeilla, tarvitset mallin valitun kirjaimen muodossa. Materiaalilla ei ole väliä. Liimaa sitten korkit, jotka voit myös maalata etukäteen haluamallasi tavalla. On parasta jättää korkit hieman tyynyn reunan yli, jotta se on vähemmän havaittavissa.

Korkkikoriste seinään

tinker-korkki-sydän-seinä-koristelu-vaaleanpunainen-vaaleanpunainen-lahjaidea

Entä seinämaalauksen luominen viinikorkista? Valitse mikä tahansa aihe. Tämä sydän on suunniteltu ombre -ilmeeseen. Muodosta ensin sydän ja arvioi sitten, mitkä korkit maalataan millä värillä. Maalauksen jälkeen voit laittaa korkit yhteen tai liimata ne suoraan itse suunnitellulle pinnalle. Toinen loistava lahjaidea, jota voit käyttää korkkien käsitöihin!

Tinker lintu talo

tinker-cork-birdhouse-koristele-viini korkkipuu-katto

Voit jopa tehdä lintuhuoneen viinikorkista. Koska vain korkit muodostavat liikaa halkeamia, jotka eivät voi pitää sateen poissa talon sisäpuolelta, on ensin rakennettava puusta tehty perusrakenne. Korkeilla käsitöillä voit myös käyttää valmiita puutaloja ja peittää ne sitten korkkeilla. Käytä katolle puulaattoja, jotka jäljittelevät laattoja.

Korkkien seppele

tinker-korkkiseppele-peili-styrox-rengasliima

Täältä näet toisen seppeleen muunnelman. Tähän malliin valittiin styrox -rengas, joka peitettiin korkilla. Korkeilla käsitöillä keksit erilaisia ​​kuvioita, jotka tekevät seppeleestä erityisen houkuttelevan. Voit käyttää sitä seinien, ovien tai peilien koristamiseen ja mielenkiintoisten katseenvangitsijoiden luomiseen.

Tee mobiili itse

tinker-korkkivalaisin-kattokruunu-maalaismainen-nuhjuinen-tyylikäs

Voit käyttää tällaista kännykkää erilaisiin sisustustyyleihin ja tehdä myös omia korkkeilla. Pienet silmukat asetetaan korkkeihin. Sidat siihen eripituisia lankoja, jotka sitot sitten renkaaseen. Voit myös varustaa matkapuhelimen pistorasialla ja käyttää sitä lamppuna.

Koristele kori

tinker-korkkikori-idea-liima-kierrätä-viinipullot-helppo

Jos haluat kauniin piknikkorin, kokeile tätä korkkityöprojektia. Valmis kori on yksinkertaisesti suunniteltu kokonaisilla korkeilla ulkopuolella. On parasta aloittaa ylhäältä ja edetä alaspäin. Liimaa yksittäiset rivit porrastettuna toisistaan, kuten muurauksessa. Tämä luo mielenkiintoisemman mallin.

DIY huonekalut

tinker-korkki-huonekalut-deco-nojatuoli-tee se itse -kierrätys

Voit jopa maustaa vanhoja huonekaluja korkkeilla. Se on epäilemättä työläs työ, joka vaatii myös paljon korkkia, mutta voit antaa vanhoille huonekaluille uuden ilmeen. Korkkien avulla voit piristää nojatuoleja, tuoleja tai penkkejä ja käyttää niitä sisätiloissa tai terassilla.

Käsityötä lasten kanssa

tinker-korkki-lapset-hahmot-pöllö-huopa-diy

Lapset nauttivat myös korkkien tekemisestä. Ja voit käyttää saatuja lukuja koristeluun jälkikäteen. Pöllöt ovat erityisen suosittuja tällä hetkellä. Ne on valmistettu huopasta ja silmille. Koska huovan kanssa työskentely on erittäin helppoa, pienet voivat auttaa ilman ongelmia. Hahmot soveltuvat myös pelaamiseen.

Käsityötä joka tilanteeseen

tinker-korkki-kalkkuna-folz-syksy-värit-lapset-tekevät-itse-nastat

Jos teet hahmoja korkkeilla, voit myös suunnata tietyn tilaisuuden. Tällaiset syksyn kalkkunat sopivat esimerkiksi syksyyn. Pääsiäisenä voit tehdä kaneja, poikasia tai kanoja ja jouluna poroja tai joulutonttuja. Koristeet voidaan tehdä nopeasti huovalla sopivissa väreissä.

DIY -leima korkkeista

tinker-cork-stamp-children-color-pattern-tinker-idea

Postimerkit ovat loistava tapa luoda kuvia tai onnittelukortteja. Usein sinulla ei kuitenkaan ole oikeaa leimaa käsilläsi tai et löydä tarvitsemaasi aihetta. Tässä tapauksessa voit myös yksinkertaisesti leikata oman leimasimesi korkeilla. Tätä varten haluttu aihe on yksinkertaisesti veistetty korkkiin veitsellä.

Tee koruja itse

tinker-korkkiketju-riipus-alkuperäinen-lahja-napit-värikäs

Suuri katseenvangitsija tyylikkääseen asuun on korut, jotka on valmistettu viinikorkista. Tästä on monia erilaisia ​​vaihtoehtoja, kuten kaulakoruja ja korvakoruja. Yllä olevat riipukset koostuvat painikkeista ja metallilevyistä, joissa on reikä. Toiselle puolelle lisätään myös silmukka, jonka läpi ketju voidaan pujottaa.

Leimatut perävaunut

tinker-korkki-riipus-ketju-avaimenperä-print-motiivit

Voit katsoa toisen idean trailereista täältä. Jos haluat tehdä käsitöitä korkeilla, leikkaa ensin viipaleiksi. Voit sitten hioa nämä saadaksesi sileän pinnan. Koristele sitten ikkunat millä tahansa leimalla ja aiheella, minkä jälkeen voit maalata ne värillisiksi. Laita pieni silmukka jokaiseen ruutuun ja riipukset ovat valmiita.

Mini terraario avaimenperänä

tinker-cork-terrarium-idea-moss-earth-koeputki-perävaunu

Olet todennäköisesti nähnyt terraarioita istutettavaksi koristeena. Voit tehdä miniversion itse täyttämällä koeputkia kivillä, maaperällä ja kaikkiin tähän tarkoitukseen sopivilla kasveilla. Yllä olevassa esimerkissä käytettiin sammalta. Korkeilla käsitöillä varusta viinikorkit sellaisilla “kansilla”, joita varmasti löydät rautakaupasta. Lasit on erityisen helppo täyttää itse tehdyllä paperista valmistetulla suppilolla. Lisää muutama tippa vettä sammalta kosteuttamaan. Voit myös kiinnittää magneetin koeputkeen jääkaapin koristamiseksi.

Käsityöt korkeilla – korujen järjestäjä

tinker-korkki-ilmoitustaulu-korut-järjestäjä-riippuva-ketju-korvakorut

Jälleen käyttämällä pin board -periaatetta, voit myös tehdä tällaisen järjestäjän. Ero on siinä, että tapien käyttämisen sijaan kiinnität pienet koukut korkkeihin. Voit ripustaa korvakorut ja ketjut näihin koukkuihin ja pitää ne aina käsilläsi. Jos teet tämän lisävarusteen korkkeilla, sinun ei enää tarvitse kamppailemaan korurasian solmittujen korujen kanssa.

Tee kynnysmatto korkkikartioilla

tinker-korkki-kynnysmatto-kylpyhuone-kalusteet-tarvikkeet-lattia

Tämä projekti sopii toisaalta lattiamatoille, mutta sitä voidaan käyttää myös pöytämattojen tai pöytäjalkojen valmistukseen. Käytä yksinkertaista, liukumatonta mattoa käsitöihin, joissa on korkit, jotka kiinnität sitten korkkeihin. Voit myös käyttää mitä tahansa kangasta, kuten pellavaa pöytäjuoksijoille. Kiinnitä korkit kuumalla liimalla.

Korkkista valmistetut lautasliinarenkaat

tinker-korkkipöydän koristelu-lautasliina-rengas-helmilanka

Ja vaikka olet jo tekemässä koristeita pöydälle, voit myös tehdä tällaisia ​​lautasliinoja heti. Korkeilla käsitöillä tarvitset myös lankaa ja joitain satunnaisia ​​helmiä, jotka on kierretty langan päälle. Lanka työnnetään sitten korkin molemmille puolille. Nyt voit kääriä lautasliinat ja koristaa ne renkailla.

Cork -käsityöideoita kuvakehyksille

tinker-cork-board-frame-cork-idea-pretty-pattern

Kuten tiedetään, kuvakehyksiä on monenlaisia ​​malleja ja tyylejä. Jos kuitenkin haluat koristella seinän jollakin kotitekoisella, voit myös koristella valmiin kehyksen korkeilla. Käytä korkkien valmistuksessa mitä tahansa valmiita kehyksiä tai rakenna itse. Sinä päätät, minkä mallin suunnittelet. Yllä oleva esimerkki levyltä on loistava vaihtoehto pin -levylle.

Korkkeista valmistetut magneetit

tinker-korkkimagneetit-tee-se-itse-magneettiraita-jääkaappi-koristelu-kuva

Jos sinulla on kauniita korkkeja, voit muuttaa ne käytännöllisiksi magneeteiksi ja käyttää niitä jääkaapissa, magneettiseinällä tai muilla magneettisilla pinnoilla. Voit myös maalata tai leimata aiheita itse. Jos valmistat korkkia, jaa korkit pituussuunnassa puoliksi. Liimaa magneettinauha tasaiselle puolelle ja magneetit ovat valmiita.

Idea puutarhaan

Tinker-korkki-vihanneslaastari-yrtti-puutarha-kirjaimet-taulukko-nimilappu

Korkkia voidaan käyttää jopa pienenä apuna koville. Ne sopivat pieniksi pöydiksi, joilla voit merkitä sängyn. Joten tiedät aina tarkalleen, mitä missä istutetaan. Kirjoita vihannes- tai maustekasvin nimi korkkiin, kiinnitä Schschlik -vartaat korkkiin ja aseta se sitten sopivaan paikkaan sängyssä. Voit myös käyttää vanhaa haarukkaa vartaan sijasta korkkityöhön.

Tee kuviollinen korkkitanko itse

tinker-korkki-seinämaalaus-tee-se-itse-kuvio-luonnolliset materiaalit

Tässä näet toisen idean siitä, miten voit tehdä pin -levyn erityisen houkuttelevaksi. Kuten näette, pienellä mielikuvituksella suuret koristeet ovat mahdollisia. Käytä tällaista muotoilua pin -levynä tai yksinkertaisesti koristele mikä tahansa seinä. Tee seinämaalaukselle kaikki muodot ja kuviot ja tee itsesi tai jonkun muun iloiseksi.

Previous Post
Arkkitehtitalo lasirintamalla avaa luonnon
Next Post
Käsityöideoita tuoreilla kukilla keväällä: Todellisia mielialan kohottajia!