15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Käsityöideoita tuoreilla kukilla keväällä: Todellisia mielialan kohottajia!

tinker-tuoreet kukat-lintuhäkki-koristelu

Kun kukat alkavat kukkia keväällä ja kesällä, useimpien sydämet avautuvat: vihdoin! Koska tuoksu ja värien kirkkaus nostavat tunnelmaa. Joten miksi emme tuo näitä mielialanostimia omiin neljään seinään? Käsityöideoissamme yhdistyvät tuoreiden kukkien ilo ja luovuus.

Kukkien hankinta

Ennen kuin käsitöitä voidaan aloittaa, kukat on hankittava. Kun ostat henkilökohtaisesti, on kiinnitettävä huomiota terälehtien laatuun ja myytävien kukkien sijaintiin. Jos lehdet roikkuvat ja muuttuvat hitaasti ruskeiksi, tämä on merkki huonosta laadusta. Sama koskee sijaintia: Jos kukat ovat likaisessa vedessä tai paahtavassa auringossa, tämä vahingoittaa niiden säilyvyyttä. Voit myös tilata tuoreita leikkokukkia helposti verkosta, kuten kukka -toimituspalvelu Bloomy Days.

Vinkkejä askarteluun

Kukka pallo

tinker-real-flowers-flower-ball-sieni

Tarvitset sitä:

  • Pallomateriaalista valmistettu pallo
  • Kukkakauppalanka
  • Silkkinauha
  • Kiinteät varren kukat
  • ämpärillinen vettä

Näin se tehdään:

Liitettävä seos on ensin liotettava vedellä. Tätä varten laita massa ämpäriin. Odota, että pallo vajoaa maahan. Taivuta sitten kukkakaupan lanka niin, että siitä tulee U-muotoinen. Kun silmukka on ylhäällä, työnnä johto pistokeliitäntään. Kaksi ulospäin suuntautuvaa päätä on taivutettu niin, että ne sopivat tiukasti pistokkeen massaan. Leikkaa nyt kukat niin, että varresta on jäljellä vain yksi senttimetri. Aloita keskeltä, aseta kukat plug-in-yhdisteeseen. Jatka, kunnes puolet pallosta on piilossa. Nyt silkkinauha vedetään silmukan läpi, lyhennetään ja sidotaan lankaan. Lisää lopuksi loput kukat – valmis! Löydät myös video -opetusohjelman uudelleen tässä.

Minipuutarha munankuoreen

tinker-todellinen-kukat-munankuori-krookus-maljakko-kevät

Tarvitset sitä:

  • Yksi XL muna
  • Munan väri
  • rotomunan kupit
  • Viljelysmaata ja mini-varhaisia ​​kukintoja tai pieniä krookuksia tai koiranputkea

Näin se tehdään:

Ensin munat puhalletaan varovasti ulos ja maalataan sitten munamaalilla. Aloita nyt varovasti kuoren irrottaminen puhallusreiästä. Jatka, kunnes noin kolmannes kuorista on poistettu. Nyt muna täytetään ohuella kerroksella maata ja haluttu kukka tai sipuli asetetaan paikalleen. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, muna laitetaan munakuppiin, joka on myös katseenvangitsija luovilla käsityöideoilla.

Toinen mukava idea on kukkien kuivaaminen ja puristaminen.

painettu kukka -sivun muistikirjan ranta

Kuvat:

1. pexels.com © caio CC0

2. pixabay.com © rawpixel CC0

3. pixabay.com © andreas160578 CC0

4. © istock.com/udra

5. pixabay.com © rawpixel CC0

Previous Post
Keratiinihoito hiuksille – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää yhdellä silmäyksellä!
Next Post
Leikkaa oleander: Vaiheittaiset ohjeet ja kuva eri leikkausmuodoista