15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Keratiinihoito hiuksille – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää yhdellä silmäyksellä!

Keratiinihoito Ohuet hiukset Edut Hiustenhoito Kesä ruskeat hiukset

Kuka nainen ei haluaisi saada kauniita ja terveitä hiuksia? Hiusten kunto riippuu kuitenkin monista tekijöistä – ruokavaliosta, hormoneista, terveysongelmista, stressistä, sääolosuhteista jne. Asianmukainen hoito voi muuttua todelliseksi painajaiseksi varsinkin kesällä, koska kuumuudella, suolavedellä ja kloorilla voi olla katastrofaalisia vaikutuksia hiusten rakennetta. Keratiinihoito on kotoisin Brasiliasta ja lupaa pysyvästi sileät ja kiiltävät hiukset. Mitä ihmelääkkeen takana oikein on ja kenelle hiustenhoito sopii? Vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin löytyvät artikkelistamme!

Keratiini – mitä se on??

Keratiinihoito kokee kesän vaaleat hiukset

Vaikka termi on nykyään hyvin yleinen, monet ihmiset eivät vieläkään tiedä, mitä keratiini tarkalleen on. Se on luonnollinen proteiini, joka on vastuussa ihon, kynsien ja hiusten muodostumisesta. Se rakentaa ns. Kuitukerroksen ja täyttää hiusten ihon ja kynsinauhojen välisen alueen. Jokainen karva koostuu itse asiassa 90% näistä erikoisproteiinimolekyyleistä ja loput koostuu pigmentteistä, vedestä ja luonnollisista rasvoista. Monet ulkoiset vaikutukset, kuten liian usein tapahtuva värjäys, karkea harjaus, pysyvä, puhalluskuivaus, joka on liian kuuma tai auringon säteet, voivat heikentää keratiinia, mikä johtaa hauraisiin ja kuiviin hiuksiin.

Kannattaako keratiinihoito hiuksillesi??

Keratiinihoidon edut Vaaleat hiukset Kesäinen hiustenhoito Keltaisen sävyn poistaminen

Keratiinin puutteen seurauksena voi esiintyä monia erilaisia ​​hiusten ongelmia, kuten halkeamia tai pörröisyyttä. Jos ilma on saastunutta, se on kylmää tai kuumaa tai jos sinulla on epätasapainoinen ruokavalio, jossa ei ole ravintoaineita, seurauksena ovat yleensä hauraat, tylsät ja kuivat hiukset. Jotta harjasi voidaan korjata ja se näyttää jälleen kiiltävältä ja sileältä, keratiinit on täytettävä ja juuri sitä keratiinihoito lupaa. Proteiini tunkeutuu kynsinauhoihin, kiertyy hiuksen ympärille suojakalvon tavoin ja tasoittaa niiden rakennetta. Hoidon ansiosta hiuksesi on paljon helpompi muotoilla ja puhalluskuivausaika lyhenee 60%, mikä on suuri plussa erityisesti lämpiminä kesäkuukausina! Lisäksi hiusten pitäisi kestää jopa kosteutta – joten sinun ei enää tarvitse jatkuvasti tarkistaa sääennustetta!

Kuinka keratiinihoito toimii?

Keratiinihoito vaaleat hiukset välttää hiusten rikkoutumista hiustenhoitoa kesällä

Jos olet jo päättänyt keratiinihoidosta, sinun tulee suunnitella kampaajalle 3-5 tuntia.

 • Ensinnäkin hiukset pestään perusteellisesti useita kertoja, jotta poistetaan jäämät hoitotuotteista, kuten silikonista. Tätä varten käytetään erityistä keratiinishampoota, jonka jälkeen hiukset kuivataan.
 • Toisessa vaiheessa kampaaja levittää tuotetta hiuslangalle hiusharjalla ja kampaa sen läpi erityisellä kammalla, jotta kaikki jakautuvat tasaisesti. Sitten hän antaa tuotteen vaikuttaa täsmälleen 20 minuuttia.
 • Kolmas ja viimeinen vaihe kestää pisimpään. Hiuksesi suoristetaan ensin hiustenkuivaajalla ja harjalla ja kammataan huolellisesti läpi – tämä aktivoi hoitoliuoksen.

Keratiinihoito ohuille hiuksille jälkihoito keratiinihoito kesähiukset pitkille hiuksille

 • Hiukset suoristetaan sitten säikeittäin kerrallaan erityisellä suoristusraudalla. Oikea lämpötila on erittäin tärkeä onnistuneen keratiinihoidon kannalta. Liian korkea lämpötila rasittaa hiuksia ja jos se on liian alhainen, vaikutus on paljon heikompi. Hiusten kunnosta riippuen suositellaan 210-230 asteen lämpötilaa. Poikkeus koskee värjättyjä tai vakavasti vaurioituneita hiuksia – älä missään tapauksessa ylitä 200 astetta.
 • Suoristuksen jälkeen pidä 15 minuutin tauko ja sitten hiukset pestään perusteellisesti keratiinishampoolla.
 • Kuivaa kuivausrumpu uudelleen ja olet valmis! Tulos näkyy heti, koska hiuksillasi on kauan odotettu kiilto!

Mille hiustyypeille keratiinihoito sopii??

Keratiinihoito vaaleille hiuksille poistaen keltaisen sävyn Kesäinen hiustenhoito

Paras uutinen on, että keratiinihoito sopii kaikille hiustyypeille. Kuitenkin, koska pH muuttuu ja sotkee ​​lämmön, hiustenhoitoa ei suositella ihmisille, joilla on liian ohuet hiukset ja kuiville tai rasvaisille päänahoille. Vaikka itse hoito sisältää monia hoitavia aineita, suoristusrauta ja korkeat lämpötilat vahingoittavat hiusten rakennetta entisestään. Vaihda keratiinipohjaisiin hoitotuotteisiin ja käytä niitä noin kuukauden ajan – näin valmistat harjasi menestyksekkäästi hoitoa varten. Koska mitä paremmin hoidetut säikeet, sitä vähemmän vaurioita.

Keratiinihoito värjätyille hiuksille

Keratiinihoito vaaleat hiukset Kesän keratiinituotteiden edut

Hoito sulkee valkaisulla ja värjäyksellä avatun hiuksen kynsinauhan ja varmistaa, että se näyttää jälleen terveeltä ja kiiltävältä. Hyvin usein tapahtuu, että juuret ovat edelleen suhteellisen terveitä, mutta pituudet ovat jo rikki usein muotoilun ja värjäyksen vuoksi. Myös tässä tapauksessa keratiinihoito voidaan sisällyttää siten, että hiusten rakenne muuttuu jälleen yhtenäiseksi.

Hoito kannattaa myös kiharoille hiuksille?

Keratiinihoidon kiharat edut Kesän hiustenhoito Ruskeat hiukset

Keratiinihoito sopii myös naisille, joilla on kiharat hiukset! Täällä voit valita kahdesta vaihtoehdosta – joko kauniisti määritellyt kiharat tai hieman tasaisemmat hiukset – kaikki on mahdollista. Joka tapauksessa hiukset saavat pehmeyttä, keveyttä ja kiiltoa ja luovat WOW -vaikutelman.

Kuinka kauan vaikutus kestää ja kuinka paljon keratiinin tasoitus maksaa?

Keratiinihoito hiusten pesu kesähiustenhoito ruskeat hiukset

Kuinka kauan keratiinihoidon vaikutus kestää, riippuu siitä, miten hoidat hiuksiasi ja kuinka usein peset ne. Tuote pesee hiukan jokaisen pesun jälkeen. Se kestää yleensä 3–6 kuukautta, jos noudatat muutamia kultaisia ​​sääntöjä. Pese hiukset enintään 2 kertaa viikossa shampoolla (täysin sulfaatiton ja mieluiten keratiiniin perustuva). Jotta voit nauttia tuloksesta pidempään, on suositeltavaa pestä harjasi haalealla vedellä ja käyttää sitten vain hoitoaineita. Jos haluat pitää hiuksesi joustavina ja sileinä tämän ajanjakson jälkeen, sinun on toistettava hoitoaine. Valitettavasti keratiinihoito ei ole erityisen halpaa – hiusten pituudesta riippuen sinun on laskettava hinta välillä 200-450 euroa. Lisäksi sinun on käytettävä erityisiä hoitotuotteita, joita sinun pitäisi käyttää.

Oikea hoito keratiinihoidon jälkeen

Keratiinihoidon edut Kokemukset Hiusten suoristus Kesän hiustenhoito

Epäilemättä keratiinihoito tekee ihmeitä. Käynti kampaamossa ei kuitenkaan ole kaukana kaikesta. Oikea hoito kotona on myös erittäin tärkeää pitkäaikaisten tulosten saavuttamiseksi. Vaikka hiustenhoito on todella hienoa, se on myös erittäin herkkä ja väärä hoito voi pestä tuotteen nopeasti. Keratiini toimii ensimmäiset 72 tuntia ja sen on pysyttävä hiuksissa. Tästä syystä on pidettävä mielessä muutama asia:

 • Ensimmäisten kolmen päivän aikana et saa pestä hiuksiasi, älä kastele niitä ja mikä tärkeintä – älä sido niitä yhteen! Toisin sanoen – sinun on varmistettava, että hiuksesi pysyvät samoina tällä ajanjaksolla kuin heti hoidon jälkeen.
 • Kuten jo mainittiin, jotta voit nauttia siitä pitkään, sinun on vähennettävä hiusten pesun määrää.

Keratiinihoitomenettely hyödyttää hiusten pesua kesällä

 • On suositeltavaa lisätä hiuksiin hiukan keratiinia silloin tällöin. Markkinoilla on monia shampoot ja syvävaikutteiset hiusnaamarit, jotka on erityisesti suunniteltu tätä varten.
 • Muotoile hiukset suoristimella kerran viikossa, jotta keratiini aktivoituu uudelleen lämmöstä.
 • Emme suosittele uimaan ensimmäistä viikkoa. Tämän jälkeen, ennen jokaista kylpyä, sinun on ensin kostutettava hiukan hiuksiasi ja käsiteltävä niitä hoitoaineella ja huuhdeltava ne vain vähän ennen hyppäämistä veteen.
 • Keratiinihoidon jälkeen on vietävä vähintään kaksi viikkoa, ennen kuin voit värjätä tai värjätä hiuksesi uudelleen.

Keratiinihoito on haitallista?

Keratiinihoito Kiharat hiukset Edut Haitat Hiustenhoito Keratiinihoitotuotteet

Vaikka keratiinihoidolla on monia etuja vaurioituneille hiuksille, tuotteet putosivat maineeseen muutama vuosi sitten. Ja aivan oikein, koska formaldehydiä tai metyleeniglykolia löytyi suuria määriä Brasiliasta ja Yhdysvalloista peräisin olevassa keratiinisarjassa. Nämä kaasut vapautuivat suoristuksen aikana ja ihmiset hengittivät niitä. Koska formaldehydi on erittäin syöpää aiheuttava ja ärsyttää ihoa ja silmiä, se voi olla erittäin haitallista terveydelle. Onneksi nykyään keratiinivalmisteet eivät sisällä näitä aineita eivätkä vahingoita hiuksiasi.

Ero keratiinihoidon ja brasilialaisen räjähdyksen välillä?

Keratiinihoito Kiharat hiukset Edut Haitat Hiustenhoito Kesän keratiini -hiusnaamari

Toisin kuin keratiinihoito, ns. Brazilian Blowout, tuote pestään välittömästi ja koko toimenpide kestää enintään 90 minuuttia. Toinen plussa on, että voit palata tavalliseen muotoilutottumuksiisi heti brasilialaisen räjäytyksen jälkeen, mikä ei ole keratiinin tapauksessa. Vaikka hoito on erityisen suosittu Amerikassa, se on kielletty monissa Euroopan maissa, koska formaldehydiraja ylittyy.

Vegaaninen vaihtoehto keratiinihoidolle

Keratiinihoito Brasilian Blowout Difference Hair Care Kesän pitkät hiukset

Keratiinin saamiseksi eri eläinten kaviot, sarvet, hiukset ja höyhenet jauhetaan ja tästä syystä tämä hiusten hoito ei sovellu vegaaniseen elämäntapaan. Onneksi on olemassa vaihtoehto, johon voit turvautua. Tarkoitettu on orgaaninen tasoitus tanniinilla. Tanniinit ovat kasviperäisiä tanniineja, jotka venyttävät ja suoristavat hiuksia kuumuudessa. Luonnossa niitä löytyy tammen, koivun ja kastanjan kuoresta tai saksanpähkinän paloista.

Voit tehdä keratiinihoidon itse kotona?

Keratiinihoidon haitat ohuiden hiusten ylläpitämiseksi kesällä

Niille teistä, joille hoito ei ole vaihtoehto hinnan takia, on myös mahdollisuus tehdä se itse kotona. Internetistä löydät monia erilaisia ​​keratiinipakkauksia, jotka sisältävät kaiken tarvitsemasi. Meidän on kuitenkin varoitettava teitä siitä, että se ei ole niin helppoa ja että on olemassa vaara käyttää suoristusraudan lämpöä. Hiusrakenteellesi sopiva lämpötila voi joskus olla todellinen haaste, ja juuri siksi monet ihmiset ovat vaurioittaneet hiuksiaan ylikuumenemisesta! Siksi sinun on oltava erittäin varovainen ja tehtävä kaikki parhaiten sellaisen kanssa, joka tuntee litteät silitysraudat.

Keratiinikäsittelymenettely hiukset suoristavat kesän hiustenhoitoa ruskeat hiusten värit

Previous Post
Arkkitehtitalo lasirintamalla avaa luonnon
Next Post
Käsityöideoita tuoreilla kukilla keväällä: Todellisia mielialan kohottajia!