15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tutki eri keittiötasojen etuja ja haittoja

eri-kakku-työtasot-kiiltävä-lasipinnoite-valkoinen-moderni-yksinkertainen

Olitpa laajentamassa keittiöäsi, rakentamassa saarta tai rakentamassa uutta taloa, oikeat keittiötasot ovat olennainen osa ruoanlaittoelämääsi. Työtasot voivat tehdä suuren eron kotona, ja täydellinen työtaso voi löytää kokin myös sinusta. Sinun on kiinnitettävä huomiota tyyliin, kauneuteen, kestävyyteen ja hintaan. Kodin parantamisen harrastaja voi myös harkita asennuksen helppoutta. Tässä on muutamia vaihtoehtoja, joita kannattaa harkita.

Keittiötasot muovista laminaattia

eri-kakku-työtasot-muovi-laminaatti-moderni-harmaa-kaappi-etuosat-tummanruskea

Laminaatti on työtasojen yleisimmin käytetty materiaali.

Edut: Se on edullinen ja vaatii vähän huoltoa. Se kestää rasvaa ja tahroja ja on saatavana eri väreissä ja kuvioissa. Se voidaan myös täydentää omalla saumattomalla laattapeilillä. Se on ihanteellinen tekijöille, jotka rakastavat keittiön päivittämistä usein. (Huom. Jos sinulla on allergia tai astma, laminaatin materiaalit ja liimat voivat aiheuttaa vakavan hyökkäyksen.)

eri-kakku-työtasot-muovi-laminaatti-puu-näyttää-keittiö-saarikaappi

Haitta: Laminaatilla on haittoja. Koska se on kerroksittain, tumma kerros (yleensä puristettua puuta) voi olla näkyvissä. Yläosa on myös altis vaurioille terävistä veitsistä ja kuumista pannuista. Se sulaa helposti pudotetun savukkeen kosketuksella, eikä vaurioitunutta ole helppo korjata.

Asennusvinkkejä: Jotta laminaatti näyttäisi uudelta pidempään, käytä sitä keittiön vähemmän käytetyillä alueilla. Se on yksi yksinkertaisimmista työtasoista, joka on helppo asentaa.

 Keittiön työtasot keraamisilla laattoilla

eri-kakku-työtasot-laatat-beige-perhe-luonnonkivi-jäljitelmä

Kauniit ja kestävät keraamiset laatat ovat unelmien täyttymys kokeneelle tee-se-itse-tekijälle. Täällä voit juhlia luovaa puolta. Voit tehdä kaiken. Entä seinämaalaus? Tai entä lastesi piirustukset näytteinä? Tai yksinkertaisesti sekoitettuna suosikkiväreihisi? Se voi olla niin yksinkertaista tai monimutkaista kuin taiteilija haluaa sen olevan.

Edut: Keraamiset laatat kestävät kuumuutta, naarmuja ja likaa. Vaurioituneet laatat on helppo vaihtaa.

eri-kakku-työtasot-harmaa-antrasiitti-musta-pesuallas-kaappi-etuosat-vaaleat puulaatatHaitta: Nivelet voivat kerätä tahroja tai ruokajätteitä, jolloin ne pääsevät bakteereihin. Laatat voivat halkeilla tai rikkoutua, ja jos niitä käytetään leikkaamiseen, ne voivat tylsyttää veitsesi. Hionta hioma -aineilla voi pilata kiiltävän pinnan.

Asennusvinkkejä: Kustannusten pienentämiseksi käytä värillisiä laattoja ja luo omia kuvioita. Käytä epoksi- ja akryylilaastia, jotka ovat tahroja kestävämpiä. Voit poistaa tahrat normaalilla valkaisuaineella.

Keittiötasot Solid Surface -materiaalista

Plussat-miinukset-keittiö-työtasot-kiinteä-pintamateriaali

Tämä kiinteä työtaso on askeleen korkeampi kuin muovilaminaatti. Siinä on enemmän erilaisia ​​värejä ja kuvioita, jotka ovat yhtenäisiä koko kappaleen sisällä. Se voi muistuttaa lasia, graniittia ja muita kiviä.

Edut: Kun maali kulkee koko laskurin läpi, naarmut ja tahrat voidaan helposti kiillottaa. Se on vahva ja itsekantava, joten se ei tarvitse tyynyä. Se ei ole huokoinen. Se kestää homeita ja tahroja. Se voidaan tilata mittatilaustyönä saumojen piilottamiseksi, ja se voidaan suunnitella makusi mukaan.

Haitta: Se voidaan leikata helposti terävillä veitsillä. Kuumat kattilat ja pannut voivat aiheuttaa pysyviä värimuutoksia. Asennus on vaikeaa tee-se-itse-omistajalle.

Kiviset keittiötasot 

Plussat-miinukset-marmoriset keittiötasot

Mikään ei takaa kauneutta ja kestävyyttä paremmin kuin kivi. Tämä valinta on vakavalle kokille. Marmori ja graniitti ovat suosituimpia vaihtoehtoja.

Edut: Graniitti ei läpäise (jos se on asianmukaisesti suljettu) viiltoja, naarmuja, palovammoja ja tahroja. Marmori on usein suljettava mineraaliöljyllä (tämä ei ole erityisen ruokaystävällistä, koska se on valmistettu öljystä). Sen kauneus on kiistaton, ja molemmat pinnat ovat täydellisiä vakavalle kokille. Leivonnaiset ja kotitekoinen suklaa rakastavat näitä pintoja.

graniitti-työtaso-keittiö-edut-haitat

Haitta: Molemmat kivet ovat kalliita, vaikeita ja usein vaikeita leikata. Ne ovat hauraita, joten niiden on tultava paksuina arkkeina. Marmori vaatii usein tiivistämistä. Molemmat ovat kalliita korjata. Molemmat vaativat säännöllistä huoltoa ja kiillotusta kiillon säilyttämiseksi.

Ostosvinkki: Löydät sopivia palasia antiikkisesta roskapostista.

Keittiön työtasot ruostumatonta terästä

työtasokeittiö ruostumattomasta teräksestä

Tämä vankka pinta on erittäin suosittu keittiön huipputeknologiassa. Se on valinta useimmissa fine dining -ravintoloissa.

Edut: Se on kestävä ja herkkä tahroille ja kuumille pannuille. Se antaa keittiölle nykyaikaisen ilmeen.

Haitta: Se naarmuttaa helposti. Vältä hankaavia aineita, älä koskaan puhdista teräsvillalla. Se tarvitsee tukevan ja tukevan pohjan, muuten se kolhuu. Sen lisäksi, että ruostumaton teräs on kaunista, se on erittäin kylmä kosketukseen.

Butcherblock -keittiötasot

Plussat-miinukset-keittiötasot-butcherblock

Todellinen teurastajan lohko käyttää lopullista viljaa laskureille, mutta monet laskurit ovat harvinaisia. Varmista, että sinulla on aito lehtipuu.

Edut: Lehtipuun lämmin luonnollinen ilme on houkutteleva valinta asunnonomistajalle. Se on hieno leikkaamiseen ja pilkkomiseen. Se on suhteellisen helppo asentaa kodin parantamiseen, ja se on helppo korjata. Pinnan naarmut hiotaan helposti.

Haitta: Se on suljettava tai käsiteltävä usein mineraaliöljyllä. Se on puhdistettava heti valmistuksen ja kosteudelle altistumisen jälkeen. Suojatiivisteet eivät aina ole elintarviketurvallisia. Se on herkkä kosteudelle, joten sitä ei suositella alueille, joissa on korkea kosteus. Se palaa nopeasti. Jos se värjää lihaliemellä tai vihanneksilla, se on desinfioitava.

tumma laminazt -työtaso

Ostosvinkki: Monet kokit käyttävät oliiviöljyä puussa jokaisen käytön jälkeen, mutta tämä voi myös tummentaa puuta.

Nämä ovat vain muutamia keittiön työtasovaihtoehdoista, jotka ovat edessäsi. Jokainen on punnittava näyttämällä todisteita omasta keittiöstä. Kaikki materiaali toimii oikeassa ympäristössä, mutta lopullinen päätös on sinun.

    Lasiset työtasot

Edut-haitat-keittiön työtasot-lasimaalaus

Graniittiset työtasot ja siniset keittiökaapit

Edut-haitat-keittiötasot-materiaalit-graniitti

Marmoriset työtasot

Edut-haitat-keittiötasot-materiaalit-marmori

graniitti Työtasot

mustat graniittiset työtasot

Keraamiset työtasot

Keittiön työtasot-materiaalit-keramiikka

yhdistelmä-graniitti-lasi työtaso

laminaatti keittiön työtaso

Edut-haitat-keittiötasot-materiaalit-muovi-laminaatti

beige-keraaminen-laatta-keittiö-työtaso-maalaistyylinen

Keittiön työtasot-valkoinen-keraamiset laatat

Previous Post
Lisää ympäristötietoisuutta: Tästä lähtien ostajien on maksettava Aldin ohuista muovipusseista
Next Post
Tinker -ikkunakuvia syksyyn – 20 ideaa ja mallia