15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kääriminen ja makeisten suunnittelu lahjoiksi – luovia käsityöideoita jouluksi

Makeisia lahjoina, ideoita, käsitöitä, jouluohjeita, pakkauksia

Jos mietit edelleen, mitä voisit saada heidät joululahjaksi joidenkin sukulaisten tai ystävien kanssa, etkä voi ajatella mitään, meillä voi olla sinulle oikea asia. Ja voit vain antaa makeisia, koska kuka ei rakasta makeisia? Jos idea tuntuu aluksi hieman tylsältä, katso alla olevia lahjaideoita. Emme tarkoita vain makeisten luovuttamista. Sen sijaan on olemassa luovia tapoja, joilla voit kääriä karkit lahjaksi niin, että ne näyttävät kaikkea muuta kuin tylsää. Lisäksi voit ostaa makeisia tai tehdä niitä itse. Kotitekoiset joulukortit tai suklaat ovat loistava idea, vai mitä? Aloita heti ja valmista joululahjat!

Pakkaa makeisia Rudolphin ja joulupukin muodossa

Makeiset lahjoina muurauspurkit koristavat jouluporon joulupukkia

Makeisten pakkaaminen lahjaksi on erityisen nopeaa ja helppoa, jos käytät muurausastioita. Jos et halua nähdä sisältöä heti, voit käyttää läpinäkymätöntä laatikkoa tai peittää lasin kokonaan. Muussa tapauksessa koristele vain purkkipurkki tällaisilla alkuperäisillä tarroilla. Sen ei myöskään tarvitse välttämättä olla näitä jouluhahmoja, jos keksit jotain muuta. Teet tarrat rakennuspaperista. Punaiset nenät ovat erityisen alkuperäisiä. Nämä koostuvat yksinkertaisista punaisista purukumista, jotka liimataan lasiin kuumaliimalla. Voit sitten merkitä lahjatunnisteet haluamallasi tavalla.

Tee karkkia lahjoja itse – täytä kaikki lasit

Candy joululahjat maljakko täyttö karkkia suklaata värit kerrokset tee se itse

Yleensä laseja on hyvä käyttää pakkauksina. Jotta sisältö näyttäisi houkuttelevalta, karkit on järjestettävä tietyn järjestelmän mukaisesti. Muuten lahja näyttää kaoottiselta ja epämiellyttävältä. Jos pakkaat karkkia lahjaksi, esimerkiksi kerrokset ovat erittäin sopivia. Luo ensin kerros yhdellä värillä tai samoista aiheista ja jatka sitten seuraavasta. Tuloksen pitäisi näyttää tältä. Jotta lasi näyttäisi lahjalta, voit koristaa sen jousella. Koska tämä todennäköisesti luiskahtaa lasista, on suositeltavaa liimata se kiinni. Kuuman liiman pisteen pitäisi riittää.

Kotitekoisia makeisia lahjaksi

Makeiset lahjaksi piparkakkukarkit antavat joulua

Tässä on idea siitä, miten käyttää kotitekoisia karkkeja lahjaksi. Se on piparkakkumies, jonka kädet asetetaan vartalon eteen ennen paistamista. Varmista, että siinä on aukko, jotta karkkia tai muuta karkkia voidaan asettaa paistamisen jälkeen, ikään kuin piparkakkumies piti sitä itse. Voit käyttää tulenkestävää esinettä leivonnaisten tukena. Kun piparkakut ovat jäähtyneet, ne koristellaan lasitteella tai kuorrutteella ja varustetaan karkkeilla. Älä unohda tarraa, jossa on viesti tai tervehdys, jos teet makeisia lahjaksi.

Tee itse makeita lahjoja

Makeisia lahjaksi vaahtokarkkeja rudolph poro suklaa diy

Jos et ole niin leipominen, helpota itseäsi ja käytä valmiita makeisia lahjaksi. Tällä tavalla voit tehdä esimerkiksi tällaisia ​​poroja. Sulata maitosuklaa kaksinkertaisessa kattilassa, vartaa vaahtokarkkeja ja kasta ne suklaaseen, kunnes ne peittyvät. Niin kauan kuin suklaa on vielä juoksevaa, lisää myös fiksuja. Kun suklaa on kovettunut uudelleen, se ei tartu kiinni. Saat sarvet pienistä pretzelista, jotka leikataan puoliksi ja kiinnität vaahtokarkkeihin. Pakkauksissa on parasta käyttää läpinäkyvää kalvoa, kuten myös kukkakimppuihin. Kääri se varovasti poron ympärille ylhäältä ja sido se kauniilla nauhalla vaahtokarkin alle. Voit myös käyttää tällaisia ​​söpöjä lahjaideoita lisäkorostuksena tai koristeena suuremmille lahjoille.

Makeisten lahjojen tekeminen – syötävät puukoristeet

Makeiset lahjat joulukuusi koristeet tehdä itsellesi lahjaksi suklaata kuusen oksat

Täällä voit nähdä yhdistelmän luonnonmateriaaleja ja herkullisia konvehteja. Ensinnäkin joulukuusessa on yksinkertaisia ​​oksia. Levitä suklaat sitten vaakasuorille oksille tasaisella etäisyydellä toisistaan. Voit koristella yläosan tähdellä, joka voi olla myös joulukortti. Älä unohda narua, jolla voidaan ripustaa karkkipuu. Liimana on parasta käyttää kuumaa liimaa.

Makeita lahjoja hehkulampuissa

Candy joululahjat hehkulamput vintage ripottelee värikkäitä värejä

Makeisten ei välttämättä tarvitse olla valmiita syötäväksi. Tämä koskee muun muassa murskattua tai värillistä sokeria, kuten tässä esimerkissä käytetään. Vanhat hehkulamput toimivat alkuperäisenä pakkauksena karkista valmistetulle lahjalle. Idea on loistava lisäaineena, jos aiot luovuttaa leivonnaisia. Vaihtoehtoisesti kauniita hehkulamppuja, joissa on karkkia, voidaan käyttää myös puun koristeena lahjoina ja vasta sen jälkeen niitä voi napostella. Sprinklejä on saatavana useissa eri muodoissa ja väreissä, joten ne tekevät varmasti mielenkiintoisen vaikutelman.

Luovia makeisia lahjaksi – idea värikkääseen kukkakimppuun

Makeiset joululahjat kimppu purukumia hedelmäkumeista keinotekoiset oksat pöytäkoristeet

Käytä erilaisia ​​makeisia ja laita ne yhteen mielenkiintoisen kimpussa. Jos heillä on joulun värejä tai muotoja, vaikutus jopa tehostuu. Hedelmäkarkit, tikkareita ja karkkia ovat sopivia. Voit myös käyttää muita elementtejä ja koristeita, kun asetat kimppun yhteen. Täällä esimerkiksi tehtiin makeita oksia marjoilla makean kimppun täydentämiseksi. On parasta käyttää kirkasta maljakkoa tai lasia, jotta myös sisäpuoli näkyy.

Kotitekoinen karkkirasia poron muotoisena

Makeiset lahjat joulu poro pyykkipojat bobble putkenpuhdistusaine

Tätä ideaa voidaan käyttää myös makeisten käsitöihin. Käytä tätä varten M&M: t tai muut makeiset, jotka käärit läpinäkyvään folioon. Varmista, että et täytä pakettia liikaa ja että valitut makeiset voidaan työntää hieman sivulle. Pakkauksen keskelle kiinnität puisen vaatetapin, jonka maalaat etukäteen ruskeaksi. Lisää googly -silmät, punainen pompom -nenä ja putkien puhdistusaineista valmistetut sarvet. Tämä idea lahjoiksi makeisten valmistamiseksi on jo valmis!

Karkista valmistetut syötävät lahjat

Karkkia lahjoja joulu kulho lahjaidea piparminttuja

Tämä on myös erittäin alkuperäinen idea makeisille lahjaksi. Nämä ovat kulhoja, jotka on valmistettu joulun piparmintusta. Ja projekti ei ole ollenkaan vaikea! Vuoraa leivinpaperi leivinpaperilla tai silikonimatolla paistamista varten. Aseta ensimmäinen karkki keskelle ja levitä kuusi muuta sen ympärille. Luo sitten kolmas rivi. Aseta leivinpaperi nyt esilämmitettyyn uuniin ja valmista uuninkestävä kulho. Sinun ei pitäisi ottaa silmiäsi karkkeilta. Tavoitteena on, että ne alkavat sulaa hyvin vähän niin, että niiden reunat tarttuvat yhteen. Jos massasta tulee liian nestemäinen, koko homma ei toimi.

Ota sitten tarjotin pois uunista, aseta kulho karkkien päälle ja käännä koko asia niin, että karkit muodostuvat kulhon mukaan. Varo polttamasta prosessin aikana! Anna makean kulhon jäähtyä. Voit sitten täyttää ne makeisilla tai muilla lahjoilla ennen kuin annat ne pois.

Previous Post
Lisää ympäristötietoisuutta: Tästä lähtien ostajien on maksettava Aldin ohuista muovipusseista
Next Post
Tinker -ikkunakuvia syksyyn – 20 ideaa ja mallia