15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee istutuskoneet ja kukkaruukut itse – ideoita ja ohjeita

Tee kukkaruukut itse muovipulloista huonekasveja

Kevät on aivan nurkan takana ja olemme päättäneet näyttää teille lisää luovia käsityöideoita. Tällä kertaa kyse on kymmenestä kaltaisestasi ideasta ja oppaasta Tee istutuskoneet ja kukkaruukut itse voi. Vanhat puulaatikot, sementti, tinapurkit, muovaussavi … halvat materiaalit ja pieni luovuus tekevät todellisia ihmeitä.

1. Muovipullon kukkaruukku

Tee kukkaruukut itse kierrättämään muovipullo

On epäilemättä olemassa tuhat ja yksi luovaa tapaa tehdä jotain luovaa muovipulloilla. Tässä on yksi.

Tätä käsityöprojektia varten tarvitset suuren ja pienen muovipullon, valkoisen ruiskumaalin, vedenpitävät tussit mustalla ja vaaleanpunaisella sekä sakset.

Voit käyttää erikokoisia ja -muotoisia muovipulloja, mutta ne, joissa on viisi “jalkaa”, toimivat parhaiten.

Tee kukkaruukut itse muovipullo kissan kasvot

Mallin voi ladata ja tulostaa Brudiyn verkkosivustolta. Varmista, että korvat ovat tarkasti kahden jalan päällä. Jätä noin 11 tuumaa pohjasta korvien kärkiin.

Tee pienet reiät muovipullon pohjaan tyhjennystä varten. Voit hioa pullon pinnan hiekkapaperilla, jotta maali tarttuu paremmin. Kun maali on kuivunut, maalaa kissan kasvot. Ennen kuin istutat kukkaruukun, aseta maaperään kivikerros, jotta juuret eivät mätäne. Eri malleilla ja pienellä luovuudella voit muuttaa yksinkertaiset muovipullot mihin tahansa muuhun eläimeen.

www.brudiy.com

2. Tee roikkuvat kukkaruukut itse

roikkuvat kukkaruukut tekevät ideoista puuisia itse

Pystysuora puutarhanhoito saa parhaillaan kasvavaa suosiota ja tarjoaa tilaa säästäviä ratkaisuja sisätiloihin. Kukkaruukkujen pystysuuntaisen järjestelyn avulla jopa asunnon käyttämättömät kulmat ja markkinaraot voidaan sisustaa kauniisti vihreillä sisäkasveilla. Lisäksi sinun ei tarvitse käyttää siihen paljon rahaa, voit tehdä pari riippuvaa kukkaruukkua itse.

roikkuvat kukkaruukut tekevät ideoita itse puiset neliöt köydet

designsponge.com

Kun hyllyt ovat täynnä kasveja, on vaikea löytää tilaa uusille kasveille. Ajattele pystysuoraan ja rakenna itsellesi tämä yksinkertainen rakenne. Tarvitset vain pienen puun romun, köyden ja muutaman perustyökalun. Tämä järjestelmä tekee myös kastelusta helppoa, kun vesi tippuu alas ylhäältä. Vain pohjaan on asetettava pieni kulho.

3. Tee istutuskoneet ja kukkaruukut itse – värikäs idea betonikulhoilla ulkona

Tee omat konkreettiset istutuskoneet poistamaan ideoita

Järjestä betonilohkoja tyhjään nurkkaan terassilla tai parvekkeella, mausta se väreillä ja sinulla on jo värikkäitä istutuskoneita, joilla on mielenkiintoinen rakenne. Tässä projektissa voit käyttää niin monta kasvikiveä kuin haluat ja sijoittaa niihin valitsemasi kasvit ja kukat. Mallin ja ruiskumaalin avulla kiville voidaan luoda upeita kuvioita, jotka luovat tunnelmallisen koristeen parvekkeelle ja kiinnittävät välittömästi silmät.

4. Pienoismallikukkaruukku, joka on valmistettu mallinnussavesta

tee mini kasvisruukun mallinnussavi itse

Ei voi kiistää, että nämä pienet kukkaruukut, joissa on minikasveja, ovat niin suloisempia kuin suuret. Ne ovat myös erittäin mukavia, koska ne sopivat melkein mihin tahansa, ja voit valmistaa niitä paljon, jos sinulla on enemmän tilaa. Voit sitten maalata uunissa kovettuvan mallinnussaven ja koristella sen kauniisti, tai voit pitää tämän yksinkertaisen ilmeen valkoisena.

miniatyyri kukkaruukku tee itsellesi käsityöideoita

Tee ensin pieni pallomalli ja anna sen kovettua uunissa 130 asteessa noin 15 minuuttia. Aika- ja lämpötilatiedot voivat vaihdella mallimerkin mukaan. Kovettumisen jälkeen eri elementtejä ja reikiä voidaan veistää huolellisesti muotoiluun.

mini kukkaruukun mallinnussavun ohjeet

Jos haluat muuttaa pallon minikukkaruukkuksi, sinun on veistettävä sopiva reikä kasveille. Voit käyttää tähän jäätelökuppia. Muokkaa sitten leikattua aluetta hiekkapaperilla tarpeen mukaan.

leikkaa mini -ammeja kasveista mallinnussavesta

Jos haluat tehdä neliönmuotoisen kukkaruukun itse, voit muuttaa pyöreän muodon veitsellä. Kuitenkin, jos minipannu seisoo pöydällä, sinun on tehtävä pohja tasaiseksi. Kuitenkin, jos olet päättänyt riippuvan kukkaruukun, muodolla ei ole väliä.

Kukkaruukut itse tekevät ideoita roikkuvaan savea

transientexpression.com

Jos olet luonut ihanteellisen muodon minikylvökoneelle, istuta se nyt. Pienikokoiset kasvit ja mehikasvit, joilla ei ole suuria juuria eivätkä vaadi erityistä maaperää ja hoitoa, ovat erityisen sopivia tähän.

5. Tee pieniä taloja muovaussavesta

Kukkaruukut tekevät itse ideoita kasveista

sayyestohoboken.com

Miniatyyriteema jatkuu täällä. Nämä söpöt kukkaruukut ovat myös yksi täydellinen lahjaidea äitienpäiväksi. Tässä mallinnussavi leikataan mallin mukaan ja liimataan sitten yhteen. Tällä tavalla kaikki hahmot voidaan valmistaa mallisavesta ja voit tehdä kauniita kukkaruukkuja itse.

Tee kukkaruukut itse, leikkaa muovaus savea

Valitse ensin sopiva malli ja leikkaa mallisavi sopivan kokoiseksi. Voit käyttää tähän kaavainveistä. Tässä esimerkissä pieni talo muutetaan mini -kukkaruukuksi.

Tee kukkaruukut itse. Ohjeet saven mallinnukseen

Taloa varten tarvitset kaksi talon rintamaa, kaksi neliötä ja pidemmän suorakaiteen, joka on valmistettu mallinnussavesta. Kolmion pituuden tulisi olla talon pituus ja leveyden sama kuin neliön sivu.

Tee kukkaruukkuja itse mallinnamalla savitaloideoita

Aloita nyt pohjan tekeminen. Tämä vaatii suorakulmion ja kaksi neliötä. Löydät vaiheittaiset ohjeet yllä olevasta kuvasta. Mallintavaa savea käytetään myös yksittäisten osien kiinnittämiseen.

Tee kukkaruukut itse, rakenna talo, mallinnus savea

Seuraava askel on kiinnittää talon etuosat valmiiseen alustaan. Kun talo on valmis ja kaikki osat on kiinnitetty hyvin, voit antaa talon kovettua uunissa.

Kukkaruukut tekevät itse ideoita savitalon mallintamiseen

Voit maalata ja koristella valmiita taloja, jotka on valmistettu mallinnussavesta haluamallasi tavalla. Sitten jää vain täyttää mini -kukkaruukku maaperällä tai kivillä ja istuttaa se sitten. Pienet mehikasvit ovat parhaita tähän. Voit tehdä pieniä kukkaruukkuja itse ja muuttaa ne luoviksi DIY -lahjoiksi.

6. Viski -puulaatikosta valmistettu istutin

Tee omat istutusideasi vanha puinen laatikko viskiä

apartmenttherapy.com

Vanhat viski -puulaatikot voidaan helposti muuttaa puutarhan istutuskoneiksi. Sälepohja sopii erinomaisesti viemäröintiin, mutta maaperä voi pudota läpi. Tämän ongelman välttämiseksi laita säkkikangas lattialle.

7. Tee sementtikukkaruukut itse

Kukkaruukut muodostavat idean konkreettisista mehukasveista

Nämä sementti -eco -istutuskoneet sopivat myös lahjoiksi. Ne ovat yksinkertaisia, tyylikkäitä ja ihania. Jokainen kukkaruukku on ainutlaatuinen ja luonnollisen käsintehty. Mielenkiintoisin asia tässä on se, että vanhoja kääreitä on käytetty muotteina. Älä unohda tehdä reikiä tyhjennykseen.

Kukkaruukut itse tekevät vanhoja pakkausideoita

Jos haluat tehdä nämä kukkaruukut itse, voit käyttää mitä tahansa pakkausta muotona. Pyöreät tai neliömäiset kupit, jotka ovat hieman syvempiä, jotta saadaan riittävästi tilaa maaperälle ja kasvien juurille, ovat parhaita tähän.

Kukkaruukku ideoita betoni muodostaa vanhan pakkauksen

Täytä ensin valittu pakkaus sementillä ja aseta sitten muovikuppi keskelle. Kun sementti kovettuu, kuppi voidaan poistaa pihdeillä. Sitten kasvi asetetaan luotuun aukkoon.

Tee kukkaruukut itse konkreettiset ohjeet muovipakkaukset

apartmenttherapy.com

8. Maalaa maalilla

luova käsityöidea maali kylvökone

Jos haluat tehdä istutuskoneita ja kukkaruukkuja itse, sinun ei välttämättä tarvitse viedä paljon aikaa ja käyttää kalliita materiaaleja. Pikemminkin voit maalata yksinkertaisen ämpärin maalilla ja muuttaa sen kauniiksi kukkaruukuksi sisäkasveille. Laita sitten ruukku kasvin kanssa ämpäriin ja koristelu on valmis.

Piristä kukkaruukkuja Upota ideoita väreihin

oldbrandnewblog.com

9. Tee kukkaruukut itse – neliömäiset peilit 

Kukkaruukut peilaavat käsityöidean neliön ohjeet

Löydät myös näitä koristeellisia neliön peilejä kaikenlaisia. Ne luovat mukavan vaikutuksen heijastamalla auringonvaloa.

Itse kukkaruukut saavat ideoita heijastamaan kaikenlaista liiketoimintaa

10. Tee kukkaruukut itse – koristele tölkit

Kukkaruukut itse tekevät ideoita tölkkitarroista

apartmenttherapy.com

Tämä on varmasti helpoin idea, koska tölkkiä voidaan käyttää missä tahansa. Koristele ulkopinta käärepaperilla tai tapetilla ja olet valmis!

Ja muutama luova idea, joita voit jäljitellä itse.

Suunnittele omat kukkaruukut vanhat seulat käyttävät ideaa

näpertele kukkaruukkuja itse luovia ideoita levykkeet

kukkaruukut kuori mini kukat käsityöidea

kukkaruukut luovia ideoita muffinssipannu aurinkotuoli

kukkaruukku vanha kattokruunu käyttää luovaa ideaa

tina tölkit väri kukkaruukut ideoita puutarha

vanhoissa kukkaruukkuissa käytetään tinker -ideaa puutarhan koristeluun

maalaa vanhoja pöytälaatikoita käyttämällä istutuskoneita

Previous Post
Vesipyöräily – innovatiivinen idea Schiller Sportilta
Next Post
Pyyhelahja: Pyyhekakun ohjeet ja lisää inspiraatiota!