15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mielenkiintoisia kylpyhuoneideoita ja suunnitteluvinkkejä

pyöreä vapaasti seisova ruostumattomasta teräksestä valmistettu kylpyamme-violetti-kylpyhuone

Kylpyhuone on tärkeä osa mitä tahansa sisustusta. Yleensä suunnittelijat kiinnittävät paljon huomiota tähän huoneeseen, koska kylpyhuoneen laattojen sovittaminen lattian, kylpyammeen ja suihkun kanssa on vaikeaa työtä. Kylpyhuoneen huonekaluista on tulossa yhä tärkeämpiä, ja kuinka suuren tarjonnan ansiosta voit perustaa oman tilan ilman, että se näyttää liian täynnä tai sotkuiselta? Meidän Ideoita kylpyhuoneeseen varmasti innostaa sinua luomaan oman suunnittelusi.

Modernit kylpyhuoneideat luovat jännitystä suunnittelun ja värien avulla

valkoinen-keltainen-moderni-kylpyhuone-laatat

On olemassa muutamia perussääntöjä, joiden avulla voit perustua, kun erotut omastamme Ideoita kylpyhuoneeseen voi vakuuttaa. Ensinnäkin, kuten kaikissa muissakin huoneissa, on tärkeää tunnistaa kylpyhuoneesi sijainti ja koko – kuinka suuri kylpyhuone on, missä ikkunat ovat ja kuinka hyvin huone on valaistu. Piirrä luonnos huoneesta ja päätä, kuinka paljon huonekaluja mahtuu ilman, että se näyttää liian tungosta. Kylpyamme, suihku vai molemmat? Suuret pesuallaskaapit ja peilit tai pikemminkin pienet?

Analysoi sisustustasi muissa huoneissa – kylpyhuone on jatkoa sisustukselle ja sen tulee olla sopusoinnussa muiden huoneiden kanssa. Voit erottaa huoneen optisesti uudella värillä.

Kylpyhuoneideoita jokaiseen moderniin kylpyhuoneeseen

moderni-valkoinen-kylpyhuone-mielenkiintoinen-seinä-tatuointi

moderni-skandinaavinen-valkoinen-kylpyhuone-design

Pienet kylpyhuoneet näyttävät visuaalisesti suuremmilta vaaleiden, yksiväristen laattojen ansiosta. Alleviivaa huoneen pituus tummemmalla lattiapäällysteellä. Valitse pienet pesualtaat ja suuret peilit. Voit saada vapaasti seisovan kylpyammeen myös pienemmässä kylpyhuoneessa, kunhan muut huonekalut pidetään mahdollisimman kompakteina. Mielenkiintoisempaa Ideoita kylpyhuoneeseen ovat vahvat värit ja matot koristeena. Punainen on kuninkaiden väri ja sopii hyvin kristallikruunujen kanssa. Mustavalkoinen muotoilu näyttää tyylikkäältä, kun taas violetti voidaan yhdistää käytännössä mihin tahansa – yhdistelmät valkoisen, harmaan ja pastellivärin kanssa ovat tällä hetkellä erittäin moderneja.

Ideoita kylpyhuoneeseen – materiaalit ja värit

Kirsikanvärinen kylpyhuone pyöreä peili

Puun suosio kylpyhuoneessa on kasvanut paljon viime vuosina – tämä materiaali luo jännittäviä kontrasteja muuten erittäin moderneihin malleihin. Jos sinulla ei ole paljon vapaata tilaa, valitse yksinkertaiset huonekalut rohkeilla väreillä tai korosta aksentteja avantgarde-huonekalusuunnittelulla. Tutustu meidän Ideoita kylpyhuoneeseen ja saatat löytää sellaisen, joka sopii myös kylpyhuoneeseesi!

ruskea-valkoinen-kylpyhuone-peili-kaappi-moderni-kulta-koristelu

minimalistinen kylpyhuone – puinen kaappi

minimalistinen kylpyhuone-sisäänrakennettu kylpyamme

Moderni valkoinen kylpyhuone pyöreällä pesualtaalla

moderni-valkoinen-ruskea-kylpyhuone-matto-pyöreä-pesuallas-kaappi

Klassinen kylpyhuone- punaiset seinät ja kristallikruunut

punainen-valkoinen-kylpyhuone-vapaasti seisova kylpyamme

Ylellinen kylpyhuone kristallikruunulla

ylellinen klassinen kylpyhuoneen kattokruunu

Klassinen sisustus – kylpyhuone pyöreällä kylpyammeella

klassinen-valkoinen-kylpyamme-lasiseinä

Vielä 100 ideaa kylpyhuoneisiin

Previous Post
Clive Christianin ylelliset ylelliset huonekalut
Next Post
Valmis autotalli Maseratille – ylellinen lasirakennus