15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni modulaarinen keittiömuotoilu Arclinealta

moderni modulaarinen keittiö - Artusi

San Diego-pohjainen Arclinea vastaa Artusin luomisesta, Moderni modulaarinen keittiö. Artusi -kokoelma tarjoaa joustavia ja tyylikkäitä ratkaisuja keittiötilaasi. Siinä yhdistyvät kestävät materiaalit ja uusimmat tekniikat puhtaassa ja virheettömässä suunnittelussa, joka on saanut inspiraationsa modernista minimalistisesta tyylistä.

Keittiössä sisäänrakennettu sohva

Arclinean modulaarinen muotoilu

Yksi Artusi Kitchenin arvokkaimmista ominaisuuksista on kyky jakaa ja järjestää yksittäisiksi moduuleiksi asiakkaan mieltymysten mukaan. Tämä Moderni modulaarinen keittiö antaa sinulle mahdollisuuden suunnitella oma huoneesi ja luoda tarpeisiisi parhaiten sopivan ulkoasun. Suunnittelun vapaus on mahdollista itsenäisten elementtien ansiosta, jotka voivat seistä itsenäisesti. Jokaisessa keittiön osassa on tyylikäs moderni muotoilu, jossa käytetään puhdasta geometriaa ja nykyaikaisia ​​materiaaleja.

tyylikäs keittiö, jossa on minimalistinen tunnelma

tyylikäs keittiö - modulaarinen muotoilu

Tärkein materiaali, artusi Moderni modulaarinen keittiö teräs antaa suunnittelulle sen kiiltävän ulkonäön. Teräs yhdistetään myös tiikkiin, mikä on ominaista myös Artusin muotoilulle. Molemmat materiaalit lisäävät keittiön eleganssia ja modernia tunnelmaa. Puun lämmin kosketus voi pehmentää muotoilua ja lisätä tunnelmaa vaihtamatta pilaamatta kirkasta ja modernia ulkoasua. Ja niille, joilla on tiukat mieltymykset, on neutraali versio, jossa puu on maalattu, valkoinen tai musta.

Artusi -kokoelma Arclinealta

Arclinean modulaarinen keittiösuunnittelu

Että Moderni modulaarinen keittiö on myös useita teknisiä toimintoja. Siinä on kirkkaat väriset kaappiovet, joissa on sisäänrakennetut kahvat, liukuvat leikkuulaudat ja liikkuva työtaso yläkerrassa. Kaikki nämä ominaisuudet on luotu tekemään keittiössä työskentelystä helpompaa, nopeampaa ja mikä tärkeintä, nautinnollisempaa. D.Moderni modulaarinen keittiö sisältää myös korkealaatuisia sisäänrakennettuja laitteita, jotka täydentävät kokonaiskuvaa minimalistisesta teräksestä.

Kirjailija K.H. Christova

Teräksinen muotoilu keittiössä

toiminnalliset sisäänrakennetut laitteet

Sisäänrakennetut laitteet modulaarisessa keittiössä

Teräsrakenne ja kiilto

moderni keittiön työtaso

modulaarinen keittiösuunnittelu - Artusi

Italialaiset keittiöt uusimmilla konsepteilla-Gamma by Arclinea

Previous Post
Clive Christianin ylelliset ylelliset huonekalut
Next Post
Valmis autotalli Maseratille – ylellinen lasirakennus