15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kestävää arkkitehtuuria saksalaiselta studiolta Aisslinger

Studio Aisslingerin kestävä talosuunnittelu

Saksalainen studio Aisslinger kuvaa tätä uskomatonta kestävää arkkitehtuuria kolmella sanalla – “modulaarinen”, “kestävä” ja “kuljetettava”. Haluaisin lisätä “ainutlaatuisen” ja “uskomattoman tyylikkään” ja “inspiroivan”. Tämän talon nimi on “The Fincube”. Se on ekologinen talo, jossa on vaakasuorat puiset säleet. Ne ympäröivät läpinäkyvää lasiseinärakennetta. Tämä luo erittäin mielenkiintoisen modernin tunnelman muotoilusta.

Kestävä talon suunnittelu

Eco -talon suunnittelu Aisslingerilta Saksasta

Nykyään monet ihmiset ovat luontoystävällisiä. Tämä johtuu siitä, että ekologian ongelmat inspiroivat monia paikallisten tai kansainvälisten yritysten ja järjestöjen kampanjoita. Nykyään yhä useammat arkkitehdit alkavat rakentaa ekotaloja. Ne sopivat ihmisille, jotka eivät vain halua kuluttaa. Jos olet ekokotien fani, tämä on ehdottomasti “unelmakoti” sinulle. Näissä pienissä taloissa on 47m2 asuintilaa. Suunnittelu on erittäin mukava ja moderni. Tämä kestävä arkkitehtuuri on minimalistinen sisustus, joka sopii täydellisesti puhtaan ja tyylikkään rakenteen kanssa.

Sisustussuunnittelu ekotalossa

Eco kodin keittiö

Kestävät talon suunnittelukalusteet

Vaikka tämä talo on hyvin pieni, asuintila sisällä on melko laaja. Se on hyvin eurooppalaista. Suurin osa Euroopan taloista näyttää ulkoa minimalistiselta, mutta ne ovat erittäin laajoja ja avoimia sisältä. Sisustus ja huonekalut ovat moderneja ja kestäviä. Näet kuinka kaikki on täydellisessä sopusoinnussa. Huonekalut tekevät sisätilasta vieläkin kauniimman. Ilmapiiri on erittäin kutsuva. Nämä kestävää saksalaista arkkitehtuuria on hieman yli-futuristinen, mutta se on myös erittäin kätevä ja käytännöllinen. Saksalaisten arkkitehtien näitä kestävän arkkitehtuurin taloja kutsutaan myös tieksi ympäristöystävälliseen tulevaisuuteen.

Eco-house saksalaiselta studiolta Aisslinger

Saksalaisten arkkitehtien kestävä talosuunnittelu  Ekotalon suunnittelu sivulta

Studio Aisslingerin kestävä talosuunnittelu - ulkona

Previous Post
Clive Christianin ylelliset ylelliset huonekalut
Next Post
Valmis autotalli Maseratille – ylellinen lasirakennus