15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Talon suunnittelu La Shed Architectsilta – Moderni tyyli Kanadassa

talo olohuone keittiö valkoinen moderni sohva harmaa

Että Talon suunnittelu, jonka haluamme esitellä teille, on nimeltään De Gaspé ja sen on suunnitellut la Shed architecture. Talo sijaitsee Kanadassa ja tarkemmin sanottuna Montrealissa. Sille on ominaista moderni tyyli sekä sisällä että ulkona.

Talon suunnittelu Kanadassa – keittiö, olohuone ja ruokailuhuone

keittiö huoneisto sohva harmaa ruoanlaitto moderni design talo

Taloon pääsee modernin lasioven kautta, jossa on musta runko. On huomattava, että etujulkisivu on tiiliä. Sisäänkäynti alueella talon edessä on sängyt kauniita kasveja, jotka tukevat Talon suunnittelu saa sen näyttämään vilkkaammalta. Talon muille sivuille on tunnusomaista harmaa maalattu puu.

Moderni tyyli alkaen Talon suunnittelu on jo selvää talon lohkon muodosta. Ja sisätiloissa juuri tämä tyyli on odotettavissa. Keittiössä on yksinkertainen muotoilu ja se näyttää kirkkaalta ja ystävälliseltä valkoisen värin vuoksi. Suuret ikkunat, jotka päästävät runsaasti valoa huoneisiin, vaikuttavat tähän edelleen. Muuten keittiö on erittäin tilava ja tarjoaa paljon tilaa, joten ruoanlaitto kahdelle tällä Talon suunnittelu on todellinen nautinto ja nautinto.

Talon suunnittelu – Tilava ruokasali, jossa on suuri pöytä

talon ruokapöytä syö seinä musta muotoilu

Että Talon suunnittelu sisään Olohuone, joka on ruokasalin vieressä, on hieman pienempi, mutta silti kodikas. Myös tässä ei ole nykyaikaista muotoilua. Yksinkertaisen harmaa sohva tarjoaa täydet istuma- ja makuumukavuudet ja muodostaa upean aksentin oranssin lämpimälle seinävärille, joka ulottuu koko portaikkoalueelle. Mutta se ei riitä, koska jopa portaat on maalattu tällä kirkkaalla värillä. Tällä tavalla sekä olohuone että toisen kerroksen toimistoalue saavat lämpimän ja samalla iloisen tunnelman, jota tukevat vain Regan takana olevat puiset liuskat. Varten Talon suunnittelu Muuten tällaiset nauhat toimivat myös kaiteina toisessa kerroksessa.

Seinän muotoilu oranssina värinä

olohuone de gaspe -seinä oranssi sohva matto portaat hylly

Oranssi portaikkorakenne upealla puukaistaleella

olohuone talo portaat punainen harmaa sohva ikkuna edessä

Talon suunnittelu toimistoalueella toisessa kerroksessa

käytävä toimisto puukaide moderni punainen seinä

Kirkas kylpyhuoneen muotoilu valkoisena

talon suunnittelu kylpyhuone pesuallas kylpyamme suihku

Kylpyhuone jättää senkin Talon suunnittelu mitään toivomisen varaa. Se tekee vaikutuksen valkoisista laatoitetuista seinistä ja tehokkaasta mustasta mosaiikista lattialle. Suihku sen sijaan on täysin musta ja näyttää erittäin tyylikkäältä ja modernilta. Pesuallaskonsoli on valmistettu valkoisesta kiiltävästä ja päällinen massiivipuusta. Seinään rakennettu hylly tarjoaa säilytystilaa. Moderni kylpyamme, joka seisoo vapaasti huoneessa, takaa runsaasti rentoutumista raskaan työpäivän jälkeen. Et usko, että tämä talon suunnittelu on vain täydellinen?

Moderni, vapaasti seisova kylpyamme

kylpyamme mosaiikkilattia musta hylly sisäänrakennettu amme

Ainutlaatuinen muotoilu mustista mosaiikkilaatoista

kylpyhuone mosaiikki musta pyöreä kivet tyylikäs muotoilu

Yksinkertainen puutarhan suunnittelu moderniin kotiin

design talo asuinrakenne piha puutarha terassi puu kasvit puu puutarhakalusteet

Ja kauniilla säällä voit nauttia kahvisi ulkona. Puutarha, joka on myös osa Talon suunnittelu ja suunniteltu enemmän kuin sisäpiha on loistava. Terassilla on kaunis puulattia ja se tekee jopa paljain jaloin kävelystä miellyttävän kokemuksen. Jotta puutarha ei näyttäisi liian paljaalta, istutettiin pieni puu ja jaettiin kukkaruukut vihreillä ja kukkivilla kasveilla. Ja vaikka täällä ei ole liikaa tilaa, tämä Talon suunnittelu ajattelin myös käytännöllisen katoksen eri puutarhatyökalujen säilyttämiseen.

Toisessa kerroksessa on myös suuri terassi rentoutumiseen. Siitä ei myöskään puutu säilytystilaa katoksen muodossa. Aksentti on epäilemättä suuri, oranssi ovi. Tässä parvekkeessa on kaksi modernia tyyliä, mutta siihen mahtuu helposti suurempia huonekaluja, kuten sohva ja nojatuoli.terassi parvekeovi punaiset paneelit abstraktit tuolit

lastenhuone talon suunnittelu leikkikenttä liitutaulu väri musta

de gaspe -talon sisäänkäynti tiilivuode musta

talon suunnittelu moderni arkkitehtuuri kanada la vaja

talon suunnittelu de gaspé harmaa julkisivu moderni

Suunnittelija la Shed -arkkitehtuuri.

Previous Post
Clive Christianin ylelliset ylelliset huonekalut
Next Post
Valmis autotalli Maseratille – ylellinen lasirakennus