15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ranskalainen moderni sisustus luoville ihmisille

pieni-moderni-huoneisto-kalustus-THE Architectes

Tervetuloa Maison V. Tämä on vaikuttava moderni kodin sisustusidea taiteellisille ja itsenäisille ihmisille, jotka todella välittävät vapaudestaan ​​neljän seinän sisällä. Kuten mikä tahansa muu moderni sisustusidea, tähän sisältyy myös tarvittava mukavuus ja viihtyisyys. Tuore ja valoisa, huoneistossa on kaikki mitä tarvitset. Aika rentoutua, kodikas henki ja kauneus.

moderni sisustusidea puuelementeillä

asunto-sisustus-idea-puu-elementtejä

“Arkkitehdit” on ranskalainen studio, joka tekee tästä hämmästyttävän, ylellisen ja moderni kodin sisustus luotu. Se on rakennettu vuonna 2010 ja on siitä lähtien toiminut täydellisenä pakopaikana nuorelle parille. Jokainen pyrkii tuntemaan olonsa mukavaksi ja hyväksi omassa huoneessaan. Maison V: n kokonaispinta -ala on 70 m2, neliön muotoinen, ja se sijaitsee Ranskassa.

moderni sisustus luoville ihmisille

moderni-huoneisto-sisustus-puulattia-katto

Puu, muovi ja lasi ovat ympäristöystävällisiä materiaaleja tämän rakentamiseen moderni kodin sisustus ihmisille, jotka etsivät kodikkuutta ja paikkaa, jossa voit piiloutua koko maailmalta. Kuten näette, ikkunat eivät ole kovin suuria ja leveitä, mutta ne riittävät auringonvalon tulvimiseen studioon. Lisää tähän pehmeä ruskea, valkoinen ja beige värimaailma ja täydellinen moderni sisustusidea on täällä.

pieni valkoinen keittiö, jossa puinen lankku

pieni-valkoinen-keittiö-puu-koristelu

Saatat ihmetellä, miksi teimme tämän moderni kodin sisustus kutsua koti itsenäisille ja luoville ihmisille. Katsokaa Maison V: n tiloja, huonekaluja ja sisustusta. Kauniin sohvan, jossa on hauska värillinen damaski, ja kiinalaistyylisen olohuoneen matalan pöydän lisäksi löydämme erilliset vyöhykkeet kirjastolle ja DJ: lle kannella asunnossa. Ne voidaan täyttää muilla taiteellisilla laitteilla henkilökohtaista harrastustasi varten.

kamarineito

  valkoinen keittiö puulattialla, arkkitehdit

valkoinen-keittiö-puulattia-THE-Architectes

THE Architectesin pieni moderni asuntoidea

pieni-moderni-huoneisto-idea-THE-Architectes

THE Architectesin asunnon sisustus

  asunto-sisustus-suunnittelija-THE-arkkitehdit

Previous Post
Clive Christianin ylelliset ylelliset huonekalut
Next Post
Valmis autotalli Maseratille – ylellinen lasirakennus