15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

5 ideaa kuinka järjestää tomaatti -mozzarella -salaatti kauniisti

Tomaatti -mozzarella -salaattia, joka tarjoilee Ideas Hasselbackia

Caprese -salaatti on italialaisen keittiön klassikko, mutta se on erittäin suosittu ympäri maailmaa. Tomaatti, mozzarella, basilika – nämä ainesosat muodostavat tämän herkullisen alkupalan ja muistuttavat italialaista kolmiväristä. Yleensä tomaatit ja mozzarella leikataan viipaleiksi, järjestetään lautaselle ja lorautetaan balsamiviinietikalla ja oliiviöljyllä. Mutta miten voit tehdä tomaatti -mozzarella -salaatista mielenkiintoisemman? Annamme sinulle muutamia ideoita.

Hasselback-tyylinen tomaatti-mozzarella-salaatti

Tarjoile tomaatti -mozzarella -salaattia Hasselback

Tiedätkö jo Hasselback -perunoiden reseptin? Käytä samaa tekniikkaa yksinkertaisen Caprese-salaatin muuttamiseksi illan katseenvangitsijaksi.

Näin se toimii: Tomaattiin leikataan useita lovia. Sinun ei tarvitse leikata kokonaan läpi, muuten tomaatti hajoaa. Sitten mozzarellaviipaleet ja basilikanlehdet työnnetään aukkoihin. Järjestä nyt tomaatit lautaselle, jossa on raketti, mausta suolalla ja pippurilla ja koristele balsamikastikkeella.

Muuten, pitkänomaiset, suuret tomaatit sopivat parhaiten tähän Caprese -salaatin varianttiin. Jotta tomaatit istuvat hyvin lautaselle, leikkaa pieni siivu pohjasta.

Tomaatti- ja mozzarella -torneja

Pinoa tomaatti -mozzarella -salaattitorni päällekkäin

Toinen kiva idea ovat nämä Caprese -torneja: tomaatti- ja mozzarellaviipaleet kerrostetaan vuorotellen. Tätä varten et tarvitse tarjoilurengasta, koska tomaattitorni on vakaa lautasella. Jos haluat lisätä maalaistyylisen salaatin, et voi poistaa varsia tomaateista. Basilikan lehdet voidaan sijoittaa koristeellisesti viipaleiden väliin.

Tomaatti -mozzarella -vartaat

Tomaatti Mozzarella Skewers Finger Food Party

Caprese -salaatti vartaassa! Tämä muunnelma on täydellinen juhla -sormiruokaa, koska tomaatti -mozzarella -vartaat valmistuvat erittäin nopeasti.

Käytä tähän kirsikkatomaatteja ja mini -mozzarellapalloja (joita kutsutaan myös nimellä bocconcini). Mausta ensin tomaatit ja mozzarellapallot erillisissä kulhoissa oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla. Kiinnitä ensin kirsikkatomaatti jokaiseen vartaaseen. Tämän jälkeen seuraa lehtiä basilikaa, mozzarellapalloa, tomaattia, basilikaa ja viimeistele mozzarellapallolla.

Voit järjestää vartaat joko makaamaan tai seisomaan lautaselle. Jotta torni pystyisi seisomaan yksin, sinun on puolitettava tomaatti pohjassa.

Tomaatti Mozzarella Tatar

Tomaatti -Mozzarella -salaatti Tartar -sardellit

Jos haluat esitellä ruoanlaitto -osaamistasi, sinun ei tarvitse turvautua monimutkaisiin gourmet -resepteihin, koska Caprese -salaattia voidaan tarjoilla myös tartarina. Tomaatit ja mozzarella leikataan pieniksi paloiksi, maustetaan maun mukaan ja asetetaan tarjoilurenkaan keskelle tarjoilulautasta. Koristeluun sopivat basilikan lehdet tai mustat, kivettömät oliivit. Hyvä idea hyväpalkkaiselle kylmälle alkuruoalle olisi tomaattitartaari tonnikalakermalla.

Tomaatti -Mozzarella -salaatti lasissa

Tarjoile tomaattimozzarellasalaattia lasissa

Purkissa olevat salaatit ovat olleet erittäin suosittuja viime vuosina. Nämä ovat enimmäkseen kerrostettuja salaatteja, joita tarjoillaan jälkiruoka- tai säilöntäpurkkeissa. Paitsi että ne näyttävät tyylikkäiltä, ​​ne ovat myös erittäin käytännöllisiä ja ne voidaan viedä toimistoon tai piknikille ilman ongelmia. Sidos on parasta kuljettaa erillisessä astiassa.

Ideoita tomaatti -mozzarella -salaatinkastikkeisiin

Previous Post
Lasista valmistetut huonekalut viehättävät arkkitehtonisella ilmeellään
Next Post
Tee paperipusseja ja koristele väreillä – tee itse -ideoita ohjeiden avulla