15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Paista oma ombre -kakku pääsiäiseksi tällä reseptillä – ideoita väreille ja kakun koristeluille

Ombre -kakun leipominen pääsiäisenä yllätysvaikutuksella - ohjeet ja reseptiidea

Kakut ovat aina tervetulleita ja etenkin kauniissa tilanteissa. Pääsiäisen lähestyessä saatat jo suunnitella koristeiden lisäksi myös juhlaa. Haluatko leipoa kakun pääsiäiseksi? Sitten meillä on sinulle loistava idea, jota haluat ehkä kokeilla tai harkita. Pääsiäisen vaikuttava ombre -kakku tekee varmasti vaikutuksen kaikkiin vieraisiin. Ja koska on olemassa erilaisia ​​tapoja valmistaa näitä, haluamme esitellä teille reseptin tänään sekä joitain muita ideoita väreistä ja suunnittelusta kakku -koristeilla. Inspiroidu ja valmista ainutlaatuinen ombre -kakku!

Ombre -kakku pääsiäiseksi, koristeena pääsiäiskori

Tee ombre -kakku pääsiäiseksi tällä reseptillä

Tämä alkuperäinen pääsiäiskakku on kolmikerroksinen malli kolmessa eri värissä, jotka sulautuvat kauniisti toisiinsa. Mukava yllätysvaikutus ei ole vain mielenkiintoinen suklaasta valmistettu pesä, joka koristaa ombre -kakkua pääsiäisenä, vaan ennen kaikkea pienet pääsiäismunat, jotka tulevat ulos, kun leikataan kakku. Kukaan ei odota sitä! Jos haluat leipoa tämän kakun pääsiäisenä, noudata vain reseptiä.

Ainekset ombre -kakun pohjille pääsiäiseksi:

 • 340 g jauhoja
 • 340 g sokeria
 • 340 g voita
 • 6 munaa
 • 1 paketti leivinjauhetta
 • 3 tl vaniljauutetta
 • Elintarvikeväri missä tahansa 3 sävyssä (esimerkissä näet keltaisen, oranssin ja vaaleanpunaisen)

Ombre -piirakkaresepti pohjalle

Ombre -kakku pääsiäiseksi reseptillä pohjoille ja koristeelle

Kuumenna uuni 180 asteeseen ja valmista kolme saman kokoista (halkaisijaltaan 15 cm) jousimuotoa vuoraten pohja leivinpaperilla ja voitele sivuseinät. Jos sinulla on vain yksi tai kaksi muotoa, voit jakaa edellä mainitut ainekset kolmella ja valmistaa kakut yksi kerrallaan, mikä on parempi vaihtoehto, koska taikina ei saa seistä liian kauan. Jos sinulla on sen sijaan kolme tölkkiä, valmistele taikina seuraavasti ja jaa se sitten kolmeen saadaksesi värin.

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi mikserillä. Lisää sitten vähitellen munat. Sekoita sitten leivinjauhe ja vaniljauute joukkoon ja taikina on valmis. Jaa tämä nyt kolmeen yhtä suureen määrään. Tätä varten on parasta käyttää 3 kulhoa. Väritä jokainen taikina haluamallasi värillä. Pääsiäisen ombre -kakkua varten sinun tulee käyttää kolmea samanlaista väriä ombre -vaikutelman luomiseksi sekä kevään kanssa. Laita sitten värillinen taikina jousivuokaan ja paista 25-30 minuuttia. Tarkista, onko kakku valmis pääsiäiseksi työntämällä siihen hammastikku. Jos tämä on kuiva, kun vedät sen ulos, kakku on valmis.

Tee pääsiäinen pesä suklaasta itse Tortenekolle

Ainesosat syötäväksi pääsiäiskori ja kerma:

 • 170 g voita
 • 340 g tomusokeria
 • samoja elintarvikevärejä kuin lattioille
 • 150 g maitosuklaata
 • 75 g valkoista suklaata
 • Mini pääsiäismunia
 • Putkisuutin

Kun kakkupohjat paistavat, voit jatkaa pääsiäiskori ombre -kakulle pääsiäisenä. Viereesi minkä tahansa kokoinen kulho ja vuoraa se kalvolla. Sulata nyt puolet maitosuklaasta vesihauteessa. Anna sen jäähtyä hieman, jotta siitä tulee hieman paksumpaa. Laita suklaa putkisuuttimeen ja suihkuta se kulhoon tekemällä erilaisia ​​viivoja ja ympyröitä. Laita sitten kulho hetkeksi pakastimeen. Heti kun suklaa on kovettunut, voit toistaa prosessin valkoisella suklaalla. Tämän pitäisi myös kovettua pakastimessa, ennen kuin toistat viimeisen kerroksen maitosuklaan toisen puoliskon kanssa. Jätä nyt pesä pääsiäis -ombre -kakulle jääkaappiin, kun jatkat loput.

Leikkaa ombre -kakku pääsiäiseksi

Leikkaa pohjaan reikä pääsiäismunien piilottamiseksi

Jatka nyt pääsiäisen ombre -kakun pohjilla. Jos haluat myös piilottaa munat pääsiäiskakun keskelle, sinun on kavennettava kaksi alaosaa. Joten mieti ensin, mitä kolmesta kerroksesta haluat käyttää kahta alinta. Ota sitten lasi ja pistä se ensimmäisen kerroksen keskelle. Leikkaa siimaa uudelleen veitsellä varmistaaksesi, että kaikki on hyvin erotettu toisistaan, ja poista sitten keskiosa. Toista toisen kerroksen kanssa.

Ombrekakun ohjeet voikreemille

Ombre -kakku pääsiäiseksi voikermalla kolmessa värissä

Tarvitset voikreemiä ombre -kakkuun, jolla päällystät jokaisen pohjan ja ombre -kakun pääsiäisen. Valmistat nämä seuraavaksi. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti sekoittamalla voin ja tomusokerin kanssa. Kokeile kermaa sen jälkeen. Jos se maistuu edelleen liikaa voilta, voit lisätä hieman jauhemaista sokeria. Ota neljä kulhoa ja jaa voin kerma tasaisesti. Aseta kulho väliaikaisesti sivuun. Tämä jää valkoiseksi. Väritä muut kolme osaa kolmella värillä.

Kokoa ja koristele ombre -kakku pääsiäiseksi

Levitä kerma jokaiselle pohjalle

Aseta pohja pohjalle kakkulevylle ja peitä ohut kerros valkoista kermaa. Aseta toinen kerros päälle ja peitä se valkoisella kerma kerroksella. Nyt voit täyttää keskellä olevan reiän paljon pääsiäismunia. Sitten tulee kolmas kerros. Jos kerrosten puutteen vuoksi lattian välissä on halkeamia ja reikiä, täytä ne pienellä kerralla. Tasaiset pinnat tulee luoda. Päällystä nyt ombre -kakun sivut ja pinta pääsiäisenä muilla voikreemeillä. Tiukkoja rajoja ei pitäisi olla. Sen sijaan luot mukavia, sujuvia siirtymiä. Tätä varten tarvitaan kaksi kerrosta. On parasta laittaa pääsiäiskori kakun päälle juuri ennen tarjoilua, jotta suklaa ei muutu liian pehmeäksi huoneenlämmössä. Se toimii hyvin nopeasti: aseta pääsiäiskori kakun päälle mistä tahansa kulmasta ja täytä se muutamalla pienellä munalla. Laita sitten muutama sen ympärille. Ja olet päässyt pääsiäisen ombre -kakun kanssa!

Ohjeet pääsiäiskakulle valkoisella voikermalla

Kakku koostuu kolmesta kerroksesta

Tee kakkuja voista ja tomusokerista valmistetusta värillisestä voikermasta

Suunnittele ombre -kakku pääsiäiseksi syötävällä pesällä

Toinen tekniikka ombre -vaikutukselle

Jäljittele pääsiäiskakun ombre -efektiä yksinkertaisissa vaiheissa

Yllä olevassa opetusohjelmassa näet myös toisen mielenkiintoisen tekniikan ombre -vaikutelman luomiseksi pääsiäisen ombre -kakulle. Siellä värillisiä voiteita käytetään yksinkertaisesti kakun päällystämiseen. Voit myös käyttää kaikkia värejä jokaisessa kerroksessa. On myös tärkeää, että käytät suurempaa määrää levittämiseen, jotta kerma voi valua sivuilta, kun lattiat asetetaan päällekkäin. Levitä tämä ylimääräinen osa kakun reunoille lastalla. Tämä luo automaattisesti ombre -tehosteen. Mutta älä mene saman kohdan yli liian usein, jotta värit eivät sekoituisi liikaa.

Koristele pääsiäiseksi ombrekakku värillisillä munilla

Voiteen käyttämisen sijaan voit myös helposti käyttää pieniä pääsiäismunia ja luoda halutun ombre -vaikutelman. Tarvitset vielä pääsiäiseksi tällaisen ombre -kakun kermaa, jotta pääsiäismunat voivat tarttua sivuille. Käytä munien eri sävyjä (esim. Vaaleanpunainen, vaaleanpunainen ja violetti, keltainen, oranssi ja punainen tai kolme sinistä sävyä jne.). Voit sisällyttää muutamia valkoisia munia, koska ne ovat neutraaleja ja sopivat hyvin kaiken kanssa. On myös suositeltavaa käyttää tiettyä järjestelmää munia järjestettäessä, jotta munan koristelu ei näytä liian kaoottiselta.

Ideoita ombre -kakkuille pääsiäiseksi

Ombre -kakku pääsiäiseksi, suklaapupu kakun koristeena

Voit tietysti käyttää mitä tahansa muita värejä, kun paistat ombre -kakkua pääsiäisenä, ja korkeus voi vaihdella yhtä paljon. Sisustuksen osalta vaihtoehtosi eivät ole vähäisemmät. Voit myös jakaa vain pääsiäismunia tai suklaamunia. Suklaapuput ovat yhtä sopivia, kuten yllä olevassa esimerkissä. Jos haluat olla hieman luova ja keksiä omia kuvioita, käytä yksinkertaisesti putkisuulaketta, jossa on erilaisia ​​lisäosia, ja luo kauniita muotoja voikreemillä.

Käytä pääsiäisenä puista pupua ombre -kakun koristeluun

Syövien kakku-koristeiden lisäksi voit käyttää myös syötäväksi kelpaamattomia koristeita, jotka voit yksinkertaisesti poistaa uudelleen tarjoilun jälkeen ja kun kaikki ovat ihailleet työtäsi. Entä puinen kani, kuten yllä olevassa esimerkissä? Voit myös tehdä kuvion paperista tai muotoilla jotain mielenkiintoista langasta. Mielikuvitus ei tunne rajoja. Katso alta lisää ideoita ja inspiroidu niistä. Ehkä löydät juuri oikean idean!

Suloinen kakku ruusuilla ja munilla vaaleanpunaisella ja keltaisella

Mini pääsiäismunat violetilla, vaaleanpunaisella, keltaisella ja valkoisella kakun koristeluun

hyvä idea pääsiäiskakulle kontrastiväreissä

yksinkertainen pääsiäiskakku vihreänä ja valkoisena kakun koristuksella

Koristele kakkuja hedelmillä pääsiäisenä - idea vaaleanpunaisella vadelmilla

Kakkuidea kevääksi kukkakoristeilla

Previous Post
Korujen tekeminen lapsille – 11 värikästä ideaa, joissa on ohjeet kauniille kaulakoruille ja rannekoruille
Next Post
Kuinka saat Heidi Klumsin unelmahahmon ja kiinteät jalat