15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Saksan kauneimmat rannat: Kohteet meren rannalla täydelliseen kesälomaan kotona!

Aurinko, meri ja hiekka – mikä tulee ensimmäisenä mieleen? Kefalonia, Espanja vai Karibia? Mutta entä Saksa? Tietysti me kaikki haluamme löytää aina silloin tällöin uuden matkakohteen, ja loma Isles of Scilly kuulostaa myös aika houkuttelevalta. Kuitenkin COVID-19-pandemian vuoksi yhä useammat ihmiset haluavat viettää lomansa kotona. Ja se on yhtä hyvin! Koska merituulen tuntea ja perheen kanssa pitää hauskaa, sinun ei tarvitse aina lentää puolivälissä maailmaa. Hienoista hiekkarannoista idyllisiin lahdiin täydellisiin surffauspaikkoihin seikkailijoille – Saksan rannat tarjoavat jotain jokaiseen makuun ja houkuttelevat tuhansia turisteja ympäri maailmaa vuosittain. Joten, mitä sinä odotat? Pakkaa uimapuvut nopeasti ja selvitä täältä, mistä löydät Saksan kauneimmat lomakohteet meren rannalla!

Saksan kauneimmat rannat: Timmendorfer Strand, Lyypekki

Timmendorfer Strand kesäloma kauniita lomakohteita meren rannalla Saksassa

Kauniit ja lähes Karibian näköiset hiekkarannat puhuvat upeasta lomasta Itämerellä. Suoraan Schleswig-Holsteinin Itämeren rannikolla ja vain 15 kilometrin päässä Lyypekistä sijaitseva Timmendorfer Strand on epäilemättä yksi Saksan kauneimmista lomakohteista meren rannalla. 6,5 kilometriä pitkä ranta ei ole enää sisäpiirin vinkki, mutta siinä on silti runsaasti tilaa kaikille lomailijoille. Maiseman muokkaavat jääkauden maan moreenit, mikä tekee alueesta entistä ainutlaatuisemman ja maagisemman. Olipa surffausta, purjehdusta tai rantalentopalloa – kaikki vesiurheilun ystävät saavat rahansa Timmendorfer Strandilla. Lisäksi ranta on erittäin pehmeä ja hitaasti kalteva, mikä tekee siitä täydellisen rantalomalle lasten kanssa. 275 metriä pitkä laituri Maritim -hotellin edessä on varsin vaikuttava ja tarjoaa todella upeat näkymät rannalle ja pitkälle rannikkoalueelle. Ja jos kyllästyt ottamaan aurinkoa, käy pitkä kävely rantakadulla ja hemmottele itseäsi herkullisella currywurstilla.

Binzin ranta, Ruegen

Binzin rantaloma Saksassa meren rannalla

Et voi asua Saksassa ilman matkaa jollekin sen saarista, ja Rügenin pitäisi olla ensimmäinen pysäkki. Saarella on lukuisia rantoja, ja turkoosin veden, valkoisten hiekkarantojen ja muinaisten pyökkimetsien ansiosta paikka on aina ollut suosittu lomakohde saksalaisille. Keskimäärin 1800 tuntia auringonpaistetta vuodessa, se on myös yksi Saksan aurinkoisimmista alueista. Kaupungissa itsessään on maaginen viehätys, ja varjoisat kadut ja vanhat rakennukset takaavat erittäin mukavan ja hiljaisen oleskelun. Saksan suosituin ja ehkä yksi Itämeren kauneimmista rannoista on taatusti Binzin ranta. Viiden kilometrin pituiselle rannikkorannalle on ominaista 1800- ja 1900 -luvun upea kylpyläarkkitehtuuri ja täydellinen sijainti Prorer Wiek -lahdella suojaa rantaa surffailulta, mikä tekee paikasta erityisen houkuttelevan lapsiperheille. Sisäänkäyntejä on yhteensä 64 ja löydät sekä koiran rantaosuuksia että upeita nudistirantoja. Olipa sitten vesihiihtoa, surffausta, purjehdusta tai polkuvenevuokrausta – aktiiviset lomailijat eivät myöskään jätä väliin Binzin rannalla. Kaikki, jotka pitävät siitä hieman hiljaisempana ja rennommana, voivat nauttia upeasta näkymästä koko alueelle suuresta laiturista.

Kühlungsbornin ranta rentouttavalle lomalle meren rannalla Saksassa

Selin Strand Rügen Kauniita lomakohteita meren rannalla Saksassa

Etkö osaa päättää metsän ja vuorten tai rannan ja meren välillä? Joten miksi et kokisi molempia samanaikaisesti? Kühlungsbornin ranta sijaitsee Rostockin ja Wismarin kaupunkien välissä ja on suurin merenrantakohde Mecklenburgin Itämeren rannikolla! Siellä kaunis luonto kohtaa upeita Wilhelminin aikakauden rakennuksia ja viehättäviä hiekkarantoja, ja voit kävellä tuntikausia upeaa rantakatua pitkin kyllästymättä. Kühlungsborn on myös yksi Saksan monipuolisimmista rannoista mantereella ja sillä on oikea tarjous jokaiselle lomailijalle. Olipa koiran kanssa, nudistirannana tai vain rentoutumiseen – jokainen löytää lomansa sieltä! Ja jos tarvitset tauon auringonotosta, sinun kannattaa ehdottomasti vierailla Bastorfin lähellä sijaitsevassa 78,8 metriä korkeassa Bukin majakassa, joka on itse asiassa Saksan korkein. Tai entä nauttia auringonlaskusta yhdessä kävelykadun monista kahviloista? Kühlungsbornin rannan ehdoton kohokohta on kuitenkin 240 metriä pitkä laituri. Siirry loppuun nähdäksesi ainutlaatuisen näkymän kaupungin metsään, venesatamaan ja rantarannikolle.

Kauniita rantoja Saksassa Itämerellä: Warnemünden ranta

Warnemünder Strand Rostock kauneimmat rannat Saksa Itämeri

Löydät epäilemättä uskomattoman määrän kauniita lomakohteita meren rannalla Saksasta Itämereltä, eikä Warnemünden ranta ole poikkeus. Merenrantakohde sijaitsee vain 10 kilometriä Rostockista pohjoiseen ja oli aikoinaan vain pieni kalastajakylä. Hyvin hoidettu hieno hiekkaranta, erinomainen vedenlaatu ja lähellä olevat viihdyttävät aktiviteetit ja nähtävyydet tekevät siitä täydellisen rauhalliselle perhelomalle. Trampoliinit, lukuisat leikkikentät ja suuri kiipeilyteline niin kutsutulla merirosvorannalla takaavat lopullisen lasten hauskanpidon! Joten anna pienten leikkiä, kun tunnet olosi mukavaksi rantatuolissa herkullisen cocktailin kanssa. Suuret tapahtumat “Hanse Sail” ja “Warnemünde Week”, jotka houkuttelevat paljon lomailijoita vuosittain, ovat ehdoton kohokohta kesällä. Se voi kuitenkin saada hieman tungosta sesonkiaikana, ja jos haluat rauhaa ja hiljaisuutta, sinun on vaihdettava lähellä oleville reunoille tai nudistirannoille.

Ahlbeckin ranta, Usedom

Ahlberg Strand Saksan kauneimmat rannat

Saksan Usedomin saari Itämerellä houkuttelee paitsi 42 kilometriä valkoisia hiekkarantoja, myös lukemattomia pyöräily- ja vaellusreittejä ja viehättäviä järviä idyllisellä sisämaalla. Itse asiassa saksalainen uintimatkailu alkoi siellä 1800 -luvulla, kun guesthouse “Valkoinen linna” avattiin Heringsdorfissa vuonna 1820. Pienen hotellin kuuluisimpia vieraita ovat keisari Wilhelm II ja kirjailija Kurt Tucholsky. Lisäksi tie viereiseen Puolaan ei ole kaukana – täydellinen unohtumattomalle lomalle meren rannalla Saksassa. Usedomin Ahlbeck -ranta ei ole vain yksi Saksan kauneimmista rannoista, vaan myös yksi ainutlaatuisimmista. Paikka tunnetaan “laulavasta hiekastaan” – kun tuuliolosuhteet ovat oikeat, hiekanjyvät hankautuvat toisiaan vasten ja tuloksena on satumainen melodia, jota et voi kuulla missään muualla! Ahlbeck on ihanteellinen rentoutumiseen, ja ympäröivä luonnonmaisema kutsuu sinut vain tutustumaan. Ehdoton kohokohta on vuonna 1898 rakennettu laituri, joka on Saksan vanhin. Lisäbonuksena Ahlbeck Beach tarjoaa erinomaista ruokaa, ylellisiä kylpylöitä ja upeita musiikkifestivaaleja.

Kauniita rantoja Saksassa: Steinhuder Meer

Steinhuder Meer loma Saksan kauneimmista rannoista

Puhdas Karibia tuntuu vain 30 kilometrin päässä Hannoverista? Steinhuder Meer, Ala -Saksin suurin sisävesiväylä, tämä on todella mahdollista! Paikan keskimääräinen veden syvyys on noin 1,40 metriä ja se sopii täydellisesti lomalle meren rannalla Saksassa lasten kanssa. 8 km pitkä ja 5 km leveä ranta on ihanteellinen lomakohde vesiurheilun harrastajille. Voit vuokrata kajakkeja, kanootteja ja SUP -lautoja paikan päältä. Surffaus ei ole sinua varten? Entä tutkia aluetta retkellä puisella purjelaivalla? Luonnonystävät saavat myös rahansa Steinhuder Meerissä – järvi ja sen ympäristö ovat osa suurta luonnonpuistoa ja tarjoavat täydelliset olosuhteet patikointiin ja pyöräilyyn. Ja jotain, jota sinun ei ehdottomasti kannata jättää väliin Steinhuder Meerissä? Tietysti savustettu ankerias! Tämä on paikan erikoisuus, ja osa kaloista kalastetaan edelleen perinteisesti Steinhuderin turvepromulla ja valmistetaan sitten yhdessä savustamoista.

Ellenbogen ja Westerland Strand Sylt

Ellenbogen Sylt Saksan kauneimmat rannat

Pitkät hiekkarannat, henkeäsalpaava luonto, vapaasti liikkuvat lampaat ja upea rauhallisuus – Ellenbogen on Sylt on yksi Saksan kauneimmista rannoista, eikä se ole mikään asia, että se on yksi paikallisten suosituimmista matkakohteista. Syltin saarta kutsutaan edelleen “Pohjanmeren kuningattareksi” ja hieno hiekkaranta ulottuu lähes 40 kilometriä kaunista länsirannikkoa pitkin. Ellenbogen sijaitsee Schleswig-Holsteinin luonnonsuojelualueella Syltissä ja on Saksan pohjoisin piste. Sieltä näet Tanskan Römön saaren, joka on jopa 4 kilometrin päässä, ja pienellä tuurilla voit jopa katsella pyöriäisiä ja harmaahylkeitä Waddenzeen luonnonpuistossa. Rannalla ei ole ravintoloita tai rantatuoleja – vain puhdasta luontoa! Vaikka Ellenbogen on yksi Saksan kauneimmista rannoista, se ei ole koskaan täynnä. Täydellinen paikka lomalle meren rannalla Saksassa, jos haluat sammua kokonaan.

Westerland Syltin kauniilla rannoilla Saksa luettelo

Se on hieman vilkkaampi Westerland Strandilla, joka tunnetaan edelleen nimellä Saksan Monaco tai Cannes. Itse asiassa rikkaat menevät rentoutumaan kesällä. 8 km pitkä hiekkaranta, monet kaupat sekä lukuisat vapaa -ajan aktiviteetit ja tapahtumat houkuttelevat tuhansia turisteja vuosittain. Musiikkikuoren konsertit ovat hyvin erityinen kokemus. Epäilemätön ylellinen ilmapiiri muuttuu entistä ainutlaatuisemmaksi, kun nautit luultavasti maan kauneimmista auringonlaskuista lasin viinin kanssa!

Sankt Peter Ordingin ranta

Rannat Saksa Manner Sank Peter Ording Vacation

Ranta Sankt Peter-Ording (STO) sijaitsee Schleswig-Holsteinissa ja on yksi Saksan kauneimmista lomakohteista meren rannalla. Ja aivan oikein! 12 kilometriä pitkä ja 2 kilometriä leveä ranta näyttää kuvakirjasta ja tarjoaa sopivan rantaosion jokaiseen makuun. Auringonpalvojia, lapsiperheitä, purjelautailijoita, leijalautailijoita tai rannamerenkulkijoita – St. Peter Ording tarjoaa runsaasti tilaa kaikille! Lukuisten punottujen rantatuolien lisäksi löydät rannalta 13 yli 100 vuotta vanhaa paalupaikkaa, jotka ovat paikan maamerkkejä. Parhaan mukavuuden saavuttamiseksi ranta on jaettu viiteen vyöhykkeeseen, joissa hengenpelastajat varmistavat matkailijoiden turvallisuuden. Ording -uintialue on ihanteellinen purjelautailuun ja leijailuun, kun taas voit rentoutua ja uida Bad -uintialueella. Nudismin ystävät voivat myös odottaa sitä, koska Sankt Peter-Ording on yksi Saksan parhaista nudistirannoista. Koirat ovat myös sallittuja koko rannalla, joten voit ottaa nelijalkaisen ystävän mukaasi lomalle meren rannalla Saksassa.

Spiekeroogin ranta

Kühlungsbornin nudistirannat Saksassa merenrannalla 2021

Hieno hiekka, upeat dyynit ja puhdas luonto – Spiekeroogin ranta odottaa sinua noin 15 kilometrin hiekkarannikolla ja on ihanteellinen rentouttavalle lomalle meren rannalla Saksassa. Koska moottoripyörät, kuorma -autot ja autot ovat kiellettyjä, voit rentoutua siellä ja nauttia veden äänestä rauhassa. Pääset rannalle kauniiden polkujen kautta, jotka mutkittelevat lukuisten dyynien läpi. Ja kun olet saanut tarpeeksi auringonottoa, voit ottaa pitkän kävelyn rannikkoa pitkin ja nauttia paikallisia ruokia yhdessä rantaravintoloista. Päärannan monipuoliset vapaa -ajan aktiviteetit takaavat myös lopullisen loman. Olipa pyöräily, sauvakävely, pilates tai jooga – jokaiselle löytyy jotakin! Jos sää ei suostu, kannattaa käydä simpukoiden museossa tai saarimuseossa.

kauniit rannat Pohjanmeri Saksa Lomat meren rannalla Euroopassa

Previous Post
Mitkä ovat oikeat aurinkolasit kasvosi muodolle? Hyödyllisiä ostovinkkejä ja trendikkäitä malleja yhdellä silmäyksellä
Next Post
Paistettu Feta Pasta Resepti – 5 ideaa nopeista, helpoista ja herkullisista ruuista