15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mitkä ovat oikeat aurinkolasit kasvosi muodolle? Hyödyllisiä ostovinkkejä ja trendikkäitä malleja yhdellä silmäyksellä

Naisten aurinkolasit, kasvojen muoto

Aurinkolasit ovat tyylikäs ja samalla toimiva lisävaruste. Se suojaa silmiämme haitallisilta UV -säteiltä ja viimeistelee kesäasun. Ei ihme, että uusien mallien valikoima on valtava joka kausi. Laajasta valikoimasta huolimatta useimpien naisten on vaikea löytää oikeita aurinkolaseja. Jopa muotitietoiset naiset eivät voi arvioida, mikä sopii heille ja mikä ei. Autamme sinua hyödyllisissä ostovinkkeissä löytääksesi kasvosi muotoon sopivat aurinkolasit.

Löydä oikeat aurinkolasit neliömäisille kasvoille

todellinen cateye -aurinkolasimalli

Naisilla, joilla on kulmikas kasvot, otsa on leveä ja alaleuka on erityisen voimakas kulmamuotonsa vuoksi. Näyttelijät Olivia Wilde ja Keira Knightley sekä malli Rosie Huntington-Whiteley ovat kulmikkaita. Tämä muoto sopii erityisesti aurinkolaseille, joissa on pyöreät tai soikeat linssit. Kilpikonnanmuotoiset kuviolliset kehykset ovat erityisen suosittuja. Joka tapauksessa, unohda ruskeanmusta variantti, tänä vuonna käytetään kesävärejä. Keltainen, oranssi, sininen, mutta myös vaaleanpunainen ja romanttinen violetti koristavat aurinkolasien kehyksiä. Jos et halua kokeilla, voit valita lentäjälasit. Nämä Naisten aurinkolasit sitä pidetään ehdottomana klassikkona ja se antaa viileää kosketusta mihin tahansa muotoiluun.

Löydä pyöreille kasvoille sopivat aurinkolasit: Nämä mallit ovat trendikkäitä

Värikäs runko vaaleanpunainen pop väri naisten aurinkolasit

Pyöreät naiset ovat täynnä poskia ja pyöristetyt leuat ja otsat. Laulaja Selena Gomez, näyttelijä Jennifer Lawrence ja malli Chrissy Teigen ovat kaikki pyöreät kasvot. Neliönmuotoisilla linssillä varustetut aurinkolasit saavat ne näyttämään kapeammilta ja ilmeikkäämmiltä. Kulmikas cat-eye-malli on tällä hetkellä erityisen trendikäs, ja siinä on jännittävä sekoitus klassisia kissan silmälaseja, joissa on terävät kärjet ja kolmion muotoiset aurinkolasit. Vaihtoehtona tälle ovat niin sanotut kuusikulmaiset lasit, jotka lisäävät romanttisen retro-ilmeen muotoiluun.

Oikeiden aurinkolasien valinta sydämenmuotoisille kasvoille

löytää oikeat aurinkolasit omalle kasvomuodollesi

Sydämenmuotoisten kasvojen tyypillisiä piirteitä ovat leveä otsa ja pieni leuka. Poskipäät voivat olla, mutta eivät välttämättä, leveämpiä. Naiset, joilla on sydämenmuotoiset kasvot, joutuvat kohtaamaan otsansa kapeiksi. Näyttelijöillä Natalie Portmanilla, Reese Witherspoonilla ja Dakota Johnsonilla on sydämenmuotoiset kasvot. Neliönmuotoiset aurinkolasit, joissa on kapeat linssit, sopivat hyvin täydellisesti kasvojen muodossa a. Viime vuonna 90 -luvun muoti koki paluun, minkä vuoksi tarjotaan lukuisia retro -tyylisiä muunnelmia. Kehys voidaan koristaa painatuksella tai tekojalokivillä.

Oikeat aurinkolasit soikeille kasvoille

oikeat aurinkolasit naisten pyöreät kasvot

Pitkänomainen kasvomuoto, korkea otsa, kapea leuka ja hieman korostuneet posket ovat soikean kasvon ominaisuuksia. Naiset, joilla on soikeat kasvot, ovat onnekkaita, koska he voivat käyttää käytännössä minkä tahansa muotoisia aurinkolaseja ja ne näyttävät hyviltä. Jos sinulla on soikea kasvomuoto, kuten Jessica Alba, Kendall Jenner tai Anne Hathaway, voit kokeilla myös muotoilua. Trendikkäillä suojalaseilla on erottuva muoto. Värilliset lasit tekevät mallista retro -charmin. Markkinoilta on saatavana monia versioita – pistorasialla ja ilman, muovi- tai metallikehyksellä. Värien osalta ei ole rajoituksia: muotiasusteita on saatavana hienovaraisena mustana sekä trendikkäinä väreinä oranssi, tummansininen, keltainen tai violetti. Todellisille trendintekijöille on malleja, jotka on koristeltu strassilla tai satiininauhoilla.

oikeat aurinkolasit neliönmuotoiset lentäjälasit

Aurinkolasit naisten neliönmuotoiset kilpikonnankuorioptiikat

Previous Post
Kuvaus Rihannan, Naomi Campbellin ja Imanin kanssa
Next Post
Happo-emästasapaino tasapainossa: parhaat detox-vinkit kehon “happamuuden poistamiseksi”