15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Happo-emästasapaino tasapainossa: parhaat detox-vinkit kehon “happamuuden poistamiseksi”

Kihti, väsymys tai närästys – nämä ovat kaikki sairauksia tai oireita, jotka voivat liittyä happo -emästasapainon häiriintymiseen. Saksassa syömme joka tapauksessa hyvin hapanta ruokavaliota, mikä voi lopulta johtaa kehon happamoitumiseen. Toisaalta kulutamme vähemmän emäksisiä mineraaleja. Mitä monet ihmiset eivät tiedä: Tällaisella “yksipuolisella” ruokavaliolla voi olla järkevää altistaa keho tietyille detox-toimenpiteille silloin tällöin ja “happamoittaa” se. Vaikka tavanomainen lääketiede ei vahvista tällaisia ​​happamuuden poistotoimenpiteitä, ne voivat silti auttaa sinua tuntemaan olosi paremmaksi.

Oireita, kun happo-emästasapaino on väärä

Happo -emästasapaino - epätasapainon oireet

Happo-emästasapainon epätasapaino ja erityisesti kehon liiallinen happamoituminen eivät välttämättä johda johonkin alussa mainituista sairauksista. Usein merkit näkyvät aikaisemmin. Se voi alkaa huonolla ja löysällä mielialalla, jonka näet yleensä nopeasti asianomaisella.

Keho tuntuu väsyneeltä ja ilman energiaa; Päänsärkyä voi seurata ja joissakin tapauksissa happamuus voi myös vaikuttaa ruoansulatukseen. Lisäksi on monia muita oireita, jotka voivat ilmaista ylihappoisuutta.

Näitä ruokia tulisi välttää

Happo -emästasapaino - sinun tulisi välttää näitä elintarvikkeita

Suojataksesi kehoa liialliselta happamoitumiselta tai happamuuden poistamiseksi sinun tulee välttää tiettyjä elintarvikkeita tai ainakin syödä niitä vähemmän. Ihannetapauksessa enintään 30 prosenttia päivittäisistä elintarvikkeista saa olla happamia. 70 prosentilla pitäisi olla vastaavasti emäksinen vaikutus kehoon. Erityisesti eläinruoat ovat haitallisia. Varmista siis, että syöt vähemmän ruokavaliossasi:

  • liha
  • Munat
  • Maitotuotteet
  • soija
  • palkokasveja
  • pasta
  • Puhdistettu sokeri
  • kahvia
  • Musta tee

Ruokavalion muutos

happoemästen kotitalouksien ruokavalion muutos

Pohjimmiltaan sinun pitäisi ajatella muutosta ruokavaliossa, joka sisältää enemmän emäksisiä elintarvikkeita. Kehon aktiiviseksi happamuuden poistamiseksi suositellaan detox -ruokavaliota. Tähän sopivat tietyt elintarvikkeet, kuten perunat, lehtivihannekset ja juurekset, tuoreet hedelmät, joissa on runsaasti C -vitamiinia, hiilihapoton vesi ja luonnonvaraiset yrtit, kuten nokkonen, piparminttu, voikukka tai rosmariini.

Jos olet onnistunut hapettamaan kehosi, sinun on pidettävä happo-emästasapaino tasapainossa. Voit saavuttaa tämän, jos käytät vain edellä mainittuja happoa muodostavia elintarvikkeita kohtuudella ja käytät myös emäksisiä vihanneksia, kuten kurkkua, parsakaalia tai artisokkaa ja luonnollisia öljyjä.

Myös ravintolisät, jotka auttavat ylläpitämään tätä tasapainoa, voivat olla hyödyllisiä. Laetitian luonnontuotteet yhdistää esimerkiksi huipputeknologian ja luonnon toimintatavat. Tällä tavoin voit myös aktiivisesti tukea kehosi happamuutta.

Rentoudu ja vältä stressiä

Happo -emästasapaino - stressi ja happamuus liittyvät usein toisiinsa

Stressi ja happamuus liittyvät usein toisiinsa. Esimerkiksi jos sinulla on tapana syödä hapanta ruokavaliota, tämä voi johtaa pitoisuuteen Lisääntynyt stressihormonien määrä veressä tahtoa. Sitä vastoin stressihormonit edistävät happamoitumista. Joten se on pieni noidankehä, johon voit löytää itsesi. Jotta voit päästä tästä läpi, sinun tulee välttää stressiä ja jännitystä mahdollisimman paljon ja rentoutua esimerkiksi meditaatiotekniikoiden tai joogan avulla.

Harjoittele kestävyyttä

happoemäkset kotitalouksien keuhkojuna

Liikunnan puute voi myös tehdä kehosta liian happaman. Jo mainittujen joogaharjoitusten lisäksi kestävyysharjoittelu voi auttaa saattamaan happo-emästasapainon takaisin tasaiseksi. Aineenvaihduntaa voidaan stimuloida eri kestävyyslajeilla, mikä puolestaan ​​varmistaa hapon erittymisen munuaisten ja keuhkojen kautta. Erityisen sopivia urheilulajeja ovat lenkkeily, kävely, uinti tai pyöräily. 15-30 minuuttia liikuntaa päivässä on ihanteellinen.

Tuo runsaasti nesteitä kehoon

happoemäkset kotitalouksien juomavesi

Jos kehosi muuttuu liian happamaksi, sinun on juotava runsaasti vettä happamuuden poistamiseksi. Varmista, että juot kivennäisvettä, joka sisältää myös mahdollisimman paljon vetykarbonaattia, koska sillä on happoa neutraloiva vaikutus. Kalkkikivialueilta peräisin oleva kivennäisvesi on erityisen sopiva tähän. Kuten nimestä voi päätellä, hiilihappo vedessä on melko haitallista. Silti vedetön vesi voi auttaa sinua. Tämä huuhtelee kehosi läpi ja tyhjentää hapon helpommin. Suosittelemme aikuisille vähintään 2-3 litraa vettä päivässä. Voit kuitenkin käyttää myös makeuttamattomia yrttiteetä tai voimakkaasti laimennettuja hedelmäsuihkeita.

Huolehdi maksasta

happamat emäkset kotitalous - puhdistaa maksa katkerilla aineilla, kuten radicchio

Yritä lievittää maksaasi. Se on kehosi vieroituselin, ja siitä tulisi pitää hyvää huolta. Lisäksi syödä elintarvikkeita, joissa on paljon katkeraa ainetta, kuten radicchio tai sikuri.

Vähemmän ylellisiä ruokia

alkoholi ja happo emäkset kotitalous

Maksa voi kärsiä liiallisesta alkoholinkäytöstä. Periaatteessa sinun pitäisi pitkälti välttää tällaisia ​​piristeitä, koska ne voivat edistää merkittävästi kehosi happamoitumista. Sinun tulisi kuitenkin välttää alkoholin lisäksi myös savukkeita ja kahvia.

Saunalla voi myös olla myrkyllistä

Saunalla voi myös olla myrkyllistä

Vierailu saunassa voi myös olla erittäin myrkyllistä. Korkeista lämpötiloista johtuen haitalliset aineet yksinkertaisesti hikoilevat iholta. Tämä koskee myös ylimääräistä happoa kehossasi. Rentouttavaa saunoja suositellaan kerran tai kahdesti viikossa.

Kannattaa kuitenkin olla varovainen. Kaikki ihmiset eivät sovi saunaan. Esimerkiksi jos sinulla on munuaissairaus tai sydänvärinä usein, sauna ei sovellu kehosi hapettamiseen..

Vain terveelliset elämäntavat

Palauta happo -emästasapaino terveiden elämäntapojen kautta

Jos noudatat yleensä terveellisiä elämäntapoja ja käytät vain muutamia epäterveellisiä aineita, olet jo hyvällä tavalla välttämässä liiallista happamoitumista. Vältä liiallista liikuntaa, tarkkaile ruokavaliota ja juo tarpeeksi. Tämä on avain ennaltaehkäisyyn ja samalla kehon puhdistamiseen.

Previous Post
Mitkä ovat oikeat aurinkolasit kasvosi muodolle? Hyödyllisiä ostovinkkejä ja trendikkäitä malleja yhdellä silmäyksellä
Next Post
Paistettu Feta Pasta Resepti – 5 ideaa nopeista, helpoista ja herkullisista ruuista