15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Yksinomaan matkustaminen: Nämä ovat maailman ylellisimmät yksityiset suihkukoneet

Oletko koskaan miettinyt, miltä tuntuu lentää yksityisellä suihkukoneella ja miettiä, mitä haluaisit nähdä, kun astut kyytiin? Monet yksityiset suihkukoneet tarjoavat ainutlaatuisia matkoja ja voivat tarjota sinulle tarvitsemasi ylellisyyden. Vuokrattavissa on uskomattomia yksityisiä suihkukoneita, ja käytettävissä olevat tilat ovat vertaansa vailla!

matkustaa yksinomaan yksityisellä suihkukoneella

Tässä on viisi parasta ja ylellisinta katseltavaa voi nyt haaveilla seuraavasta lennostasi!

Bombardier Challenger 350

Tämä upea keskikokoinen suihkukone on täydellinen valinta jokaiselle yritykselle, joka tarvitsee yrityslentokoneen tehdäkseen vaikutuksen. Astuessasi yksityiseen suihkukoneeseen törmäät laajaan hyttiin, johon mahtuu jopa kymmenen matkustajaa.

Matkusta yksinomaan yksityisellä suihkukoneella Bombardier Challenger 350

Nopeudella 870 km / h se vie sinut seuraavaan liiketapaamiseen tyylikkäästi ja ajoissa! Tyypillinen hyttirakenne on kaksinkertainen maila, jossa pöydät ja säilytyslokerot ikkunoiden alla. Teknisesti et myöskään tule pettymään: multimedia-USB-portin ja yleisen pistorasian ansiosta matkustajat voivat pelata pelejä ja katsella mieluisia elokuvia odottaessaan aterioita lennon aikana.

Gulfstream G650ER

Gulfstream G650ER yksityislentokone

Yksityinen suihkukone ei ole täydellinen ilman Gulfstreamia, ja G650ER on todellinen helmi! Klassisesti mallinnettu suihkukone tuo kaikki lomatunnelmaan heti, kun laitat jalkasi siihen.

Suihkukone voidaan konfiguroida neljään huoneeseen, joten voit syödä, työskennellä, rentoutua ja viihdyttää ilman, että sinun on pysyttävä samalla istuimella. Ohjaamo antaa uskomattoman kevyen tunteen 16 ikkunan läpi ja takaa siten miellyttävän valon.

Jos olet väsynyt, voit muuttaa minkä tahansa istuimen vuoteeksi ja matkustamon voi tummentaa, jotta voit nauttia keskeytymättömästä lepoajasta kellonajasta riippumatta.

Embraer Phenom 300E

Yksityinen suihkukone Phenom-300 on yksi maailman ylellisimmistä

Ja Phenom 300E Embraerilta on loistava valinta ylellisessä lentämisessä. Tämä suihkukone on ihanteellinen pitkille lennoille, ja se on bestseller vuodesta toiseen.

Mökki on pähkinä- ja nahkapäällysteinen ja huokuu ylellisyyttä heti, kun astut huoneeseen. Istuit joillekin mukavimmista tuoleista, joissa olet koskaan istunut, ja voit levittää jopa sohvalle, jos haluat hieman ylimääräistä tilaa venyttelyyn.

Luettelo maailman ylellisimmistä yksityisistä suihkukoneista Phenom 300E

Kymmenen matkustajan kapasiteetin ansiosta läheisesi majoittavat sinut mielellään seuraavan matkan suunnittelussa, ja täysin muokattavan sisätilojen ansiosta jokainen voi vaikuttaa siihen, miten suihkukone on rakennettu perheellesi!

Boeing 787-8 BBJ

Yksityinen suihkukone liikematkojen VIP-laitokselle Boeing 787-8 BBJ: ssä

Jos etsit suihkukoneen petoa, 39-paikkainen Boeing 787-8 BBJ on oikea valinta! Tämä alusta alkaen yksityislentokoneiden käyttöön rakennettu lentokone ei todellakaan petä, ja sillä on oma kokoushuone liikekäyttöön.

Matkustajien käytettävissä on 2400 neliömetriä tilaa, ja tilan kokoonpano tarkoittaa, että ihmiset voivat rentoutua tai työskennellä ilman muita matkustajia. Siellä on jopa makuuhuone, jossa on vaatehuone ja kylpyhuone, joten voit nukkua koko yön, kunnes pääset määränpäähäsi, ennen kuin lähdet kahden hengen suihkukaapille. Jos tämä suihkukone ei näytä ylellisyydeltä, emme voi kuvitella ketään, joka haluaisi!

Cessna Citation Latitude

Cessna Citation Latitude on lähes aina kymmenen yksityislentokoneen joukossa

Tämä suihkukone on melkein aina kymmenen yksityisen suihkukoneen joukossa ja olisi turhaa, jos emme mainitsisi sitä täällä! Keskikokoisessa muodossaan tähän loistoon mahtuu jopa yhdeksän matkustajaa yli 4000 km: n etäisyydellä, ennen kuin joudut pysähtymään tankkaamaan.

Kauniisti varustetussa hytissä on runsaasti jalkatilaa ja tavaratilaan pääsee helposti. Voit valita sisustuksen värit, jotka saavat suihkukoneesi tuntemaan olosi kotoisaksi.

WC: ssä on runsaasti tilaa virkistäytyä lennon aikana, ja keittiössä on tilaa lennon aikana tarjolla oleville välipaloille ja juomille, jotka voidaan valmistaa haluamallasi tavalla!

Yksityinen suihkukone kauniisti varustetulla hytillä

Viime kädessä, jos etsit ylellisimpiä yksityisiä suihkukoneita, sinulla on hukkua käytettävissäsi olevista vaihtoehdoista. Sinun on varmistettava, että tiedät tarkalleen, mitä odottaa lentokoneelta, ja määritettävä se siten, että kun vuokraat tai ostat sen, olet tyytyväinen tulokseen. Myös mielenkiintoista: Maailman kalleimmat autot vuodelle 2019

Previous Post
Alkuperäiset ja pelottavat Halloween-meikkivinkit miehille, naisille ja lapsille
Next Post
Melonin leikkaaminen – ideoita ja ohjeita juhliin ja välipaloja