15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Arvoesineiden piilottaminen rannalla – ideoita rahan piilottamiseen ja rantalukko matkoilla

Arvoesineiden piilottaminen rannalla suojaava ranta turvallisen rahan piilopaikka matkalomalla kiinnittää kannettava kaappi

Kuvittele rentoutumista valkoisimmalla hiekalla äläkä huolehdi arvoesineistäsi rannalla. Tuuli on lempeä, aurinko on lämmin, mutta ei karkea, ja katseesi ovat kirkkaan sinisellä merellä edessäsi. Olet yksin tai kumppanin kanssa ja viihdyt hyvin. Normaalisti menisit myös uimaan, mutta yksin matkustavana tämä ei ole vaihtoehto. Vesi näyttää kuitenkin erittäin houkuttelevalta, joten juokse sisään ja sukella pinnan alle. Kun tulet ulos, näet kuitenkin ilkeä rikollisen pakenevan rannalla arvoesineidesi kanssa.

Tästä syystä monet yksittäiset matkustajat välttelevät uimista, mitä ei pitäisi tapahtua matkoilla. Siksi mietit, kuinka voit suojata arvotavarasi optimaalisesti rannalla. Joten tässä on vinkkimme yksin tai parin kanssa matkustamiseen.

Ideoita arvotavaroiden suojaamiseen rannalla

arvoesineiden piilottaminen rannalla suojelu ranta turvallinen raha piilopaikka matkalomalla vyötärövyö vedenpitävä uinti

Tietenkin, jos haluat mennä uimaan, muista ensin, että matkapuhelimesi ja rantapyyhkeellä olevat rahat jätetään täysin suojaamatta. Saatat kohdata samanlaisen ongelman hotellissa tai vesipuistossa, kun jätät arvoesineesi rannalle vedenpitävään laukkuun, vyötäröhihnaan tai rintataskuun lepotuolin viereen. Et toivo, että epärehellinen henkilö pakenee sen kanssa. Onneksi rannalla on kannettavia kassakaappeja, kaappeja, ranta -antureita ja muita hyviä piilopaikkoja arvoesineille, jotka voivat tarjota sinulle rauhan ja hiljaisuuden, jota tarvitset lomalla.

Pidä arvotavarat rannalla turvassa

Arvoesineiden piilottaminen rannalla rannalla turvallisen rahan piilopaikka matkalomalla rantaholvissa

Ensinnäkin esittelemme sinulle keksinnön, jonka avulla voit ruuvata arvoesineesi hiekkaan rannalla. Se on eräänlainen vedenpitävä kaappi, joka tunnetaan nimellä “Beach Vault” – rannalla tallelokero, jonka voit kaivaa 30 senttimetriä hiekkaan. Tämän mukana tulee erityinen rantapyyhe, jossa on leikattu reikä helpon pääsyn varmistamiseksi. Tämä tarkoittaa, että voit maata henkilökohtaisten tavaroidesi päällä nukkuessasi.

Arvoesineiden piilottaminen rannalla rannalla turvallisen rahan piilopaikka matkalomalla rantaholvi rauhallinen

Tunnettu asia on päättää, missä säilyttää arvoesineitä rannalla nukkumassa tai pulahtamalla mereen. Yksityinen yrittäjä on kuitenkin keksinyt ainutlaatuisen rantasäilytyksen, johon voit piilottaa henkilökohtaiset tavarat, kuten lompakon, matkapuhelimen, pienen tyynyn ja rahat. Halvalla ostettavissa oleva Marcal DaCunhan rantasuoja on varustettu erityisellä vedenpitävällä suojalla. Tämä estää nesteiden pääsyn sisälle peittämällä ne lisäksi tyynyliinalla kankaalla.

Aina kun auringon etsijä makaa rantapyyhkeellä rentoutuakseen, 15 senttimetrin levyinen astia on kokonaan peitetty. Ohitsevilla varkailla ei silloin olisi mahdollisuutta varastaa arvoesineitä rannalla, jos olisit nukahtanut. Vaikka gadget voitaisiin noutaa ja varastaa, keksijä uskoo sen olevan epätodennäköisempää kuin jos jätät arvoesineesi vapaasti seisomaan rannalle. Rannalle tallelokero sisältää edellä kuvatun rantapyyhkeen, jossa on reikä helppoon pääsyyn. Voit peittää tämän mukana tulevalla puhallettavalla tyynyllä. “Beach Vault” oli osa Kickstarter -parvekkeen rahoituskampanjaa vuonna 2014, mutta valitettavasti tämä rantakaappi ei ole tällä hetkellä saatavilla Saksassa. Siitä huolimatta voit käyttää ideaa arvoesineillesi rannalla.

Luova petos arvoesineiden piilottamiseksi rannalle

arvoesineiden piilottaminen rannalla suojelu ranta turvallinen raha piilopaikka matkalomalla vaippa swaddling petos

Seuraava temppu arvotavaroiden suojaamiseksi rannalla tulee Connecticutin äidiltä. Kääri kännykkä, avaimet, lompakko jne. Uuteen puhtaaseen vaippaan. Jos laitat tämän varaston taskuun tai jopa pyyhkeen päälle, kukaan ei todennäköisesti käytä aikaa kurkistaa käärityn vaipan läpi.

arvoesineiden piilottaminen rannalla suojelu ranta turvallinen raha piilopaikka matkalle lomavaippa swaddle lapsi

Jättämällä arvotavarasi näkyville rannalle huomaat vaarallisen tosiasian, että joku voi viedä ne. Jos tavarat ovat kuitenkin piilossa vaipassa, sinulla on muutama minuutti aikaa reagoida tai leikkiä lapsesi kanssa rannalla huoletta. Tämä temppu toimii paitsi rannalla myös puistossa, urheilutapahtumissa, huvipuistoissa ja paljon muuta.

Yleisiä tapoja estää varkaus

Piilota arvoesineet rannalla suojaava ranta turvallinen rahatallennus matkalle vedenpitävä laukku

Jos haluat piilottaa arvoesineesi rannalle tavanomaisella tavalla, voit ostaa kaupasta laadukkaita, käteviä ja ennen kaikkea turvallisia tuotteita. Valittavana on useita vaihtoehtoja, ja olemme koonneet joitain niistä sinulle ehdotuksina seuraaville riveille.

Vedenpitävä laukku arvoesineille rannalla

Arvoesineiden piilottaminen rannalla suojaava ranta turvallinen rahasäilytys lomalla vedenpitävä suojakassi

Vedenpitävä laukku on täydellinen tapa pitää arvotavarat turvassa rannalla. Vaikka et voi laittaa sinne niin paljon esineitä kuin muihin kassakaappeihin matkoilla, tämä versio on silti tehokas ja monipuolinen. Voit käyttää sitä vedessä tai kiinnittää melkein mihin tahansa esineeseen – kansituolillesi, rattaillesi, pyörällesi tai päivänvarjollesi. Vedenpitävässä laukussa arvoesineille voi olla myös viillonkestävä vyölenkki, joten voit ottaa sen mukanasi helposti ja huolettomasti. Yleensä tällaiset tuotteet on valmistettu kestävistä materiaaleista. Jotkut niistä on varustettu jopa elektronisten laitteiden tietosuojalla.

Kannettava kaappi

Arvoesineiden piilottaminen rannalla suojaava ranta turvallisen rahan piilopaikka matkalomalla kannettava kaappi kansituoli

Liikkuvuutensa vuoksi kannettava rantatallelokero on edullinen vaihtoehto arvokkaiden esineiden suojaamisessa rannalla. Se on helppo rahasäilytys, joka on riittävän vahva pitämään kaikki arvoesineesi turvassa. Lisäksi tällainen tallelokero tarjoaa tarpeeksi tilaa lompakon, avainten, puhelimen, kameran ja aurinkolasien säilyttämiseen, kun haluat mennä veteen tai kävellä rannalla.

arvoesineiden piilottaminen rannalla suojaava ranta turvallinen rahan piilopaikka matkalla lomalla kannettava säilytyslaukku

Suurin osa tuotteista on helppokäyttöisiä, ja ne voidaan avata avaimella tai kolminumeroisella mukautetulla yhdistelmällä. Lisäksi nämä kaapit on valmistettu iskunkestävästä muovista. Ne eivät jätä hiekkaa sisään ja ovat veden ja suolan kestäviä. Vaikka olisit rannalla arvokkaiden tavaroidesi vieressä, voit suojata niitä monenlaisilta sääolosuhteilta tällaisen kaapin avulla.

Polybag

arvoesineiden piilottaminen rannalla suojaava ranta turvallinen rahasäilytys matkalla lomalla monikäyttöinen laukkuyhdistelmälukko

Pidätkö kuitenkin mieluummin rantapussista, joka sopisi paremmin rantatyylisi kanssa? Haluatko käyttää tätä käsimatkatavarana vai reppuna? Oikea valinta tässä tapauksessa olisi polybag. Tämä loistava vaihtoehto voi sisältää yhdistelmälukon, joka pitää arvotavarasi turvassa rannalla.

Piilota arvoesineet rannalla suojaava ranta turvallinen rahatallennus matkalle lomapussi vedenpitävä arvoesineiden passi

Voit myös ottaa tällaisen pussin mukaasi uima -altaalla, autossa tai lennon aikana. Lisäksi tämä kannettava tallelokero on helppokäyttöinen ja taittuu litteäksi niin, että se mahtuu suurempiin matkatavaroihin. Parhaassa tapauksessa monikäyttöpussissa on myös kahvat ja irrotettava olkahihna kuljetuksen helpottamiseksi.

Arvoesineiden piilottaminen rannalla suojaava ranta turvallinen piilottaminen rahaa matkoilla lomamatkalla

Näyttää siltä, ​​että pienet varkaudet ja taskuvarkaat ovat osa lomaa minne menetkin. Pienellä maalaisjärjellä ja muutamalla yksinkertaisella varotoimella arvotavarasi rannalla voivat pysyä koskemattomina ja estää sinua joutumasta varkaan uhriksi. Toivomme, että olet löytänyt hyödyllisiä ehdotuksiamme ja ideoitamme matkavarusteista varkauden estämiseksi lomasi aikana.

Previous Post
5 ideaa ulkoalueelle – piristä kuistia
Next Post
7 yrttiä ja lääkekasveja, joita voit kasvattaa itse