15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Suunnittele kesäloma: haaveile kaukana kylmästä kaudesta näiden pitkän matkan matkakohteiden kanssa!

Suunnittele kesälomamatka Etelä -Amerikan saarelle

Olipa kyseessä autokierros Namibian luonnonpuistojen läpi, rantaloma Karibian alueella tai risteily Etelä-Amerikkaan, pitkän matkan matka on aina jännittävä. Joka tapauksessa, jos lähdetään tutulta Euroopan alueelta kokemaan seikkailu ulkomailla, valmistautumisella on ratkaiseva rooli. Annamme sinulle hyödyllisiä vinkkejä täydellisen kesäloman suunnitteluun vaihe vaiheelta. Stressittömän saapumista ja lähtöä varten sinun on tehtävä paljon etukäteen. Kerromme myös, mitkä matkailukohteet sopivat erityisesti kesälomille – unelma kylmästä vuodenajasta!

Suunnittele unelma kesäloma – haaveile pitkän matkan matkakohteista koko perheelle

Suunnittele kesälomavierailu Afrikkaan matkustusaika

Lähde virtuaalimatkalle kaukaisiin maihin nyt. Tässä tulevat mielenkiintoisimmat Kesäiset matkakohteet yhdellä silmäyksellä:

1. Kaukomatkakohde Afrikka:

Namibia on perinteisesti yksi suosituimmista pitkän matkan matkakohteista. Hyvästä syystä, koska maassa on lyhyt sadekausi. Paras aika vierailla Namibiassa on toukokuun ja elokuun välillä – kun päivällä lämpötila on 22–25 astetta, illalla se muutama aste viilenee. Täydellinen vierailla luonnonvaraisissa puistoissa tai kävellä maailman korkeimmalla autiomaalla.

Etelä -Afrikka tunnetaan maailmanlaajuisesti Krugerin kansallispuistosta. Siellä turistit voivat katsella norsuja, leijonia ja kirahveja ja kokea Hyväntoivonniemen henkeäsalpaavat maisemat. Rantakävely Intian tai Atlantin valtameren rannikolla tekee lomasta täydellisen.

2. Kauko -matkakohde Aasia:

Suunnitteluvinkkejä kesäloman suunnitteluun matkakohteiden ideoiden valitsemiseksi

Indonesia. Jos haluat suunnitella kesäloman Aasiassa ensimmäistä kertaa, sinun kannattaa ehdottomasti vierailla Indonesian lomaparatiisissa. Upeat rannat, upeat temppelit ja monet seikkailut odottavat sinua. Indonesia on myös ihanteellinen rantaloma pienille lapsille.

Singapore tarjoaa paitsi loputtomia ostosmahdollisuuksia, myös lukuisia mahdollisuuksia rentoutua vehreässä keidas. Sitä pidetään turvallisena matkakohteena, joka on erityisen houkutteleva sinkuille. Kesäkuukausien lämpötila on 31 astetta, mutta tänä aikana tuskin sataa.

3. Kaukomatkakohde Latinalainen Amerikka:

Suunnittele kesäloma Tutustu Brasiliaan

Jos haluat kokea puhdasta iloa, valitse Brasilia. Koska maa on valtava, yksittäisillä alueilla on sadekausia. Periaatteessa voit kuitenkin käydä useimmissa kaupungeissa ja alueilla ympäri vuoden.

Kesäloman suunnittelu: Kaikki riippuu hyvästä valmistautumisesta

Suunnittelu kesäloma vinkkejä pitkän matkan matkaideoita perhe

Jos tavoite on jo asetettu, voit suunnitella kesäloman. Tässä ovat tärkeimmät kysymykset, jotka sinun on ehdottomasti selvitettävä ennen lähtöä. Yksittäisten pisteiden perusteella voit luoda sekki- tai pakkausluettelon.

  • Ota matkavakuutus varauksen yhteydessä.
  • Selvitä kaikki varausta koskevat tiedot etukäteen.
  • Rokotussuoja aikuisille ja lapsille. Kysy lääkäriltäsi kaikki rokotustiedot, jos tarvitset neuvoja tavallisista rokotuksista. Riippuen siitä, minne olet menossa, voit myös soittaa trooppisen lääketieteen asiantuntijalle. Hän voi suositella lisärokotuksia ja antaa sinulle luettelon tarvittavista lääkkeistä (esimerkiksi malariaa vastaan).
  • Ensiapulaukku ei saisi puuttua matkatavaroistasi. Ensimmäinen asia sisällä ovat lääkkeet, joihin perheenjäsenet luottavat jokapäiväisessä elämässä. Lisäksi kysy lääkäriltäsi tai apteekista sopivia lääkkeitä liikepahoinvointiin, lihaskipuun, kuumeeseen, mustelmiin, vatsavaivoihin, korvakipuun ja silmätulehduksiin. Tietyt siteet eivät myöskään saa puuttua ensiapupakkauksesta.

Suunnittele kesäloma Tutustu matkakohteisiin

  • Etsi kaikkien perheenjäsenten passit ja tarkista, ovatko ne voimassa vähintään 6 kuukautta saapumispäivän jälkeen. Kysy etukäteen, tarvitsetko viisumin. Voitko saada sen näytteille paikan päällä vai onko se tilattava Saksassa. Selvitä, tarvitsevatko pienet henkilötodistuksen vai eivät.
  • Vaihda rahaa, jotta voit kattaa rajamaksut ja matkakulut hotellille.
  • Hae luottokorttia ja pidä aina useita matkustussekkejä mukanasi. Etsi paikallisen pankin osoite etukäteen. Kirjoita muistiin tärkeimmät yhteystiedot – mukaan lukien puhelinnumero, johon sinun on soitettava estääksesi luottokorttisi, jos se varastetaan.
  • Merkitse muistiin Saksan ulkomaan edustustojen yhteystiedot, joihin voit soittaa, jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää.

Kesäloman suunnittelu antaa vinkkejä koko perheelle

Previous Post
3 luovaa syksyistä lautasliinarengasta itse tekemiseen
Next Post
Valmista runsaasti hiilihydraatteja sisältäviä reseptejä nopeasti – 6 ehdotusta jokaista ateriaa kohti päivässä