15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ideoita gabion -aidalle – 30 vaihtoehtoa kivestä, puusta ja lasista

Tänään puhumme yhä suositummasta gabion -aidasta ja meillä on ideoita puutarhan suunnitteluun gabionien kanssa sinulle. Kiviaita toimii itse asiassa melun, tuulen ja yksityisyyden suojana erityisesti moottoriteiden tai muiden vilkkaiden teiden lähellä. Mutta nämä eivät ole enää ainoita sovellusalueita. Aita, joka on täynnä kiviä tai muita tehokkaasti järjestettyjä materiaaleja, on tulossa yhä suositummaksi, ja se valitaan houkuttelevaksi vaihtoehdoksi aidalle tai seinälle. Ja mikä parasta, voit muokata omaa aitaa ja jopa luoda kauniita kuvioita.

valkoiset kivet gabion -aita ideoita korkean seinän talon paljon

Gabions -puutarhasuunnittelu – ideoita kuorilla

kuoret materiaali gabion aita tulppaanit puutarhaidea

Valitse erivärisiä, suuria tai pieniä kiviä ja yhdistä ne haluamallasi tavalla. Ei ole pakollista, että gabionit on täytettävä kivillä. On myös hienoja vaihtoehtoja puusta tai muista materiaaleista. Jos sinulla ei ole vielä selkeää käsitystä, tämä artikkeli auttaa sinua. Olemme koonneet sinulle alle 30 gabion -aidan ideaa, joihin olet varmasti rakastunut ja jotka voivat toimia inspiraationa.

Ideoita gabion -aidoille – klassinen vaihtoehto kivillä

Bauzaun moderni gabion -aidan kivien suunnitteluidea

Täällä näet gabion -aidan, joka on klassisesti täynnä kiviä. Tällä tavalla muuten läpinäkyvästä aidasta tulee täydellinen yksityisyysnäyttö, jonka pituus voi vaihdella halutulla tavalla. Vaaleat kivet varmistavat, että tumma metalli tulee omakseen, mikä ei olisi mahdollista ilman täyttöä.

Gabionit puutarhan koristeluun – seinät ja muut ideat

Gabionit puutarhassa – rakenna korotetut sängyt, penkit ja gabion -aidat itse

Gabion -aita puutarhassa – tuo pala luontoa kotiisi!

Idea gabion -aidalle, jossa on suuria kiviä

seinäideat gabion -aidan portti metalli ruoste kivi

Kivien koko voidaan myös valita vapaasti. Tässä on esimerkki siitä, että suuria kiviä käytettiin ja järjestettiin palapelin tavoin. Kivissä on hienovaraisia ​​harmaan, punaisen ja keltaisen sävyjä, mikä tarkoittaa, että moderni ruosteportti on korostettu vahvalla punaruskealla värillään.

Ideoita tiilistä valmistetuista gabion -aidoista

gabion -aidan ideoita päällystyskiven murattilanka

Myös alempia palisadeja tai jopa päällystyskiviä voidaan käyttää. Hieno asia niissä on, että niitä ei ole vain saatavana erikokoisina, vaan myös eri väreinä. Tällä tavalla, pienellä mielikuvituksella, voit luoda kauniita kuvioita yhdistämällä eri värejä. Tämä tehtiin myös tässä esimerkissä. Näet harmaita, kellertäviä ja punaisia ​​kiviä.

Gabion -aita värillisestä lasista

lasikivet sininen gabion -aita ideoita taidepuutarha

Yksityisyyden suojaavat aidat ja seinät, jotka on täytetty lasilla, ovat varmasti todellinen katseenvangitsija. Väri voidaan valita täällä vapaasti. Päätät itse, haluatko suunnitella yksivärisen vai värikkään aidan. Varmista, että aita on riittävän leveä, jotta siihen mahtuu tarpeeksi lasia.

Gabion -aita, joka on valmistettu kivistä ja jonka kuvio on puun muotoinen

kuvio puu gabion aidan suunnittelu idea kivet puutarha

Klassisia kiviä sisältäviä gabioneja voidaan myös maustaa ja tarjota täydellinen tausta taideteoksille. Ja mikä menisi paremmin modernin aidan suunnitteluun kuin Corten -teräs? Tästä materiaalista on monenlaisia ​​motiiveja, jotka voidaan kiinnittää metalliaitaan. Valitse täytteeksi riittävän kevyt kivityyppi, jotta myös kuviot voivat tulla omiksi.

Vaihtoehto gabion -aidalle puun ja kiven yhdistelmässä

puu valkoiset kivet kuvio gabion -aidan vaikutus maisemasuunnittelu

Säleiköt voidaan jopa täyttää puulla. Puu tulee omaksi, kun se yhdistetään kiven tai muun materiaalin kanssa. Yllä olevassa esimerkissä tähän tarkoitukseen käytettiin tyylikästä valkoista kiveä. Kahden materiaalin väreistä johtuen ne korostavat täydellisesti toisiaan. Voit tietysti valita myös lasin tai kuoritäytteen.

Puu teräskehyksessä

puu gabion -aita ideoita metallirakenne tehokas

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että puu näyttää vähemmän houkuttelevalta ilman muita materiaaleja. Käytä erikokoisia ja -pituisia puukiekkoja löytääksesi tilaa verkosta ja samalla täyttääksesi sen hyvin. Pienellä kärsivällisyydellä ja mielikuvituksella eri halkaisijoiden avulla voidaan luoda jopa mielenkiintoisia aiheita tai kuvioita.

Puun tukit metalliristikossa

sisustus talo asuinrakenne puutarha terassi gabion aita ideoita kivet ruskea

Ehkä sinulla on vielä joitakin tukkeja saatavilla ja mieluummin käytät niitä puukiekkojen sijaan. Se ei ole täysin ongelma! Älä unohda, että muotoilu on täysin makusi mukainen. Jotkut materiaalit, kuten kivi, kestävät kuitenkin paljon kauemmin kuin esimerkiksi puu.

Integroi penkki

seinän rakentaminen puutarha penkki gabion aita lanka palmuja

Gabion -aita -ideoita voidaan käyttää myös rinteessä olevien kiinteistöjen tukiseinänä. Ne eivät ainoastaan ​​erota ja tukevat korkeampaa tasoa houkuttelevalla tavalla, vaan myös koristavat ulkopuolta samalla. Voit myös integroida istuimen aitaan, kuten täällä. Jos tukiseinä on matalampi, puulevyistä valmistettu istuin voidaan yksinkertaisesti asentaa gabioneista valmistetun aidan päälle.

Tukiseinät rinteessä

tontti aidan gabion pikkukivi polku allas nurmikko

Tietenkin ne näyttävät erittäin hyviltä jopa ilman penkkejä. Ei vain korkeita sänkyjä voidaan tukea tällä tavalla. Käytä gabion -aita -ideoita korotetuille terasseille tai uima -altaille, runko -vuoteille ja oleskelualueille tai keksi jotain luovaa itse.

Yksityisyyssuoja kivestä ja puusta

talon raja gabion -aita ideoita puiset säleet rinne nurmikko

Kiven täyttämistä gabioneista valmistetut korkeat seinät saattavat olla liian massiivisia ja tylsää. Sitten muotoilu voidaan helposti yhdistää puusta valmistettuun yksityisyyden suojaan. Vaihda vain levyt ja gabionit kivellä, jolloin gabioneja käytetään myös perustana. Ulkonäkö muuttuu monipuoliseksi ja moderniksi.

pikkukivipilarit puu -aita gabion -aidan ideoita istutin

Tämä yksityisyyden suoja on samanlainen versio. Puuelementit ovat kuitenkin täällä korkeammalla tasolla. Gabionit voivat myös saada mielenkiintoisen rakenteen, eikä niiden tarvitse välttämättä olla suoria. Tässä seinässä esimerkiksi jäljitellään sarakkeita, joiden väliin puulevyt kiinnitetään.

Gabion -aita harmailla kivillä

valkoinen aita ideoita kivet harmaa puutarha polku nurmikon seinän suunnittelu

Kuten näet, voit leikkiä aidan korkeudella ja leveydellä ja mukauttaa sen toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Jos haluat erottaa vain tietyt alueet etkä arvosta yksityisyyttä, käytä puutarhan aidojen tavallista korkeutta.

Pieni gabion -aita korostuksena terassilla

aksentti puutarha terassi patio gabion aidan tuoli palmuja

Ideoita Gabion -aidalle – tausta suihkulähteelle vesiputouksella

maisemasuunnitteluideoita gabion -aita neliö vesiputous suihkulähde

design maisema gabion-aita-lasi sininen yhdistelmä puuaita

terassi seinä oleskelualue gabion -aita kivet ruokapöytä

puutarha puut kivet rakennus gabion aidan ideoita suunnittelu terassi

gabion-aita ideoita puolikorkea seinä isot kivet väriyhdistelmä

suunnitteluidea gabion -aidan runko valkoiset kivet allas

kuvio aalto valkoinen gabion -aita kivi ruskea kivipuutarha idea graeser

Hirsit puusta gabion -aidan suunnitteluveden ominaisuus pankkiterassi

puutarhan suunnittelu hyasintti valkoiset kivet-gabion-aidan sammal

gabion -aidan ideoita vähäruosteinen optiikka metallikivihuvila

gabion -aita -ideoita yksityisyysnäytön idea suihkulähde -vesipuutarha -aksentti

gabion -aita ideoita moderni muotoilu kivi puu etupiha moderni

gabion -aidan ideoita harmaa kivi valkoiset levyt korostavat nurmikon tukiseinää

gabion -aita ideoita penkki puu nauhat moderni muotoilu maisema

Previous Post
Rikkaruohot nurmikolla – miten hallita 10 yleisintä lajia
Next Post
Upeat joogaharjoitukset sinulle ja vauvallesi sävyttävät koko kehon