15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

15 mielenkiintoista ideaa puutarhan uima -altaan suunnittelusta

allas-puutarha-pensaat-vesivalot-lohkare-paikat

Kukapa ei haaveilisi omasta uima -altaastaan ​​puutarhassa? Koko, muotoilu ja muoto riippuvat kuitenkin puutarhan eri tekijöistä. On hyvä, että nykyään on olemassa kaikenlaisia ​​malleja, joita voit harkita suuren unelmasi toteuttamiseksi. Jos puutarhasi ei sovellu suurelle suorakulmaiselle altaalle, voit rakentaa pienen pyöreän vesialtaan. Joten sinusta tulee oma henkilökohtainen spa -alueesi ja pienet Uima -allas puutarhassa olla. Jos tiilet ovat jo esillä patiorakenteessasi, voit käyttää niitä myös vesialtaan reunaan. Asenna grilli ja oleskelualue lähellä, ja sinulla on täydellisesti suunniteltu takapiha kesäksi.

Olemme koonneet joitain moderneja ja houkuttelevia esimerkkejä uima -altaan suunnittelusta antaaksemme sinulle pienen käsityksen mahdollisuuksista ja toimiaksesi inspiraationa. Katso ideoita ja on parasta aloittaa oman suunnittelun suunnittelu heti. Loppujen lopuksi ei ole paljon aikaa jäljellä. Kesä lähestyy!

Käytä puutarhan uima -allasta pakopaikana

allas-puutarha-suorakulmainen-luonnonkiviverhous-vuoteet-yksityisyyden suoja-vesiputous-uima-allas

Jos sinulla ei ole paljon tilaa todelliselle Uima -allas puutarhassa Voit suunnitella spa -alueen puuterassille. Kansi tai kuisti ovat täydellisiä tähän tarkoitukseen. Asenna poreallas terassin ylimmälle tasolle ja varmista mukava paikka rentoutumiseen. Verannan kaiteet voivat tarjota sinulle yksityisen tilan ja suojan pahoilta naapureilta. Laita sohva tai tuolit pöydän viereen ja sinulla on täydellinen paikka rentoutua kesällä.

Tee puutarhan uima -altaasta erittäin yksityinen ja intiimi

allas-maisemointi-ideoita-lisäksi-takapihalle-allas-ideoita-täydennettynä-toisella-huonekaluilla-uima-altaasi-kaunistamiseen-14

Ohut seinä voi peittää alueen Uima -allas puutarhassa muuttaa sen yksityisyysalueeksi. Et voi vain piilottaa allasaluetta naapureilta. Sijoita seinä niin, että vesialtaan ympärillä oleva tila ei näy talosta. Leveä kansi altaan reunalla voi toimia penkkinä. Koordinoi altaan materiaalit muualla talossa, jotta saat tehokkaan ilmeen. Voit myös lisätä muita vesielementtejä. Esimerkiksi kaivo on erittäin sopiva.

Myös tulen ja veden vastakkaiset elementit ovat erittäin suosittuja. Jos oleskelualue sijaitsee suoraan uima -altaan vieressä, varusta se takalla tai rakenna koristeellisia palo -elementtejä uima -altaalle

Luo pakopaikka metsässä uima -altaan vieressä

allas-puutarha-maisemointi-vesiputous-nturstein-puut-varjo

Uimalammen rakentaminen – puutarhan luonnollisen uima -altaan edut

Jos sinulla on mahdollisuus nauttia koskemattomasta luonnonmaisemasta alueellasi, voit rakentaa puutarha -altaan melkein metsän keskelle. Värit ovat myös erityisen tärkeitä altaan suunnittelussa. On parasta käyttää neutraaleja ruskeita, kun kyse on uima -altaan viereisestä polusta. Voit myös suunnitella uima -altaan äärettömäksi uima -altaksi metsään päin. Aseta muut kukkaruukut, joissa on korkeita kasveja, nojatuolien viereen täydentämään metsää ja lisäämään tyyliä ja luonnollisuutta. Vesiputoukset ovat sopiva elementti luonnollisen ympäristön jatkamiseksi altaaseen.

Nauti henkeäsalpaavasta ympäristöstä

allas-puutarha-puu-vesiputous-katto-terassi-näkymät-schoesettr-lasikaide

Rakenna uima -allas puutarhaan tai taloon – 105 kuvaa uima -altaista

Jos haluat unelma -altaan, rakenna se paikkaan, jossa on henkeäsalpaava maisema. Jos sinulla on tarpeeksi tilaa, rakenna viereen pieni hökkeli uima -altaan työkalujen ja puhdistustarvikkeiden säilyttämiseksi. Pakene perinteisistä muodoista ja suunnittele altaasi välttämättä neliömäiseksi, vaan täysin ideoidesi mukaan. Koordinoi altaan suunnittelu muiden ympäristön elementtien kanssa. Hyödynnä kiinteistön tarjoamat edut. Jos se on korkealla paikalla, josta on henkeäsalpaavat näkymät, suunnittele puutarhan uima -allas niin, että voit nauttia siitä sieltä.

Puutarha -allas, jossa on moderni muotoilu

10 ideaa puutarha -altaan moderniin suunnitteluun

Jos talosi on moderni ja minimalistinen, voit tehdä sen myös Uima -allas puutarhassa niin suunnittelu. Valitse selkeät viivat ja vähemmän yksityiskohtia. Voit luoda minipuutarhan, jossa on ruohoa ja kiviä talon ja uima -altaan väliseen tilaan. Voit korvata leveän kannen altaan reunalla suuremmalla terassilla altaan ympärillä. Valitse geometriset muodot ja klassiset värit ja suunnittelet modernin uima -altaasi täysin talon suunnittelun mukaisesti.

Uima -altaan ja kylpylän yhdistelmä puutarhassa

10 ideaa uima -altaalle puutarhan vesiputouksilla

Ja Uima -allas puutarhassa voidaan myös yhdistää hyvin käytännöllisesti spa -alueeseen. Uima -alueen vieressä oleva luonnonkivestä valmistettu korkea muuri voi turvata yksityisen tilan. Dynaamisuuden lisäämiseksi voit integroida seinään kaksi pientä vesiputousta, joista toinen virtaa altaaseen ja toinen poreallasta. Jotta puutarha näyttäisi täydelliseltä, aseta muutama kasvi pihan pieniin kapeisiin ja kulmiin.

Ui ja nauti panoraamanäkymistä

10 ideaa puutarha -altaan panoraamanäkymiin

Rentoudu altaassa nauttien henkeäsalpaavista näkymistä. Rakenna uima -allas äärettömällä reunalla korostaaksesi vaikutusta näkymään. Istuta ruohoa altaan reunan ympärille lisää luonnollisuutta ja yksityisyyttä. Kohdista lepotuolit ja muut huonekalut näkymään.

Löydä aikaa uimiseen

10 ideaa aurinkosuojalle uima -altaassa

The Uima -allas puutarhassa voidaan suunnitella siten, että olet suojattu auringon säteiltä uimisen aikana. Erota kylpylä ja uima -allasalue matalalla kiviseinällä altaan sisällä. Pihan aurinkovarjot tuovat sinulle varjoa kuumina kesäpäivinä. Aseta mukavat penkit ja aurinkotuolit uima -altaan ympärille, jotta voit nauttia täydellisestä rentoutumisesta. Jos haluat jotain eksoottisempaa, voit rakentaa kivilähteen puutarhan nurkkaan.

Rentoudu puutarha -altaan vieressä

10 ideaa puutarha -altaan ylelliselle takapihalle

Tuo hieman ylellisyyttä puutarha -alueellesi. Yhdistä Uima -allas puutarhassa porealtaalla ja luo pala paratiisia takapihallesi. Valitse huonekalujen verhoilu neutraaleilla ja kerman sävyillä. Rakenna vedenalainen kiviraja uima -altaan ja porealtaan välille. Rakenna valot altaan ympärille. Ne eivät ainoastaan ​​luo satumaista tunnelmaa illalla, vaan myös lisäävät turvallisuutta.

10 ideaa uima -altaalle pyöreässä muodossa

Joskus tilaa ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi uima -altaalle. Tässä tapauksessa voidaan harkita myös poreallasta, josta voit nauttia paitsi kesällä myös kylmällä talvella lämmitetyllä vedellä. Kiehuvalla vedellä on rentouttava vaikutus ja se muuttaa puutarhan paikkaan, jossa tuntuu hyvältä. Poreallas voi seistä vapaana, upotettuna lattiaan, muodostaa ylimääräisen alueen tai olla integroitu oleskelualueelle, jossa on takka.

10 ideaa uima -altaalle puutarhassa

Poreallas voidaan asentaa jopa korkeille terasseille ja suuremmille parvekkeille. Joten jos sinulla on vain yksi kerros taloa ja ei puutarhaa, sinun ei tarvitse mennä ilman virkistävää vettä. Ainoa tärkeä asia on, että terassi tai parveke kestää painon. Joten sinun kannattaa ehdottomasti kysyä neuvoa arkkitehdiltä etukäteen. Muussa tapauksessa seurauksena voi olla vaarallisia onnettomuuksia.

10 ideaa puutarha -altaan kipsi -seinälle

Jos uima -altaasi on puutarhassa seinää tai talon seinää vasten, voit muuttaa reunan mukavaksi penkiksi. Sitten voit maata suoraan auringossa kylvyn jälkeen tai roikkua jalat vedessä ystäviesi kanssa juttelemalla, jolloin saat selkänojan, jonka voit tehdä mukavammaksi muutamalla tyynyllä.

10 ideaa uima -altaalle puutarhametsässä

Jos sinulla on tarpeeksi tilaa ulkoalueellasi, olet tietysti erittäin tyytyväinen suurempaan uima -altaaseen. Se, onko tämä suunniteltu klassiseksi vai infinity -altaana, riippuu luonnollisesti sijainnista. Infinity -mallit valitaan pääasiassa rinteessä sijaitseviin kohteisiin. Muuten hankintakustannukset nousevat. Ajattele myös puutarha -allasta ympäröivää aluetta. Pitäisikö sen rajata vain nurmikko vai arvostatko sellaista terassia, jossa on aurinkotuoleja ja muita huonekaluja, joilla voit rentoutua heti virkistävän kylvyn jälkeen? Kun suunnittelet, harkitse tarpeisiisi sopivinta kokoa.

10 ideaa puutarha -altaan luonnonmaisemaan

Voit myös vapaasti valita muodon. Usein tämä yksinkertaisesti mukautetaan kiinteistön muotoon. Ja jos uima -allas on tarkoitus asentaa jälkikäteen, sen muoto riippuu myös muista puutarhaelementteistä, kuten olemassa olevista vuoteista ja terasseista. Ne, jotka pitävät klassisia pyöreitä tai suorakulmaisia ​​malleja liian tylsinä, valitsevat yksilöllisen mallin. Tässä esimerkissä istutus puutarhan uima -altaan ympärille on myös erittäin houkutteleva. Värikkäät niitynkukat ja ruohot saavat ympäristön näyttämään luonnolliselta, kun taas ikivihreät ja kiipeilykasvit toimivat lisäyksinä. Sorainen polku johtaa uima -altaalle, joka on varustettu askelkivillä ja näyttää samalla modernilta ja luonnolliselta.

Previous Post
Rantahuvila Balin saarella Indonesiassa
Next Post
Vinkkejä korotettujen sänkyjen istuttamiseen – mitkä kasvit sopivat hyvin yhteen?