15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee puutarhasta helppo hoito – Nämä 10 esimerkkiä voivat antaa sinulle idean!

Puutarha on helppohoitoinen ilman nurmikkoa Boccia -pentueen hiekkaa

Kallista vain taaksepäin ja nauti puutarhasta – unelma! Jos haluat tehdä puutarhasta helpon hoidettavan, sinun tulee ennen kaikkea luottaa oikeisiin materiaaleihin ja olla varovaisempi istutuksen suhteen. Sinun tulisi ehdottomasti välttää suurempia kukkapenkkejä ja paljon nurmikkoa. Seuraavassa esittelemme muutamia hienoja esimerkkejä helppohoitoisesta puutarhasuunnittelusta, jossa ärsyttävä puutarhanhoito on minimoitu. Anna itsellesi inspiraatiota ja tee puutarhasta vapaa -ajanviettopaikka!

Tee puutarhasta helppo ylläpitää – takapihan bocce -kenttä

Keilailu vihreä takapihalla kasveja puuaita pitkin

Boccia on italialainen versio pallopelistä. Keilahallin luomiseksi omaan puutarhaan tarvitset tasaisen pinnan ja tarpeeksi tilaa pelata. Pelikentän tulisi yleensä olla kooltaan 28 mx 4 m. Jos mahdollista, suosittelemme vähintään 22 x 3 m kokoa. Joten tämä idea on täydellinen pitkille, kapeille puutarhoille.

Puutarhahiutaleinen corten -terästakka Acapulco -nojatuoli

Koska bocce -pallo on sosiaalinen peli, on parasta sisällyttää puutarhan suunnitteluun joitakin kutsuvia sisustuselementtejä ja mukavat istuimet. Täällä bocce -kenttää täydentävät Corten -teräksinen takka ja neljä Acapulco -nojatuolia.

puutarha helppohoitoinen karkeus kuiva koristekasvi oliivipuu

Helposti hoidettavat kiipeilykasvit ja monivuotiset kasvit istutetaan peräkkäin aidan varrelle. Vastakkaisella puolella oleva koristeellinen sorapohja tarjoaa tilaa koristekasveille ja pienelle oliivipuulle. Keijuvalaisimet valaisevat pihan yöllä ja lisäävät kodikasta tunnelmaa.

Pieni nurmialue leikkimiseen ja mököttämiseen

Puutarhan helppohoitoiset kapeat nurmikonnauhat Lattian koristeellinen sora Betonilaatat

Pieni nurmikko puutarhassa ei ole koskaan väärässä. Pieni nurmikko aivan takapihan keskellä ei tarvitse paljon huoltoa ja tarjoaa samalla lapsille tarpeeksi tilaa hauskanpitoon ja peleihin.

Tässä kauniissa puutarhassa nurmikon alue on rajattu nurmikon reunalla. Tämä helpottaa nurmikon leikkaamista ja ylläpitoa. Betoni- ja sorapolut luovat mukavan kontrastin vihreälle nurmikolle ja johtavat takkaan, katettuun oleskelualueeseen ja terassille.

Puutarha helppo hoito nurmikko ideoita puinen terassi betoni ruukut kasvit

Hiljainen pakopaikka keskellä kaupunkia

Puutarhan helppohoitoinen koristehioma mehevä kuiva bambu -tulipalo

Tämä pieni takapiha San Franciscossa on loistava paikka rentoutua ja jutella ystävien kanssa raikkaassa ilmassa. Oleskelualue on hieman korkeampi, joten asunnon omistajilta on näkymä naapurimaalle. Corten -teräksinen takka on alemmalla tasolla ja tarjoaa kutsuvan paikan seurallisiin iltoihin. Istutus sisältää mehikasveja ja koristekasveja, jotka menestyvät kallioisella maaperällä, bambua yksityisyyden suojana ja pientä vihannespuutarhaa.

Puutarhan helppohoitoiset pienet modernit mehevät bambukasvit

Tee puutarhasta helppo ylläpitää – älä koskaan leikkaa nurmikkoa uudelleen!

Puutarhan helppohoitoisia ideoita nurmikon maton tiilipenkki

Tässä pienessä Lontoon kaupungin puutarhassa olisi vaikeaa ylläpitää todellista nurmikkoa. Tästä syystä asunnon omistajat ovat valinneet nurmikon maton. Keinotekoinen materiaali voidaan yhdistää täydellisesti todellisiin kasveihin ja puihin. Tämä luo erityisen harmonisen kokonaiskuvan.

Puutarha helppohoitoinen Sorapuutarha Japanilainen vaahtera Boxwood -pallo Heuchera

Keinotekoinen nurmikko leikkipaikkana 

Keinotekoinen nurmimatto puutarha helppohoitoinen moderni keinu lapset bambu koristekasvit

Keinotekoinen nurmikko on riittävän kestävä kestämään raskasta jalkaliikennettä ja on ihanteellinen pehmeä leikkipaikka. Tällä takapihalla Brooklynissa, New Yorkissa, lasten keinun alla, se toimii pudotusta vaimentavana matona, joka näyttää myös erittäin luonnolliselta. Varmista vain, että keinotekoisen nurmikon käyttöä suositellaan vain paikoissa, jotka eivät ole alttiina suoralle auringonvalolle tai voimakkaalle kuumuudelle. Muuten nurmikolla voi tulla epämiellyttävän lämmintä pelata.

Makea ja romanttinen

Puinen terassi puutarha helppohoitoinen puutarhavaja ruokailutila

Tämä Alabaman takapiha voi olla pieni, mutta se näyttää silti erittäin siistiltä ja romanttiselta. Riipputuoli, keinutuoli ja ruokapöytä lupaavat rentouttavia ja nautinnollisia hetkiä ulkona. Terassilla vaaleanpunaisia ​​kukkia pidetään yleensä ruukuissa, riippukoreissa tai ikkunalaatikoissa.

Puutarha riippuva tuoli runko takka etanolia

Luonnollinen puutarha, jossa on poreallas

Puutarhan helppohoitoiset luonnonkivilaatat, poreallas

Luonnollinen puutarha, jossa kasvaa puuta ja muita kasveja, tarvitsee vähän huoltoa. Yksinkertaisilla suunnitteluelementeillä siitä tulee paratiisi ihmisille ja eläimille. Luonnonkivilaatat, koristehiekka ja helppohoitoiset kasvit antavat tälle Etelä-Kalifornian takapihalle rehevän ilmeen. Puisen verhouksen ansiosta pyöreä poreallas voidaan integroida harmonisesti kokonaiskuvaan.

Ulkoilmaelokuva omassa puutarhassa

Puutarha on helppo ylläpitää ilman nurmikon kapeaa ulkoilmateatteria

Kukapa ei haluaisi nauttia illallista ulkona ja katsoa elokuvaa samanaikaisesti? Ne, jotka haluavat järjestää ulkoilutapahtumia, rakastavat tätä ideaa täällä. Oleskelutilan yli venytetyt keijuvalaisimet luovat mukavan tunnelman illalla.

Välimeren tunnelmaa

Helppohoitoinen puutarha Välimeren koristeellisella hiekalla, beigenvärisellä lattialla, kansituolit puulammikasuihkulähde

Välimeren puutarha lumoaa rennon viehätyksen ja on erittäin helppo ylläpitää. Jos haluat luoda Välimeren puutarhan, sinun tulee luottaa luonnonmateriaaleihin ja lämpimiin väreihin. Rikkoutuneet hiekkakivilevyt ja beige -koristehiekka luovat täydellisen taustan Välimeren kasveille, kuten laventelille, salvialle, sitruspuille ja hibiskille. Tämän Välimeren puutarhan kohokohta on luonnonkivestä valmistettu suihkulähde, joka ei miellytä asunnon omistajaa visuaalisesti vaan myös akustisesti.

Japanilainen zen -puutarha

Japanilaisen puutarhan suunnitteluideoita Helposti hoidettavat kasvit

Tässä yksinkertaisessa japanilaistyylisessä puutarhassa on kohottava yksityisyyden ja rauhallisuuden tunne. Jalkakäytävä liikkuu kuin joki kapean takapihan läpi, jossa strategisesti sijoitetut pengerrykset kasveineen luovat aitoa zen -tunnelmaa.

Japanilainen zen -puutarhan hiekkakivi suihkulähde

Japanilainen puutarhavalaistus kävelytie korostaa seltzen

Previous Post
Remontoitu moderni asunto, jossa on tyylikäs sisustus
Next Post
Rakenna lintuhuone itse – 9 mielenkiintoista ideaa ja ohjeet