15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Remontoitu moderni asunto, jossa on tyylikäs sisustus

moderni-kunnostettu-asunto-Singapore

Tyylikäs remontoitu moderni asuinpaikka tekijä ONG&ONG houkuttelee kaikkien huomion rauhallisella alueella Singaporen länsirannikolla. Yhden perheen koti osoitteessa 28 West Coast Grove on täysin uusittu, jotta enemmän valoa pääsee olohuoneeseen. Suunnittelu kehitettiin kiinnittämällä paljon huomiota yksityiskohtiin, mikä johti todelliseen turvapaikkaan, jossa on viihtyisä sisustus ja suuri puutarha keskellä kiireistä kaupunkia.

Valo ja luonnon elementit määrittävät kunnostetun modernin asunnon

Puinen julkisivu-moderni-asunto-singapore

the remontoitu moderni asuinpaikka  yhdistää luonnonmateriaaleja, jotka heijastavat auringonvaloa. Vesi, raitis ilma ja eksoottiset kasvit määrittelevät ulkoalueen. Monet mukavat sohvasarjat lupaavat miellyttäviä tunteja ulkona koko perheelle. Lampi, jossa on itämaisia ​​aiheita ja mielenkiintoinen valaistus, luo maagisen tunnelman puutarhaan. Sisällä seinät revittiin niin, että ensimmäinen kerros voi yhdistää saumattomasti patiolle. Kiiltävät valkoiset seinät auttavat maksimoimaan valon. Julkisivu on laajasti lasitettu ja tarjoaa kauniit näkymät vehreään ympäristöön ja puutarhaan. Portaikko lasikaiteella vähentää esteitä.

Remontoitu moderni asunto, jossa on tyylikäs sisustus

iso-olohuone-valkoiset huonekalut

the remontoitu moderni asuinpaikka alkaen  ONG&ONG on ominaista tyylikkäät valkoiset nahkahuonekalut. Huonekalut on minimoitu, jotta sisustus näyttää tilavammalta ja ihmiset voivat liikkua vapaasti. Keittiö on täysin valkoinen – sisäänrakennetut paneelit ja monet keittiökaapit piilottavat kaikki tarvikkeet, joten se näyttää siistiltä. Puu on ulkoseinän ja sisätilojen yhdistävä elementti – bambukatos ja olohuoneen puupinnoitetut seinät luovat kodikkaan tunnelman. Pienet kivet portaikon edessä korostavat ja toimivat koristeena.

Jazilta

Uudistettu suojakatto – talon julkisivu

remontoitu talon katos

Tyylikäs portaikko lasilla käytävällä

Puiset seinäkäytävän sisätilat

Minimalistinen valkoinen keittiö

valkoinen minimalistinen keittiö

Eksoottinen valkoinen kylpyhuone

eksoottinen-valkoinen-vapaasti seisova kylpyamme

Bambu katos

Bambu katos yhden perheen koti

Moderni yhden perheen koti Singaporessa

moderni yhden perheen talon julkisivu

Moderni remontoitu talo

moderni-remontoitu talo

Previous Post
Rantahuvila Balin saarella Indonesiassa
Next Post
Vinkkejä korotettujen sänkyjen istuttamiseen – mitkä kasvit sopivat hyvin yhteen?