15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Parhaat grillimerkit – Uudet ylelliset suunnittelijamallit Yhdysvalloista

viking top grillimerkit suunnittelee grilliharrastajia

Weber -grillimerkki on jo varmistanut ensimmäisen sijan saksalaisten sydämessä. Mutta tiesitkö, että se on sopivasti yhdysvaltalainen yritys? Yhdysvalloista – rajattomien mahdollisuuksien maasta – suuntautuu myös jättimäinen grillikärry, joka on yhtä tärkeä kuin autotalli. Tänään esittelemme sinulle joitain Parhaat grillimerkit jotka ovat saaneet hyvän markkina -aseman. Nämä ylelliset grillit saavat jokaisen grilliharrastajan sydämen lyömään nopeammin.

Parhaat grillimerkit – DCS

DCS-huippugrillimerkit, sisäänrakennettu kiviseinä-ulkokeittiö

 DCS ymmärsivät kauan sitten, että maailman parhaat kokit eivät löydy vain ravintoloista, vaan myös heidän kodeistaan. Näille intohimoisille kokkeille Fisher teki & Paykel Appliances suunnitteli DCS -tuotelinjan 80 -luvun lopulla. Niiden grillit on valmistettu vain parhailla menetelmillä ja materiaaleilla, ja ne on taattu koko elämän. Heidän Liberty -grillinsä mukana tulee pesuallas ja leivinpelti, kun taas perinteisissä kaasugrilleissä on grillivalot, keraamiset briketit ja suunnittelunupit.

DCS-mobile-grilli-vaunu-ruostumaton teräs-terassi-illallinen

DCS-huippugrillimerkit mobiili-allas-terassi-tumma ruostumaton teräs

Parhaat grillimerkit Yhdysvalloissa – VIKING

VIKINGin suosituimmat grillimerkit kaasuliesi

VIKING grillivaunu ruostumattomasta teräksestä kompakti säilytystilaa

VIKING-grilli-sisäänrakennettu ulkokeittiö-ruokailutiski

VIKING ruostumattomasta teräksestä valmistettu grillivaunun terassi ruokailutila Parhaat grillimerkit

Valmistaja Viikinki on tunnettu laadukkaista kotiuunistaan, mutta myös ulkokeittiöt lisäävät sen ansaittua mainetta huippuosaamisesta. Viking -grillien kiehtova muotoilu ja muotoilu voivat vetoaa vaativimpaankin kokkiin. Olipa grillaus, tupakointi, leivonta paistinpannulla tai uunissa, Viking tarjoaa kaiken.

LYNX PROFESSIONAL GRILLS

LYNX-PROFESSIONAL-GRILLS-usa-merkki-ruostumaton teräs-huippulaatua

LYNX-PROFESSIONAL-GRILLS-mobile-grill-vaunu-ulkokeittiö

LYNX-PROFESSIONAL-GRILLS-compact-outdoor-kitchen-island Parhaat grillimerkit

 Lynx Professional Grillit on tunnettu ylellisistä ulkokeittiölaitteistaan. Grillissä on erityinen hitsaustekniikka, joten ruostumattomasta teräksestä valmistetulla grillillä ei ole aukkoja, joihin rasva, sade ja ärsyttävät nesteet voivat kerääntyä. Lynx tarjoaa monia innovaatioita, mukaan lukien messinkipolttimet, jotka ovat vähemmän alttiita korroosiolle. Lynx -grillissä on kestävät keraamiset briketit, jotka takaavat erittäin tasaisen kypsennyslämpötilan.

DACOR

Dacorin huippugrillimerkit, grillikori, ruostumaton teräs, kompakti

Dacor-grilli-brändin lämmittävä-tarjotin-grillattu kala

Dacor-grilli, sisäänrakennettu ruostumaton teräs, merinäköala

 Dacor on ylellisten ulkokeittiölaitteiden johtaja. Yhtiö tarjoaa kolme eri linjaa erilaisiin kulinaarisiin taitoihin ja mieltymyksiin. Niiden polttimet on suunniteltu siten, että voit hallita palon lämpötilaa erittäin tarkasti riippumatta siitä, valitsetko yhden niiden sisäänrakennetusta grillistä tai grillikärryn. Dacor tunnetaan edelleen rakkaudestaan ​​yksityiskohtiin, kuten integroidut halogeenivalot, valaistut uunin nupit ja irrotettava tupakoitsija. Dacor tarjoaa myös valikoiman merkkisiä lisävarusteita, jotka täydentävät ulkokeittiön ulkoasua.

WEBER

Weber -grillivaunu mobiili ammattimainen malli

Weber -grillivaunu ruostumattomasta teräksestä valmistettu musta hylly

Weber-grilli-kompakti-mobiili-kaasukäyttö

Weber-kaasugrilli-malli-grillikärry-pallomainen muoto

Weber tunnetaan mullistavasta puutarhagrillistä. Kaikki alkoi vuonna 1951 George Stephenin kanssa, kun hän sai inspiraation poijusta ja loi kannen ja pyöristetyn grillin. Vaikka naapurit sanoivat, että grilli näytti avaruusalukselta, lihan mehukkuus ja maku puhuivat puolestaan. Siitä lähtien Weber jatkoi grillin mullistamista ja hänen intohimonsa ja innovaationsa ovat vertaansa vailla.

Kalamazoo Outdoor Gourmet

KALAMAZOO-ULKO-GOURMET-grilli-insertti suljettu

KALAMAZOO-ULKO-GOURMET-grilli-insertti-ruostumaton teräs-ulkokeittiö

KALAMAZOO-ULKO-GOURMET-ruostumaton teräs-grilli sisäänrakennettu

Kalamazoo Outdoor Gourmet on hybriditeknologian johtaja. Niiden grillien avulla voimme kokata kaasun, hiilen tai puun yhdistelmällä. Kalamazoo tarjoaa myös yksilöllisiä grillausalueita, joten voit yhdistää lihan, kalan ja vihannekset ja lisätä jopa nimikirjaimesi tai lyhyen moton, jotta kaikki tietävät, kuka on vastuussa herkullisista pihveistä.

KAKSINKOTKAT

Twin Eagles -brändi-grilli-ulkokeittiö-ruokailutiski

Twin Eagles -grillivalmistaja käyttää ulkokeittiötä

Twin Eagles -grillivalmistajan sisäänrakennettu malli

Twin Eagles kehittää nykyaikaisia ​​ulkokeittiökoneita. Yritys on erikoistunut grilleihin, joissa on luova muotoilu, innovatiivinen tekniikka ja huippulaatu. Sen grillisuorituskyvyn on kehittänyt palkittu insinööri Dante Cantal, ja se tarjoaa korkeammat lämpötilat samalla kun grillataan vähemmän kaasua kuusikulmaisten ritilien ansiosta. Kiiltävät pinnat, sisävalaistus ja LED-painikkeet täydentävät sisäänrakennettujen ja vapaasti seisovien mallien suunnittelua.

TYYPPISET KAASU -ERIKOT

PACIFIC-GAS-SPECIALTIES-mobile-compact-grill-vaunu

PACIFIC-GAS-ERITYISET-kompakti-grilli-puutarha

PACIFIC-GAS-ERITYISET-grill-insertti-puutarha-keittiö

Tyynenmeren kaasuerikoisuudet ovat grilliteollisuuden asiantuntijoita. Heidän innovaatioihinsa kuuluu ruostumattomasta teräksestä valmistettu poltin ja säätimet, jotka takaavat asetusten rajoittamattoman hallinnan. Ainutlaatuinen “Sure Start” sytytysjärjestelmä sytyttää grillin nopeasti, helposti ja turvallisesti. Yhtiö käyttää kestäviä, korroosionkestäviä materiaaleja. Legacy -sarjan grillit on valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä, kun taas T -sarja on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista. PGS -takuu on yksi alan laajimmista.

Previous Post
Vesipyöräily – innovatiivinen idea Schiller Sportilta
Next Post
Pyyhelahja: Pyyhekakun ohjeet ja lisää inspiraatiota!