15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ruoka ilman hiilihydraatteja – kaikki tärkeät tiedot yhdellä silmäyksellä!

Vähähiilihydraattinen ruokavalio on alun perin peräisin Yhdysvalloista, mutta se on myös saanut suurta suosiota Saksassa viime vuosina. Tämän tyyppisellä ruokavaliolla on kyse hiilihydraattien poistamisesta ruokavaliostasi. Haluatko laihtua muutaman kilon, mutta et ole varma mistä aloittaa? Mikä on vähähiilihydraattinen, mikä on sallittua tässä ruokavaliossa, mitkä ovat elintarvikkeet ilman hiilihydraatteja – kaikki tämä, samoin kuin paljon muuta hyödyllistä tietoa ja monia herkullisia ja terveellisiä reseptejä, joissa on vähän hiilihydraatteja, löydät artikkelistamme!

Hiilihydraatit Paprika on salaatin vähähiilihydraattinen terveellinen illallinen

Keskimäärin kulutat 250-300 grammaa hiilihydraatteja päivässä. Vähähiilihydraattisella ruokavaliolla hiilihydraattien saanti yleensä vähenee. Mutta koska ne ovat erittäin tärkeä energialähde ihmiskeholle, sinun ei pitäisi tehdä ilman niitä kokonaan. Kysymykseen siitä, kuinka monta hiilihydraattia päivässä tai mitä voit syödä vähähiilihydraattisella ruokavaliolla, ei ole tarkkaa vastausta – sinun on aina päätettävä itse. Perussääntö on kuitenkin – se saa olla enintään 150 grammaa. Siksi ei ole suuri yllätys, että elintarvikkeita, kuten perunoita, pastaa, leipää tai kakkuja, ei välttämättä kuluteta lainkaan tai vain hyvin pieninä määrinä. Vähähiilihydraattisella syömisellä on tärkeää syödä arvokkaita rasvoja, paljon proteiinia ja vähän hiilihydraatteja.

Ruoka ilman hiilihydraatteja ja mitä kutsutaan vähähiilihydraattiseksi?

Vähähiilihydraattiset elintarvikkeet laihduttavat pähkinöitä terveellisesti

Vähähiilihydraattisessa ruokavaliossa hiilihydraatteja sisältävät elintarvikkeet korvataan pääasiassa proteiinia ja rasvaa sisältävillä elintarvikkeilla. Mutta kaikki rasva ei ole samanlaista – terveelliset rasvat, kuten juuston, oliiviöljyn, avokadon tai kalan sisältämät rasvat, pitävät meidät täynnä pitkään. Ennen kuin muutat ruokavaliota kokonaan, sinun on ensin oltava tietoinen siitä, mitä kehossasi tapahtuu hiilihydraattien luopumisen jälkeen. Ne ovat tärkeimpiä energianlähteitä, joista valmistetaan glukoosia, joka toimii polttoaineena lihaksillemme, hermoillemme ja aivoillemme. Puuttuva energia, jonka keho normaalisti saa niistä, otetaan olemassa olevista rasvavarastoista, mikä puolestaan ​​johtaa laihtumiseen.

Vähähiilihydraattinen, mikä on sallittua ja kuinka monta hiilihydraattia päivässä?

Kuinka paljon kaloreita bataateilla on, kuinka monta kh munalla on

Mitä tulee vähähiilihydraattisiin, mitä voit syödä? Ateriat koostuvat pääasiassa vähähiilihydraattisista elintarvikkeista, kuten vihanneksista, lihasta, kalasta ja maitotuotteista. Sokeria, kakkua tai tärkkelyspitoisia ruokia, kuten leipää, riisiä, perunoita ja pastaa, vältetään yleensä kokonaan. Koska kaikki kevyet ja rasvattomat tuotteet sisältävät runsaasti sokeria, ne on myös poistettava valikosta. Mutta mikä on vähähiilihydraattinen ja kuinka monta hiilihydraattia sallitaan vähähiilihydraattisessa, riippuu ruokavalion muunnelmasta.

Sisältää juustohiilihydraatteja vähähiilihydraattisia terveellisiä välipaloja

 • 100-150 grammaa hiilihydraatteja päivässä Tätä kutsutaan edelleen “kohtalaiseksi” vähähiilihydraattiseksi ruokavalioksi ja se on täydellinen valinta kaikille, jotka harrastavat urheilua ja haluavat laihtua muutaman kilon hitaasti mutta terveellisesti. Voit syödä kaikenlaisia ​​vihanneksia, joita voit kuvitella – myös perunoita. Voit hemmotella itseäsi yhdellä tai kahdella annoksella hedelmiä päivässä tai riisiä ja kaurapuuroa pieninä määrinä aika ajoin.
 • 50-100 grammaa hiilihydraatteja päivässä Tällä alueella insuliinitasosi pysyy aina vakiona, mikä puolestaan ​​stimuloi rasvanpolttoa.
 • 20-50 grammaa hiilihydraatteja Tässä saavutetaan hiilihydraattittoman ruokavalion metaboliset hyödyt. Tämä on täydellinen alue kaikille, jotka ovat vakavasti ylipainoisia tai joilla on diabetes. Tämä vähähiilihydraattisen ruokavalion muoto tunnetaan myös nimellä keto -ruokavalio. Kehosi menee ketoosiin ja toimittaa aivoillesi energiaa niin kutsuttujen ketonikehojen kautta, mikä johtaa nopeaan painonpudotukseen. On kuitenkin kyseenalaista, toimiiko tämä ravitsemusmuoto pitkällä aikavälillä. Ketogeenisen ruokavalion avulla syöt lähes yksinomaan hiilihydraattittomia elintarvikkeita, kuten lihaa, juustoa ja vähähiilihydraattisia vihanneksia.

Mikä on vähähiilihydraattinen ja mitkä hiilihydraatit?

Ruoat ilman hiilihydraatteja, mitkä pähkinät ovat parhaita laihtumiseen

Hiilihydraatit tunnetaan myös sakkarideina ja koostuvat sokerimolekyyleistä, jotka muuttuvat elimistössä glukoosiksi ja käytetään energiana. Kuten rasvat, myös hiilihydraatit jaetaan eri ryhmiin:

 • Yksinkertaiset sokerit – Näitä ovat glukoosi ja fruktoosi. Glukoosi tunnetaan edelleen rypäleen sokerina ja sitä löytyy monista juomista. Fruktoosia eli hedelmäsokeria löytyy kaikentyyppisistä hedelmistä.
 • Siellä on myös Tupla sokeri Näitä ovat ennen kaikkea pöytäsokeri, maitosokeri ja mallasokeri. Niitä löytyy pääasiassa monista makeisista, kuten kakkuista ja suklaasta tai maidosta ja maitotuotteista. Ja kuten nimestä voi päätellä, pöytäsokeria käytetään melkein jokaisessa taloudessa – laitat sen kahviin tai käytät sitä leivonnassa. Tupla -sokeri nostaa verensokeritasoa hyvin nopeasti, mutta laskee myös hyvin nopeasti sen jälkeen.

Low Carb Cream Cheese Keto Pizza Resepti Tonnikalapohja

 • Kohteeseen Polysakkaridit on yksi keinotekoisesta sokerista, joka tunnetaan myös nimellä maltodekstriini, jota löytyy näkkileivästä ja paahtoleivästä. Raffinoosi, jota esiintyy kaikissa palkokasveissa, kuten linssissä ja papuissa, on myös moninkertainen sokeri.
 • Arvokkaita ja pitkäketjuisia hiilihydraatteja kutsutaan Polysakkaridit nimetty. Sitä löytyy elintarvikkeista, kuten riisistä, perunoista, pähkinöistä, kaurapuurosta, bataateista, quinoasta, hedelmistä, vihanneksista, jyvistä ja pastasta. Nämä ovat terveitä ja hyviä hiilihydraatteja, joiden kulutus on kyllästynyt pitkään ja verensokeri nousee paljon hitaammin. Tämä on myös syy, miksi voimme suositella erityisesti pitkäketjuista hiilihydraattiaamiaista, jos noudatat vähähiilihydraattista ruokavaliota.

Vähähiilihydraattinen Mitä sallitaan? – Näin voit laskea hiilihydraattien nettomäärän

Low Carb Kuinka monta grammaa hiilihydraatteja Keto -pannukakkuresepti

Jotta voit laskea tarkasti, kuinka monta vähähiilihydraattista kulutat, selitämme, kuinka lasketaan verensokeriin vaikuttavat hiilihydraatit. Yksinkertaisesti sanottuna nettohiilihydraatit ovat hiilihydraattien kokonaismäärä miinus kuitu ja puolet sokerialkoholeista. Tässä on esimerkki:

Proteiinipatukka sisältää:

 • 20 grammaa hiilihydraatteja
 • 10 grammaa kuitua
 • 8 grammaa sokerialkoholeja, kuten erytritolia ja ksylitolia.
 • Joten sinulle lasketut nettohiilihydraatit ovat 20-10-4 = 6 grammaa hiilihydraatteja.

Hiilihydraattittomat elintarvikkeet

Syö hiilihydraatitonta terveellistä välipalaa välipaloja laihtumiseen

Vähähiilihydraattisessa ruokavaliossa hiilihydraatiton ja vähähiilihydraattinen ruoka on tärkeintä. Mutta monille ihmisille herää kysymyksiä: Mitä hiilihydraatit sisältävät ja missä hiilihydraatit ovat? Alla on kattava luettelo ja paljon tietoa ruokavaliosta ilman hiilihydraatteja. Elintarvikkeet, joissa ei ole hiilihydraatteja, ovat tuotteita, jotka sisältävät alle 1 gramman käyttökelpoisia hiilihydraatteja 100 grammaa kohden. Tässä on katsaus tärkeimpiin ryhmiin:

 • Liha ja siipikarja ilman panimointia ja käsittelemättä
 • Kalaa ja äyriäisiä, kuten katkarapuja, simpukoita ja hummereita
 • Munat

Vähähiilihydraattiset elintarvikkeet Vihreät vihannekset, kuten pinaatti, salaatit, kurkut, monenlaiset juustot, avokado, marjat ja sitrushedelmät, pähkinät, lehtikaali, parsakaali, jogurtti ja juustoraaste.

Luettelo elintarvikkeista, joissa ei ole hiilihydraatteja

Vähähiilihydraattiset vihannekset Vähähiilihydraattiset reseptit Tee kukkakaali riisi itse

Seuraavassa on yksityiskohtainen luettelo lihan hiilihydraateista 100 grammaa kohti:

Lihan hiilihydraatit
Ankka 0 grammaa
Jauheliha, naudanliha 0 grammaa
Jauheliha, sianliha 0 grammaa
Jauheliha, sekoitettuna 0,1 grammaa
kana 0 grammaa
hanhi 0 grammaa
vasikanliha 0 grammaa
lammas 0 grammaa
Turkki 0 grammaa
Naudanliha 0 grammaa
porsaan liha 0 grammaa
villisika 0 grammaa

Vihannekset ilman hiilihydraatteja

Ruoka ilman hiilihydraatteja, mikä on vähähiilihydraattisia pähkinöitä, kun laihdutat terveenä

Monet vihannekset, kuten karitsasalaatti, pinaatti ja hapankaali, eivät sisällä lainkaan hiilihydraatteja, ja siksi ne ovat paras valinta vähähiilihydraattiselle ruokavaliolle. Lisäksi ne sisältävät paljon terveydelle hyödyllisiä kuituja, kivennäisaineita ja vitamiineja. On kuitenkin joitakin erittäin tärkkelyspitoisia vihanneksia, jotka eivät sovellu hiilihydraattivapaaseen ruokavalioon. Näitä ovat perunat, bataatit ja palsternakka.

Salaattiresepti vähähiilihydraattista ruokaa

Alla on luettelo vähähiilihydraattisista vihanneksista 100 grammaa kohti:

Kasvishiilihydraatit 100 grammaa kohden
Bambunversoja 0,3 grammaa
kukkakaali 2,97 grammaa
parsakaali 0,15 grammaa
Sienet 0,6 grammaa
kiinankaali 1,2 grammaa
Jäävuorisalaatti 1,6 grammaa
Karitsan salaattia 0,9 grammaa
Lehtisalaatti 1,1 grammaa
Kaali, valkoinen 3,07 grammaa
Kaali, vihreä 3 grammaa
Kyssäkaali 2,6 grammaa
Sveitsiläinen chard 0,7 grammaa
Oliivit 1,8 grammaa
paprika 2,9 grammaa
rucolaa 2,05 grammaa
Kurkku 1,7 grammaa
hapankaali 0,8 grammaa
parsa 1,5 grammaa
pinaatti 1,42 grammaa
tomaatti 2,65 grammaa
kesäkurpitsa 2,11 grammaa

Bataattihiilihydraatit

Hiilihydraattittomat elintarvikkeet, jotka tarkoittavat vähähiilihydraattisia mantelikaloreita

Bataatit ovat todellinen superruoka ja sisältävät runsaasti beetakaroteenia, joka muuttuu elimistössä A -vitamiiniksi. Vain 100 grammaa herkullisia vihanneksia kattaa päivittäiset tarpeesi. Lisäksi ne sisältävät paljon kaliumia, kalsiumia, magnesiumia ja C- ja E -vitamiineja.?

100 grammaa bataattia sisältää:

 • Kalorit: 86 kcal
 • Hiilihydraatit: 20 grammaa
 • josta sokeria: 4,3 grammaa
 • Proteiini: 1,6 grammaa
 • Rasvaa: 0,1 grammaa

Maissi hiilihydraatit

Vähähiilihydraattiset vihannekset Maissihiilihydraatit, joita kutsutaan vähähiilihydraattisiksi

Aivan kuten bataatti, maissi on tärkkelyspitoinen vihannes, ja vaikka se tarjoaa monia terveyshyötyjä, se ei ole hiilihydraatiton ruoka. Maissilla on kuitenkin alhainen glykeeminen indeksi ja se on lempeä verenpaineelle – tästä syystä voitaisiin sanoa, että se on yksi “hyvistä” hiilihydraateista. Se on myös erittäin runsaasti kuitua ja antioksidantteja. Joten jos et noudata tiukkaa keto-ruokavaliota, suosittelemme, että lisäät keltaiset vihannekset ruokavalioosi.

Maissin ravintoarvot 100 grammaa kohti:

 • Kalorit: 86
 • Hiilihydraatit: 15,7 grammaa
 • Proteiini: 3 grammaa
 • Rasvaa: 1,2 grammaa
 • Ravintokuitu: 8 grammaa

Porkkanat hiilihydraatit

Porkkanan hiilihydraatit on vähähiilihydraattinen terveellinen keto -ruokavalio mitä voit syödä

Porkkanat ovat loistava ja terveellinen välipala hiilihydraattivapaaseen ruokavalioon. Ne ovat vähäkalorisia ja runsaasti karoteenia – A -vitamiinin edeltäjää, jolla on suuri merkitys immuunijärjestelmälle ja näkökyvylle. Ne ovat myös erittäin runsaasti kaliumia, kalsiumia, fosforia ja magnesiumia.

Porkkanan hiilihydraatit ja ravintoarvot 100 grammaa kohti:

 • Kalorit: 26
 • Hiilihydraatit: 4,7 grammaa
 • Proteiini: 1 gramma
 • Rasvaa: 0,1 grammaa
 • Ravintokuitu: 3,9 grammaa

Tomaatin hiilihydraatit

Tomaattihiilihydraatit Vähähiilihydraattinen elintarvikeluettelo Vihannekset Terveellinen laihtuminen

Tomaatti on saksalaisten suosikki vihannes – jokainen ihminen kuluttaa keskimäärin noin 25 kiloa punaista vihannesta vuodessa. Tomaatit ovat erittäin hyvä 17 eri vitamiinin lähde, mukaan lukien C- ja K -vitamiinit. Ne sisältävät myös runsaasti kaliumia, kalsiumia, sinkkiä, rautaa ja välttämättömiä aminohappoja. Ja kuinka paljon hiilihydraatteja tomaateissa on? Alla on ravintoarvot 100 grammaa kohti:

 • Kalorit: 19 grammaa
 • Hiilihydraatit: 3,5 grammaa
 • josta sokeria: 3,2 grammaa
 • Proteiini: 0,8 grammaa
 • Rasvaa: 0,1 grammaa
 • Ravintokuitu: 1,3 grammaa

Kurkku hiilihydraatteja

Kasvoille, juomiin tai salaatteihin sekoitettuna – kurkut ovat todellisia monipuolisia. Ne ovat myös ihanteellisia hiilihydraattiton ruokavalio. Tärkeimmät ravintoaineet ovat kuitenkin kuorella ja sen alla, ja siksi on parasta nauttia niistä kuorimattomina.

Kurkun ravintoarvot 100 grammaa kohti:

 • Kalorit: 13
 • Hiilihydraatit: 1,8 grammaa
 • Proteiini: 0,6 grammaa
 • Rasvaa: 0,2 grammaa
 • Ravintokuitu: 0,9 grammaa

Hiilihydraatit paprikat

Paprikat Hiilihydraatit Vähähiilihydraattiset elintarvikkeet Ei hiilihydraatteja

Vähän kaloreita, runsaasti kuitua ja C -vitamiinia – paprika on suosittu ainesosa monissa eri vähähiilihydraattisissa ruuissa. Paprikat maistuvat kuitenkin väristä riippuen. Punaisella paprikalla on hieman makea maku ja vihreillä hieman katkera maku.

Paprika -ravintoarvot 100 grammaa kohti:

 • Kalorit: 32
 • Hiilihydraatit: 6 grammaa
 • josta sokeria: 3,9 grammaa
 • Proteiini: 1 gramma
 • Rasvaa: 0,3 grammaa

Hiilihydraattivapaat ruoat – Muut vähähiilihydraattiset vihannekset vähähiilihydraattiseen ruokavalioon

Vähähiilihydraattiset vihannekset, kuten terveet, ovat vähähiilihydraattisia

 • Parsakaali Hiilihydraatit – Vihreä parsakaali sisältää paljon elintärkeitä aineita, kuten C-, E- ja K -vitamiineja sekä paljon kalsiumia, kaliumia, rautaa, sinkkiä ja magnesiumia. Ja vain noin 2 grammaa hiilihydraatteja 100 grammaa ei tietenkään saisi puuttua luettelosta elintarvikkeista, joissa ei ole hiilihydraatteja.
 • Sienet hiilihydraatit – Sienet ovat paitsi vähäkalorisia, myös proteiinipitoisempia kuin muut vihannekset, kuten esimerkiksi pinaatti. Ne sisältävät vain 0,4 hiilihydraattia 100 grammaa kohden, joten ne sopivat erinomaisesti ruoanlaittoon ilman hiilihydraatteja.

Riisihiilihydraatteja ja kuinka paljon hiilihydraatteja bulgurissa on?

Riisihiilihydraattien ravintoarvo Kuskusin keitetyt vähähiilihydraattiset salaattireseptit

 • Riisin ainesosat ja ravintoarvot vaihtelevat lajikkeesta riippuen. Mutta heillä kaikilla on jotain yhteistä. Ne kaikki sisältävät keskimäärin noin 80 grammaa hiilihydraatteja. Tästä syystä ne eivät sovellu hiilihydraattivapaaseen ruokavalioon.
 • Riisikakut Hiilihydraatit – Riisivohveli tarjoaa vain noin 30 kaloria ja on erittäin suosittu vähäkalorinen välipala. Kuitenkin 6 grammaa hiilihydraatteja, riisikakut eivät ole hyvä valinta vähähiilihydraattiseen ruokavalioon.
 • Bulgur -hiilihydraatit – Bulgur on erittäin runsaasti kuitua, kasviproteiinia sekä monia vitamiineja ja kivennäisaineita, ja sen katsotaan olevan paljon terveellisempää kuin pastaa tai riisiä. Valitettavasti 20 grammaa hiilihydraatteja 100 grammaa kohden se ei ole vähähiilihydraattinen ruoka.

Pähkinät Hiilihydraatit ja mitkä pähkinät ovat parhaita laihtumiseen?

Pähkinähiilihydraatit Mitkä pähkinät ovat parhaita laihtumiseen

Terveet ja täynnä välttämättömiä mineraaleja ja vitamiineja, pähkinät ovat epäilemättä yksi parhaista terveellisistä, hiilihydraattivapaista välipaloista. Koska ne ovat erittäin kuitupitoisia, myös hiilihydraatit ovat erittäin vähäisiä. Pähkinöiden hiilihydraatit vaihtelevat kuitenkin lajikkeesta riippuen, eivätkä kaikki sovellu vähähiilihydraattiseen ruokavalioon. Lisäksi ne sisältävät noin 550-600 kaloria 100 grammaa kohden, joten ne eivät ole erityisen vähäkalorisia – joten se saa olla enintään kourallinen päivässä. Seuraavassa on yksityiskohtainen pähkinäluettelo 100 grammaa kohti:

 • Cashewpähkinät hiilihydraatit – 8 grammaa hiilihydraatteja
 • Maapähkinät hiilihydraatit – 8,6 grammaa
 • Hasselpähkinät Hiilihydraatit – 2 grammaa
 • Makadamia -hiilihydraatit – 1 gramma
 • Mantelit hiilihydraatit – 4 grammaa
 • Brasilian pähkinän kalorit ja hiilihydraatit – 656 kaloria ja 1 gramma hiilihydraatteja
 • Pekaanipähkinät Hiilihydraatit – 1 gramma hiilihydraatteja
 • Pistaasipähkinät – 4,7 grammaa
 • Pähkinähiilihydraatit – 1,9 grammaa

Pähkinät Hiilihydraatit Luettelo Vähähiilihydraattisista välipaloista

 • Pähkinät laihtumiseen? – Vaikka pähkinät ovat erittäin kaloreita, ne ovat täydellisiä laihduttamiseen. Ne sisältävät runsaasti terveitä, tyydyttymättömiä rasvahappoja, jotka takaavat pidemmän kylläisyyden tunteen ja säätelevät positiivisesti verensokeria. Joten vastaus kysymykseen siitä, voitko laihtua terveellisesti pähkinöillä, on ehdottomasti “kyllä”! Kaikki pähkinät eivätkä vain mantelit auttavat sinua laihduttamaan!
 • Onko pellavansiemenissä hiilihydraatteja? – Ei ole mikään salaisuus, että pellavansiemenet ovat uskomattoman hyödyllisiä terveydellemme. Ne sisältävät paljon kuitua ja terveellisiä omega-3-rasvahappoja, jotka ovat erittäin tärkeitä immuunijärjestelmälle ja aineenvaihdunnalle. Lisäksi ne ovat erittäin runsaasti E-, B1- ja B6 -vitamiineja, proteiineja, sinkkiä ja magnesiumia. Jos etsit elintarvikkeita, joissa ei ole hiilihydraatteja, voit korvata aamulla helposti kaurahiutaleet myslissä pellavansiemenillä – ne tarjoavat vain 7 grammaa hiilihydraatteja 100 grammaa kohden.

Hiilihydraattivapaa ruoka – missä hedelmissä on vähän hiilihydraatteja??

Vähähiilihydraattiset hedelmät mansikat ravitsemukselliset arvot terveellinen laihtuminen

Hedelmät ovat terveitä ja täynnä terveitä kuituja ja vitamiineja. Useimmat hedelmät sisältävät kuitenkin suuren määrän fruktoosia, minkä vuoksi ne eivät sovellu vähähiilihydraattiseen ruokavalioon. Tässä artikkelissa voit lukea, mitkä hedelmät ovat vähähiilihydraattisia ja lisää hedelmien kaloreista.

Juustohiilihydraatit

Vähähiilihydraattinen ruokajuusto, jossa on paljon proteiinia ja vähän hiilihydraatteja

Juusto ei ole vain herkullinen, vaan myös todellinen vitamiini- ja proteiinipommi. Ja paras uutinen on – useimmat juustot ovat myös muita kuin hiilihydraattisia elintarvikkeita. Alla on koottu luettelo juustohiilihydraateista ja suosituimmista tyypeistä.

 • Vuorijuuston hiilihydraatit – 0 grammaa
 • Aurajuustohiilihydraatit – 0 grammaa
 • Brie hiilihydraatit – 0 grammaa
 • Voijuustohiilihydraatit – 0 grammaa
 • Camembert -hiilihydraatit – 0 grammaa
 • Cheddar -hiilihydraatit – 0 grammaa
 • Emmental hiilihydraatit – 0 grammaa
 • Kermajuustohiilihydraatit – 3 grammaa
 • Gouda -hiilihydraatit – 0 grammaa
 • Raejuuston hiilihydraatit – 2,6 grammaa
 • Mozzarella -hiilihydraatit – 0 grammaa
 • Parmesan -hiilihydraatit – 0 grammaa
 • Lampaanjuuston hiilihydraatit – 0,5 grammaa
 • Vuohenjuuston hiilihydraatit – 0,2 grammaa

Millä juustolla laihtumiseen ja kuinka monella hiilihydraatilla on vähärasvainen kvarkki?

Mikä juusto laihdutusruokavalioon ilman hiilihydraatteja

 • Rasvaton kvarkki hiilihydraatit – Vain 66 kaloria 100 grammaa kohden rasvaton kvarkki on erittäin suosittu urheilijoiden ja kaikkien terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota arvostavien keskuudessa. Lisäksi se sisältää vain 4 grammaa hiilihydraatteja ja 22 grammaa proteiinia ja on siksi erittäin maukas vähähiilihydraattinen ruoka.
 • Mikä juusto laihtua? – Korkean rasva-, natrium- ja kaloripitoisuutensa vuoksi monet pidättäytyvät syömästä juustoa. Se on kuitenkin myös erinomainen proteiinin, kalsiumin ja muiden ravintoaineiden lähde ja voi jopa auttaa sinua laihduttamaan. Ja nämä ovat vähiten kaloreita juustoja, jotka sopivat täydellisesti mihin tahansa ruokavalioon:
Juuston tyyppi Hiilihydraatit
Brie 345 kaloria
Voijuustoa 240 kaloria
Camembert 219 kaloria
Fetajuusto 203 kaloria
raejuusto 103 kaloria
harzer juustoa 131 kaloria
Mozzarella 200 kaloria
ricotta 175 kaloria
Vuohenjuusto 330 kaloria

Hiilihydraatit lihassa

Porkkanan hiilihydraatit ovat vähähiilihydraattisia, mikä on sallittua

Mitä tulee elintarvikkeisiin, joissa ei ole hiilihydraatteja, ensimmäisenä tulee mieleen liha. Riippumatta siitä, onko siipikarja, naudanliha vai sianliha – kaikki nämä ovat täysin hiilihydraattittomia ruokia. Liha on myös erinomainen korkealaatuisen proteiinin ja proteiinin lähde ja erittäin rautapitoinen. Terveellisen ruokavalion vuoksi suosittelemme lihan grillaamista, paahtamista tai keittämistä – sen paistaminen öljyssä tai leivonnassa lisää kaloripitoisuutta.

 • Kanan hiilihydraatit 100 grammassa on nolla ja se sisältää myös monia tärkeitä ravintoaineita.
 • Sianlihan hiilihydraatit ovat myös 0 grammaa. Se on erittäin runsaasti A-, B- ja E -vitamiineja sekä kaliumia, sinkkiä ja rautaa.
 • Kuten kana ja sianliha, ne ovat myös Naudan hiilihydraatit on nolla. Se sisältää paljon rautaa ja B12 -vitamiinia ja takaa pidemmän kylläisyyden tunteen.

Ruoka ilman hiilihydraatteja – Bratwurst on vähähiilihydraattinen?

Bratwurst Low Carb sisältää makkarahiilihydraatteja terveellisen laihtumisen

Bratwurst, Bockwurst, Weißwurst – kaikenlaiset makkarat ovat yksinkertaisesti osa jokaista grilliä kesäkuukausina ja ovat monien saksalaisten lempiruokia. Mutta ovatko ne myös terveitä. Mutta onko makkarassa hiilihydraatteja? Kun ostat makkaratuotteita, tarkista etiketti, koska jotkut sisältävät sokeria ja muita makua parantavia aineita. Jotta sinulla olisi parempi yleiskatsaus siitä, ovatko makkarat todella hiilihydraattivapaita elintarvikkeita, olemme koonneet yhteen hiilihydraattitiedot 100 grammaa kohden suosituimpia lajeja:

 • Bratwurst hiilihydraatit – 0,2 grammaa
 • Bockwurst -hiilihydraatit – 0,3 grammaa
 • Leberkäse -hiilihydraatit – 0,4 grammaa
 • Maksamakkara, hienoja hiilihydraatteja – 1,5 grammaa
 • Mettwurst -hiilihydraatit- 0,2 grammaa
 • Salami hiilihydraatit – o, 1 gramma
 • Tee makkara hiilihydraatit – 0,3 grammaa
 • Weisswurst – 0,3 grammaa
 • Wiener -makkarat – 0,2 grammaa

Munan hiilihydraatit

Venäläiset munat, joissa on savustettua lohta vähähiilihydraattista, mikä on sallittua terveellisiin resepteihin laihtumiseen

Munat ovat todellinen superruoka, eikä niitä pitäisi puuttua missään valikossa. Ne sisältävät runsaasti B12-, A- ja B5 -vitamiineja ja ovat erinomainen seleenin, fosforin ja foolihapon lähde. Muna koostuu kokonaan proteiinista ja rasvasta, minkä vuoksi munat ovat täydellinen vähähiilihydraattinen ruoka, kun asioiden on edettävä nopeasti.

Munat Ravintoarvot 100 grammaa kohti:

 • Kalorit: 135
 • Proteiini: 12,1 grammaa
 • Hiilihydraatit: 1,3 grammaa
 • Rasvaa: 9,6 grammaa

Kuinka terveellistä on vähähiilihydraattinen?

Mitä keinoja ovat hiilihydraatit naudanlihan vähähiilihydraattiset reseptit

Vielä keskustellaan siitä, onko hiilihydraatiton ruoka terveellistä vai ei. Seuraavassa kerromme sinulle, mitä etuja ja haittoja vähähiilihydraattisella ruokavaliolla on terveydellemme.

 • Verenpaineen alentaminen – Korkea verenpaine on merkittävä riskitekijä monille sairauksille, kuten aivohalvaukselle, munuaisten vajaatoiminnalle ja sydänsairauksille. Kaikilla ruokavalioilla, jotka vähentävät hiilihydraattien kulutusta ja suosittelevat monien terveiden rasvojen ja öljyjen, kuten avokadon, oliiviöljyn ja kookosöljyn kulutusta, on positiivinen vaikutus verenpaineeseen.
 • Vähähiilihydraattinen diabetes – Koska diabeetikot saavat kuluttaa vähän tai ei lainkaan sokeria, “ei -hiilihydraatti -ruokavalio” on heille ihanteellinen. Mutta koska liha lisää myös diabeteksen kehittymisen riskiä, ​​sitä tulisi käyttää vain kohtuudella.
 • Vähentää sydänkohtauksen riskiä – Rasvan molekyylitriglyseridit lisäävät merkittävästi sydänkohtauksen riskiä. Monien uusien tutkimusten mukaan ruokavalio ilman hiilihydraatteja auttaa alentamaan triglyseriditasoja.

Vähähiilihydraattinen mitä voit syödä munamuffinsseja resepti nolla carb

Valitettavasti ruokavaliolla, joka kuluttaa vähän tai ei lainkaan hiilihydraatteja, on myös monia haittoja:

 • Monien vitamiinien ja ravintoaineiden puute – Vähähiilihydraattisella ruokavaliolla hedelmät poistetaan valikosta lähes kokonaan. Ja vaikka useimmat hedelmät ovat täynnä fruktoosia, ne ovat myös erittäin tärkeä monien kivennäisaineiden ja vitamiinien lähde. Vitamiinipuutoksen välttämiseksi suosittelemme syömään paljon vihanneksia.
 • Koska liiallisella lihan, kalan, maitotuotteiden ja munien kulutuksella on meihin hapan vaikutus, se voi valitettavasti johtaa siihen Ylihappoisuus tulla, joka on vastuussa monista muista valituksista. Näitä ovat väsymys, huono suorituskyky, migreeni, hermostuneisuus ja krooniset iho -olosuhteet.
 • Valtimoiden tukkeutuminen raskaana oleville naisille tai ihmisille, joilla on sydän- ja verisuonitautien ongelmia rasvan ja proteiinin lisääntyneen kulutuksen vuoksi.
 • Muutosvaiheen ensimmäisten viikkojen aikana voit myös Lihaskrampit, pahoinvointi ja voimakas päänsärky ilmestyvät.

Hiilihydraattiton ruoanlaitto – paljon herkullisia vähähiilihydraattisia reseptejä

kh brot Mitä vähähiilihydraattiset pähkinät tarkoittavat laihtua terveellisesti

Nyt kun olemme antaneet sinulle perusteellisen käsityksen hiilihydraattittomista elintarvikkeista, meillä on sinulle ehdotuksia hiilihydraattittomista. Ja koska tyypillinen saksalainen aamiainen koostuu enimmäkseen leivästä ja hillosta, ensimmäinen reseptimme koskee leipiä, joissa on vähän hiilihydraatteja.

Vähähiilihydraattiset pulla -ainekset:

 • 130 grammaa mantelijauhoa
 • 40 grammaa mantelia, jauhettua
 • 25 grammaa seesaminsiemeniä
 • 20 grammaa psylliumkuoria
 • 1 rkl leivinjauhetta
 • 3 munanvalkuaista
 • ripaus suolaa
 • 1 rkl tuorejuustoa
 • 270 ml kiehuvaa vettä

kh leipä keto -pullat resepti vähähiilihydraattinen mikä on sallittua

Ja näin tehdään:

 • Esilämmitä uuni 180 asteeseen.
 • Laita kuivat aineet isoon kulhoon ja sekoita hyvin.
 • Lisää valkuaiset ja sekoita kaikki keskenään.
 • Sekoita hitaasti kiehuvaan veteen ja lisää sitten tuorejuusto.
 • Muotoile kaikki taikinaksi ja aseta rullat leivinpaperilla vuoratulle pellille.
 • Paista noin 60 minuuttia.

Hiilihydraattivapaat ruoat- Ideoita nollahiilihydraatteihin

Hiilittömät välipalat Low Carb Chips Korvaava salami

Seuraavassa on kaksi erittäin yksinkertaista ja erittäin maukasta ideaa välipaloille ilman hiilihydraatteja:

 • Salaamista valmistetut vähähiilihydraattiset sirut – Tätä varten tarvitset 100 grammaa ohuesti viipaloitua salaamia ja 1 tl oliiviöljyä. Aseta salamiviipaleet uunipellille, lorauta ne oliiviöljyllä ja paista niitä sitten noin 20-25 minuuttia 180 asteessa.
 • Cheddar -juustolastuja ilman hiilihydraatteja valmistetaan täsmälleen kuten yllä oleva resepti – leikkaa hyvin ohuita viipaleita Cheddar -juustoa ja paista ne 150 grammaan, kunnes ne ovat kullanruskeita noin 30-35 minuuttia.

Vähähiilihydraattisten sirujen korvike

Vähähiilihiutaleiden korvaava resepti Vähähiilihydraattinen Miksi

Jotain naposteltavaa television edessä on yksinkertaisesti osa sitä, ja siksi meillä on täydellinen resepti herkullisille siruille, joka koostuu kokonaan vähähiilihydraattisista elintarvikkeista.

Ainekset:

 • 100 grammaa mantelijauhoa tai jauhettuja manteleita
 • 150 grammaa mozzarellaa
 • Valitsemasi mausteet

Valmistautuminen:

 • Esilämmitä uuni 180 asteeseen.
 • Pilko mozzarella pieniksi paloiksi ja sulata yhdessä muiden aineiden kanssa kattilassa miedolla lämmöllä.
 • Vaivaa taikina hyvin käsilläsi ja kauli se mahdollisimman ohuesti kahden leivinpaperin väliin.
 • Leikkaa pieniksi paloiksi, laita leivinpaperille ja paista noin 10 minuuttia.

Vähähiilihydraattiset välipalat Tee itsestäsi terve ja laihduta lehtikaalia

Monet vihannekset ovat myös täydellisiä hiilihydraattittomille siruille. Esimerkiksi lehtikaalia, kesäkurpitsaa, kurkkua ja porkkanaa sisältävät sirut ovat erityisen rapeita ja maukkaita. Menettely on sama kaikille:

 • Kuumenna uuni 200 asteeseen.
 • Leikkaa vihannekset hyvin ohuiksi viipaleiksi.
 • Lorauta noin 1 tl oliiviöljyä ja mausta valitsemallasi mausteella.
 • Levitä kasvikset uunipellille ja paista noin 10 minuuttia.
 • Käännä ja paista vielä 10 minuuttia.

Resepti lihapullia ilman hiilihydraatteja

Lihapullat ilman kananmunaa ja vähähiilihydraattista hampurilaisjuustoa

Ainekset:

 • 600 grammaa jauhelihaa, sekoitettuna
 • 1 iso sipuli
 • 1 muna
 • 20 grammaa sinappia, keskilämmin
 • hieman persiljaa, tuoretta ja hienonnettua
 • 1 rkl oliiviöljyä
 • suolaa ja pippuria

Valmistautuminen:

 • Leikkaa sipuli pieniksi paloiksi ja laita suureen kulhoon yhdessä muiden aineiden kanssa oliiviöljyä lukuun ottamatta ja sekoita kaikki hyvin.
 • Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista lihapullat keskilämmöllä noin 5 minuuttia kummaltakin puolelta.

Hiilihydraattivapaat ruoat-herkullisia munattomia lihapullia raejuustolla

Ruoanlaitto ilman hiilihydraatteja Vähähiilihydraattisen illallisen reseptit Keto -hampurilaiset

Ainekset:

 • 1 kg jauhelihaa, sekoitettuna
 • 250 grammaa vähärasvaista kvarkia
 • 3 rkl raastettua parmesaania
 • 1 nippu kevätsipulia
 • Persilja, tuoretta ja hienonnettua
 • 2 valkosipulinkynttä
 • suolaa ja pippuria

Näin se tehdään:

 • Laita kaikki ainekset kulhoon ja vaivaa hyvin.
 • Kuumenna pannulla oliiviöljyä ja paista siinä lihapullia.

Ruoka ilman hiilihydraatteja – ideoita vähähiilihydraattisen leivontaan

Leipominen vähähiilihydraattista kanaa kh reseptejä paljon proteiinia laihtuminen

Snitseli on useimpien saksalaisten toinen suosikki ruokalaji, ja jotta sinun ei tarvitse tehdä ilman tätä herkullista ruokaa, annamme sinulle ideoita vähähiilihydraattisesta leivonnasta, jotka toimivat yhtä hyvin kuin perinteiset korppujauhot.

 • Mantelijauho tai jauhetut mantelit
 • Kookoshiutaleet
 • Kookosjauho
 • Jauhetut pellavansiemenet
 • Parmesaania
 • murennettuja siankuoria

Pizza vähähiilihydraattista 

Pizzan vähähiilihydraattiset vähähiilihydraattisen illallisen reseptit

Kyllä, luit oikein – jopa pizza on vähähiilihydraattinen ja maistuu yhtä hyvältä, ellei vähän paremmalta! Ensimmäinen resepti on vähähiilihydraattinen, vähärasvainen, tonnikalapohjainen pizza.

Ainekset:

 • 2 tölkkiä tonnikalaa
 • 3 rkl mantelijauhoa
 • 2 munaa, koko M
 • Tomaattikastiketta levittämiseen
 • 80 grammaa raastettua mozzarellaa
 • Täytteenä valitsemasi vihannekset
 • Suolaa, pippuria ja tuoretta basilikaa

Valmistautuminen:

 • Kuumenna uuni 200 asteeseen.
 • Sekoita tonnikala mantelijauhojen ja munien kanssa tasaiseksi taikinaksi.
 • Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja levitä ohuesti leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista sitten noin 8-10 minuuttia.
 • Peitä pizzapohja tomaattikastikkeella ja vihanneksilla, ripottele mozzarellalle ja paista vielä 10 minuuttia.

Herkullinen hiilihydraatiton pizza kukkakaalin pohjalla

Low Carb Pizza Resepti Tonnikala Pizza Base Terveellisiä reseptejä illalliselle

Kukkakaali on todellinen monipuolinen vähähiilihydraattisten ruokien maailmassa, ja seuraava reseptimme on selvä todiste siitä.

Ainekset:

 • 700 grammaa kukkakaalia
 • 150 grammaa raastettua parmesaania
 • 1 muna, koko L.
 • Valitsemasi mausteet

Valmistautuminen:

 • Kuumenna uuni 200 asteeseen.
 • Laita kukkakaalin kukat tehokkaaseen tehosekoittimeen ja pilko, kunnes ne ovat riisin sakeita.
 • Paista kukkakaali riisiä pannulla keskilämpötilassa noin 10 minuuttia.
 • Laita kaikki ainekset kulhoon ja sekoita hyvin.
 • Kauli ohuesti kahden leivinpaperin väliin ja laita uunipellille.
 • Paista 20 minuuttia, peitä halutut ainekset ja paista sitten vielä 10 minuuttia.

Vähähiilihydraattisen suklaan resepti 

Onko suklaahiilihydraattien vähähiilisten karkkien resepti

Pähkinät, nougat, täysmaito tai tumma suklaa – tuskin on ketään, joka ei rakastaisi suklaata! Onko suklaassa hiilihydraatteja, joita ihmettelet? Valitettavasti nyt, kun herkku on enimmäkseen sokeria, vastaus on “kyllä”. Jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka eivät voi tai eivät voi tehdä ilman suklaata, seuraava reseptimme vähähiilihydraattiselle suklaalle on juuri sinulle sopiva!

Ainekset:

 • 100 grammaa kaakaovoita
 • 50 grammaa kaakaojauhetta, makeuttamaton
 • 30 grammaa erytritolia

Näin se tehdään:

 • Sulata kaakaovoi pannulla koko ajan sekoittaen.
 • Lisää kaakaojauhe ja erytritoli ja jatka sekoittamista.
 • Halutessasi voit nyt lisätä pähkinöitä.
 • Joko täytä suklaamuotti tai levitä pienelle leivinpaperilla vuoratulle vuoalle.
 • Jäähdytä 10 minuuttia ja nauti!

Leivonnaiset ilman hiilihydraatteja

Vähähiilihydraattiset piparkakkureseptit Vähäkaloriset joulukortit

Joulu on vasta 2 kuukauden päästä! Ja mikä olisi joulu ilman herkullisia keksejä?! Voit napostella niin paljon kuin haluat mehukkaista ja erittäin maukkaista vähähiilihydraattisista piparkakuista, jotka meillä on sinulle!

Ainekset:

 • 200 grammaa hasselpähkinää, jauhettua
 • 60 grammaa mantelia, hienonnettuna
 • 50 grammaa hienonnettuja hasselpähkinöitä
 • 3 munaa
 • 120 grammaa erytritolia
 • 1 tl vettä
 • 1 tl kaliumia
 • puoli pakettia piparkakkumaustetta
 • 1 tl kanelia
 • 100 suklaata 90% kaakaolla

Hiilihydraattivapaa leivonnainen Leivonta vähähiilihydraattisten evästeiden resepti

Valmistautuminen:

 • Kuumenna uuni 180 asteeseen ja liota kalium veteen.
 • Munat nukkuvat jäykästi. Lisää erytritoli ja kalium. Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi.
 • Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen.
 • Käsittele seos sauvasekoittimella taikinaksi.
 • Muotoile pieniä palloja ja levitä leivinpaperilla vuoratulle pellille.
 • Painele tasaiseksi ja paista 40 minuuttia. Anna jäähtyä kokonaan.
 • Sillä välin anna suklaan sulaa vesihauteessa koko ajan sekoittaen.
 • Peitä piparkakut suklaalla, anna jäähtyä ja nauti!

Hiilihydraattittomat makeiset Vähähiilihydraattiset välipalat Reseptit Keto Brownie

Previous Post
Korujen tekeminen lapsille – 11 värikästä ideaa, joissa on ohjeet kauniille kaulakoruille ja rannekoruille
Next Post
Tee-se-itse-kuntovälipalat-terveellisiä ja proteiinipitoisia reseptejä