15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kaurapuuro kylpy vaikutus: miksi ihotautilääkärit suosittelevat tätä luonnollista tuotetta

Olipa loma Alpeilla tai matka rannalle: ihomme altistuu voimakkaille ilmastovaikutuksille sekä kesällä että talvella. Ihmiset, joilla on kuiva iho, kärsivät tulehduksesta ja ärsytyksestä ympäri vuoden. Atooppista ihottumaa sairastavat potilaat kärsivät erityisen paljon, koska sää vaikuttaa kielteisesti ihoon ja voi jopa pahentaa oireita. Yhdysvaltalainen ihotautilääkäri suosittelee kaurapuuron ottamista epämukavuuden lievittämiseksi. Mikä on kaurapuurokylpyvaikutus ja kenelle se on erityisen hyödyllinen – selitämme sen artikkelissa.

 1. Kaurahiutale Vaikutus kuivaan ihoon ja neurodermatiittiin

Tee kolloidinen kaura pehmeälle iholle

Hienoksi jauhettua kaurapuuroa sisältävä kylpy kosteuttaa ihoa ja voi lievittää kutinaa ja punoitusta. Kotihoito on erityisen hyödyllinen aknen, auringonpolttaman, ihon ärsytyksen ja vauvoilla vaipan ihottuman hoitoon. Jos sinulla ei ole kroonista sairautta, voit yksinkertaisesti testata, auttaako kaurapuuro kylpyamme. Turvallisuuden vuoksi neurodermatiittia sairastavien potilaiden tulisi ensin kysyä neuvoa yleislääkäriltään ja lastenlääkäriltä, ​​joilla on vauvoja..

DR. Floridan ihonhoitoklinikan johtaja Azza Halim selittää, että kaurapuuro toimii luonnollisena pehmentävänä aineena ja tekee kuivasta ihosta joustavan. Ne suojaavat ihon suojaa ja auttavat palauttamaan kosteustasapainon. Jännityksen tunteet lievittyvät, iho näyttää tasaiselta ja tuntuu sileältä ja joustavalta.

Uiminen kolloidinen kaurapuuro auringonpolttaman sattuessa

Kaurapuuro sisältää myös terveellisiä rasvoja ja vitamiineja. Esimerkiksi ne sisältävät E -vitamiinia, joka tunnetaan voimakkaista antioksidanttisista ominaisuuksistaan. E -vitamiini voi suojata ihoa UV -säteilyn aiheuttamilta vapailta radikaaleilta. Se estää vapaita radikaaleja hyökkäämästä ihon suojaavaan lipidikerrokseen. Tulos: terve iho.

1.1. Mitä vaivoja voit lievittää kaurahiutaleella?

Kaurapuuro kylpy lievittää vaipan ihottuman ja neurodermatiitin oireita

DR. Michele Green, ihotautilääkäri New Yorkissa, on vakuuttunut kaurapuurohauteen rauhoittavasta vaikutuksesta. Hän on hoitanut seuraavia sairauksia luonnollisella lääkkeellä:

 • akne
 • Ekseema
 • Punoitus ja ihottuma
 • Vaippaihottuma
 • auringonpolttama
 • kutina
 • Kosketusihottuma (myrkkyä muratti)
 • Hyönteisenpuremat

Ota kaurapuuro kylpy neurodermatiittia vastaan

Uusi tutkimus, julkaistu vuonna 2020 vahvistaa kaurapuuron suotuisat vaikutukset ihoomme. Tutkijat pystyivät osoittamaan, että kaurapuuro kerma parantaa ihottumaa nopeammin kuin kerma ilman kaurapuuroa.

Kuinka tehokas kaurapuuro on ja kuinka nopeasti se voi lievittää epämukavuutta, riippuu oireista. Ihmisten, joilla on neurodermatiitti, tulee olla kärsivällisiä: ensimmäiset tulokset näkyvät vasta muutaman viikon kuluttua. Jos haluat ottaa kaurapuurokylvyn ensiapuna auringonpolttamalle, voit tuntea helpotusta heti kylvyn jälkeen.

1.2. Kaurapuuro: sinun on kiinnitettävä huomiota tähän

Tee oma kaurapuurokylpy auringonpolttamaa ja kuivaa ihoa vastaan

Jos haluat mennä kaurapuuroon, voit käyttää tavallista kaurapuuroa sekä kolloidista kauraa. Kolloidinen kaura on erityisesti suunniteltu ihonhoitotuotteiden valmistukseen. Sitä myydään jauheena ja se voidaan liuottaa haaleaan veteen. Ihmisten, joilla on neurodermatiitti ja kuiva, hilseilevä iho, tulisi valita tämä.

Jos sinulla on vain väliaikaisia ​​oireita, kuten auringonpolttama, voit käyttää myös kaurapuuroa supermarketista. Jauhaa vain 500 g kaurahiutaleita hienoksi, jotta ne liukenevat nopeasti veteen.

1.3. Milloin sinun ei pitäisi ottaa kaurapuuroa? Allergiat

Kaurahiutaleita käyttävät ihmiset, joilla on allergioita ja keliakia

Tärkeä: Testaa ensin, voitko sinä tai lapsesi sietää kaurapuuroa hyvin. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti laittamalla ripauksen jauhettua kaurapuuroa ranteesi sisäpuolelle. Odota 15 minuuttia, huuhtele ranteesi juoksevan veden alla ja odota sitten tunti. Jos tämän ajanjakson aikana ei ole punoitusta tai turvotusta, voit ottaa kaurapuuron.

Ihmisten, joilla on keliakia (gluteeni -intoleranssi), tulisi paremmin välttää kaurapuuroa. Kaurahiutaleet sekoitetaan usein muiden jyvien jäännöksiin tuotannon aikana ja ovat siten saastuneita. Tästä syystä ne voivat aiheuttaa allergisen reaktion.

2.Luo oma kylpytuotteesi kaurapuurolla: Reseptit neurodermatiitille, auringonpolttamalle ja kuivalle iholle

Kaurapuuro kylpy vauvalle vaippaihottumaa vastaan

Vuonna 2012 tehdyn tutkimuksen aikana tutkijat testasivat yli 445 000 kaurapuuroa sisältävää tuotetta. Allergisia reaktioita ei havaittu. Kuivan ihon koehenkilöt ilmoittivat pehmeämmästä ihosta kaksi viikkoa tutkimuksen aloittamisen jälkeen.

Näin voit luoda ihonhoitotuotteen itse askel askeleelta:

1. Kaada haaleaa vettä kylpyammeeseen.

2. Jauhaa 500 g kaurahiutaleita hienoksi tai lisää veteen 400 g kolloidista kauraa.

3. Rentoudu kylpyhuoneessa neljänneksen tunnin ajan.

4. Huuhtele keho haalealla vedellä.

5. Taputtele iho kuivaksi ja hiero.

2.1. Kaurapuuro kylpy auringonpolttamaa vastaan

Ota kaurapuuro -kylpy, sekoita ainekset

Makasitko rannalla liian kauan tai et käyttänyt aurinkovoidetta? Seuraukset voidaan nähdä ja nähdä vain muutaman tunnin kuluttua. Niin kauan kuin sinulla ei ole rakkuloita, voit ottaa kaurapuuron kahdesti päivässä.

Resepti kaurahiutaleeseen auringonpolttamaa vastaan:

 • 300 g kolloidista kauraa
 • kourallinen kuivattuja ruusun terälehtiä
 • 1 kuppi Epsom -suolaa (valinnainen)

2.2. Kaurapuuro kylpy neurodermatiitti

Kaurahiutale laventelilla neurodermatiitin hoitoon

Niin kauan kuin ihotautilääkäri sallii, kaurapuurohaude kerran päivässä, pidemmän ajan, voi auttaa. Muuten, apteekeissa on erityisiä kauravoiteita ja -voiteita neurodermatiittipotilaille.

Resepti kaurapuuro kylpy laventeli:

 • 15 tippaa laventeliöljyä
 • 300 g kolloidista kauraa
 • 50 g Epsom -suolaa (kylpysuola, jossa on runsaasti magnesiumia) – valinnainen

Laventeliöljyllä ei ole vain rentouttavaa vaikutusta, vaan se on myös hyvä iholle, kuten uusi Tutkimus väittää. Kylpysuola puhdistaa ja ravitsee ihoa syvästi kuivattamatta sitä. Epsom -suolan vaikutusta neurodermatiittiin ei kuitenkaan ole tieteellisesti todistettu. Siksi se on hyödyllinen lisäys, jonka voit lisätä pyynnöstä ja kuultuaan lääkärisi kanssa.

2.3. Kaurapuuro kylpy kuivalle iholle

Kaurahiutale kuivalle iholle Resepti maidolla ja hunajalla

Jos sinulla on kuiva iho, kaurahiutaleella voi olla hyödyllisiä vaikutuksia kehoosi. Ota kylpy liuotetulla kaurajauheella kaksi tai kolme kertaa viikossa.

Resepti kaurahiutaleelle kuivalle iholle:

 • 400 g kolloidista kauraa
 • 200 ml maitoa
 • 1 tl hunajaa

DR. Alan Parks, ihotautilääkäri, joka työskentelee Ohiossa, Yhdysvalloissa, suosittelee kaurapuuro -kylpyä, jossa on maitoa ja hunajaa. Yhdistelmä antaa kosteutta.

Previous Post
Mitkä ovat oikeat aurinkolasit kasvosi muodolle? Hyödyllisiä ostovinkkejä ja trendikkäitä malleja yhdellä silmäyksellä
Next Post
Paistettu Feta Pasta Resepti – 5 ideaa nopeista, helpoista ja herkullisista ruuista