15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ihmissuunnittelujärjestelmä: mikä se on? Johdanto ja perusperiaatteet yhdellä silmäyksellä

Nykyään on olemassa lukuisia persoonallisuusoppeja, ja ne kaikki yrittävät vastata perusvastauksiin ihmisen luonteesta sekä ennustaa toimiamme. Onko ja missä määrin yksittäiset itsensä kehittämisen menetelmät todella perustuvat tieteellisiin periaatteisiin, on edelleen kyseenalaista. Horoskooppien, chakraopetusten ja heksagrammin tarkkuus on myös epäselvä. Suhteellisen uusi konsepti tulee pelastamaan täällä. Human Design System yhdistää astrologian perusperiaatteet nykyiseen tieteelliseen tietoon. Opetus perustuu väitteeseen, että me todella tiedämme vain murto -osan luonteestamme ja meillä on potentiaalia kehittää positiiviset luonteenpiirteemme täysin. Se tarjoaa työkaluja, joita jokainen voi käyttää vahvuuksiensa kehittämiseen ja henkilökohtaisen kehityksen edistämiseen. Human Design Chart tukee meitä tehtävässä löytää tie itsensä löytämiseen ja rakkauteen. Selitämme yksityiskohtaisesti, mikä käsitteen takana on ja miten voit käyttää sitä jokapäiväisessä elämässä.

Miksi ihmisen suunnittelujärjestelmä voi määritellä luonteemme paremmin kuin horoskoopit ja ennustaa toimintamme

Katsaus ihmisen suunnittelun energiakeskuksiin pyhä ja avoin perna sekä aurinko ja juuri

Mikä on Human Design System ja miten se toimii? Konsepti on suhteellisen uusi ja sen kehitti Alan Robert Krakower 33 vuotta sitten. Montrealissa syntynyt Krakower ilmoitettiin kadonneeksi vuonna 1984, mutta ilmestyi uudelleen Ibizalle yli neljän vuoden kuluttua. Siellä hän alkoi kehittää käsitystään ihmisen persoonallisuudesta.

Kirjassaan The Human Design System, jonka hän julkaisi salanimellä Ra Uru Hu, hän selitti uuden opetuksen perusperiaatteet. Se on saanut inspiraationsa 2000 vuotta vanhasta kiinalaisesta kirjasta “Yi Jing”, ja siihen ovat vaikuttaneet kabbalistiset, hindulaiset ja buddhalaiset perinteet. Kirja itse ei perustu yhteen tai useampaan uskontoon. Ra yritti löytää yhteisen kielen eri käsitteiden välillä ja järjestellä ne. Lopulta luotiin teos, jota pidettiin sitten “kokeellisena”.

Mitkä ovat ihmisen suunnittelun opetuksen perusperiaatteet??

Ihmissuunnittelu tunnistaa emotionaalisen auktoriteetin Järjestelmä yhdellä silmäyksellä

Ra Uru Hu: n mukaan persoonallisuutemme kehittyvät syntymästä kuolemaan. Tämä henkilökohtainen koodijärjestelmä, joka meillä jokaisella on, määrittää käyttäytymisemme ja vuorovaikutuksemme muiden kanssa. Tämä kehitys on kuitenkin ennakoitavissa. Jos tiedämme oman luonteemme, voisimme teoriassa ennustaa toimintamme tietyissä tilanteissa. Itse asiassa kukaan meistä ei tunne hänen luonnettaan yksityiskohtiin asti. Tiedämme vain pienen osan todellisesta itsestämme ja käyttäytymismekanismeistamme. Suurin osa luonteestamme on harmaalla alueella. Siksi aina tulee yllätyksiä ja kysytään itseltämme: “Miksi minä todella reagoin tällä tavalla?”

Ihmissuunnittelu mikä on sisäinen ja mikä on ulkoinen auktoriteetti

Täydellisessä maailmassa meidän ei pitäisi muuttaa mitään itsessämme. Mutta koska kohtaamme jatkuvasti uusia haasteita, voi tapahtua, että menetämme sisäisen tasapainomme ja joudumme palauttamaan sen. Tässä tulee ihmisen suunnittelujärjestelmä. Analysoimalla syntymäaikaa, syntymäaikaa ja syntymäpaikkaa jokainen voi luoda ainutlaatuisen merkkikortin, jossa luetellaan heidän yksilölliset piirteensä. Kuva näyttää vahvuuksien lisäksi myös alueet, joilla voit jatkaa työskentelyä. Tällaisen analyysin tavoitteena on oppia itsensä löytämisen kautta, tehdä oikeita päätöksiä nopeammin, luoda suhteita muihin ihmisiin ja ratkaista ongelmia tehokkaammin. Perusteellisen itseanalyysin jälkeen kaikkien pitäisi pystyä soveltamaan kaavion tietoja jokapäiväisessä elämässään ja torjumaan opitut toimet ja vuorovaikutukset. Järjestelmän pitäisi myös tukea meitä hyväksymään itsemme sellaisina kuin olemme. Pelot, epätoivo ja turhautuminen voidaan voittaa onnistuneesti tällä tavalla.

Ihmissuunnittelu on käsite, se ei ole uskonto, lahko eikä psykoterapeuttinen hoito. Järjestelmän pitäisi yksinkertaisesti auttaa tuntemaan vahvuuksemme ja heikkoutemme paremmin. Elämästämme, konkreettisista pelkoistamme ei ole konkreettisia vastauksia, eikä tulevaisuutta voida ennustaa. Jos luulet tarvitsevasi hoitoa, sinun on ehdottomasti mentävä lääkäriin.

Ihmissuunnittelu: Selitys tärkeimmistä termeistä

Ihmissuunnittelun sisäinen auktoriteetti pyhiä ja emotionaalisia ja mielen vinkkejä

Ihmissuunnittelu on monimutkainen oppitunti. Jotta saisit paremman käsityksen perusperiaatteista, määritämme ensin tärkeimmät termit. Human Design System vastaa perustavanlaatuisiin kysymyksiin luonteestamme, roolistamme yhteiskunnassa ja elämämme tarkoituksesta.

 • 9 energiakeskusta: Mitä piirteitä sinulla on?
 • Ulkoinen ja sisäinen auktoriteetti: Miten teet päätöksiä? Luota “sisäiseen ääneesi”?
 • Ihmisen suunnittelutyyppi: Miten käyttäydyt julkisesti ja mikä on roolisi yhteiskunnassa?
 • Inkarnaation risti: Mikä on kokemustesi, kokemustesi ja vastaavasti elämäsi tarkoitus? Mitä jätät kuolemasi jälkeen?

Human Designin kehonkuva auttaa sinua ymmärtämään termejä paremmin. Siellä he ovat yhdeksän energiakeskusta kehossamme jotka on merkitty kartalla kolmioilla tai neliöillä. Jokainen keskus kuvaa tiettyjä taitoja tai luonteenpiirteitä. Kehosi keskukset voivat olla värillisiä tai värittömiä henkilökohtaisessa kartassasi. Jos ne ovat värillisiä, se tarkoittaa, että olet jo oppinut taidot. Jos ne ovat valkoisia (eli avoimia), tämä on opettava aihe sinulle.

Yhdeksän ihmisen suunnittelun energiakeskusta yhdellä silmäyksellä

Human Design System selittää esimerkeillä, mikä määrittelee meidät

 • Juuri: Nämä juuret antavat meille tukea vaikeina aikoina. Juuri kuvaa kykyämme mobilisoitua nopeasti. Jos juuren suorakulmio on avoinna Human Design -kehongrafiikassa, sinun tulee käsitellä jokapäiväistä stressiä, stressinhallintaa ja ajanhallintaa.
 • Pyhä: Sakraalinen keskus edustaa elinvoimaa, iloa ja seksuaalisuutta. Se kannustaa meitä olemaan aktiivisia ja aloitteellisia. Ihmisiä, joiden kanssa tämä keskus on aktiivinen, kutsutaan generaattoreiksi. Ilmentyvä generaattori on henkilö, joka tekee päätöksensä nopeasti, mutta ei voi enää muuttaa valittua kurssia. Esimerkki: Sinut kutsutaan juhliin ja sinun on päätettävä, haluatko mennä vai et. Iltapäivällä mietit asiaa ja päätät lähteä. Mutta töiden jälkeen huomaat yhtäkkiä, että olet väsynyt etkä enää halua mennä juhliin. Manifestoiva generaattori menisi joka tapauksessa juhliin yksinkertaisesti siksi, että se on jo sopeutunut siihen. Negatiiviset seuraukset: huono mieli ja väsymys seuraavana päivänä. Joten jos sakraalikeskus on värjätty punaiseksi Human Design -kehon grafiikassa, sinun on oltava kärsivällinen. Jos sakraalikeskus on valkoinen, sinun pitäisi päinvastoin oppia mobilisoimaan voimasi mahdollisimman nopeasti.
 • Että Pernan keskusta on vastuussa terveydestämme ja immuunijärjestelmästämme. Tässä keskuksessa elämän tapahtumat havaitaan vaistomaisesti ja muodostavat siten tietokannan päässämme. the avoin perna tarkoittaa, että pidät kiinni tästä tietokannasta etkä luota itseesi kokeilla jotain uutta. Se estää kaiken spontaanisuuden. Mahdollinen oppimisteema sinulle on pelon voittaminen.

Ihmisen suunnittelun selitys mikä se on

 • Aurinkokunta on keskus, joka on vastuussa tunteistasi. Nämä ovat voimakkaita tunteita, kuten rakkautta, vihaa tai surua. Niitä ei voi hallita järjellä. Jos tämä keskus on auki grafiikassa (eli ei värillinen), tämä on merkki siitä, että et usein tunnista tunteitasi oikein. Oppimisaiheet: tunteiden tunnistaminen, hermostuneisuuden torjuminen ja kärsivällisyys.
 • Ego -keskus edustaa vahvaa tahtoa, päättäväisyyttä ja sitkeyttä. Ihmiset, joilla on sydänkeskus, asettavat itselleen tavoitteita ja pyrkivät niihin. Noin 70 prosentilla kaikista koehenkilöistä on avoin egokeskus. Joten olet mukautuva ja joustava, mutta et voi tunnistaa näitä positiivisia piirteitä. Sen sijaan he luulevat olevansa sotkuisia, vertaavat itseään muihin ja ajattelevat, etteivät he koskaan tule olemaan yhtä menestyviä. Siksi tällaiset ihmiset kärsivät masennuksesta useammin. Oppimisen aihe: itsensä löytäminen ja rakastaminen.
 • Että G -keskus tarkoittaa orientaatiota. Se on maaginen voima, jota kuvaamme “kohtaloksi”. Tämän voiman ansiosta voimme intuitiivisesti orientoitua maailmaan ja tavata ihmisiä, joilla on tärkeä rooli elämässämme. Emme voi vaikuttaa G-keskukseen, se toimii ja meidän pitäisi luottaa siihen.
 • Että Kurkun keskus tarkoittaa ilmaisua. Se auttaa meitä ilmaisemaan ajatuksiamme, löytämään samanhenkisiä ihmisiä, saamaan ystäviä ja luomaan suhteita. Avoin kurkku symboloi kommunikaatio -ongelmia.
 • Yläosassa on kaksi kolmiota, joita kutsutaan vihreäksi kolmioksi Ajna ja keltainen pää ja edustaa ajatuksia. Jos jokin näistä keskuksista on auki, se tarkoittaa, että olet huolissasi liikaa kaikenlaisista asioista. Koska tunteiden keskukset eivät kuitenkaan ole sinussa hyvin kehittyneet, sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin jatkaa loogisten päätösten tekemistä.

Ihmissuunnittelu: “Ei sinä itse” -teema

Human Design Ei itse selviydy aiheesta ja vihasta

Me kaikki kuulemme päivittäin, että meidän pitäisi olla oma itsemme. Itse asiassa useimpien ihmisten on vaikea löytää tietä sisäiseen rauhaan ja tyytyväisyyteen ja hyväksyä itsensä sellaisena kuin on. Tämä vie meidät ei-itsekysymykseen. Konsepti on hyvin yksinkertainen: mitä paremmin tunnemme toisemme, sitä enemmän meillä on ydinosaamista ja pystymme hallitsemaan arjen haasteet. Päinvastoin: Ihmiset, joissa suurin osa tai jopa kaikki energiakeskukset ovat avoimia, eivät tunne itseään. Tämä johtaa negatiivisiin kokemuksiin, pettymyksiin ja loukkaantuneisiin tunteisiin. Ihmiset, jotka eivät tunne itseään, luottavat päätöksiinsä yksinomaan järkiinsä. Tämä saa heidät myöhemmin kyseenalaistamaan päätöksiä.

Kun emme ole tietoisia vahvuuksistamme, kärsimme masennuksesta useammin. Riippuen siitä, minkälainen Human Design -tyyppi (katso alla) olet, voi syntyä myös muita negatiivisia tunteita.

 • Manifesti: Ei-itse-ongelma johtaa vihaan
 • Projektori: Tulee katkeraksi käsitellessään ei-itsekysymystä.
 • Generaattori: Tuntuu turhautuneelta
 • Heijastin: Pettynyt.

Tie itsensä rakastamiseen ja löytämiseen voi joissakin tapauksissa olla pitkä ja vaikea. Human Design System tarjoaa muutamia mahdollisia ratkaisuja tyypistäsi riippuen.

Ihmisen suunnitteluvalta: mitä termin takana on?

Ihmisen suunnitteluvalta graafisessa toiminnassa selittää perusperiaatteet

Vietämme ensimmäiset vuodemme maan päällä oppimiseen. Opimme tekemään päätöksiä ja päättämään seuraukset. Näin tehdessämme teemme liian usein virheitä. Pikkuhiljaa uskomme, että olemme puutteellisia, emme voi tehdä oikeita päätöksiä ja että meillä ei ole ydinosaamista. Tämä kielteinen asenne voi hidastaa merkittävästi päätöksentekoprosessia. Vaikka olisimme tehneet oikean päätöksen, epäilemme edelleen kykyjämme. Siksi mielemme ei voi käsitellä tietoja tehokkaasti myöhemmin.

Human Design Authority -teorian mukaan meidän ei pitäisi luottaa vain mielemme. Tietysti meidän on pohdittava, mikä on oikea päätös. Mutta on myös tärkeää oppia luottamaan sisäiseen ääneemme. Sisäistä ääntämme käytetään kuvaamaan vakaumustamme siitä, että tehty päätös on oikea. Tätä uskoa kutsutaan sisäiseksi auktoriteetiksi ihmisen suunnittelussa. Sisäistä auktoriteettia on 5 eri tyyppiä, joista jokainen aktivoi tietyn kentän Human Design -grafiikassa. Jos sinulla on ihmisen suunnittelukaavio, yksittäiset keskukset on värjätty siihen. Tässä on yleiskatsaus:

Ihmissuunnittelu: sisäinen auktoriteetti

Human Design System mitä sen takana Vinkkejä aloittelijoille

1. Kanssa Solar plexus (aktivoitu noin 47 prosentilla ihmisistä) ihmisen suunnittelussa emotionaalinen auktoriteetti nimetty. Suurimmalla osalla testatuista ihmisistä tämä emotionaalinen auktoriteetti on vahva. Teet päätöksiä spontaanisti voimakkaiden tunteiden vaikutuksesta. Seuraukset otetaan huomioon vasta päätöksen tekemisen jälkeen. Tämä tarkoittaa, että mieli kytkeytyy päälle myöhemmin. Esimerkkejä: Ostat vaatteen, joka ei vastaa lainkaan tyyliäsi ja jota et koskaan käytä. Tai päätät spontaanisti myydä talosi ja lähteä maailmanmatkalle. Periaatteessa ei ole väliä, teetkö spontaanisti päätöksiä silloin tällöin. Mutta jos näin on vain, ongelmia tulee.

2. Kuten pyhä auktoriteetti ovat ihmisiä, jotka luottavat tunteisiinsa. Tämä on noin 11% kaikista koehenkilöistä. Ajattelet yksittäisiä ongelmanratkaisuja ja mieli lajittelee epäedulliset päätökset kaikista vaihtoehdoista. Mutta kun on kyse lopullisesta päätöksestä “kyllä ​​tai ei”, ihmiset luottavat sisävaivoihinsa. Yleensä tämä on paras tapa tehdä päätöksiä. Toisaalta siksi, että voit ajatella mahdollisia seurauksia ja tehdä parhaan valinnan, ja toisaalta siksi, että luotat sisäiseen auktoriteettisi. Tällaiset ihmiset ovat enimmäkseen tyytyväisiä jälkikäteen tehtyihin päätöksiin.

Human Design -energia keskittyy yhdellä silmäyksellä ja kehon grafiikka väreillä

3. Pernan auktoriteetti on periaatteessa hyvin samanlainen kuin pyhä, vaikka siinä on yksi olennainen ero. Pyhän auktoriteetin tapauksessa henkilö ajattelee tietoisesti päätöstä, ja pernan auktoriteetin tapauksessa päätöksentekoprosessi on alitajuisempi. Joissakin tapauksissa “sisäinen ääni” voi olla ristiriidassa mielen kanssa. Tämä tapahtuu yleensä silloin, kun yliarvioimme voimamme.

4. Se Ego -keskus on aktiivinen alle 4%: lla testatuista ihmisistä. Sinulla on todella vahva tahto ja realistinen itsetunto. Valitettavasti useimmat elämäsi aikoina tällaiset ihmiset kamppailevat yleisen mielipiteen kanssa. Liian usein he asettavat tavoitteita, jotka rikkovat sosiaalisia normeja, ja hyvin harvoin he onnistuvat löytämään seuraajia.

Human Design System julistaa sisäisen auktoriteetin pyhäksi

5. Sitä Aivojen keskus omia ihmisiä, jotka ovat projektoreita. Nämä ovat niin kutsuttuja trendintekijöitä, jotka luovat ja valvovat trendejä. He onnistuvat vakuuttamaan lähimmäiset oikeuksistaan. Tämän vuoksi sinusta tulee tiedottaja tai PR eri järjestöille, lakimiehille, julkkiksille ja vaikuttajille.

6. Ajna / pää / kurkku viittaa ihmisen mieleen. Ihmiset, joissa tämä keskus on vahvasti määritelty, tekevät päätöksiä vasta pitkän harkinnan jälkeen. Sinulla ei ole sisua ja “sisäistä ääntä”. Sen sijaan logiikka auttaa. Tässä mielessä tällaisilla ihmisillä ei oikeastaan ​​ole sisäistä auktoriteettia.

7. ulkopuolinen auktoriteetti viittaa toisten ajattelumalleihin, joita pidämme omina. Nyky -yhteiskunnassa perheet ja media ovat jo pitkään yrittäneet vaikuttaa ajatteluumme. Lukuisat foorumit, blogit ja Instagram -tilit tekevät samoin. Nykyaikaisella ihmisellä on siis vain yksi ulospääsy: Meidän tulee jatkuvasti kyseenalaistaa ulkoinen auktoriteetti ja ottaa vastaan ​​vain ne ajatukset, jotka tuovat meille jotain myönteistä. Näin säilytämme sisäisen tasapainomme.

Neljä ihmisen suunnittelutyyppiä yhdellä silmäyksellä: generaattori, projektori, manifesti ja heijastin

Yleiskatsaus eri ihmisen suunnittelutyyppeihin Generaattorin heijastin ja manifesti

Ehkä tärkein tieto suhteessa omaan luonteeseesi saadaan niin sanotuista ihmisen suunnittelutyypeistä. Jokainen meistä kuuluu johonkin neljästä tyypistä: generaattori, projektori, manifesti tai heijastin. Ne määräävät, miten toimimme ja teemme päätöksiä jokapäiväisessä elämässä. Mihin tyyppiin kuulut, riippuu siitä, mitkä yhdeksästä Human Design -kehyskuvasi energiakeskuksesta ovat värillisiä (eli aktiivisia).

Ihmisen suunnittelutyyppi: Projektori

Human Design Types -projektori on Barack Obama

Ihmissuunnitteluprojektori ei voi toimia itsenäisesti; se tarvitsee sosiaalisen ympäristön tuntea olonsa mukavaksi. Projektorilla on kyky tunnistaa ystäviensä ja perheensä ajatukset ja tunteet ja tuntea ne. Sinulla on empatia muita ihmisiä kohtaan ja muut vaikuttavat sinuun helposti. Projektorit sopivat siksi harvoin itsenäiseen työskentelyyn. He tuntevat olonsa paljon mukavammaksi tiimissä ja toimivat usein välittäjinä kollegoidensa välillä. Heillä on myös tukeva rooli perheessä ja ne auttavat ratkaisemaan konflikteja. Viestintä ihmisen suunnitteluprojektorin ja generaattorin välillä on enimmäkseen sujuvaa, jos generaattori tunnistaa projektorin kyvyt ja osoittaa kiitollisuutensa.

Noin neljännes testatuista on projektoreita. Sopivia ammatteja projektorille ovat osastojen johtajat, henkilöstöjohtajat ja tiiminvetäjät.

Ihmisen suunnittelutyyppi: Generaattori 

Julkkikset, kuten Madonna, ovat ihmisen suunnittelutyyppisiä generaattoreita

Ihmissuunnittelugeneraattorilla sakraalikeskus on erittäin aktiivinen. Generaattori luottaa sisäiseen ääneensä ja voi nopeasti mobilisoida sisäisen voimansa. Hän on erittäin aktiivinen sekä toimistossa että kotona. On kuitenkin olemassa vaara, että hän käyttäytyy liian sotkuisesti. Hän suunnittelee paljon, mutta hänen ideansa toteutuvat harvoin. Siksi generaattorin pitäisi oppia lajittelemaan ajatuksia ja todella kiihtymään vain silloin, kun se on sen arvoista.

Noin kolmannes kaikista testatuista on generaattoreita. Sopivia ammatteja ovat esimerkiksi tehtaan työntekijä, käsityöläinen, rutiini. Käytännössä kaikki ammatilliset alat, joilla työntekijöille annetaan erityistehtäviä ja joiden on tarkoitus ratkaista tiettyjä ongelmia. 

Ihmissuunnittelu: Manifestoiva generaattori

Ilmentyvä generaattori Äiti Theresa on ihmisen muotoilu

Periaatteessa ilmenevä generaattori on normaali generaattori. Kuitenkin on olemassa perustavanlaatuinen ero kahden ihmisen suunnittelutyypin välillä: Manifestoiva generaattori kehittää tiettyjä ajatusmalleja ajan myötä. Se auttaa häntä reagoimaan nopeasti. Valitettavasti hänen oppimansa reaktiot tiettyihin tapahtumiin osoittautuvat usein vääriksi. Ilmestyvän generaattorin pitäisi siksi oppia luottamaan sisäiseen auktoriteettiinsa. Avainsana tässä on “kärsivällisyys”, joten älä toimi heti, vaan mieti ensin.

Noin kolmannes generaattoreista on ilmentäviä generaattoreita. Sopivia ammatteja ovat kaikki ne, joihin tarvitaan nopeaa reagointia: hätälääkärit, palomiehet, urheilijat.

Ihmisen suunnittelun heijastin

Ihmisen suunnittelutyypit Sandra Bullock on heijastin

Heijastimet ovat avoimia ihmisiä, joilla on kyky kuunnella muita ihmisiä ja oppia heidän kokemuksistaan ​​ja virheistään. Ihmisen muotoiluheijastin on hyvin avoin ja odottaa muiden ihmisten luottavan siihen. Heijastin voi itse olla ensimmäinen, joka ilmoittaa ongelmista, koska se kommunikoi monien ihmisten kanssa ja voi saada yhtenäisen kuvan sosiaalisesta ympäristöstään.

Alle 2% kaikista testatuista on heijastimia. Suurin osa heistä työskentelee freelancerina tai taiteilijana. 

Ihmisen suunnittelutyyppi: Manifestor

Katsaus ihmisen suunnittelutyyppeihin Bruce Springsteen on manifesti

Näyttelijä on riippumaton ja omavarainen. Hän toimii niin kuin parhaaksi näkee. Joten Manifestor -lapsen vanhemmat kohtaavat suuren haasteen. Yrität aina opettaa hänelle, että hänen on kiinnitettävä huomiota lähimmäisiinsä, mutta vain omiin etuihinsa. Manifestaattorit yrittävät usein vaikuttaa muihin, joskus negatiivisesti, joskus positiivisesti.

Alle 8% kaikista testatuista ihmisistä on manifestaattoreita. Heille sopivia ammatteja ovat poliitikot, ihmisoikeusasiantuntijat, osastojen johtajat, puhujat.

Ihmissuunnittelun inkarnaation risti

Inkarnaatio ylittää neljä vaihetta yhdellä silmäyksellä

“Human Design” -opetus tutkii paitsi luonteenpiirteitä myös ihmisten roolia maailmassa. Ihmissuunnittelujärjestelmä perustuu muun muassa buddhalaisuuden perusperiaatteisiin. Esimerkiksi Ra Uru Hu: n inkarnaatioristi on samanlainen kuin buddhalainen elämänpyörä “Bhavachakra”. Inkarnaatioristin kautta Ra Uru Hu yrittää vastata kahteen tärkeimpään eksistentiaaliseen kysymykseen:

1. Mikä on elämämme tarkoitus?

2. Kuinka voimme pysyä yhteiskunnan kollektiivisessa tietoisuudessa kuolemamme jälkeen??

Useimmat ihmiset esittävät itselleen ensimmäisen kerran kysymyksen 38-42-vuotiaana: “Miksi olen maan päällä, mikä on elämäni tarkoitus?” Silloin on myös oikea aika luoda henkilökohtainen inkarnaatiokristus.

Se koostuu 6 ihmisen suunnittelulinjasta, jotka muodostavat heksagrammin. Hänen tavoitteenaan on tutkia maan ja auringon välistä energiasuhdetta. Maan ja auringon asentoja on yli 190 muunnelmaa ja yhdistelmää. Näin ollen on yli 190 inkarnaatiokristusta.

Ihmissuunnittelujärjestelmä harmonian ja itsetunnon lisäämisen perusperiaatteet

Inkarnaation ristikuva on jaettu neljään neljännekseen. Alussa on ihmisen hengen aloite. Sitten tulee sivilisaatio, joka käyttää ihmismielen energiaa luodakseen aineellisia asioita. Seuraavaksi tulee kaksinaisuus, joka liittyy ihmisen tunteisiin (sekä positiivisiin että negatiivisiin). Lopussa on mutaatio, joka edustaa kehitystä. Ihmissuunnittelujärjestelmän kannattajat olettavat, että mutaatio on viimeinen askel itsetunnon tunnistamisessa.

Ihmisen kehon grafiikka ja Rave -mandala: Yksittäisten elementtien tulkinta

RAVE MANDALA -elementit yhdellä silmäyksellä

Human Design System havainnollistaa yksittäisten elementtien suhdetta rave -mandalan ja kehon grafiikan avulla. Alla selitämme sinulle, mikä rooli kullakin elementillä on.

Ihmisen suunnitteluportit, linjat ja kanavat: merkitys ja tulkinta

Ihmisen suunnittelulinjat, portit ja kanavat selitetty

Yhdeksän energiakeskusta eivät ole olemassa toisistaan ​​riippumatta, vaan ne on liitetty toisiinsa ihmisen suunnitteluporttien, ihmisen suunnittelulinjojen ja ihmisten suunnittelukanavien kautta. Nyt selitämme sinulle, mikä rooli yksittäisillä elementeillä on. Yllä olevassa kuvassa näet niin kutsutun Rave-mandalan grafiikan, joka sisältää I ’Chingin elementtejä, länsimaiden astrologian, kabbala-opetuksen ja tantrisen hindulaisuuden. Seuraavat elementit näkyvät kuvassa:

 • 64 heksagrammia rave -mandalassa (ulompi ympyrä)
 • 64 porttia, jotka sijaitsevat 9 energiakeskuksen ulos- ja sisäänkäynnillä. Nämä portit yhdistävät yksittäiset energiakeskukset toisiinsa.
 • 384 riviä (6 riviä kullekin maalille)
 • 36 kanavaa

Rave -mandala luodaan henkilökohtaisten tietojesi perusteella ja sillä voi olla useita aktivoituja vyöhykkeitä. Aktivoidut alueet ovat värillisiä. Yhteensä voi olla jopa 26 aktivoitua ihmisen suunnittelutavoitetta ja jopa 156 aktivoitua ihmisen suunnittelulinjaa.

64 Human Design -tavoitetta yhdistää 36 kanavaa. Kukin kanava voi yhdistää vain kaksi porttia ja vastaavasti kaksi energiakeskusta. Jos kanava on määritelty (ts. Värillinen), sinulla on sen kuvaamat luonteenpiirteet ja ydinosaamiset. Jos se on avoin (väritön), sinun on vielä opittava tällä alalla.

Grafiikassa on yhteensä 384 ihmisen suunnittelulinjaa, jotka voidaan jakaa 6 ryhmään. Ensimmäinen ryhmä koostuu I-linjoista. Positiiviset ja negatiiviset piirteesi, toiveesi ja pelkosi on lueteltu tässä. Ihmisiä, joilla on vahva toinen linja, pidetään “hengellisinä”. Ihmiset, joilla on vahva kolmas linja, haluavat kokeilla. Rivi 4 tarkoittaa sosiaalista sitoutumista, avoimuutta ja vaihtoa. Rivi 5 edustaa perheen, ystävien ja yhteiskunnan odotuksia. Kuudes rivi tarkoittaa ihmisiä, jotka inspiroivat, liikkuvat ja vaikuttavat positiivisesti muihin.

Human Designin värit ja sävyt: Mikä motivoi meitä?

Human Design -värit ja niiden merkitys yhdellä silmäyksellä

Human Design System ei ainoastaan ​​tutki sitä, miten teemme päätöksiä, vaan myös sitä, mikä motivoi meitä jokapäiväisessä elämässä. Päävärejä on 6. Jokainen väri edustaa tunteita, jotka joko motivoivat meitä tai joilla on demotivoiva vaikutus.

1. Ihmisen suunnitteluvärit: pelot. Ensimmäinen ihmisen suunnittelun sävyistä motivoi meitä selviytymään. Kyllä, pelkoilla voi olla myös positiivinen vaikutus elämäämme. Sisäinen pelko voi saada meidät löytämään seuraajia, joilla on samanlaiset näkemykset. Tai saada meidät ajattelemaan. Kun pelkäämme, harkitsemme jokaista tekoa ja päätöstä.

2. Ihmisen suunnittelun väri: toivo. Toivo antaa myös voimaa ja tukea selviytymiseen. Se liittyy läheisesti ihmisen mieleen ja myös hengellisyyteemme.

3. Värit nro 3 ja 4. motivoivat oppimaan. Kolmas väri edustaa halua ja tavoitteiden asettamista.

4. Neljäs väri auttaa meitä, tarpeitamme määritettävä tarkasti.

5. + 6. Värit 5 ja 6 (Syyllisyys ja viattomuus) motivoivat meitä kuuntelemaan sisäistä ääntämme.

Human Design System edistää henkilökohtaista kehitystä ja tarjoaa välineitä, joiden avulla voimme oppia tuntemaan vahvuuksemme ja heikkoutemme paremmin. Kyse ei ole astrologiasta sanan siinä mielessä, vaikka järjestelmä perustuu siihen. Kyse on paljon enemmän kokeilusta ja oman luonteen miettimisestä, kommunikoinnista muiden ihmisten kanssa ja tulevaisuudesta. Se kouluttaa itserakkautta ja helpottaa päätösten tekemistä.

Lisää hyödyllistä tietoa saa osoitteesta: Jovian Archive.com, humandesignamerica.com, humandesigncollege.com.

Previous Post
Uusi upea kasvitieteellinen puutarha Singaporessa
Next Post
Harjoja onttoa selkää vastaan: yleiskatsaus parhaista harjoituksista vahvalle ja terveelle selälle!