15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Terävät kynnet – muotoilevat kynnet ja 20 inspiroivaa mallia

teräväkynnet-stiletto-kynsisuunnittelu-punainen-ranskalainen-variantti

Luonnollisten tai klassisten kulmamuotoisten kynsien lisäksi on aina uusia ajankohtaisia ​​suuntauksia. Erityisesti pidemmillä kynsillä on erittäin teräviä kynsiä, joita kutsutaan myös tikiksi. Ennen kaikkea ne ovat silmiinpistäviä ja siksi ehdottomasti ihanteellisia ekstroverteille, tuhlaaville persoonallisuuksille. Tämä taiteellinen muoto saavutetaan yleensä geelimallinnuksella, koska täydelliseen manikyyriin tarvitaan vähintään 3 senttimetrin pituus.

Terävät kynnet – mitä kynsien muotoja on olemassa?

terävä-kynnet-stiletto-kynsi-mallit-kynnet-muodot-kynsien muoto

Täydelliset kynnet ovat kuin heidän käyntikorttinsa naisille. Ne osoittavat naisellisuutta ja luovat tunteen taiteellisilla malleillaan. Mutta kaikki muodot eivät sovi jokaiseen ammattiin, eivätkä kaikki sormet. Erittäin pitkät kynnet voivat olla esteenä jokapäiväisessä elämässä, varsinkin jos et ole tottunut niihin. Stiletto -kynnet valmistetaan yleensä liian pitkiksi, 3 cm: n päässä sormenpäästä, mutta ne voidaan valmistaa myös lyhyemmässä variantissa vuorenhuipulla tai terävillä manteleilla.

Terävät kynnet – Tee kynnet teräviksi

teräväkynnet-stiletto-kynsisuunnittelu-kynnet-muodot-tyyliset vinkit

Lyhyitä teräviä kynsiä kutsutaan nimellä Mountain Peak. Omat kynnet viilataan pisteeseen kynsipinnasta loppuun. Lyhyet korkokengät ovat hyvin erottuva ja katseenvangitsija. Terävillä manteleilla kynnet pidetään hieman pidempään eivätkä kovin ilmeikkäästi terävinä. Nämä terävien kynsien muunnelmat on helpompi saavuttaa itse kuin tikat. Tätä erityismuotoa varten on parempi vierailla siihen erikoistuneessa kynsisalongissa.

Terävät kynnet tähdiltä

teräväkynnet-stiletto-kynsien mallit-tähdet-rihanna-jlo-fergie

Koska tikkankynnet ovat erittäin silmiinpistäviä ja silmiinpistäviä, tähdet ja julkkikset valitsevat tämän kynsimuodon. Rihanna, Adele, Fergie, Jennifer Lopez ja monet muut rakastavat teräviä “kynsiä”, jotka toimivat nyt enemmän lisävarusteena. Niitä kutsuttiin Instagramissa jopa ‘Louboutin Nailsiksi’, koska ne muistuttavat ylellisten kenkien punaista pohjaa.

Koristeelliset terävät kynnet ja Geisha

teräväkynnet-stiletto-kynsisuunnittelu-taiteellinen-geisha

Kuten korkeat kengät, terävät kynnet sopivat myös kokeneille käyttäjille. Täällä kynnet yleensä pidennetään ja kynsien kärki on vähintään kerran pidempi kuin luonnollinen kynsikerros. Ainoa ero venäläisen mantelinkynän muodon välillä on pyöristetty kynsikärki. Nämä kynnet eivät juuri sovellu päivittäiseen käyttöön, ja niitä löytyy pääasiassa kynsien suunnittelijoiden mestaruuskilpailuista. Esillä on taitavia malleja, jotka muistuttavat enemmän tai vähemmän ideaa geisha -käsistä.

Pointy Nails – Inspiroivia kynsimalleja

teräväkynnet-stiletto-kynsisuunnittelu-kulta-munakoiso-väri-ylellinen

Pidemmillä kynsimuodoilla, kuten terävillä kynsillä, joissa kynsien kärki on suhteellisen pitkä, kynsilevy ei yleensä näytä luonnolliselta. Esteettisen ulkonäön vuoksi perinteisesti suoritettua ranskalaista manikyyriä ei erityisesti suositella. Tai kynsipohja on visuaalisesti pitkänomainen. Tämä saavutetaan taitavasti käyttämällä ihonväristä kynsilakkaa, ns. Naamiointilakkaa.

Ylellisesti koristeltu kärki 

teräväkynnet-stiletto-kynsi-design-koristele-hemmottele helmiä

Stilettot on suunniteltu enimmäkseen geelimallinnuksella mallien päälle. Jos sinulla on tarpeeksi luonnollisia kynsiä, voit viilata ne pisteeseen itse. Kynsien kulmat viilataan kokonaan niin sanotulla ‘I-tekniikalla’, jolloin syntyy tasainen piste. Aseta tämä kynnen keskelle ja viilaa kulmat alaspäin kulmassa. Omien kynsien tekeminen edellyttää tietysti sopivia lisävarusteita.

Musta kärki kynnet niiteillä

teräväkynnet-stiletto-kynsisuunnittelu-musta-niitti-nagelshcmuck

Jos haluat viilata kynnet, joko luonnolliset tai keinotekoiset, tasaisesti molemmille puolille, ajattele keskipistettä, johon pisteen pitäisi päättyä. Arkistointi suoritetaan sormesta kohti kärkeä. Kynnet on ajettava suoraan sivuttain siihen pisteeseen, jossa ne kasvavat kynsilevystä. Jos otat hieman enemmän kynsistä sivuilla, se voi repeytyä siellä.

Sivulta katsottuna kynsien tulee olla mahdollisimman suoria, jotta ne eivät osoita alaspäin kynsilevystä. Mitä pidemmät kynnet, sitä enemmän sinun on kiinnitettävä huomiota oikeaan viilaustekniikkaan ja staattisuuteen. Riittävä pituus riippuu lähinnä sormien muodosta ja kynsivuoteista. Ohuilla kynsivuoteilla teräviä kynsiä voidaan myös muotoilla huomattavasti lyhyemmillä pituuksilla kuin pienillä, leveillä kynsivuoteilla.

Terävät kynnet hyvät ja huonot

teräväkynnet-stiletto-kynsisuunnittelu-sininen-valkoinen-kukka-kuvio

Terävillä kynsillä on se etu, että niissä ei ole kulmia, joihin törmätä. Tämä kynsien muoto pidentää visuaalisesti sormia ja saa käden näyttämään tyylikkäämmältä, herkemmältä ja naisellisemmalta. Tarvittavan sopeutumisajan jälkeen ja mahdollisesti jokapäiväisen elämän ja kotitöiden pienien rajoitusten lisäksi saat todennäköisesti kiinnostuneita ulkonäköä ja lähimmäistesi huomiota.

Kuinka saavuttaa terävät kynnet marmorivaikutuksella tekokynsillä: Ohjeet

Seuraavien vaiheittaisten ohjeiden avulla voit luoda trendikkäitä kynsiä ilman vierailua kynsisalongissa. Ensin mitä tarvitaan:

  • tekokynnet liimaamiseen
  • erityisesti tätä tarkoitusta varten suunniteltu liima
  • Kynsiviila
  • kynsilakka

Terävät kynnet-stiletto-kynsisuunnittelu-maito-vaaleanpunainen-väri-herkkä

Kun kyseessä ovat tekokynnet, sinun on ensin määritettävä sopiva koko, lyhennä sitä tarvittaessa. On parasta saada kynnet haluttuun muotoon ennen kuin ne on teipattu kiinni. Siksi ei ole vaaraa, että toinen tai toinen kynsi irtoaa. Jotta tekokynnet tarttuisivat hyvin, omat kynsipinnat on karhennettava kevyesti viilalla. Kynsipöly pyyhitään sitten pois asetonilla kostutetulla vanulapulla, jotta pinta on vapaa rasvasta ja pölystä.

Herkät terävät kynnet vauvan sinisessä tai maidon vaaleanpunaisessa

teräväkynnet-stiletto-kynsisuunnittelu-renkaat-korut-lausunto

Kynsien kiinnittämiseksi omille sormillesi sinun on asetettava kevyesti liimaa kevyesti tekokynsien sisäpuolelle ja levitettävä se mahdollisimman lähelle kynsinauhoja. Paina muutaman sekunnin ajan ja kun liima on kuivunut, voit viilata tekokynsiä hieman, jos parannettavaa on. Lopuksi levitetään maalikerros.

Punaiset kärkikynnet kultaisella pohjalla

Terävät kynnet-stiletto-kynsien muotoilu-punainen-pohja-puoli-glitter

Louboutinin alkuperäisten ylellisten stiletto -pohjien alkuperäisen ilmeen mukaisesti suosittelemme punaista kynsilakkaa. Tämä sopii täydellisesti kärjen muotoon ja näyttää todella tyylikkäältä. Kun tämä menee hieman pidemmälle, suosittelemme maalaamaan alemman puolen, ns. Tämä luo kaksinkertaisen wow -vaikutelman.

Harmaat kärkikynnet, joissa on kynsikoruja nimetön sormi 

teräväkynnet-stiletto-kynsisuunnittelu-harmaa-metalli-kynsikorut

Jos olet tietyn ajan kuluttua muuttanut mielesi tekokynsistä etkä halua enää käyttää niitä, ne tulee viilata huolellisesti. Muuten vahingoitat luonnollisten kynsien pintaa. Älä siis irrota tekokynsiä

Terävät kynnet koristeltu kalvolla 

Terävät kynnet-stiletto-kynsisuunnittelu-sininen-tehosteet-kulta-lehti

Riittävän pituuden vuoksi tikkanauloja maalattaessa on useita vaihtoehtoja. Kirkkaat värit ja mallit, joissa on glitteriä ja glitteriä, ovat tietysti suosituimpia malleja, koska ne ovat kirkkaita moton mukaan: “Tässä minä olen”. Toisaalta mykistetyt vivahteet, pastellisävyt ja mattalakat ovat tällä hetkellä hyvin ajankohtaisia. Sinun ei tarvitse suunnitella kaikkia kynsiä samalla tavalla, vaan koristele kaksi tai kolme sormea ​​ja jätä muut yhdellä värillä.

Terävät lasikynnet 

teräväkynnet-stiletto-kynsisuunnittelu-lasikynnet-kalvo

Monet kynsimallit voidaan tehdä ammattitaitoisilla käsillä ja pienellä harjoituksella. Tilanteesta riippuen vaaditaan tietysti sopivia materiaaleja, kuten kalvoa, niittejä, kynsikoruja, glitteriä ja eri värejä sekä hienoja kynsitaideharjoja leikkisille aiheille. Niin kutsutut lasikynnet, jotka olemme jo esittäneet toisessa artikkelissa, ovat loistava kynsisuunnitteluidea. Kalvo rikkoutuneen lasin muodossa kiinnitetään kynsiin. Tämä voi olla eri värejä riippuen siitä, millaisen vaikutuksen haluat saavuttaa.

Terävät kynnet, jotka on koristeltu glitterillä – kala -asteikolla

teräväkynnet-stiletto-kynsisuunnittelu-glitter-kala-asteikot-sinivihreä

Kimallevaikutteiset kynsimallit ovat kaikkea muuta kuin tylsää. Ehkä se ei ole paras valinta jokapäiväiseen elämään, mutta se on erittäin tehokas. Kimalle voidaan levittää kynsiin sellaisenaan, kaaoksena, mutta se voidaan myös järjestää pala kerrallaan, kuten kalavaaka. Vaikutus toimii parhaiten vihreän-sinisen sävyisen glitterin tai hopean kanssa, koska ne tulevat lähemmäksi kalan tunnusomaista väriä. Jotta manikyyri ei muuttuisi todella kitšiseksi, suosittelemme tämän tekniikan käyttöä 2-3 kynsien korostamiseen.

Terävä akryylikynsi sydänmotiiveja ja läpinäkyvää vaikutusta

teräväkynnet-stiletto-kynsisuunnittelu-punainen-sydän-aihe

Vielä leikkisämpiä vaihtoehtoja kynsien suunnitteluun voidaan kokeilla geelimallinnuksella. Tässä voidaan saavuttaa jopa läpinäkyvyysvaikutuksia, koska geelimateriaali on täysin läpinäkyvää. Ensi silmäyksellä tämä klassinen punainen manikyyri on hieman erilainen muotoilu erittäin makean sydänaiheen ansiosta. Siten terävät kynnet eivät edes näytä niin hienoilta, mutta todella tyttömäisiltä.

Terävät kynnet – ballerina 

Terävät kynnet-stiletto-kynsien suunnittelu-balerina-alaston väri

Stilettien muunnelma on ns ballerina-kynnet. Kynnet muotoillaan ensin teräväkärkiseksi ja tikin viilataan vasta sitten. Luodun muodon tulisi muistuttaa ballerina -kenkiä, joten nimi. Tämä erikoismuoto on paras kulmikkaista ja terävistä kynsistä, ja se on hyvä ratkaisu, vaikka toinen tai toinen kärki vaurioituisi tikkaissa. Tässä tarvitaan myös tietty pituus, jotta kynsien suunnittelu näyttää onnistuneelta ja tehokkaalta.

Pehmeäkärkiset vaihtoehdot – soikea muoto

teräväkynnet-stiletto-kynsisuunnittelu-motiivit-idea-luova

Terävät kynnet sopivat erinomaisesti naisille, joilla on lyhyet sormet ja leveät kynnet. Tätä varten tarvitaan tietty kynsien pituus. Jos et voi luonteeltasi odottaa kauniita, pitkiä ja kovia kynsiä, on olemassa joko tekokynsiä tai vaihtoehto akryyligeelimallinnuksella. Kuitenkin tämä erityinen muoto aliarvioidaan usein ja voit tuntea vaikeuksia yksinkertaisilla liikkeillä. Tästä syystä on suositeltavaa olla vaihtamatta liikaa pituutta kerralla, vaan tottua hitaasti pitkiin kynsiin. Ne voidaan arkistoida mantelin muotoisina ja muotoilla sitten hiukan pisteeseen, kunnes ne ovat riittävän pitkiä tullakseen todellisiksi korkokengiksi. Mutta jos tämä erityinen muoto ei lopulta sovi kyseiselle henkilölle, se muuttuu nopeasti ballerinaksi.

Previous Post
5 ideaa ulkoalueelle – piristä kuistia
Next Post
7 yrttiä ja lääkekasveja, joita voit kasvattaa itse