15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Luo kynsimalleja lomakynsille – sopivat värit ja aiheet

kynsien suunnittelu lomakynsille beige-hiekka-väri-glitter-turkoosi-sininen-teräväkynnet

Loma on etusijalla, etenkin kesällä. Ei ihme, että useimmat ihmiset ovat tällä hetkellä kiinnostuneita juuri tästä. Olipa kyse muodista, kauniista koristelusta loma-tunnelmaan, sopivan väristä meikkiä tai kynsien muotoilua, josta on kyse myös tässä artikkelissa. Olemme koonneet yhteen ideoita ja vinkkejä lomakynsiin, joiden avulla saat ainutlaatuisen tyylin. Ota selvää, mitkä värit ovat erityisen sopivia ja millä motiiveilla ja kuvioilla voit säteillä lomatunnelmaa erityisen hyvin.

Kauniit lomakynnet oikeilla kuvioilla ja kuvioilla

kynsien suunnittelu-loma-kynnet-vihreä-vaalea-tumma-hopea-glitter-kilpikonna-valas

Tulee varmasti mieleen niin monia sopivia aiheita, joita voit käyttää sopimaan aiheeseen. Ensimmäinen on mahdollisesti kämmen. Loppujen lopuksi monet yhdistävät sanan loma trooppisiin rantoihin ja palmuihin. Mutta nämä eivät suinkaan ole ainoa vaihtoehto. Aurinko tai kuoret, meritähti, kilpikonnat, delfiinit ja muut merenelävät, aallot, ankkurit, ohjauspyörät tai jopa eksoottiset hedelmät ovat mahtavia. Jos et halua rajoittua tietyntyyppiseen lomaan, voit yksinkertaisesti suunnitella erilaisia ​​maan lippuja. Loma -kynsien kukka -muotoiluun on tietysti parasta valita trooppiset kukat. Täydellinen tunnelma on silloin taattu.

Kynsien suunnittelu-loma-kynnet-kuvio-moderni-turkoosi-vaaleanpunainen-lohi-väri-atsteekki

Voit myös yhdistää merenkulun aiheita, kuten ankkurin, ohjauspyörän tai köyden, sopiviin meri- ja merirakenteisiin. Tämä sisältää myös raidallisen kuvion vastaavissa väreissä, jotka esittelemme sinulle hetken kuluttua. Mittakaavat ovat tietysti myös erittäin sopivia, ja ne voidaan toisaalta “piirtää” käsin ja toisaalta suunnitella karkean glitterin avulla. Muussa tapauksessa voit valita minkä tahansa kuvion, olipa se moderni siksak- tai geometrinen kuvio, klassinen pistekuvio tai mikä tahansa muu mitä tulee mieleen. Ainoa tärkeä asia tässä on, että valitset sopivat värit lomakynsien kynsien suunnitteluun.

Kynsien suunnittelukuvat- 27 hienovaraista ideaa kynsitaiteelle

134 kynsisuunnitteluideaa – pastellisävyt & geometriset kuviot ovat trendikkäitä

Morsiamen kynsien suunnittelu – 18 ideaa upeille klassisille tai lumoaville kynsille

Sopivat värit lomakynsien kynsien suunnitteluun

kynsien suunnittelu-loma-kynnet-värit-ihonväri-lohi-strassit-alaston-oranssi

Motiivit ja kuviot ovat tietysti mukava aksentti ja viimeistely, mutta ne eivät näytä täydellisiltä ilman oikeita värejä. Kyse on oikeista vivahteista! Ja tässä valinta on todella suurempi kuin luulisi. Esittelemme alla joitakin väriryhmiä ja kynsikuvia, jotta sinulla on hyvä yleiskatsaus, kun haluat seuraavaksi keksiä mukavan kynsisuunnittelun lomakynsille. Suunnittele terävät kynnet, pyöristetyt tai neliömäiset kynnet, pitkät tai lyhyet, kuvilla tai yksinkertaisella ranskalaisella manikyyrillä.

Siniset kynnet

kynsien suunnittelu lomakynsille sininen-tavallinen-tummansininen-meri-symboli

Sininen väri tulee luonnollisesti mieleen, koska se ei liity vain mereen, vaan myös kirkkaaseen kesätaivaaseen. Sinisiä kynsiä yhdistettynä valkoisiin voidaan käyttää myös merenkulun malleihin. Esimerkiksi edellä mainittu raitakuvio, jossa on kynsien muotoilu sinimustavalkoisena, kuten merimiehet tuntevat, luodaan nopeasti ja helposti. Sinistä kynsien muotoilua voidaan käyttää myös taustana erilaisille lomamotiiveille. Valitse tummansininen kynsimalli, joka jäljittelee merivettä, ja vaaleansininen kirkkaalle taivaalle.

kynsisuunnittelu-loma-kynnet-vaaleansininen-ranta-meri-palmu-valkoinen

Jos yksinkertaiset vaaleat tai tummansiniset kynnet ovat liian tylsiä, voit myös luoda mielenkiintoisen kynsien muotoilun sinisellä glitterillä lumoavamman ilmeen saamiseksi. Variantti sopii tietysti erityisesti juhlailtoihin, jotka järjestetään usein lomalla. Tai entä neutraali tausta, jota käytetään sinisiin kuvioihin? Vaihtoehtoja on lukuisia!

Violetit kynnet

kynsien suunnittelu-loma-kynnet-violetti-trooppinen-kukka-kukka-valkoinen

Violetti on sinänsä romanttinen väri, ja sitä voidaan käyttää monenlaisiin tarkoituksiin lomakynsien kynsien suunnittelussa. Violetti ei sovellu vain kukille, vaan voi myös edustaa kesän hämärää tai sitä voidaan käyttää yksinkertaisesti vaihtoehtona iltaisin tummansiniselle taivaalle. Värivivahteita on useita, joten valikoima on melko suuri myös täällä ja oikea löytyy jokaisesta motiivista tai kuviosta.

Turkoosi kynnet

kynsien suunnittelu-loma-kynnet-kesä-tunne-turkoosi-kuvio-bikinit-kuori-meritähti-aurinko

Toinen väri, joka liittyy lomalle rannalla ja merellä, on turkoosi. Unenomaiset, valkoiset rannat ja trooppisten maiden ja saarten turkoosit vedet ovat monien unelmamatkakohde. Jos haluat luoda turkoosi kynnet, sinulla on samat vaihtoehdot kuin kaikilla muilla väreillä. Käytä lakkaa tai geeliä, glitteriä tai muita lisävarusteita ja laita paitsi itsesi myös kaikki muut loma -tunnelmaan.

Beige vivahteita

kynsien suunnittelu-lomalle-kynnet-beige-alaston-rosé-moderni-kuvio-kuparikimalle

Hiekan värit, beige, okra ja vastaavat ovat ihania neutraaleja värejä, joita voit käyttää taustana monenlaisille aiheille tai yksinkertaiselle lomakynsien suunnittelulle. Erityisesti käyttämällä pientä kimallusta voit luoda hiekan ilmeen. Olipa yksinkertainen minimalismi tai yksityiskohtaisempia kuvioita ja aiheita – tulos on taatusti vaikuttava!

Koralli ja muut punaiset sävyt

kynsien suunnittelu-loma-kynnet-koralli-turkoosi-meritähti-lyhyet kynnet -suunnittelu

Toinen eksoottinen ja erittäin suosittu väri, jolla voit luoda kauniin kynsien suunnittelun lomakynsille, on koralli tai vaaleampi vaihtoehto lohenväri. On myös monia muita vaaleanpunaisia ​​sävyjä, jotka tunnetaan trooppisista kukista. Kaikki nämä sävyt näyttävät ihastuttavilta, etenkin yhdessä valkoisen tai beigen kanssa. Ne voivat sekä edustaa ihon väriä että niitä voidaan käyttää myös pienempiin aksentteihin ja tällä tavalla koristamaan sormiasi.

Säteilevät värit

kynsien suunnittelu-loma-kynnet-trooppinen-värikäs-neon-värit-vihreä-vaaleanpunainen-sininen

Se saa myös eksoottisia sekoituksia eri kirkkaista ja kirkkaista väreistä, mukaan lukien neonvärit. Joten keltainen, vihreä ja vaaleanpunainen sopivat hyvin yhteen ja näyttävät hyvin trooppisilta. On sinun tehtäväsi jakaa ne yksinkertaisesti epäsäännöllisesti ja pisteinä kynsissä tai luoda mielenkiintoisia aiheita lomakynsien muotoilulle kukkien tai hedelmien muodossa.

Yhdistä värit

kynsisuunnittelu-loma-kynnet-portugali-välimerellinen-välimerellinen-laatat-art-sininen-turkoosi-glitter-beige

Tietenkin kaikki nämä ja muut värit voidaan myös yhdistää täydellisesti kuvattuihin. Esimerkiksi vaaleanpunaisen ja turkoosin yhdistelmä voi näyttää hyvin marokkolaiselta, ja sitä voidaan jopa parantaa sopivalla kuviolla, olipa se sitten käsinmaalattu tai tarrojen avulla suunniteltu. Violetin ja oranssin yhdistelmä sopii täydellisesti kesän auringonlaskun luomiseen. Palmun musta siluetti viimeistelee tämän terävän naulan. Erilaiset sinisen ja turkoosin sävyt yhdistettynä valkoiseen tai beigeyn vaikuttavat Välimerellisesti ja muistuttavat portugalilaista laatta -taidetta, kun taas violetti, vaaleanpunainen tai koralli ja beige voivat luoda italialaisen tunnelman. Sinisen ja valkoisen sävyt tunnetaan jälleen Santorinista, ja siksi ne sopivat Kreikan symboleiksi.

kynsien suunnittelu lomakynsille valkoinen-glitter-oranssi-neon-kämmen

Joten, kuten näette, eri maita tai alueita voidaan edustaa tietyillä väriyhdistelmillä. Sinun on vain selvitettävä vastaavat ominaisuudet etukäteen. Ja jos olet jo ollut lomalla kyseisessä maassa, sinun on helpompi löytää sopiva kynsimalli lomakynsille. Mieti vain mihin yhdistät sen.

Previous Post
Uusi upea kasvitieteellinen puutarha Singaporessa
Next Post
Harjoja onttoa selkää vastaan: yleiskatsaus parhaista harjoituksista vahvalle ja terveelle selälle!