15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Motiiveja joulun talvikynsiin – 27 kauneinta kuvaa

Joulun talvikynnet kynsien muotoilu-aiheet-valkoinen-hopea-glitter-lakka

Jokainen nainen haluaa olla kaunis ja lumoava Silverster -juhliin – päästä varpaisiin tai kuten aina kynsien kärkiin. Siksi meillä on hienoja ideoita Joulun talvikynnet, joka voisi antaa sinulle mukavan juhlatunnelman koko talven ajan. Tasaisella kädellä, oikeilla kynsilakan väreillä ja pienellä luovuudella voit loihtia todellisia taideteoksia kynsillesi.

Joulun talvikynnet sinisinä

talvi-kynsisuunnittelu-tummansininen-hopea-tähtimotiivit

Joulun kynsien hallitsevat värit ovat sininen, valkoinen, punainen ja vihreä. Näitä korostetaan yleensä kulta- ja hopea -aksentteilla. Älä unohda trendikästä ombre -vaikutusta, jossa manikyyri saa kauniin kaltevuuden. Sitä käytetään usein taustana kynsimalleille, joissa on lumihiutaleita. Ja tietysti matta lakkavaihtoehdot yhdessä kiiltävän kynsilakan kanssa. Motiivit, kuten hirvieläimet, lumihiutaleet, joulukuuset, joulupukki ja muut, ovat tervetulleita kynsiin. Jos et voi piirtää monimutkaisia ​​aiheita, kokeile talviteemaisia ​​kynsitarroja. Anna kynsiesi loistaa levittämällä kynsilakkaa, jonka päässä on glitterhiukkasia.

Joulun talvikynnet ombre -vaikutuksella

Joulu talvi kynnet lumihiutaleet-strassit-ombre-pohja

Helpoin tapa saada ombre -muotoilu on käyttää sientä myös maalaamiseen. Maalaa kynnet tavalliseen tapaan valkoisella kynsilakalla. Kun tämä on kuiva, ota sieni ja tiputa muutama tippa sinistä lakkaa sen päälle. Taputtele nyt maali kynsien päihin. Sen jälkeen voit koristella tekojalokivillä ja lumihiutaleilla. Levitä lopuksi läpinäkyvä pintamaali.

valkoiset ja mustat lumihiutaleet kultaisella taustalla

Joulun talvikynnet keskipitkät-kynnet-kulta-tausta-mustavalkoiset-lumihiutaleet

Saat hyvän kynsisuunnittelun helposti, jos käytät valmiita tarroja. Levitä kultainen tai hopea kynsilakka tai käytä mitä tahansa muuta väriä, joka sopii talveen tai jouluun. Kiinnitä sitten tarrat kynsillesi. Jotta ne pysyvät kauniina, älä unohda ylämaalia!

 hienot talvikynnet sinisellä ja hopealla

talvi-kynsisuunnittelu-tummansininen-kynsilakka-hopea-glitter

Kaksivärinen puolikuun manikyyri on ollut hitti viime vuodesta! Se on käytännössä moderni vaihtoehto ranskalaiselle manikyyrille. Tietenkin, jos voit, voit tehdä suunnittelun vapaalla kädelläsi ja ohuella harjalla. Mutta se voi olla hyvin vaikeaa. Reiänvahvistusrenkaat tarjoavat apua tähän.

puolikuu-manikyyri-talvi-valkoinen-hopea-glitter

Puolikuun manikyyriin, jossa on talvihenkeä, tarvitset pohjalakan, päällyslakan, kaksi kynsilakkaa hopeaa ja tummansinistä sekä reikien vahvistusrenkaat. Levitä ensin pohjamaali ja anna sen kuivua. Levitä sitten hopeinen kynsilakka. Liimaa nyt reiän vahvistusrengas puoliväliin jokaiseen maalattuun naulaan. Maalaa loput kynnet tummansinisellä kynsilakan sävyllä ja anna kuivua uudelleen. Toisen kynsilakan tulee aina olla läpinäkymättömämpi kuin ensimmäinen. Heti kun kynsilakka on täysin kuiva, reikien vahvistusrenkaat voidaan poistaa. Lopussa seuraa pintamaalikerros ja siinä kaikki!

 lumiset kukkulat kynsillä

talvi-kynsisuunnittelu-sininen-valkoinen-lumiukot-yö

Yksi apuväline, jota voidaan käyttää hyvin eri tavoin kynsien suunnittelussa, on pisteytystyökalu. Voit käyttää sitä koristamaan kynnet pilkulla, tekemään pieniä kukkia tai piirtämään silmiä. Pisteytystyökalussa on yleensä erikokoisia päitä, joten voit tehdä pienempiä ja suurempia pisteitä. Joten voit loihtia koko lumisen maiseman, jossa on lumiukkoja ja lumihiutaleita kynsissäsi.

talvi kynsien suunnittelu lumiukko joulukuusi motiiveja

Pisteytystyökalun vaihtoehtona voit kuitenkin käyttää melkein mitä tahansa haluamasi koon mukaan. Esimerkiksi hiusleikkeet, hammastikut ja kynän pyyhekumi suurille pisteille ovat erittäin käytännöllisiä.

talvi-kynsisuunnittelu-lumiukko-kasvot-porkkana-nenä

Lumiukon muotoon kynsissäsi on käytettävä valkoista kynsilakkaa maalaamaan kolme erikokoista pistettä päällekkäin. Sitten silmät ja napit maalataan mustalla. Älä myöskään unohda oranssia nenää. Jos kynnet ovat liian lyhyet, voit yksinkertaisesti esittää lumiukon kasvot koko kynsien pinnalla.

Erilainen joulukuusi

joulukuusi kynsien suunnittelu tarra glitter hiukkasia

Kuusi kynsissä on loistava motiivi seuraavaan kynsien suunnitteluun. Pieni osa glitteristä on aina osa joulua. Kuka tahansa voi tehdä sen helposti muutamalla temppulla. Tarvitset vain kynsilakkaa kahdessa eri värissä, teippiä ja glitterkynsilakkaa tai tekojalokiviä.

 pieni kuusen

Joulu talvi kynnet suunnittelu aihe kuusi

Levitä kirkasta kynsilakkaa ja anna sen kuivua hyvin. Peitä joulukuusen ääriviivat teipinauhoilla ja maalaa alue läpinäkymättömällä maalilla. Aloittelijat voivat myös yksinkertaisesti edustaa joulukuusta kolmiona. Kärjessä olevasta kultaisesta strassista voit kertoa, mitä sen pitäisi olla.

tee-se-itse-joulukuusi-ohjeet

Varmista, että sinulla on hyvä kontrasti kahden kynsilakan värin välillä. Kun toinen kerros kynsilakkaa on kuivunut, levitä kimaltelevaa kynsilakkaa. Kun kaikki kerrokset ovat kuivia, voit irrottaa teipin.

Jalo ja lumoava

winternagel-design-valkoinen-lumihiutale-glitter-lakka

Maalaa kynnet yksivärisellä kynsilakalla ja anna kuivua hyvin. Tämän jälkeen voit levittää kimaltelevaa kynsilakkaa kynnen kärjestä noin puoliväliin. Käytä tätä varten joko kynsilakkaharjaa tai pientä sientä. Kynsilakka harjataan sienellä ja levitetään sitten kynsiin. Voit poistaa ylimääräiset kimallukset kynsilakanpoistoaineeseen kostutetulla vanupuikolla.

Joulupukin hattu

christmas-nail-motifs-pictures-snowman-hat

Joulupukin hattu on toinen loistava idea talven kynsien suunnitteluun. Joulupukin hattua kynsillä voi esittää useilla tavoilla. Tämä on niistä yksinkertaisin.

Levitä ensin nude kynsilakka pohjamaaliksi ja anna sen kuivua. Maalaa sitten kolmio punaisella kynsilakalla teippitekniikalla tai vapaalla kädellä. Lisää sitten hattu ja valkoinen reunus, anna kuivua ja joulupukin manikyyri on valmis!

 Ombre -kaltevuus taustana

talvi-kynsisuunnittelu-sininen-valkoinen-ombre-vaikutus-lumihiutaleet

 Ranskalainen manikyyri, jossa on talven tunnelmaaTee-se-itse-joulu-talvi-kynnet-idea-lumihiutaleet

juhlavat punaiset talvikynnet

joulu-talvi-kynsi-punainen-valkoinen-lumihiutaleet

christmas-nail-motiivit-joulupukki-punainen-valkoinen-glitter-lakka

joulun kynsien aiheet joulupukin hattu idea

christmas-nail-short-french-black-abstract-christmas-tree

christmas-nail-idea-christmas-tree-balls-white-background

christmas-nail-design-red-white-christmas-tree-pisteitä

joulukuusi kynsien suunnittelu jouluaiheiden idea

winter-nail-design-short-nail-dark-background

talvi-kynsisuunnittelu-musta-kynsilakka-valkoinen-lumihiutale-glitter-hiukkaset

winternagel-design-lumiukko-valkoinen-tummansininen-lumihiutaleet

talvi-kynsisuunnittelu-lumiukko-lumen peittämät kukkulat

christmas-nail-design-short-nail-red-tree-pallot

Previous Post
Uusi upea kasvitieteellinen puutarha Singaporessa
Next Post
Harjoja onttoa selkää vastaan: yleiskatsaus parhaista harjoituksista vahvalle ja terveelle selälle!