15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hiusten värjäys vaaleanpunaiseksi: nämä ovat 30 parasta vaaleanpunaista sävyä (jokaiselle ihotyypille)

Pastellihiusta on nyt kaikkialla – sosiaalisen median syötteidesi julkkiksista naiseen, jonka tapasit kadulla tänä aamuna. Hiusten väritrendi, joka saa suurimman suosion ja tekee lausunnon, on ehdottomasti vaaleanpunainen! Luuletko, että vain trendintekijät voivat käyttää tätä rohkeaa hiusväriä? Mutta päinvastoin. Kuka tahansa nainen voi värjätä hiuksensa vaaleanpunaiseksi – kyse on oikean vaaleanpunaisen sävyn löytämisestä, joka imartelee hänen ihoaan. Vaaleanpunaisia ​​sävyjä on lukemattomia – romanttisesta pastellin vaaleanpunaisesta kirkkaan vaaleanpunaiseen ja mykistettyyn vanhaan vaaleanpunaiseen. Lue lisää löytääksesi 30 vaaleanpunaista hiusideaa, jotka on jaoteltu kunkin vaaleanpunaisen sävyn mukaan.

Hiusten värjäys vaaleanpunaiseksi: valitse paras vaaleanpunainen sävy ihotyypillesi

Hiusten värjäys vaaleanpunaiseksi - mikä vaaleanpunainen sävy mille tyypille?

Haluaisitko värjätä hiuksesi vaaleanpunaiseksi? Löydät inspiraatiota täydelliseen vaaleanpunaiseen sävyyn ihotyyppisi perusteella.

Mikä hiusväri sopii vaalealle ihotyypille? Tässä on 10 kaunista vaaleanpunaista sävyä, jotka imartelevat vaaleaa ihoasi.

1. Pastellin vaaleanpunaiset hiukset

Pastellin vaaleanpunaiset hiukset, joissa on helmiäishohtoa vaaleille ihotyypeille

On kiistatonta, että kauniit pastellit ovat olleet trenditutkamme jo jonkin aikaa, ja jos sinulla on vaalea iho, pastellinpunaiset hiukset voivat olla täydellinen tapa liittyä tähän trendiin! Tämä pehmeä vaaleanpunainen sävy ei ole ristiriidassa vaalean ihon sävyn kanssa, vaan lisää juuri oikean määrän lämpöä ihosi.

2. Ruusun vaaleat hiukset

lämpimät vaaleat hiukset vaaleanpunaisilla kohokohdilla

Haluatko hitaasti lähestyä vaaleanpunaista hiusväriä? Sitten sinun pitäisi valita hieman persikanvärinen sävy. Hiusväri ruusublondi on täydellinen yhdistelmä vaaleanpunaisia ​​ja persikan sävyjä. Molemmat näyttävät erityisen harmonisilta luonnollisesti vaaleilla hiuksilla ja sopivat erinomaisesti vaaleille ihotyypeille.

Ruusun vaaleat hiukset - vaaleanpunainen persikanvärinen

3. Lila ja vaaleanpunainen kohokohta tuhkan vaaleissa hiuksissa

Keskivaaleat hiukset, vaaleanpunaiset ja violetit kohokohdat ja hopeinen hohto

Persikan värit eivät ole sinun makuusi? Voit halutessasi lisätä ripauksen purppuraa sekoitukseen. Hopea ja lila sävyt korostavat kauniisti ja tuovat esiin vaalean ihon viileän alavärin.

Violetit vaaleanpunaiset hiukset vaaleille ihotyypeille

4. Vaaleanpunainen balayage

Vaaleanpunainen balayage ruskeissa hiuksissa

Jos haluat helpommin hoidettavan hiusvärin, mutta haluat silti kokeilla vaaleanpunaisten hiusten trendiä, suosittelemme balayage-ulkoasua. Nämä vapaalla kädellä maalatut kohokohdat helpottavat lisäajan lisäämistä virvokkeiden välille, kun hiusrajasi jätetään käsittelemättä. Tämä luo luonnollisen värisen gradientin ruskeasta tai vaaleasta vaaleanpunaiseksi.

5. Cotton Candy vaaleanpunaiset hiukset

Cotton Candy vaaleanpunaiset hiukset ja sininen kaksivärinen

Muistatko messut, joissa kävit lapsena, ja vaaleanpunaiset sokeripilvet? Cotton Candy vaaleanpunaiset hiukset näyttävät yhtä söpöiltä kuin sen nimimerkki maistuu! Tämä ihana vaaleanpunainen sävy on täydellinen tapa vaalean ihon naisille harrastaa eloisaa kampausta luomatta kovaa kontrastia ihonväriin. Yhdessä taivaansinisen kaksiväristen hiusten kanssa ulkonäkö näyttää vieläkin viileämmältä.

6. Kaksisävyiset hiukset – vaaleanpunainen ja harmaa / platina blondi

pastellin vaaleanpunaiset harmaat hiukset ombre -ilmeessä

Kaksiväriset hiukset ovat tällä hetkellä suosittuja. Emme voi kuvitella mitään parempaa kuin yhdistää kaksi hiusväritrendiä yhdeksi: pastellipinkki ja platinablondi. Tätä ulkoasua varten voit värjätä hiukset joko pystysuoraan tai vaakasuoraan – joka tapauksessa tulos on upea. Jäisen platinablondin lisäksi hopeanharmaa sopii täydellisesti myös pastellin vaaleanpunaiseen.

7. Confetti vaaleanpunaiset hiukset

Konfetin vaaleanpunaiset pitkät hiukset värikkäillä kohokohdilla

Pidätkö itseäsi mielialan tykinä? Sitten konfetti-vaaleanpunainen harja voi olla juuri se hiusten ilme, jota olet aina etsinyt. Tämä trendiväri näyttää vaaleanpunaiselta perushiukselta ja vihreillä, keltaisilla, violetilla ja sinisillä vihreillä hiuksilla, joten konfetti -ampuja on juuri alkanut.

8. Jäinen vaaleanpunainen

Platina vaaleat hiukset vaaleanpunaiset sävyt jääblondi

Jos sinulla on vaalea iho ja viileä pohjaväri, suosittelemme hiusväriksi jääpunaista. Tämä vaaleanpunainen sävy on sekoitus platinan blondia ja vaaleanpunaista sävyä. Jos haluat, voit pyytää värimiestäsi lisäämään hopeisia kohokohtia jäisen ilmeen saamiseksi.

9. Persikan vaaleanpunainen hiusväri

Persikan vaaleanpunaiset hiukset vaaleanpunaiset ja oranssit

Mainitsimme jo, että persikka ja vaaleanpunainen voidaan yhdistää upeasti keskenään, mutta ehkä haluat tehdä persikan sävystä hieman voimakkaamman? Vaikka vaaleanpunaiset vaaleat hiukset ovat hieman hienovaraisemmat, persikan vaaleanpunainen sopii erinomaisesti kaikille, jotka haluavat erottua. Kirkas väri saa taatusti paljon huomiota Instagramissa.

10. Vadelma vaaleanpunaiset hiukset + tummemmat juuret

Vadelma vaaleanpunaiset hiukset ja tummemmat juuret

Saatat tuntea sanonnan: “Mene kokonaan ulos tai mene kotiin”. Jos etsit rohkeaa, eloisaa vaaleanpunaista hiusväriä, vadelmanpunainen tai vadelmanpunainen on täydellinen valinta. Tässä kirkkaan vaaleanpunaisessa on punaisia ​​sävyjä, joten se on luettelomme näkyvin sävy vaaleille ihon sävyille. Yhdessä ulos kasvaneen tumman lähestymistavan kanssa on helppo ylläpitää väriä kampaajavierailujen välillä. Jos et ole varma, oletko valmis esittelemään hiuksesi näin voimakkaalla värillä, voit käyttää tilapäistä hiusväriä vadelmanpunaisena.

Parhaat vaaleanpunaiset sävyt, jotka sopivat keskikokoisille hiustyypeille

Jos ihon sävy on keskipitkä, harkitse seuraavia vaaleanpunaisia ​​sävyjä.

11. vaaleat vaaleanpunaiset hiukset (vauvan vaaleanpunainen)

Vaaleanpunaiset hiukset

Ihollasi on luonnollinen kultainen kiilto, jota voi täydentää ihanan vaaleanpunainen hiusväri. Toisin kuin pastellinväriset vauvat, vaaleanpunaiset vaaleanpunaiset eivät ole liikaa kontrastinne kanssa.

12. Vaaleanpunaiset ja violetit hiukset

vaaleanpunaiset ja violetit kohokohdat ruskeissa hiuksissa kuin auringonlasku

Olemme keskittyneet siihen, mitkä hiusvärit sopivat mihin ihotyyppiin, mutta puhutaanpa hetki kahdesta väristä, jotka täydentävät toisiaan ihanasti! Kyllä, vaaleanpunaisen ja violetin yhdistäminen on loistava tapa lisätä hiuksiin syvyyttä samalla kun imartelevat kultaista ihoasi. Työskentele koloristisi kanssa balayage -laventelin kohokohdista värjätyille vaaleanpunaisille hiuksille, jolloin väri muistuttaa kauneinta auringonlaskua.

13. Bubblegumin vaaleanpunaiset hiukset

Vaaleanpunaiset hiukset korostavat keskikokoista kultaista kiiltoa

Vaaleanpunaiset purukumikuplat saavat sinut heti hyvälle tuulelle, eikö niin? Kuten nimestä voi päätellä, Bubblegum on raikas, elinvoimainen vaaleanpunainen. Tämä vaaleanpunainen hiusväri on elinvoimainen, mutta ei liian vaalea keskikokoiseen ihonväriisi. Se on ihanteellinen vaihtoehto kaikille, jotka haluavat klassisen vaaleanpunaisen harjan.

14. Ruusukulta

Ruusun vaaleat hiukset kesätyypeille

Oletko kateellinen persikanvärisille vaaleanpunaisille vaaleanpunaisille vaaleanpunaisille vaaleanpunaisille vaaleanpunaisille vaaleanpunaisille vaaleanpunaisille? Älä huoli, on myös ihanteellinen persikka-vaaleanpunainen sävy naisille, joilla on keskikokoinen ihotyyppi: ruusukulta! Ylellisen hiusvärin salaisuus: kupari rikastuttaa herkkää roséa niin, että se sopii täydellisesti lämpimän ihon kanssa.

15. Kuumat vaaleanpunaiset hiukset

Kuumat vaaleanpunaiset hiukset tummalla pohjalla

Haluatko lähteä hiuksillesi hieman voimakkaammalla sävyllä? Sitten Hot Pink on juuri sinulle! Tämä sävy antaa hiuksillesi kiiltoa ja kiinnittää varmasti kaikkien huomion. Muista vain, että tällainen rohkea hiusväri vaatii melko vähän huoltoa. Jos luulet sen olevan vaivan arvoista, aloita puolipysyvällä kuumalla vaaleanpunaisella hiusvärillä.

16. Pink Dip Dye

hunaja vaaleat hiukset vaaleanpunaisilla kärjillä

Joskus sinun ei tarvitse täydellistä väritystä antaaksesi hiuksillesi modernin päivityksen. Jos pidät pienistä muutoksista, joilla on suuri merkitys, voit vain värjätä vinkkisi vaaleanpunaiseksi. Kyllä, dip -värjäystekniikalla vain hiusten päät voi kastella valitsemasi kauniiksi vaaleanpunaiseksi. Kun olet valmis sanomaan hyvästit vaaleanpunaisille hiuksille, mene vain parturiin ja leikkaa tämä pois.

vaaleat hiukset vaaleanpunaisilla kärjillä Pink Dip Dye.jpg

17. Fuksia hiusten väri

Fuksian hiusten väri vaaleanpunaisen ja violetin välillä

Toinen rohkea vaaleanpunainen hiusväri, fuksia näyttää syvältä, mutta vaaleanpunaiselta violetin sävyin. Lopputulos on täydellinen tasapaino kuuman vaaleanpunaisen ja syvän violetin välillä. Yhdistettynä moderniin A-linjaiseen hiuksiin, hiukset saavat varmasti silmänsä.

18. Millenial Pink

Millenial Pink hiusväri lämmin vaaleanpunainen

Millennial Pink Hair on trendikkäämpi kuin koskaan. Sävy on juuri sitä mitä kuvittelet: pehmeä, lämmin vaaleanpunainen ja ripaus roséa. Jos olet tuhatvuotinen (olet 37–22-vuotias tänään) ja sinulla on keskitason ihonväri, tämä ihana sävy on pakko kokeilla.

19. Vesimeloni

Vesimelonin punaiset ja vihreät kaksiväriset hiukset

Haluaisitko saada uuden hiusvärin kesäksi ja värjätä hiuksesi vaaleanpunaiseksi? Sitten voit inspiroitua yhdestä kesän suosikkiherkkuistasi: vesimelonista! Tämä vaalea sävy antaa harjalle mehukkaan päivityksen, joka taatusti houkuttelee kateellisia katseita. Väri voidaan yhdistää myös vihreään, jotta saat viileän kaksivärisen ilmeen.

Vesimeloni punainen ja vihreä pixie -leikkauksessa

20. Haalistunut ruusu

Ruusukultainen hiusväri tummalla pohjalla

Pidätkö enemmän tummasta vaaleanpunaisesta? Faded Rose on ihanteellinen keskikokoisille ihotyypeille, jotka haluavat hitaasti lähestyä vaaleanpunaisten hiusten trendiä. Sävy sisältää pölyisen mauvillan muistiinpanoja, joten se on erittäin pukeutuva ja imarteleva keskikokoisille ihon sävyille.

Haalistunut ruusu Pölyinen vaaleanpunainen hiusväri keskikokoiselle ihotyypille

21. Flamingo Pinkki

Flamingo Pinkki vaaleanpunaiset hiukset

Värispektrin toisessa päässä on vaaleanpunainen flamingo. Tämä vaaleanpunainen hiusväri on inspiroitu kauniista olennoista, joista sävy on nimetty, ja se on täydellinen eksoottisille trendintekijöille, jotka haluavat värjätä hiuksensa vaaleanpunaiseksi.

Hiusten värjäys vaaleanpunaiseksi: parhaat ideat tummille ihotyypeille

Onko sinulla tumma iho? Tässä on 9 vaaleanpunaista hiusväriä, joita kannattaa kokeilla!

22. Tumman vaaleanpunaiset hiukset

Tumman vaaleanpunaiset hiukset mustalla pohjalla tummalle iholle

Voisitko ajatella hiusväriä, joka sopisi tummille ihotyypeille paremmin kuin tummanpunainen? Tumman vaaleanpunaiset hiukset näyttävät upeilta, mutta eivät sovellu vaaleille ihotyypeille, koska ne luovat liikaa kontrastia ja saavat ilmeen nopeasti luonnotonta. Mutta jos sinulla on tumma ihonväri, voit käyttää jopa tumminta vaaleanpunaista epäröimättä.

23. Vaaleanpunainen ombré afrohiuksille

Vaaleanpunainen ombré -kaltevuus afrohiuksille

Haluatko helppohoitoisen vaaleanpunaisen hiusvärin? Ehdotuksemme sinulle: ombré hiukset. Ombré -ilme luo kauniin värigradientin luonnollisesta hiusväristä toiseen varjossa, tässä tapauksessa se olisi vaaleanpunainen. Se on ihanteellinen niille, jotka haluavat mennä mahdollisimman pitkään ilman kertausta, koska et näe lähestymistapaa kasvamassa.

24. Punastava vaaleanpunainen / puuteri vaaleanpunainen

Puuterin vaaleanpunainen hiusväri oliivi- ja keskikokoisille ihotyypeille

Muistatko aiemmin mainitsemamme “Faded Rose” -sävyn? Blush, jota kutsutaan edelleen puuteriroosaksi, sattuu olemaan samaa väriperhettä, mutta muutamaa sävyä vaaleampi. Tässä sävyssä on hienovarainen beige ja lämmin oranssi, mikä tekee silmäänpistävästä savuisesta ilmeestä.

vaahtokarkki poskipuna vaaleanpunaiset afro hiukset

25. Kuparin vaaleanpunainen

Kuparin vaaleanpunainen ja violetit kohokohdat

Rakastatko oranssin ja vaaleanpunaisen sävyjen sekoitusta? Silloin ilahdut myös kuparin vaaleanpunaisesta. Värityksesi tekee hiuksista kohokohtia kuparista, vaaleanpunaisesta ja violetista saadaksesi ulottuvuuden ja liikkeen.

26. Vaaleanpunaiset lilahiukset

Vaaleanpunainen laventelin väri tummille ihotyypeille

Jos sinulla on keskivaalea tai tumma ihonväri ja haluat kokeilla pastellihiusten trendiä, valitse tämä upea lila ja vaaleanpunainen sekoitus. Kun ajattelet lilaa, ajattelet yleensä koristepensasta, jonka kukat ovat vaalean violetin sävyisiä. Mutta on myös monia lilalajeja, jotka on esitetty pehmeänä vaaleanpunaisena. Violetti täydentää sinisen sävyjä viileällä iholla ja herättää tumman ihon eloon.

27. Magenta

Tumman vaaleanpunaiset hiukset tummaan ihoon

Haluatko vaaleanpunaisen harjan, joka antaa lausunnon? Magenta on kuuma vaaleanpunainen sävy, jossa on kauniit, elävät puna-violetit sävyt. Vaikka tämä väri ei ole heikkohermoisille, se olisi loistava tapa piristää hiuksiasi. Lisäksi magenta on täydellinen kontrasti tummalle ihollesi!

29. Neon pinkki

Neon vaaleanpunainen hiusväri tummille hiustyypeille

Jos haluat dramaattisen hiusvärin, joka ei taatusti jää huomaamatta? Se ei ole näkyvämpi kuin neonpunainen vaaleanpunainen harja. Jos haluat kokeilla ulkonäköä lyhyen aikaa, voit kokeilla neonpunaista väliaikaista hiusväriä.

29. Korallin vaaleanpunaiset hiukset

Korallin vaaleanpunaiset hiukset tummalle iholle

Onko sinulla tumma iho ja lämmin alaääni? Sitten voit upeasti korostaa tämän kultaisen hohtavan korallinpunaisella. Vilkas persikka-vaaleanpunainen sävy valittiin Pantonen vuoden väreksi vuonna 2019 ja on sittemmin valloittanut huoneistomme, vaatekaapit ja meikkipakkaukset. Trendikäs hiusväri säteilee lämpöä ja tyyneyttä ja on täydellinen keskikokoisille ja tummille ihotyypeille.

30. Hedelmien booli

Vaaleanpunainen hiusväri tummille ihotyypeille - Fruit Punch

Mikä voisi olla mukavampaa kuumana kesäpäivänä kuin lasillinen virkistävää hedelmäleipää? Kirkkaan vaaleanpunaisella kesäjuomalla on selkeä, hedelmäinen maku, josta useimmat meistä eivät voi saada tarpeekseen. Ei pitäisi olla yllätys, että Fruit Punch Hairilla on samat ominaisuudet. Se on katseenvangitsija, hedelmäinen vaaleanpunainen väri, jota rakastat yksinkertaisesti!

lyhyet kampaukset vaaleanpunaisissa afro -hiuksissa

Previous Post
Arkkitehtitalo lasirintamalla avaa luonnon
Next Post
Käsityöideoita pääsiäiselle nuorille ja vanhoille – söpöjä pupuja ja muita aiheita