15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pixie Cut 2021: Näin julkkikset käyttävät trendikästä lyhyttä kampausta!

Olitpa sitten trendikäs mini -bob -kampaus, alleleikattu tai röyhkeä buzz -leikkaus – lyhyet hiukset ovat epäilemättä yksi vuoden kuumimmista kampaustrendeistä ja on todella hauskaa! Ja aivan oikein – ne tuovat esiin kasvojemme piirteet täydellisesti ja voivat helposti pysyä missä tahansa pitkissä leikkauksissa. Olimme kolmekymppisiä tai pikkuleikkauksia yli 50 -vuotiaille naisille – lyhyt kampaus on ajaton klassikko ja kaiken ikäisten naisten rakastama! Leikkaus näyttää erittäin tyylikkäältä ja naiselliselta ja on myös erittäin helppo muotoilla. Olipa hienostunut ja tyylikäs tai pikemminkin hieman rennompi – leikkaus on uskomattoman monipuolinen ja voidaan mukauttaa täydellisesti kaikkiin kasvojen muotoihin. Toki hiusten leikkaaminen niin lyhyiksi vaatii hieman rohkeutta, mutta lopputulos on ehdottomasti sen arvoinen. Kuinka hyvä, että emme ole ainoita, jotka rakastavat lyhyitä hiuksia. Yhä useammat julkkisnaiset ovat uskaltaneet ottaa radikaalin askeleen viime vuosina ja siten antaa meille paljon inspiraatiota kauniiseen leikekuvioon vuonna 2021. Oletko valmis pieneen muutokseen? Inspiroidu seuraavista ulkoasuista ja soita kampaamolle nopeasti!

Pixie Cut 2021: Näin kaunis Jennifer Lopez näyttää lyhyillä hiuksilla!

Jennifer Lopezin kampaus Pixie Cut 2021

Miljoonannen kerran meidän on kysyttävä itseltämme kysymys: onko jotain, mitä Jennifer Lopez ei voi? 51-vuotias tyylikuvake osaa laulaa, luoda toivottavia kauneudenhoitotuotteita ja näyttää yksinkertaisesti upealta eri ulkonäössä! Laulaja on luonut uuden kampaustrendin useita kertoja yllättävällä hiustenmuutoksella ja innoittanut monia naisia ​​muotoilemaan uudelleen. Mutta tämä voi olla hänen dramaattisin muutoksensa tähän mennessä, koska yhdysvaltalaisen Allure -lehden vuosipäivän kannen kuvauksissa hän esiintyi erittäin lyhyellä pixie -leikkauksella märällä ilmeellä! Lyhyt kampaus korostaa hänen upeita poskipäätään täydellisesti ja tähti näytti aivan upealta, kuten aina! Onko pixie cut 2021 todellinen vai vain kansi, ei ole vielä selvää, mutta rohkea kampaus sopii ehdottomasti hänelle! Trendikäs ulkonäkö voidaan itse muotoilla uudelleen erittäin helposti: Harjaa vain hiusten etuosa eteenpäin ja levitä hiuksiin geeliä hiusten läpi “villin” vaikutuksen saavuttamiseksi.

Cardi B: n trendikäs pikkuleikkaus

Cardi B -kampaukset Pixie Cut 2021 Julkkikset lyhyillä hiuksilla

Kun ajattelemme Cardi B: tä, emme ainoastaan ​​ajattele hänen upeita hip-hop-kappaleitaan, vaan myös hänen erilaisia ​​ja rohkeita tyylejään, joita hän on rokkinut vuosien varrella. Pitkä, suora, kihara, kirkkaissa neonväreissä tai musta – räppäri haluaa antaa sen repeytyä ja on todellinen kameleontti. Erityisesti hän muuttaa kampauksiaan jatkuvasti ja epätavallisista peruukista on osittain tullut hänen tavaramerkkinsä. Tämän vuoden Grammy -gaalassa Cardi B yllätti fanit jälleen, ei pelkästään esityksellään, vaan myös viileällä pastellilillan leikkauksella!

Demi Lovaton 2021 Pixie Cut näyttää erittäin imartelevalta

Demi Lovato Pixie Cut 2021 Lyhyiden kampausten trendit Kevät

Uusi vuosi, uudet hiukset – ainakin Demi Lovatolle. 28-vuotias laulaja ei eronnut sulhasensa Max Ehrichin kanssa viime vuonna, vaan myös pitkistä, tummanruskeista hiuksistaan. Instagram -postauksessa tähti näytti itsensä erittäin röyhkeällä pixie -leikkauksella, jossa oli kirkas pastellinpunainen vaaleanpunainen. Mutta sitä me kutsumme täydelliseksi tyyppimuutokseksi! Trendikkäällä kampauksella pään takaosassa olevat hiukset ajellaan kokonaan lyhyiksi, kun taas pään päällä oleva hiusosa ulottuu suunnilleen korville.

Blake Lively on tuskin tunnistettavissa lyhyistä hiuksista

Blake Lively Pixie Cut 2021 Lyhyiden kampausten trendit Kevät

Näyttelijä Blake Livelylla on mahdollisesti kadehdittavimmat ja ikonisimmat hiukset koko Hollywoodissa. Tähti tunnetaan lumoavasta harjastaan, ja hänen vaaleat hiukset ja mehevät kiharat näkyvät 5 kilometrin päästä. Joten voitte kuvitella järkytyksemme, kun huomasimme hänen selfiensä Instagramissa keskipitkällä pixiellä, joka oli leikattu tummanruskeaksi! Fanisi voivat kuitenkin rauhoittua, koska radikaalin muutoksen takana on itse asiassa hänen roolinsa mysteeritrillerissä “The Rhythm Section”. Valitettavasti emme voi kertoa, onko kyseessä peruukki vai oikea hiustenleikkaus. Joka tapauksessa meidän on kuitenkin myönnettävä, että vuoden 2021 Pixie Cut muutti “Gossip Girl” -tähden täysin erilaiseksi ihmiseksi.

Jane Fondan tyylikäs pixie -leikkaus

Lyhyet hiukset Harmaat hiukset Pixie Cut 2021 Jane Fonda kampaus

Jane Fonda on aina ollut todellinen tyylin, kauneuden ja hyvän maun ikoni. Jopa tänään 83 -vuotiaana Hollywood -legenda näyttää edelleen yksinkertaisesti henkeäsalpaavalta ja sitä pidetään inspiraationa monille kaikenikäisille naisille ympäri maailmaa. Legendaarinen näyttelijä, malli ja kuntoguru osaa näyttää upealta kaikilta puolilta ja kaikista kulmista ja on jo muuttanut tyylin ajattomaksi trendiksi useita kertoja. Vuoden 2020 Oscar -gaalassa Jane Fonda näytti itsensä täysin erilaisella ilmeellä, jolla hän haluaa tehdä lausunnon, nimittäin takkuisella, harmaalla leikekuvalla. Tähti on uskaltanut ottaa rohkean askeleen, johon monet naiset eivät voi edes luottaa ja antaa harmaiden hiusten kasvaa. Hän uskoo ikääntymiseen ja on selvä todiste siitä, että on mahdollista pysyä kauniina ja tyylikkäänä naisena, vaikka olemme yli 80 -vuotiaita.

Mullet Pixie Cut 2021: Näin Miley Cyrus pukeutuu lyhyeen kampaukseen

Miley Cyrus Lyhyet hiukset Pixie Cut 2021 Lyhyet hiustyylit

Laulaja Miley Cyrus ei ole koskaan vältellyt dramaattisia muutoksia ja on vuosien varrella ottanut riskin hiusten jälkeen ja rohkaissut paljon hienoja leikkauksia. Olipa röyhkeä pelle, shag -leikkaus tai pitkät, aaltoilevat hiukset – kaikki sopii tähdelle! No, viime vuonna hän todella teki sen uudelleen ja sai niin kutsutun mullet pixie -leikkauksen todelliseksi hiusten trendiksi! Ilmeisesti Miley Curys oli liian kärsimätön odottamaan kampaamojen avaamista uudelleen ja aloitti hiuskokeet kotona. Ja tässä tulee yllätys – äitisi katkaisi hiukset hiuksista karanteenin aikana. Kampaaja Sally Hershbergerin virtuaalisen avun avulla Mileyn äiti antoi tyttärelleen trendikkään kampauksen. Hiustenleikkaus on yhdistelmä pixie- ja shag -leikkauksesta, ja se muistuttaa meitä paljon 80 -luvulta. Yksi asia on turvallista sanoa: lukitusaliarvostus voi näyttää yhtä upealta ja Miley on selvä todiste siitä!

Pixie Cut 2021, kirjoittanut Jada Pinket Smith

Pixie Cut 2021 Lyhyet kampaukset kiharoille kampaustrendeille Kevät

Näyttelijä Jada Pinkett Smith on myös valinnut pixie -leikkauksen vuonna 2021 ja osoittaa meille, että trendikäs kampaus voi näyttää yhtä upealta ja tyylikkäältä kiharat hiukset. 48-vuotias näyttelijä muuttaa kampaustaan ​​melko usein ja voi siirtyä pitkistä punoksista lyhyisiin kampauksiin yön yli. Hänen platina vaaleat lukot lisäävät imartelevaa kosketusta ihoosi ja pixie -leikkaus tuo poskipäät esiin täydellisesti – kaiken kaikkiaan voittava yhdistelmä!

Halsey on myös valinnut lyhyen kampauksen

Lyhyt kampaus Kiharat hiukset Pixie Cut 2021

Laulaja Halseyn hiukset ovat kullanruskeista, pitkistä lukkoistaan ​​rohkeaseen buzz -leikkaukseen viime vuosina. Poptähti tykkää kokeilla ulkonäköään ja on herättänyt hämmennystä useita kertoja. Mutta riippumatta siitä, mitä hän tekee, on yksi leikkaus, johon hän palaa – pixie -leikkaus. Ja hyvästä syystä, koska lyhyt kampaus sopii laulajalle uskomattoman hyvin ja tuo esiin hänen kauniit kasvonsa ja loistavat silmänsä parhaaksi.

Charlize Theronin tyylikäs leikekuvio

Pixie Cut 2021 Charlize Theron lyhyiden hiusten kampaustrendit Kevät

Itse asiassa näyttelijä Charlize Theron tunnetaan upeista, vaaleista, hartioihin ulottuvista hiuksistaan. Mutta vuoden 2020 Oscar -gaalassa Hollywood -tähti yllätti meidät erittäin tyylikkäällä ja lumoavalla pixie -leikkauksella. Leikkauksen loi hiuslegenda Adir Abergel ja se on täydellinen todiste siitä, että lyhyitä kampauksia voidaan käyttää mihin tahansa tilanteeseen.

Zoe Kravitz rokkasi lyhyttä kampausta

Lyhyiden kampausten trendit Julkkikset lyhyillä hiuksilla Pixie Cut 2021

Kaikki Zoe Kravitzin fanit tietävät, että 30-vuotias näyttelijä haluaa tehdä rohkeita päätöksiä tyylistään ja yrittää säännöllisesti uusia ulkoasuja. Riippumatta siitä, mitä Zoe käyttää, hän näyttää aina hyvältä, ja lyhyt ja röyhkeä Pixie Cut 2021 on selvä todiste siitä. Aliarvostus ei kuitenkaan ole hänelle täysin uutta, sillä hän käytti jo trendikkäitä kampauksia vaaleilla, vaaleilla hiuksilla vuonna 2017.

Kate Hudson Pixien kanssa näyttää kauniilta

Kate Hudsonin kampaukset Pixie Cut 2021 Lyhyet hiukset

Kate Hudson on toinen näyttelijä, joka tunnetaan rakkaudestaan ​​sotkea asioita. Olipa super pitkät ja lumoavat kiharat tai lyhyet kampaukset – Hollywood -tähti on todellinen hiusten kameleontti! Roolistaan ​​laulaja Sian elokuvassa “Musiikki” hän kuitenkin otti melko suuren askeleen ja ajeli päänsä kokonaan. Kuitenkin muutama kuukausi sitten Kate Hudson esitteli kauniin ja erittäin tyylikkään Pixie Cut 2021: n, ja meidän on myönnettävä, että se näyttää melko hyvältä häneltä!

Pixie Cut 2021 julkkikset lyhyillä kampauksilla

Previous Post
Arkkitehtitalo lasirintamalla avaa luonnon
Next Post
Käsityöideoita tuoreilla kukilla keväällä: Todellisia mielialan kohottajia!