15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kampaukset 2017 – Suosituimmat leikkaukset ja hiusten väritrendit

Kampaukset 2017 trendit-leikkaukset-pitkä-bob-puolen jakautuminen

Kampaus on yksi tärkeimmistä asusteista jokaiselle naiselle ja viimeistelee hänen ulkonäkönsä erityisellä tavalla. Periaatteessa jokaisella naisella on erilaiset hiustenleikkaukset ja hiusten värit kasvojen muodon ja värin mukaan. Monet naiset luottavat kuitenkin nykyisiin trendikampauksiin, jotka määritetään muotiviikoilla Lontoon, New Yorkin, Milanon ja Pariisin suurimmissa muotikaupungeissa. Jos mietit myös, miltä seuraavan kampauksesi pitäisi näyttää, voit katsoa kuumimmat trendit täältä. Artikkelissa olemme keränneet vuoden 2017 suosituimmat kampaukset sekä kuumin hiusvärit, jotka tekevät modernista ilmeestä.

Suosituimmat kampaukset 2017 – yleiskatsaus leikkauksiin ja hiusten väreihin

Kampaukset 2017 hiusten väri-trendit-ombre-balayage-kohokohdat

Kampauksille 2017 on ominaista naiselliset leikkaukset ja tyylikkäät, joskus kirkkaat värit. Tänä vuonna bob palaa takaisin, mutta sitä käytetään usein hieman pidempään. Pitkiä kampauksia voidaan maustaa useilla letteillä ja tyylikkäillä hiuslisävarusteilla, ja lyhyt leikkaus muuttuu lyhyemmäksi ja siksi röyhkeämmäksi. Värien osalta luonnolliset hiusvärit ovat myös tulossa takaisin. Lisäksi värjäystekniikat, kuten ombré ja balayage, ovat edelleen trendissä, ja modernia värivalikoimaa täydentävät tuhkat vaaleat sävyt, pastelliväri ja värikkäät väriyhdistelmät. Alla tarkastellaan lähemmin suosituimpia kampauksen ja hiusten väritrendejä. Olipa sinulla pitkä harja, naisellinen, keskipitkä tai röyhkeä lyhyt leikkaus, voit käyttää trendikästä kampausta. Anna itsellesi inspiraatiota seuraavalle kampaajavierailullesi!

Trendi kampaukset 2017 pitkille hiuksille

Kampaukset 2017 hiusten väritrendit-blorange-aallot-mini-punos

Jokaisella, jolla on kaunis, pitkä harja, on laaja valikoima kampauksen vaihtoehtoja. Vuonna 2017 märkä ulkoasu on yksi trendi kampauksista myös pitkille hiuksille. Oikea muotoilu on tässä tärkeä. Sinun ei pitäisi liioitella tätä, muuten koko kampaus näyttää melko laiminlyötyltä viileän sijaan. Muotoile vain sivut hieman taaksepäin hiusgeelillä ja trendikäs ilme on valmis. Punottujen kampausten eri muunnelmat ovat myös trendikkäitä, kuten pienet punokset hiuksissa, jotka toisinaan keskeyttävät rento ranta -aallot.

Trendikampaukset: keskipitkät, kerrostetut ja otsatukka – 13 tyylejä & Vinkkejä

Syksyn kampaus 2017/2018 ja tämänhetkiset trendit hiusten väreissä ja leikkauksissa

Kampaustrendit 2017/2018: 13 ehdotusta suoraan catwalkilta

kampaukset-trendit-hiusasusteet-hiuspannat-poninhäntä

Kampauksissa 2017 painopiste on hiusasusteissa. Erilaiset hiustarvikkeet piristävät tämän vuoden trendikampauksia ja näyttävät todella naisellisilta. Hiuspanta on tyylikäs vaihtoehto suosituille hiustenlävistyksille ja metallipidikkeille. Rintanauhan ympärillä oleva nauha korostaa naisellisuuttasi ja on yksi tämän vuoden kampausten suosituimmista trendeistä.

Lyhyet kampaukset 2017 rohkeille naisille

kampaukset-trendit-lyhyet hiukset-lyhyet hiukset-blondi

Lyhyt leikkaus on muodissa, ja jokainen, joka epäilee tätä väitettä, voi tarkistaa joidenkin Hollywoodin kuuluisimpien naisten aliarvostus. Cara Delevingne ja Kristen Stewart uskalsivat tehdä hyvin lyhyen buzz -leikkauksen, Katy Perry teki selvän lausunnon vaalealla pixie -leikkauksella. Ja parasta näissä trendikkäissä kampauksissa on, että ne eivät vaadi lähes mitään huoltoa. Jos olet myös yksi niistä rohkeista naisista, jotka haluavat käydä läpi suuren muutoksen, voit valita lyhyen leikkauksen.

Kampaukset 2017 lyhyille hiuksille perustuvat selkeisiin reunoihin ja lausuman ulkonäköön. Graafiset leikkaukset ovat erityisen suosittuja, ja ne leikataan usein mulletina (lyhyt edestä, pitkä takaa). Tämä saavutetaan hyvin lyhyillä otsatukkailla ja hieman pidemmillä hiuksilla pään ja kaulan takana. Myös naisten aliarvostus on palautumassa ja se voidaan esittää kauniisti. Lyhyet kampaukset tarjoavat myös joitain muotoiluvaihtoehtoja, joista suosituin tänä vuonna on tyylikäs ulkonäkö.

Keskipitkä on trendikäs

kampaus-trendit-punotut kampaukset-bob-aallot

Ei liian lyhyt ja samalla ei liian pitkä: Puolipitkää pidetään parhaana hiusten pituutena, koska toisin kuin lyhyt leikkaus, se voidaan muotoilla monella eri tavalla ja on samalla paljon helpompi hoitaa kuin pitkä harja. Sinun ei tarvitse muita syitä hiusten leikkaamiseen keskipitkäksi.

kampaus-trendit-pitkä-bob-tyylikäs-look-middle jakaus

Pitkä bob, joka tunnetaan myös nimellä lob, sopii jokaiselle naiselle ja on ikivihreä nykyaikaisten kampausten joukossa. Myös tänä vuonna keskipitkä kampaus pysyy korkealla trenditrendiluettelossa. Leikkausta kutsutaan myös clavi -leikkaukseksi, koska hiusten etuosat ulottuvat solisluuhun (solisluu). Kuten pitkät hiukset ja lyhyempi leikkaus, tyylikkäät vaikutukset ovat suosittuja myös tämän hiusten pituuden kanssa. Tätä varten hiukset on parasta suoristaa ja muotoilla keskiosalla.

kampaus-hiusväri-trendit-vaalea-tyylikäs-bob-korvien takana

Suuri lisä suorat hiukset tyylikkääseen ulkoasuun on trendi, jossa hiukset ovat korvien takana. Vain etupuolet on muotoiltu pienellä hiusgeelillä tai hiusleikkeillä. Tämä muotoilu sopii sekä pitkille että puolipitkille hiuksille ja näyttää todella hyvältä sivuttain.

kampaus-trendit-hiustarvikkeet-ideat-hiusasusteet

Hiustarvikkeet ovat myös vuoden 2017 keskipitkän kampauksen painopiste. Olipa kyseessä häät tai vain naisten ilta tyttöjen kanssa, hiusasusteet ovat trendikkäitä ja tarjoavat laajan valikoiman vaihtoehtoja trendikkäälle ulkonäölle. Emme tarkoita vain klassista päänauhaa, jossa on kukkia, vaan myös yhä suositumpia hiuslävistyksiä, joissa on hiusrenkaat ja turvatapit.

Hiusten väritrendit 2017

kampaus-hiusväri-trendit-bob-platina-blondi

Jos puhumme trendikkäistä kampauksista, hiusten väriä ei voida jättää huomiotta. Monipuoliset vaaleat sävyt ovat jälleen osa vuoden 2017 hiusväritrendejä ja tarjoavat hyvän vaihtoehdon naisille, joilla on erittäin vaalea iho. Erityisen suosittuja ovat platina- ja tuhkablondit, jotka tarjoavat upean vaihtoehdon klassisesta kesäblondista.

kampaus-hiusväri-trendit-balayage-pitkät hiukset-aallot

Suositut värjäystekniikat balayage ja ombré ovat myös osa nykyisiä hiusväritrendejä. Trendikäs balayage-tekniikka takaa luonnollisen näköisen värigradientin ja antaa suositun upotetun ilmeen. Balayage blondin ja ruskean välillä voidaan tehdä ero. Vaikka ombré -hiukset eivät ole enää uusi asia, ne ovat pysyneet trendinä myös tänä vuonna.

kampaus-hiusväri-trendit-blorange-trendi-väri-hiukset

Mitä tulee värikkäisiin väriyhdistelmiin kampauksissa 2017, sekoitukset ovat vähemmän havaittavia ja hulluja kuin aiempina vuosina, mutta värikkäämpiä. Yksi kauneimmista trendiväreistä on pastellisekoitus vaaleasta ja oranssista – ns. Jokainen, joka valitsee tämän värin, ei varmasti jää huomaamatta.

kampaus-hiusväri-trendit-pastelli-hiukset-punos kampaus

Kuten jo mainittiin, suuri osa vuoden 2017 hiusväritrendeistä on värikkäitä. Tällainen trendikäs kampaus vaatii yhtä paljon rohkeutta kuin lyhyt leikkaus. Pastellisten hiusvärien, kuten trendikkäiden merenneitohiusten, laventelinkarvojen, sateenkaaren jne., Röyhkeät väriyhdistelmät voivat näyttää kauniilta ja houkuttelevilta, mutta ne vaativat myös paljon huoltoa.

Previous Post
Uusi upea kasvitieteellinen puutarha Singaporessa
Next Post
Harjoja onttoa selkää vastaan: yleiskatsaus parhaista harjoituksista vahvalle ja terveelle selälle!