15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Johto hiuksillesi – ohjeet langanpunoksille, muotoiluvinkit ja kauniit kampausideat

Sivuilla olevat narunpunokset tekevät pitkistä hiuksista itse

2-säikeinen punos, ranskalainen naru, köysipunos, köysipunos tai kierrepunos englanniksi. Kampaus, jonka haluamme esitellä sinulle tänään, on erittäin yksinkertainen ja toimii myös pitkillä, keskipitkillä ja lyhyillä hiuksilla. Toisin kuin perinteiset palmikkokampaukset, langanpunos voidaan loihtia kiertämällä punonnan sijaan ja näyttää henkeäsalpaavalta. Jos haluat sitoa hiuksesi, tarvitset vain varman vaiston ja hieman inspiraatiota. Seuraavassa näytämme sinulle, kuinka tehdä narupunos itse. Tämä kampaus on yksinkertainen, mutta sen voi muotoilla monella eri tavalla.

Punottu ranskalainen johto

Tee naru punokset itse Ohjeet poninhäntä

Kampaa hiukset ensin hyvin ja sido ne poninhäntäyn. Ja hiukset toimivat näin:

Jaa hiukset puoliksi. Kierrä molemmat osat vasemmalle ja kierrä sitten toisiinsa vastakkaiseen suuntaan. Johto syntyy näin. Toista tämä vaihe ja kiinnitä hiusten pituus kärkiin. Sido sitten johto hiusnauhalla. Löysää tarvittaessa yksittäisiä hiuslenkkejä, jotta punos saa enemmän täyteläisyyttä.

miten johto kiertyy samaan suuntaan

Jos käännät väärään suuntaan, huomaat varmasti – sitten säikeet liukenevat. Pienellä harjoituksella voit hallita tämän yksinkertaisen punoskampauksen nopeasti! Lanka punokset ovat myös täydellisiä aloittelijoille.

Johto pitkät hiukset – rento ja tyttömäinen kampaus

Teen Choice Awards 2014 -tapahtumassa näyttelijä Nina Dobrev käytti pitkää johtoa, joka vedettiin olkapään yli. Kampaus ei näytä tiukalta, mutta rento ja makea.

Vinkki: Erityisesti ohuet hiukset voivat luoda hieman enemmän volyymia löysäämällä punosta tai vetämällä yksittäisiä säikeitä ulos.

Tyylikäs langanpunos yhdessä pääpannan kanssa

Johdepunos pääpanta juhlatilaisuuksiin keskellä jakautuminen Olivia Palermo

Vuonna 2015 It-Girl Olivia Palermo esiintyi “An Evening Honoring Valentino” -sarjan punaisella matolla erittäin tyylikkäällä ja tyylikkäällä kampauksella. Stylisti Lacy Redway valitsi syvästi sidotun johdon yhdessä mustan lateksimaisen pääpannan kanssa.

Vinkki: Vahva, kiinteä pito on erittäin tärkeä tyylikkään tyylikkään ilmeen kannalta. Välttääksesi lentäviä hiuksia, on parasta vaivata hiuksiin enemmän hiuksia.

Minijohdot – kampaus, jossa on etninen tunnelma

Johto punos kampauksen catwalk trendit ideoita

Mallit, jotka esittivät Fendin syksyn-talvimalliston Milanon muotiviikolla vuonna 2012, käyttivät myös maagisia minijohtoja. Kaksi nauhaa verhottiin pään päälle, loput punokset sidottiin kahteen lettiin.

Vinkki: Jos sinulla ei ole kärsivällisyyttä tehdä niin paljon pieniä narupunoksia, voit käyttää vääntölaitetta.

Hiusnauha ranskalainen Fendi Näytä pitkät hiukset

Johdon hiukset sivussa – ohjeet

Ranskalainen narupunos poninhäntäsivulla

Johtotekniikka tarjoaa monia tapoja muotoilla hiuksesi. Yksi niistä on johto sivussa. Näin se menee:

Kampaa hiukset hyvin ja jaa ne sivulle. Ota hiuslanka etuosasta ja jaa se kahteen osaan. Aseta nyt alempi lanka ylemmän päälle ja kierrä. Lisää sitten aina yksi alempaan hiuslankaan ja kierrä se uudelleen. Jatka tätä vaihetta pään taakse. Jatka sitten toiselta puolelta. Sido sitten molemmat narun säikeet yhteiseen poninhäntään. Tästä videosta voit selvittää, miten jatkaa:

Käännä otsatukka pois

Johto punos lyhyet hiukset otsatukka kääntää pois kampauksen

Langantekniikka toimii myös lyhyillä hiuksilla. Kierrä vain kaksi lankaa (kuten edellä on selitetty) ja työnnä ne sivuun bobby -nastalla. Helpoin tapa tehdä tämä on työskennellä sivuttain. Yksittäiset vaiheet eivät saa olla liian lyhyitä kiertämiseen.

Kaunis naru punos kampaus – urheilullinen ja tyylikäs

Hiukset piirtää johto punos kampaus kesä urheilullinen

Kesä on aina matkustamisen ja seikkailun aikaa! Tämä kampaus on loistava tapa punoa hiukset kasvoiltasi ja hallita kesälämpöä. “Ranskalainen punos / narupunos” -yhdistelmä on loistava urheilukampaus, joka näyttää myös erittäin tyylikkäältä ja toimii täydellisesti pitkillä hiuksilla.

Hiukset piirtää johto punos ohjeet kampaus

Harjaa hiukset ensin kunnolla ja kampaa sitten taaksepäin kasvoistasi. Jaa paljon ja jaa se uudelleen kahteen samankokoiseen säikeeseen.

Ota vasen lanka ja kierrä sitä kolme kertaa oikealle (myötäpäivään). Risteä sitten oikea lanka ja käännä sitä uudelleen kolme kertaa oikealle.

Ota nyt ohut lanka etuhiuksista ennen kuin kaksi lankaa ovat ristissä. Voit nähdä täsmälleen, miten tämä toimii tästä videosta:

Hiuslangan kampaus urheilulliset viileät ohjeet kesä

Toista tämä toimenpide, kunnes saavutat kaulan. Jaa sitten hiukset puoliksi ja puno lanka. Sido sitten punos hiuksilla. Jotta punos ei purkautuisi, voit käyttää myös ohutta kuminauhaa narun punoksen yläosassa. Ja tehty!

Kiharat langanpunoksella yön yli

hiuslangat käpristyvät yön yli

Jos haluat saada Beach Wavesin, mutta ilman curling -rautaa ja suoristusrautaa, voit kokeilla narun punoksia. Kiharat eivät ole niin pyöreitä, ei tehty tällä tavalla, mutta rento ja kaunis. Suihkun jälkeen, kun hiukset ovat vielä kosteat, voit punoa hiuksesi muutamaan punokseen ja antaa niiden kuivua yön yli. Kuinka se tehdään vaihe vaiheelta, on esitetty alla.

Ohjeita hiuskiharoille yön yli

Jaa hiukset neljään suureen osaan – kaksi etu- ja kaksi pään taakse – ja laita ne pois.

Löysää hiuslenkki etuosasta vasemmalla puolella. Levitä hiuslakkaa paremman pidon saamiseksi. Jaa lanka nyt kahteen tasaiseen osaan ja kiinnitä hiukset. Kierrä molempia samaan suuntaan ja sitten molempia toistensa ympäri vastakkaiseen suuntaan. Kiinnitä lopussa kuminauhalla. Toista tämä vaihe muille kolmelle hiusten osalle.

Hiusnauha käpristyy yön ranta -aaltojen yli

Risti nyt kaksi nenäpunosta pään takaosassa, muotoile ne siistiksi, litteäksi pullaksi ja kiinnitä Bobby -nastoilla. Ota kaksi punosta edestä, kiedo ne pullaan ja kiinnitä uudelleen bobby -nastoilla. Anna hiusten kuivua yön yli.

Kihara hiukset yön yli ilman lämpöä

Aamulla voit irrottaa narun punokset! Löysää hiuksiasi sormillasi niin, että ne putoavat hartioillesi täydellisissä, upeissa ranta -aalloissa. Ja tehty!

Previous Post
3 luovaa syksyistä lautasliinarengasta itse tekemiseen
Next Post
Valmista runsaasti hiilihydraatteja sisältäviä reseptejä nopeasti – 6 ehdotusta jokaista ateriaa kohti päivässä