15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Trendikkäät kampaukset vuosien varrella – kehittyneet vuosikymmenten aikana

Trendikkäät kampaukset kultaiset-kaksikymppiset-bob-lyhyet hiukset-vesi-aallot-hiukset

Ehkä kaikki ovat nähneet tai jopa kokeilleet hiusten trendejä vuodelle 2016. Trendikkäät kampaukset mutta muuttuvat joka vuosikymmen, jopa joka vuosi, joten tässä artikkelissa matkustamme ajassa ja seuraamme sen kehitystä viime vuosina. Lue lisää parhaista kampauksista ja hiustenleikkauksista vuosikymmeniltä 20 -luvulta nykypäivään.

Yhdysvalloissa mölyneet kaksikymppiset olivat parasta aikaa lyhyille hiuksille. Bob ja kaikki sen muunnelmat saivat suuren suosion. Vuosisadan vaihteeseen mennessä naiset olivat valmiita leikkaamaan pitkät hiukset ja asettamaan uuden trendin. Bob -kampaukset olivat joko tyylikkäitä tai kuluneita tyylikkäillä kiharoilla. Käsin asetetut vesiaallot ja hiuslisäkkeet tulivat erittäin suosittuiksi lisäämällä naisellisuutta ulkoasuun.

Trendikkäät kampaukset kiharoilla 30 -luvulta

Trendikkäitä kampauksia-30s-kiharat-bob-kuluneet sivuttain

30 -luvulla aallot olivat kampausten muodin trendi. Kartiomaiset kiharat ja lyhyet rinnat menettivät suosionsa. Kampaukset saivat hieman pidempiä ja hellävaraisia ​​aaltoja. Trendikkäitä kampauksia käytettiin enimmäkseen toiselle puolelle, ja hiukset peittivät osan kasvoista. Kummallista tässä on se, että 30 -luvun kampaukset ovat ylittäneet ajan ja tähdet valitsevat ne nyt usein punaiselle matolle.

Trendikkäitä kampauksia 1940 -luvulla

Trendikkäitä hiustyylejä neljäkymmentä vuotta-sidottu-hiukset-voitto-rullina-otsatukka

40 -luku oli naisille kova aika, mikä näkyy sekä muodissa että kampauksissa tuolta ajalta. Koska heidän piti toimia, he käyttivät hiuksiaan tiukasti kiinni päänsä ympärillä, jotta he eivät häiritsisi heitä. Suurin osa kampauksista oli lyhyitä, enempää kuin hartiat. Tänä aikana otsatukka kehitettiin Victory Rollsin avulla – hyvä idea pitää hiukset poissa kasvoistasi ja näyttää silti tyylikkäältä.

Trendikampaukset: keskipitkät, kerrostetut ja otsatukka – 13 tyylejä & Vinkkejä

Uusia kampaustrendejä naisille ja miehille – Half Bun Hairstyle

Nykyiset kesäkampaukset vuodelle 2017 – 11 trendikästä trendiä yhdellä silmäyksellä

Hiustenleikkauksia ja trendikkäitä kampauksia 50 -luvulta

Trendikkäät kampaukset-1950-luku-sodanjälkeinen-rockabilly-kampaus-lyhyt leikkaus-lyhyt-otsatukka

Sodan jälkeisenä 50-luvun aikana naiset kokeilivat erilaisia ​​kampauksia. 40 -luvun kiharat bob -kampaukset olivat edelleen suosittuja, mutta lyhyitä aliarvostuksia, rockabilly -kampauksia ja hyvin lyhyitä poneja syntyi edelleen. Audrey Hepburnin lyhyt leikkaus on tuon ajan kuuluisin kampaus.

60 -luku ja suosituimmat kampaukset

Trendikkäitä kampauksia 60-luvun volyymi-kiusattu-kampauksesta-mehiläispesä-lyhyt leikkaus-vino-otsatukka

Trendikkäät kampaukset 60 -luvulla olivat joko paljon volyymia tai hyvin lyhyitä hiuksia. Kiusattu korkea kampaus Mehiläispesä luotiin tänä aikana ja sitä käytti tunnettu laulaja Aretha Franklin. 60 -luvun lyhyissä kampauksissa oli ehdottomasti pitkät kulmaiset otsatukka.

Seitsemänkymmentäluvut – aikaa, jossa on paljon erilaisia ​​trendikkäitä kampauksia

trendikkäät kampaukset-seitsemänkymmentäluvut-hipit-aika-hiukset-kukat-keskijakautuminen-ponit-kerroksinen leikkaus

70 -luku oli outoa aikaa. Kampauksista tuli monipuolisempia, eikä ollut yhtä suuntausta. Tältä ajalta voidaan nähdä sileät hiukset, enemmän ponit, keskiosat ja pidemmät hiukset luonnollisilla aalloilla. Koska se oli hipien aikaa, kukista hiuksissa tuli erittäin suosittuja. Samanaikaisesti voitiin nähdä kerroksellisia hiustenleikkauksia, kiharoita, volyymiä, afro -kampauksia ja mielikuvia miehille.

Trendikkäitä kampauksia 80 -luvulta

trendikäs-kampaukset-1980-luku-perm-volume-vohvelirauta-kampaus

80 -luku oli ehdottomasti huono aika hiuksille. Trendikkäät kampaukset olivat outoja ja naiset vahingoittivat jatkuvasti hiuksiaan, erityisesti ne, joilla oli suorat hiukset. Permasta tuli erittäin suosittu, koska se lupasi pysyvän muodikkaan ilmeen. Kreppiä käytettiin yhtä usein. Viimeinen kosketus oli kiusaamisen volyymi, joka vahingoitti hiuksia entisestään.

90 -luvun suosituimmat kampaukset

trendikkäät kampaukset-yhdeksänkymmentäluvut-suorat hiukset-siili-kampaukset-minipullot päähän

Verrattuna edellisen vuosikymmenen valitettaviin kampauksiin 90 -luku oli paras aika suorille hiuksille. Joskus voit silti nähdä karheita hiuksia 80 -luvulta, mutta vain vuosikymmenen aikaisempina vuosina. Jos haluat muistaa tuon ajan täydellisen ilmeen, katso jakso YSTÄVÄT -sarjasta. Jennifer Anistonin kampaus oli kauden suosituin. Sitä vastoin kokeita, kuten siili -kampauksia, monia pieniä pullaa päähän tai pieniä hiuslisävarusteita, tehtiin kaikkialle hiuksiin, mutta ne eivät kestäneet kauan.

21. vuosisadan alku – 2000 -luvun trendikkäät kampaukset

trendikkäät kampaukset-2000-luvut-ranta-aallot-suorat hiukset-värikkäät säikeet

2000 -luvulla oli myös laaja valikoima kampauksia. Ranta -aallot olivat erittäin suosittuja, mutta liukkaat hiukset olivat edelleen vallitsevia. Myös värikkäitä tai valkaistuja säikeitä saattoi nähdä usein, etenkin kuuluisilta poptähdiltä, ​​kuten Christina Aguileralta.

Trendikkäät kampaukset 2010 -luvulta – trendit tekeillä

trendikäs-kampauksen kehittäminen-2010-luku-rento-hiukset-lempeä-aallot

2010 -luvun kampaukset ovat vielä kesken, mutta trendit, kuten pehmeät aallot ja rento kampaus, ovat jo nähtävissä. Viime aikoina syntyy yhä enemmän miesten kampauksia, joita ei ollut olemassa aikaisempina vuosikymmeninä.

Alla olevassa videossa on yhteenveto hiusten muodin kehityksestä viimeisten 100 vuoden aikana yhden minuutin aikana:

Previous Post
55 olohuoneideaa – moderni kohtaa klassikon
Next Post
Tee Fluffy Slime itse – 3 reseptiideaa keinotekoisella lumella ja sienellä yksisarvisen väreissä