15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

6 hyvää syytä tuulen ja yksityisyyden suojaamiseen lasiterassilla

Yksityisyyssuoja lasista ja ruostumattomasta teräksestä himmeästä lasista puutarhan läpinäkymätön itseasennettava puinen autokatos

Mitä tulee yksityisyyden suojaamiseen puutarhassa, monet ihmiset haluavat käyttää aidoja tai suojauksia. Mutta lasista on tulossa yhä suositumpi sen monien etujen vuoksi. Lasista valmistettu tuuli- ja yksityisyyssuoja tarjoaa erilaisia ​​suunnitteluvaihtoehtoja, ja ne voidaan integroida ihanasti puutarhan vihreyteen. Materiaali tekee vaikutuksen sen epäherkkyyteen ympäristövaikutuksiin ja sopii täydellisesti puutarhan ja terassin moderniin tyyliin. Tämän päivän artikkelissa korostamme hyviä syitä lasisten patio -näyttöjen käyttämiseen.

Lasinen yksityisyysnäyttö säästää tilaa

Terassin yksityisyyden suojalasi tilaa säästävät ruostumattomasta teräksestä valmistetut pylväät

Pienellä alueella aita tai yksityisyysnäyttö voi nopeasti näyttää ahtaalta. Äärimmäisen matalan syvyytensä vuoksi lasiaidat ovat tilaa säästävä ja tehokas ratkaisu pieniin puutarhoihin, joissa ei voi “uhrata” lisätilaa pensasaitojen tai massiivisten yksityisnäyttöjen pyyhkimiseen. Lasi vakuuttaa modernilla, kevyellä ilmeellään, ja läpinäkyvyytensä ansiosta se päästää paljon valoa läpi. Aidan muotoilua voidaan myös löysentää ilmavilla elementeillä, kuten lasin ja pylväiden välisillä rakoilla.

Lasiset yksityisyysnäytöt ovat vakaita ja turvallisia

Tuuli- ja yksityisyyden suoja lasiterassille, läpinäkymätön, harmoninen kukkien ja pensaiden kanssa

Tuuli- ja yksityisyyden suojaelementit eivät ole normaalia lasia, vaan turvalasia. Siinä on erityisiä turvaominaisuuksia ja se vähentää loukkaantumisriskiä rikkoutumisen yhteydessä. Turvalasille on ominaista äärimmäinen joustavuus, taivutus- ja murtolujuus sekä korkea lämpötilankesto. Lisäksi lasista valmistettu yksityisyysnäyttö kestää kaiken sään ja tuulen.

Varmista vain, että laminoitu turvalasi (VSG) ja karkaistu turvalasi (ESG lyhyesti) on suojalasi. Laminoidulla turvalasilla kaksi lasilevyä on liitetty toisiinsa orgaanisella välikerroksella. ESG-lasi puolestaan ​​koostuu yhdestä, lämpökäsitellystä lasista. Ero on tärkeä, koska eri suojalaseilla on erilaiset ominaisuudet.

Lasiset yksityisyysnäytöt voidaan mukauttaa yksilöllisiin tarpeisiin

Määritä yksityisyysnäyttö lasi puutarhaelementit sivulta leikatut ruostumattomasta teräksestä valmistetut pylväät

Voit konfiguroida lasista valmistetun tuuli- ja yksityisyyssuojan omien toiveidesi ja nykyisten olosuhteidesi mukaan. Haluatko verhoilla olemassa olevan autokatoksen? Räätälöidyt profiilit mahtuvat saumattomasti autokatoksen pylväiden väliin. Kiinteistön kulma ei ole suorassa kulmassa? Mutta tässäkin on yksinkertainen ja käytännöllinen ratkaisu. Tämä Lasinen yksityisyysnäyttö mahdollistaa esimerkiksi rakenteen, jossa ei ole kulmaliitoksia. Elementit, joissa on kalteva sivuosa, ovat myös mahdollisia.

Lasista valmistetut yksityisyyden suojajärjestelmät voidaan helposti asentaa itse

Puutarhalasin yksityisyysnäyttö on helppo koota itse koottuina, mahdolliset ruostumattomasta teräksestä valmistetut pylväät

Lisäksi lasinen yksityisyysnäyttö on nopea ja helppo asentaa. Esivalmistettujen elementtien toimittamisen jälkeen voit koota yksityisyyden suojajärjestelmän itse suunnitellussa paikassa. Pylväät ruuvataan joko tukevalle alustalle pohjalevyn avulla tai kiinnitetään betoniin maahan. Esiporatut reiät ja mukana toimitetut ruuvit varmistavat nopean ja tarkan asennuksen.

Lasilla on moderni ja ajaton ilme

Lasi yksityisyysnäyttö terassille, himmeä lasi tai painettu kuviolla

Lasi -aidat yhdistävät ajattoman muotoilun ja modernin ilmeen, ja ne voidaan integroida upeasti puutarhaan. Valittavana on erilaisia ​​lasityyppejä: kirkas lasi, himmeä lasi, värillinen lasi, strukturoitu lasi, painettu lasi jne. Yksinkertaisesta, toimivasta himmeästä lasista yksilöllisiin ja värikkäisiin motiivilasiin – jokainen löytää varmasti parhaan oikean mallin sopii heidän henkilökohtaiseen esteettiseen makuunsa ja elämäntapaansa.

Lasi on helppo huoltaa

Lasi-suojaverho terassi ruostumattomasta teräksestä valmistetuille pylväille tilaa säästäville moderneille himmeälasisille päällystyskiville

Säänkestävät, kestävät ja korkealaatuiset turvalasista valmistetut yksityisyysnäytön elementit eivät vaadi erityistä hoitoa. Tarvitset vain pehmeän liinan, veden, ikkunanpyyhkimen ja miedon pesuaineen. Kuitenkin, kun puhdistat himmeää lasia, älä käytä kemiallisia puhdistusaineita. Kevyen lian poistamiseksi riittää kostuttaa mikrokuituliina ja puhdistaa lasi sillä. Pinttyneen lian voi poistaa etikkavedellä.

Kuvan lähde: Glasprofi24.de

Previous Post
Lasista valmistetut huonekalut viehättävät arkkitehtonisella ilmeellään
Next Post
Tee paperipusseja ja koristele väreillä – tee itse -ideoita ohjeiden avulla