15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Metalliset puutarhakoristeet – 17 erilaista teollista ideaa

Puutarhakoriste metallista-tee se itse-sydämen ruoste

Puutarhan koristelu ja ulkotarvikkeet ovat monipuolinen aihe, ja niiden tarkoituksena on korostaa henkilökohtaisia ​​aksentteja, piristää kurjoja kulmia ja luoda miellyttävä ilmapiiri. Materiaalien valinta ja koriste -esineiden määrä riippuu ensisijaisesti ulkoalueen koosta, mutta myös puutarhan omistajan yksilöllisistä mieltymyksistä. Metalliset puutarhakoristeet ovat trendikkäitä, eikä tylsyyttä ole. Olipa kyseessä sitten käytännöllinen tai yksinkertaisesti kaunis ja koristeellinen, vintage tai melko yksinkertainen, jokaiselle tyylille ja maulle löytyy jotakin.

Yhdistä metallista valmistetut puutarhakoristeet ja puutarhakalusteet

puutarhakoriste-metalli-puu-penkki-kaunis

Jokainen, jolla on onni saada puutarha, haluaa varmasti viettää paljon aikaa raikkaassa ilmassa. Puutarhan koristelu -aihe liikuttaa myös häntä. Koska juuri tämä luo miellyttävän ja kodikkaan ilmapiirin, josta jokainen puutarhan omistaja haaveilee. Jos puutarhakalusteet ovat saatavilla, koriste -esineet on valittava sen mukaan. Vankat, säänkestävät ja helposti hoidettavat materiaalit soveltuvat erityisesti ulkokäyttöön. Metalliset puutarhakoristeet ovat monipuolisia ja houkuttelevia. Materiaali on kestävää, kestävää ja se voidaan myös yhdistää mielikuvituksellisesti puuhun, lasiin ja kiveen.

Metalliset puutarhakoristeet: hahmoja, patsaita ja kaikkea puutarhataidetta

Puutarhakoriste metallista -deko-art-veistos-ruoste

Metallisia puutarhakoristeita on saatavana useissa eri malleissa ja väreissä. Se on kuitenkin valittava sopimaan puutarhakalusteisiin erityisen harmonisen kokonaisvaikutelman luomiseksi. Monet koriste -esineet voidaan myös tehdä itse pienellä käsityöllä ja tähän käytetään usein metalliromua ja metalliromua. Muutaman työkalun avulla voit käsitellä metallia suhteellisen helposti ja luoda houkuttelevia koristeita itse.

Ruosteisesta metallista valmistetut puutarhakoristeet ovat trendikkäitä

Puutarhakoriste, joka on valmistettu metallista-raaste-kaktusveistos

Ruosteen koristelu on trendikästä ja välittää paljon kodikkuutta ja harmoniaa karkean ilmeen kautta. Edelrost ei ole vain ruosteinen metalli. Kyse on itse asiassa teräksestä, jota on käsitelty hapolla hallitusti ja joka on ruosteenruskea suurella alueella. Tuloksena ei ole rumia, ruskeita pilkkuja, vaan tasainen pinta, jossa on erityisen voimakas ja kaunis väri. Tämä vaikutus ei vaikuta materiaalin säänkestäviin ominaisuuksiin, ja sille on ominaista vain visuaalinen vaikutus.

Värikkäitä metallisia puutarhakoristeita 

Puutarhakoriste metallista-kukka-romu-hahmot-värikäs

Metallinen puutarhakoriste on täysin säänkestävä, jos pinta on maalattu eikä sitä tarvitse käsitellä säännöllisesti. Tämän seurauksena kirkkaat värit ja koriste -elementit säilyvät pidempään ja kauniimpina. Todennäköisesti paras ja kestävin menetelmä metallituotteiden maalaamiseen on jauhemaalaus. Värin pitkäikäisyys on taattu ja materiaali on optimaalisesti suojattu elementteiltä.

Puutarhakoristeet, jotka on valmistettu metallivärisistä metallitaideteoksista jauhemaalin avulla

Puutarhakoriste metallista-väri-jauhemaalattu-dinosaurusvihreä

Tämän prosessin jälkeen kaiteet, portaat, aidat ja kaikki ulkoalueella olevat metalliesineet saavat uuden pinnan ja erittäin kovan ja tiukasti kiinni olevan korroosiosuojan. Vaikka materiaali on erittäin kestävää ja kestävää, sen ei pitäisi olla suorassa kosketuksessa maahan. On parasta laittaa litteitä kiviä alle niin, että metallin ja lattian väliin jää tilaa.

Poikkeukselliset ja erikoiset ruosteiset puutarhakoristeet metallista – Metallinen kukko

puutarhakoriste-metalli-kukko-ruoste-corten-teräs-hahmot

Metalliset eläinhahmot ovat erittäin suosittuja puutarhan koristeluun. Teräslevystä leikatut tai kolmiulotteiset puutarhan veistokset näyttävät olevan luonnollisessa ympäristössä, vaikka ne ovat kaikkea muuta kuin realistisia. Kukko, jolla on patina -ulkonäkö, näyttää erittäin tyylikkäältä, eikä se ole vain temaattisesti relevantti pääsiäisenä. Mutta jos metallinen puutarhakoriste pysyy ulkona ympäri vuoden, kannattaa valita sille todella täydellinen paikka.

Metalliromusta valmistetut puutarhakoristeet

puutarhakoriste-metalli-romu-koira-mäyräkoira-sulka

Puutarhakoristeet eivät saa olla teräviä tai liian suuria usein käytettävillä puutarhapoluilla ja -istuimilla. Myös yksittäisten koriste -esineiden jakautuminen puutarhassa on erittäin tärkeää. Eri elementit, jotka on sijoitettu kaoottisesti, eivät vaikuta harmoniselta kokonaisuudelta. Siksi pitäisi rajoittua tiettyyn tyyliin tai materiaaliin ja valita puutarhakohteet sen mukaan.

Puutarhakoristeet metallista ja lasista

puutarhan koristelu-metalli-lasi-levy-koristelu-kukat-värikäs

Jos sinulla on vähän taitoa ja muutama tavallinen metallityökalu, voit myös tehdä houkuttelevia esineitä itse. Metalliromu ja muut käyttämättömät esineet ovat erityisen sopivia tähän. Eri materiaaleja, kuten lasia, puuta ja kiveä, voidaan yhdistää upeasti metalliin. Tuloksena on ainutlaatuinen elementti, joka antaa puutarhan suunnittelulle persoonallisuuden.

puutarhan koristelu-metalli-lasi-maljakot-luova-puutarha-pistoke

Tasaisen pinnan ansiosta metalli ja lasi sopivat täydellisesti yhteen. Metallista ja lasista valmistettu puutarhakoriste on jotain hyvin erityistä. Värillinen lasi korostaa ulkoalueella erityisiä aksentteja, jotka ovat aina katseenvangitsijoita. Täällä esimerkiksi vanhat kristallimaljakot ja koristeelliset metallipallot pinotaan päällekkäin puutarhatulppina ja ovat hyvin kiinnitettyinä.

Puutarhakoristeet metallista, lasista ja puusta, käytännöllinen lisäosa

puutarhakoriste-metalli-lasi-kiipeilyapu

Metallista valmistettu puutarhakoriste, kuten tuulikello tai hahmot, toimii puhtaasti koriste -esineinä puutarhassa. Muut, jotka on asennettu pysyvästi, näyttävät paitsi hyviltä, ​​myös niillä on erittäin käytännöllinen lisäetu. Kuten tämä säleikkö, jossa on huomiota herättäviä elementtejä värillisestä lasista, joka asettaa kasvit parrasvaloihin ja antaa samalla herkille kasveille miellyttävän sävyn.

Tee puutarhakoristeet metallista ja puusta itse

puutarhakoriste-metalli-puu-tähti-seinäkoriste-seppele

Voit myös tehdä kauniita puutarhakoristeita itse. Voit myös käyttää muita materiaaleja, kuten kaupallisesti saatavia puukappaleita tai kauniita kiviä. Tällä tavalla luodaan muutamassa yksinkertaisessa vaiheessa mielikuvituksellisia koriste -esineitä, jotka antavat puutarhan suunnittelulle persoonallisuuden.

Mielikuvitukselliset puutarhakoristeet: metallista ja kivestä valmistetut eläimet

puutarhan koristelu-metalli-kivi-eläin-pöllö

Luonnollisena lisäyksenä puutarhan todellisille kasveille metallista ja muista materiaaleista valmistetut hauskat eläinhahmot ovat suosittuja puutarhakoristeita. Ne voivat näyttää luonnollisen kokoisilta ja realistisilta tai epätavallisilta, kuten todelliset taiteelliset veistokset. Ennen kaikkea niiden tulisi sopia puutarhan tyyliin ja sijoittaa edustavalla tavalla.

Eläimet puutarhakoristeina metallista ja kivestä

puutarhan koristelu-metalli-kivi-eläimet-lintu

Suurimman osan ajasta metalliset koriste -esineet pysyvät puutarhassa ympäri vuoden, joten ne on kiinnitettävä hyvin. Koristehahmossa on oltava kolme tai neljä jalkaa tai pitkä piikki, joka voidaan painaa maahan. Ilmavissa paikoissa ja ilman suoraa kosketusta maahan metallikoriste voi kestää vuosia, jos maalikerros ei ole mekaanisesti vaurioitunut.

Metalliset puutarhakoristeet, joilla on käytännöllisiä lisäetuja

puutarhan koristelu-metalli-eläin-lintujen ruokinta-asema-siemenet

Toisin kuin puutarhan puhtaasti koristeelliset katseenvangitsijat, lintuhuoneet, lintuhaudat, ristikot, tuulen- ja veden ominaisuudet ovat erittäin käytännöllisiä. Lintujen ruokintapisteiden ei tarvitse näyttää tylsiltä ja yhdistää hyödyllinen ja kaunis.

Puutarhan koristeluhahmot metallista

Puutarhan koristelu-metalli-ruoste-hahmot-kasvi-ruukut

Riippumatta siitä, minkä tyylisen metallisen puutarhan sisustuksen valitset, älä liioittele sitä silmiinpistävillä aksentteilla. Koska liian paljon koristelua, puutarha näyttää pienemmältä. Valitse kiinteiden ja liikkuvien esineiden välillä, joita voidaan käyttää katseenvangitsemiseen tietyissä paikoissa ja jotka voidaan järjestää uudelleen.

Previous Post
Lasista valmistetut huonekalut viehättävät arkkitehtonisella ilmeellään
Next Post
Tee paperipusseja ja koristele väreillä – tee itse -ideoita ohjeiden avulla