15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sisäkasviideat auttavat torjumaan talvimasaa nopeammin

ideoita huonekasveihin masennus kauniita kukkia ympäröimänä

Talv masennuksella on erilainen vaikutus kaikkiin. Voit kuitenkin torjua sitä yksinkertaisesti ympäröimällä itsesi elinvoimaisilla, värikkäillä kasveilla. Tutustu kauniiseen Ideoita sisäkasveista klo.

Mielenkiintoisia ideoita Huonekasvit voivat Piristä kotiasi

Ideat sisäkasveille tuovat modernin ja ajankohtaisen tunnelman

Sisäkasvit voivat nostaa huonon mielialan väreillä ja muodoilla ja parantaa ilmapiiriä. Olipa kyseessä terraario, jossa on mehikasveja tai värikkäitä narsisseja, sinulle löytyy varmasti sisäpuutarha, joka sopii tyyliisi, mielialaasi ja makuusi. Lisäksi ne täyttävät huoneen riittävästi kosteutta talvella ja raitista ilmaa.

Käytä tölkkiä käytännössä maljakon istuttamisen sijaan

Minipuutarha terraariossa. Terrarium on suosittu sisäpuutarhan muoto. Se ei vaadi paljon huoltoa ja näyttää silti upealta. Oikea kasvien valinta on tärkeää. Sammal -saniaiset ovat parhaita aloittaa. Et välttämättä tarvitse paljon valoa ja rakastat kosteutta. Valoa rakastavat mehikasvit ja kaktukset ovat yhtä sopivia, mutta ne eivät tarvitse paljon vettä. Ne ovat uskomattoman kestäviä ja niitä on monia värejä ja muotoja.

kasvi kulho mielenkiintoinen idea sisustus mielenkiintoinen ilmapiiri

Ideoita sisäkasveista turvata sisäinen rauha. Tämä Zenin mukaan suunniteltu puutarha auttaa sinua rauhoittumaan ja rentoutumaan. Kivet ja hiekka ovat tämän sisäpuutarhan pääelementtejä, loppu on täysin sinun. Pyöristetyt kulhot toimivat parhaiten astioina. Tämän huoneen puutarhan voi vaihtaa milloin tahansa.

Tuoreet ideat sisäkasveille nostavat tunnelman korkealle

selviytyä ideoista sisätilojen kasvien sisustamiseen itse

Raikkautta elävien kuvien kautta. Voit virkistää tilaa lisäämällä mielenkiintoisia eläviä seiniä pystysuoraan puutarhaan. Jos sinulla on aikaa ja resursseja ja haluat dramaattisemman suunnittelun, nämä ovat kaikki Ideoita sisäkasveista oikea valinta. Ne ovat loistava tapa hyödyntää sisäkasveja tarjoamalla raikkaampaa ilmaa ja kaunistamalla ympäristöä. On esimerkiksi hyvä ripustaa keittiöön “kuva” elävien yrttien kanssa. Voit siis nauttia raikkaista tuoksuista ympäri vuoden.

kevät on tulossa tuoreus pöytä vaaleanpunaiset värit kattokruunu

Istuta kukkia, jotka kukkivat koko talven. Istuttamalla sipulit sisätiloissa voit nauttia kukkivista kukista talvella, ja kuukausia on jäljellä kevääseen. Narsissit ovat täydellisiä tähän, koska ne eivät tarvitse taukoa. Jos sinulla on aikaa istuttaa narsissia joka viikko, kukat kukkivat jatkuvasti koko talven. Ne kukkivat 4-8 viikkoa.

lasi täynnä hiekkakukkia täydellinen koristelu

pieni puutarhakulho muoto sisustus rehevä istutus

modernit kasvit tyylikäs olohuoneen sisustus, joka vastaa valkoista

Lukuisat ideat sisäkasveille luovat luovan tunteen lähellä luontoa

Previous Post
Lasista valmistetut huonekalut viehättävät arkkitehtonisella ilmeellään
Next Post
Tee paperipusseja ja koristele väreillä – tee itse -ideoita ohjeiden avulla