15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Käytä ikivihreitä kiipeilykasveja sisustukseen

ikivihreät kiipeilijät holvimuotoiset huonekasvit-istuimet-vintage-huonekalut

Kasvit luovat lumoavan ilmapiirin paitsi puutarhaan myös huoneisiin. Jos haluat lisätä siihen hieman romantiikkaa, kiipeilykasvit ovat hyvä idea. Sinä pystyt ikivihreät kiipeilykasvit Anna kauhojen hiipiä huoneen läpi ja luo siten mielenkiintoinen, koristeellinen vaikutus ja tuo samalla luontoa taloon.

Anna ikivihreiden kiipeilykasvien kietoutua huoneen läpi

ikivihreät kiipeilykasvit deco-ideat-olohuone-valkoinen-seinä

Käytä tylsää huonekalua, yksinkertaisia ​​seiniä, pylväitä tai tilanjakajia koristamaan niitä kiipeilykasveilla. Haluamme esitellä teille joitain näistä suunnitteluideoista sekä joitain sopivia kasveja, joita voit käyttää tähän tarkoitukseen. Myös ikivihreät köynnöslajit ovat kukkivia, joten valinta on sinun. Voit vapaasti yhdistää useita keskenään. Tässä artikkelissa näytämme, kuinka kiipeilykasvi kiinnitetään seinään.

Evergreen kiipeilykasveja aurinkoiseen paikkaan – intohimo kukka

ikivihreät kiipeilykasvit passionflower-blossom-purple-vine-tips

Passionkukka kukkivana ikivihreänä kiipeilykasvina tekee vaikutuksen houkuttelevilla ja tuoksuvilla kukilla. Hän pitää kirkkaasta paikasta ja voi seistä auringossa myös koko päivän, joten se sopii, jos etsit ikivihreitä kiipeilykasveja auringolle. Se tarvitsee kuitenkin myös paljon vettä, joten veden vuotamista tulisi välttää. Kiipeilykasvi kasvaa hyvin nopeasti ja sopii siksi hyvin huoneiden nopeaan suunnitteluun.

10 kukkivaa kiipeilykasveja puutarhaan tai ruukkukasvina

Kiipeilykasvit parvekkeilla ja terasseilla – yksityisyyden suoja ja vehreys

Aidan kansi & Seinät pensailla & Kiipeilykasvit

Hiipivä posliinikukka

ikivihreät kiipeilykasvit kukkivat-posliini kukka-vaha kukka-ruusu-väri

Posliinikukat ovat myös ikivihreitä kiipeilykasveja, joissa on kukkia. Kukat ovat yhtä vaikuttavia kuin intohimo kukka. Tämä näyte ei kuitenkaan saa seisoa paahtavassa auringossa. Toistuvaa siirtämistä tulisi välttää onnistuneen kukinnan vuoksi. Sama koskee vesivettä, koska se on haitallista kukkivalle kiipeilijälle.

Evergreen kiipeilykasvit – istuta muratti

ikivihreät kiipeilykasvit nopeasti kasvavat-efeutute-large-leaf-tendrils

Efeutute ei tarvitse vain kiipeilyapua, vaan silloin tällöin myös apua jänteiden kanssa. Seinällä voit osoittaa nämä ikivihreät kiipeilijät oikeaan suuntaan tukikynsillä. Suurimman 20 metrin korkeutensa ansiosta voit koristella sillä suuren alueen. Kasvi on erittäin helppohoitoinen ja sopii myös aloittelijoille.

Evergreen kiipeilijähoito – seepra yrtti, jossa on kirjavia lehtiä

ikivihreät kiipeilykasvit seepra yrttiväriset-lehdet-kaunis-kasvi-ämpäri

Voit luoda mielenkiintoisia värejä, jos valitset seeprayrtin. Osittain vihreissä lehdissä on myös violetteja kuvioita ja ne näyttävät hyvältä. Tällaiset ikivihreät ja nopeasti kasvavat ikivihreät viherkasvit tarvitsevat paljon valoa, mutta vain vähän suoraa aurinkoa ja kohtuullisen määrän vettä. Anna maaperän aina kuivua, ennen kuin kastat sen uudelleen.

Ivy huonekasvina

ikivihreät kiipeilykasvit-muratti-kasvit-ruukut-roikkuu-metalli-koristelu

Ivy on yksi klassikoista kiipeilykasveissa. Ja suuri uutinen on, että kasvia voidaan kasvattaa myös huonekasvina. Valitse paljas seinä koristamaan sitä muratilla tai muulla tukirakenteella. Huoneenjakajat ovat esimerkiksi erittäin sopivia, jos haluat kasvattaa ikivihreitä kiipeilykasveja, kuten muratti.

Muut sopivat kiipeilykasvit

ikivihreät kiipeilykasvit-kukkaruukku-huone-design-ristikko-turkis

– Philodendron skannaa

– Violetti mykistys

– Koristeellinen parsa

– Cissus Etelämanner

– Kiipeily kynttilänjalka

– Tradeskantie

– Kiipeily nasturtiums

– haamukasvi

– Venäläinen viini

Kiipeilyapuvälineet

ikivihreät kiipeilykasvit-vintage-pukeutuja-harmaa-peili-nuhjuinen

Jotkut kiipeilykasvit eivät voi kiinnittyä seinään itse ja tarvitsevat siksi kiipeilyapua. Tämä voi näyttää hyvin erilaiselta. Valmiit ristikot tai ristikot ovat ostettavissa. Mutta voit myös improvisoida ja kiinnittää johdot tai tikut katon ja lattian väliin tukemaan ikivihreitä kiipeilykasveja. Voit myös käyttää nauloja, joihin yksinkertaisesti asetat varret. Jos taivutat kynnet ylös, voit sulkea varret turvallisesti.

Tuki verkosta

ikivihreät kiipeilykasvit-portaikko-koristelu-kasvi-verkko

Tämä moderni portaikko varustettiin yksinkertaisella kalastusverkolla, jotta ikivihreät kiipeilykasvit voivat kasvaa. Laajalle alueelle mahtuu erilaisia ​​kasveja, ja se sopii täydellisesti vain nykyaikaiseen mutta myös merelliseen sisustustyyliin. Tällainen verkko voidaan myös ripustaa suoraan seinälle.

Kasveja seinälle

ikivihreät kiipeilykasvit-välimerellinen-olohuone-design-holvinen

Ikivihreät kiipeilykasvit, joilla on tarttuvat juuret, voivat myös kiivetä suoraan seinälle ilman apua. Ivy on yksi näistä kasveista. Tällä muunnelmalla, jossa on kiipeilykasveja, on erityisen nostalginen vaikutus, koska se muistuttaa vanhoja talon julkisivuja, vain tuo nyt romanttisen ilmapiirin taloon.

Koristele huonekalut

ikivihreät kiipeilykasvit-huonekalut-idea-ruokapöytä-metalli-jalkojen kiipeilyapu

Todella vaikuttava idea on tämä ruokapöytä, jonka voit jopa rakentaa itse tai ainakin tehdä. Pöydän jalat ja runko on valmistettu minkä tahansa muotoisista metallitangoista ja toimivat kiipeilyapuna. Ikivihreät kiipeilykasvit voivat kiivetä niin ihanasti. Ideaa voidaan käyttää myös muihin huonekaluihin.

Kauniita kiipeilykasveja

ikivihreät kiipeilykasvit-tikkaat-kiipeilyapu-aloe-matto-nuhjuinen idea

Periaatteessa voit käyttää monenlaisia ​​esineitä kiipeilyapuna. Tässä huoneessa käytetään esimerkiksi tikkaita tähän tarkoitukseen. Se voidaan nojata seinää vasten ja se voi olla minkä tahansa korkeusinen. Tämä riippuu laitoksen enimmäiskorkeudesta. Ikivihreät kiipeilykasvit eivät missään tapauksessa ole nirsoja kiipeilyapuvälineiden suhteen.

Koristele keittiö

ikivihreät kiipeilykasvit-keittiö-istutus-muratti-riipus-valot-sininen-kaapelit

Tee keittiöstäsi vieläkin kodikkaampi antamalla ikivihreiden kiipeilykasvien kasvaa huoneen läpi. Valitse seinä ja ripusta naru tai erittäin ohut lanka, joka on tuskin näkyvissä. Näyttää siltä, ​​että kasvi kasvaa itsestään ilman läpi tai seinää pitkin. Voit myös muodostaa minkä tahansa muodon kasvilla, kuten täällä.

Anna kiipeilykasvien roikkua

ikivihreät kiipeilykasvit-idea-suunnittelu-yksinkertainen-seinä-portaat-minimalistinen

Jos joillakin kasveilla ei ole kiipeilytukea, anna niiden varsien roikkua. Voit käyttää tätä eduksi, jos haluat suunnitella korkeita alueita kasveilla. Täällä esimerkiksi istutettiin korkea muuri kierreportaiden taakse. Ikivihreät kiipeilykasvit kasvavat myötätuntoisesti alaspäin.

Ikivihreät kiipeilykasvit kukkaruukkuissa seinälle

ikivihreät kiipeilykasvit-kuusikulmio-kukkaruukku-riippuvat-varret-moderni

Samaa ideaa voidaan käyttää myös pienempiin kukkaruukkuihin, jotka on kiinnitetty seinään, tai ripustettaviin ruukkuihin. Joten saat kaksinkertaisen koristeen, varsinkin jos säiliöllä on alkuperäinen muoto. Mieti etukäteen huolellisesti, haluatko kasvattaa kasveja ylöspäin vai antaa niiden roikkua. Myöhemmin on vaikea pujottaa ne ristikkoon.

Idea makuuhuoneeseen

ikivihreät kiipeilykasvit-makuuhuone-riippuva vaatekaappi-sänky-korit-koristelu

Jos makuuhuoneessa ei ole tarpeeksi tilaa monille kasveille, voit toteuttaa idean myös siellä riippuvilla kiipeilykasveilla. Laita vaatekaappiin kasvi ja anna lehtien ja varsien koristella kaapin sivuseinää. Kun ostat ikivihreitä kiipeilykasveja, selvitä, mitkä kasvit sopivat.

Seinäsuunnittelu makuuhuoneessa

ikivihreät kiipeilykasvit-muratti-makuuhuone-seinä-idea-tiili-valkoinen

Tai voit yksinkertaisesti koristella seinän uudelleen kiipeilykasvilla. Valitse ikivihreät kiipeilykasvit, joissa on tarttuvat juuret, äläkä odota kauan, että kasvit ottavat paljaan seinän. Näin varmistat aina, että huoneilma on puhdasta ja tunnet olosi lähemmäksi luontoa rentoutuessasi.

Kasvit huoneisiin, joissa on korkeat seinät

ikivihreät kiipeilykasvit-valoisa huone-istutus-kasvien ruukut-kansituoli

Onko sinulla erittäin korkeat seinät, joiden kanssa et voi tehdä mitään? Aseta istutuskoneet ja kiinnitä pitkät ristikot. Olet jo luonut tarvittavan perustan ikivihreille kiipeilykasveille. Kasvit ottavat nopeasti seinän haltuunsa. Kukkivan kiipeilykasvin kanssa voit nauttia myös kirkkaanvärisistä kukista. Kun valitset laitosta, muista ottaa huomioon valaistusolosuhteet, jotka voit taata.

Previous Post
Remontoitu moderni asunto, jossa on tyylikäs sisustus
Next Post
Rakenna lintuhuone itse – 9 mielenkiintoista ideaa ja ohjeet